6 τρόποι αγοράς Bitcoin με πιστωτική κάρτα

Ο χειμώνας της κρυπτογράφησης έχει τελειώσει και το BTC αυξάνεται και πάλι, που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να πάρουν τα χέρια τους στο νόμισμα πριν ανεβεί στα ύψη. Για αρχάριους, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αγοράσετε Bitcoin, όπως τραπεζική μεταφορά, Skrill, PayPal, WebMoney WeChat, πιστωτικές κάρτες, χρεωστική κάρτα και πολλά άλλα. Ωστόσο, σε αυτόν τον οδηγό, θα επικεντρωθούμε στον τρόπο αγοράς Bitcoin με πιστωτική κάρτα σε διάφορες πλατφόρμες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες είναι πολύ πιο άνετο να αγοράζετε BTC χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα από ό, τι στο παρελθόν.

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα στα χρηματιστήρια

Το ζήτημα των αντιστροφών χρέωσης μετριάστηκε μέσω εταιρειών καταπολέμησης της απάτης και προς το παρόν έχουμε περισσότερες εταιρείες που δέχονται πιστωτικές κάρτες ως επιλογή πληρωμής. Το ένα μειονέκτημα της χρήσης πιστωτικής κάρτας για την αγορά BTC είναι ότι είναι πιο ακριβό από άλλους εναλλακτικούς τρόπους και δεν επιτρέπει αντιστροφές χρεώσεων όπως τραπεζικό έμβασμα ή μετρητά.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ρίξουμε μια ματιά σε πέντε πλατφόρμες όπου η αγορά Bitcoin μπορεί να επιτευχθεί μέσω πιστωτικής κάρτας.

Νομισματική βάση

Νομισματική βάση είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και έχει παρουσία σε 32 χώρες. Είναι επίσης ένα από τα ανταλλακτικά που επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες. Ωστόσο, χρεώνει τέλος 3,79% σε όλες τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, κάτι που είναι αρκετά δίκαιο σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες. Επίσης, όποτε ένας χρήστης αγοράζει BTC αξίας άνω των 100 $, παίρνουν ένα μπόνους 10 $.

Ως αρχάριος, θα βρείτε την ανταλλαγή ευνοϊκή καθώς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως: μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, σχετικά χαμηλές χρεώσεις και έχει καθιερωμένη φήμη. Από την άλλη πλευρά, η υποστήριξη πελατών της μπορεί μερικές φορές να πάρει πολύ χρόνο για να ανταποκριθεί σε ζητήματα και η ανταλλαγή δεν είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.

Βήματα:

Αγοράστε Bitcoin στο Coinbase

 • Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Coinbase και δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
 • Προχωρήστε στη σελίδα ρυθμίσεων και μεταβείτε στις μεθόδους πληρωμής και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Προσθήκη τρόπου πληρωμής”.
 • Επιλέξτε Πιστωτική / χρεωστική κάρτα.
 • Εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας.
 • Μόλις επιβεβαιώσετε την κάρτα, προχωρήστε στην Αγορά / Πώληση και αγοράστε τα bitcoin σας.
 • Το BTC θα σταλεί στο πορτοφόλι σας στο Coinbase.

Κάθισμα

Κάθισμα είναι γνωστό σε ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης ως ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια και πιο εύκολο στη χρήση για αρχάριους. Διαθέτει επίσης εκατοντάδες νομίσματα στα οποία δεν θα έχετε πρόσβαση στο Coinbase.

Κάθισμα πρόσθετη λειτουργικότητα για την αγορά κρυπτογράφησης με πιστωτική κάρτα φέτος. Και είναι μια εύκολη διαδικασία. Μόλις αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα εκεί, μπορείτε επίσης να το ανταλλάξετε μαζί με άλλα κρυπτονομίσματα.

