5G Αποθέματα που θα αγοράσουν το 2020

Τα ασύρματα δίκτυα 5G είναι έτοιμα για πρώτη φορά φέτος. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι δαπάνες ασύρματης υποδομής 5G θα αυξηθούν σε περίπου 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, σε σύγκριση με 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι, καθώς περισσότερες χώρες υιοθετούν αυτή τη νέα τεχνολογία. 

Επιπλέον, αυτή η τελευταία καινοτομία στις τηλεπικοινωνίες αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στον κλάδο. Σημαντικοί παίκτες και κυβερνήσεις έχουν πιέσει για ενσωμάτωση του 5G. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει σε άλλες τεχνολογίες να ανθίσουν. Με άλλα λόγια, είναι ένας πολλαπλασιαστής δύναμης, ένας που εμφανίζεται μόνο μία φορά κάθε αρκετά χρόνια. Ως εκ τούτου, η αγορά τηλεπικοινωνιών και όλες οι διοικήσεις πιθανότατα θα υιοθετήσουν αυτήν τη νέα τεχνολογία και εταιρείες που εκμεταλλεύονται θα βιώσουν τεράστια ανάπτυξη. 

Με αυτό, ακολουθούν δύο καταπληκτικά αποθέματα 5G που πρέπει να προσέξετε το 2020. 

Resonant Inc. (NASDAQ: RESN)

Η Resonant Inc. εδρεύει στο Goleta της Καλιφόρνια και ασχολείται κυρίως με το σχεδιασμό φίλτρων για ηλεκτρονικά ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιούνται σε smartphone. Με ανώτατο όριο αγοράς 80 εκατομμυρίων δολαρίων, η εταιρεία δεν είναι ακόμη κερδοφόρα και, όπως και η ελεύθερη ταμειακή ροή. Ωστόσο, καθώς η εταιρεία κινείται για την εξυπηρέτηση των αναγκών 5G σε μια αγορά φίλτρων RF που θα μπορούσε να αυξηθεί σε ετήσιες πωλήσεις 28 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2025, θα μπορούσε να είναι σχεδόν δύο bagger. 

Η αυξημένη ζήτηση για “ροή βίντεο και αυξημένες απαιτήσεις εύρους ζώνης” θα ωθήσει περισσότερη ανάπτυξη σε αυτήν την περίπτωση, καθώς το 5G χρειάζεται περισσότερη τεχνολογία για να εξυπηρετήσει το ίδιο. Επιπλέον, 5 διαφορετικοί αναλυτές που προσέφεραν μια πρόβλεψη τιμής 12 μηνών για αυτό το απόθεμα έχουν διάμεσο στόχο 4,50, με υψηλή εκτίμηση 7,00 και χαμηλή εκτίμηση 3,50. Αυτή η εκτίμηση αντιπροσωπεύει + 63,64% αύξηση από την προηγούμενη τιμή. 

Επιπλέον, το απόθεμα 5G βρίσκεται στο μέσο μιας ευρείας ανοδικής τάσης βραχυπρόθεσμα και έτσι αναμένεται να αυξηθεί 15,17% τις επόμενες 12 εβδομάδες, και με πιθανότητα 90%. Η Stockinvest.us δηλώνει ότι η Resonant Inc. έχει πολλά θετικά σήματα και πρέπει να θεωρηθεί τολμηρή και συσσωρευμένη υποψήφια. 

Παρ ‘όλα αυτά, οι επενδυτές δεν πρέπει να ξεχάσουν ακόμη το 4G, διότι θα συνεχίσει να είναι σημαντικός παράγοντας σε αυτόν τον τομέα. Ο κύριος λόγος είναι ότι το 5G δεν θα είναι παντού και ακόμη και οι πραγματικές ταχύτητες δεν θα βιώνονται αμέσως, και οι επενδυτές θα πρέπει να περιμένουν από το 4G να παρέχει backstop για τρύπες κάλυψης 5G. 

Συνολικά, η Resonant Inc. έχει την ευκαιρία να γίνει σημαντικός παίκτης σε αυτόν τον τομέα καθώς εκμεταλλεύεται την επανάσταση, για να κάνει το RESN ένα από τα καλύτερα αποθέματα που θα αγοράσει το 2020.

CCI – Τεχνικό απόθεμα 5G

Με το 5G να κυκλοφορήσει σύντομα, το συναίσθημα στον κλάδο των ασύρματων επικοινωνιών είναι ότι το απόθεμα τηλεπικοινωνιών είναι ανοδικό. 

Οι εταιρείες Tower, chip και άλλου εξοπλισμού που κατασκευάζουν την υποδομή που θα λειτουργήσει ως ραχοκοκαλιά αυτού του προηγμένου δικτύου υψηλής ταχύτητας αναμένεται να έχουν δύσκολες μέρες καθώς πιέζουν για την υιοθέτηση της τεχνολογίας «hot-hot». 

Έχοντας αυτό κατά νου, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να τραβήξετε μερικά αποθέματα τηλεπικοινωνιών σε σχετικά χαμηλές τιμές και να παρακολουθήσετε καθώς μεγαλώνουν για να σας κάνουν πλούσιους.

Σε αυτό το κομμάτι, θα ρίξουμε μια ματιά σε ένα απόθεμα καυτής τεχνολογίας που όλοι οι ενδιαφερόμενοι στη βιομηχανία πρέπει να κατέχουν. το απόθεμα CCI. 

Εν συντομία, θα εξετάσουμε την ιστορία της εταιρείας πίσω από το απόθεμα και μερικούς λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι αυτό το απόθεμα βρίσκεται σε εξέλιξη.


Μια σύντομη ιστορία του Crown Castle International Corp. 

Crown Castle International είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κοινών υποδομών επικοινωνιών στην Αμερική με πάνω από 40.000 πύργους κυψελών. 

Από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, η εταιρεία είχε επίσης πάνω από 70.000 μίλια διαδρομής ινών που υποστήριζαν μικρές κυψέλες και λύσεις ινών σε όλες τις μεγάλες αγορές στις Ηνωμένες Πολιτείες.. 

Το Crown Castle ιδρύθηκε το 1994 στο Τέξας. Με περισσότερα από 100 γραφεία στις ΗΠΑ, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους. 

Είναι επίσης ένα S&P 500 εταιρεία που είναι εισηγμένη στο NYSE με το CCI tinker με εταιρική αξία άνω των 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να κατέχετε ορισμένα αποθέματα CCI

Τα μερίδια του Castle Castle έχουν