Δοκιμάστε το Binance σήμερα κάνοντας κλικ εδώ

Βήματα:

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα στο Binance


 • Επίσκεψη Κάθισμα και συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό
 • Μεταβείτε στο Binance Οθόνη αγοράς με πιστωτική κάρτα
 • Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε
 • Ο ιστότοπος θα σας μεταφέρει σε μια οθόνη ολοκλήρωσης αγοράς με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Binance συνεργάτες για τη συναλλαγή
 • Μόλις επιβεβαιωθεί, η πιστωτική κάρτα που αγοράσατε με κρυπτογράφηση θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας και μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές!

Μπιπάντα

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα στο Bitpanda

Μπιπάντα είναι ένα crypto exchange που εδρεύει στην Αυστρία και εξυπηρετεί κυρίως την ευρωπαϊκή αγορά. Η ανταλλαγή επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin με πιστωτικές κάρτες και πρόσφατα αύξησαν το ημερήσιο όριο αγοράς από 2500 ευρώ σε 10000 ευρώ.

Οι αρχάριοι θα βρουν το Bitpanda ελκυστικό στο ότι προσφέρει μια καθαρή διεπαφή χρήστη και χρεώνει σχετικά χαμηλές χρεώσεις σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, η ανταλλαγή εξυπηρετεί πρωτίστως ευρωπαϊκά έθνη, και αυτό απαγορεύει στους χρήστες που βρίσκονται σε άλλα μέρη του κόσμου να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπηρεσίες του.

Βήματα:

 • Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Bitpanda και εγγραφείτε.
 • Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας επιβεβαιώνοντας την ταυτότητά σας.
 • Συνεχίστε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο “ΑΓΟΡΑ” στην αρχική σελίδα.
 • Επιλέξτε Bitcoin, το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε και επιλέξτε την πιστωτική κάρτα ως μέθοδο πληρωμής.
 • Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε.

Bitstamp

Bitstamp είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που εδρεύει στο Λουξεμβούργο και επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Η ανταλλαγή επικεντρώνεται κυρίως στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά υποστηρίζει πολλά άλλα έθνη που δεν είναι στην ΕΕ.

Οι αρχάριοι θα βρουν την ανταλλαγή ευνοϊκή καθώς υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές πληρωμής, δέχεται πελάτες σε όλο τον κόσμο και έχει εξαιρετική φήμη. Από την άλλη πλευρά, η πλατφόρμα δεν είναι πολύ και η διαδικασία επαλήθευσης μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Βήματα:

 • Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Bitstamp και κάντε κλικ στο “Εγγραφή” νέου λογαριασμού.
 • Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε “Προσωπικός λογαριασμός”.
 • Εισαγάγετε προσωπικά στοιχεία και συνεχίστε να κάνετε κλικ στο “Άνοιγμα λογαριασμού”.
 • Ελέγξτε τη διεύθυνση email σας για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό και να προχωρήσετε στην επαλήθευση ταυτότητας.
 • Μόλις επαληθευτεί η ταυτότητά σας, στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή “Κατάθεση”.

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα στο BitStamp

 • Επιλέξτε πιστωτική κάρτα ως τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής σας.
 • Καταθέστε το απαιτούμενο ποσό.
 • Μετά την εκκαθάριση της κατάθεσης κάντε κλικ στο “Αγορά BTC”.
 • Εισαγάγετε το ποσό που σκοπεύετε να αγοράσετε και κάντε κλικ στο Αγορά BTC.

Τοπικά Bitcoin

Τοπικά Bitcoin είναι μια αγορά peer to peer που διευκολύνει την εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή τοπικού νομίσματος για Bitcoin. Η εκκίνηση του Bitcoin βασίζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν διαφημίσεις στον ιστότοπο, να δηλώνουν τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και τον τρόπο πληρωμής για την αγορά και πώληση BTC.

Μία από τις αποδεκτές μεθόδους αγοράς και πώλησης bitcoin είναι η χρήση πιστωτικών καρτών. Ωστόσο, συνιστάται στους αρχάριους να φιλτράρουν τους πωλητές με σύνεση για να αποφύγουν την απάτη. Είναι σημαντικό να βλέπουν τη φήμη του πωλητή και τις πληροφορίες προφίλ πριν κάνουν οποιαδήποτε επιχείρηση. Είναι ενδιαφέρον ότι οι αρχάριοι θα ανακαλύψουν ότι δεν θα είναι όλοι οι πωλητές πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί τους από τότε που είναι νέοι και φοβούνται επίσης να εξαπατηθούν.

Το LocalBitcoins προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και μια μεγάλη ποικιλία πωλητών. Από την άλλη πλευρά, οι πωλητές είναι πιθανό να λάβουν υψηλότερα τέλη για πιστωτικές κάρτες λόγω του κινδύνου να εξαπατηθούν.

Βήματα:

 • Επισκεφτείτε τον ιστότοπο localBitcoins και εγγραφείτε στην πλατφόρμα.
 • Αναζητήστε πωλητές που δέχονται πιστωτικές κάρτες για πληρωμή, αλλά, δεδομένου ότι η πλατφόρμα δεν προσφέρει καθολική αναζήτηση, πρέπει να μετακινηθείτε σε διαφορετικές χώρες.

Αγορά Bitcoin Online μέσω LocalBitcoins

 • Επιλέξτε έναν πωλητή που έχει φήμη άνω του 98% και έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συναλλαγές. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους συναλλαγής τους πριν πραγματοποιήσετε την αγορά.
 • Εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που σκοπεύετε να αγοράσετε και κάντε κλικ στην αποστολή αιτήματος συναλλαγής. (αγοράστε BTC χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα)

Αγορά πιστωτικών καρτών LocalBitcoins

 • Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τυχόν πρόσθετα αιτήματα που κάνει ο πωλητής.

Κοινμάμα

Κοινμάμα είναι μια άλλη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που ειδικεύεται σε αγορές BTC χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, αλλά, συνήθως χρεώνουν ένα ασφάλιστρο για τις υπηρεσίες τους. Ένα καλό πράγμα για αυτήν την ανταλλαγή είναι ότι δεν θέτει όριο στον αριθμό των bitcoin που μπορεί να αγοράσει κάποιος και μόλις επιβεβαιωθεί η αγορά, ο χρήστης λαμβάνει τα κέρματα αμέσως.

Οι νέοι χρήστες θα βρουν αυτό το ανταλλακτικό ελκυστικό καθώς προσφέρει γρήγορες υπηρεσίες, εξαιρετική υποστήριξη πελατών και η πλατφόρμα έχει καλή φήμη.

Βήματα:

 • Πριν εγγραφείτε στο χρηματιστήριο βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πορτοφόλι BTC, καθώς αυτή η πλατφόρμα δεν κρατά τα κέρματα για εσάς.
 • Αφού δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι Bitcoin, προχωρήστε στην εγγραφή στον επίσημο ιστότοπο της Coinmama εισάγοντας τα στοιχεία ταυτότητάς σας και έναν κωδικό πρόσβασης.
 • Στην αρχική σελίδα, επιλέξτε τον αριθμό BTC που θέλετε να αγοράσετε και εισαγάγετε το νόμισμα στο οποίο θέλετε να πληρώσετε.

Αγοράστε Bitcoin στο CoinMama

 • Κάντε κλικ στο “Αγορά”. Εάν δεν είχατε επαληθεύσει τον λογαριασμό σας, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου πρέπει να υποβάλετε μια φωτογραφία του αναγνωριστικού σας. Η διαδικασία επαλήθευσης μπορεί να διαρκέσει έως και δύο ώρες.
 • Μετά την επαλήθευση του λογαριασμού, μπορείτε να αγοράσετε BTC με την πιστωτική σας κάρτα.
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση Bitcoin σας.
 • Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και υποβάλετε την παραγγελία.

συμπέρασμα

Πρέπει να γνωρίζετε τους κινδύνους της επένδυσης με πίστωση προτού ακολουθήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα βήματα, καθώς και τον κίνδυνο που ενέχει η κρυπτογράφηση. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική επενδυτική στρατηγική, μπορείτε να μάθετε πώς να αγοράζετε bitcoin με πιστωτική κάρτα στους παραπάνω ιστότοπους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map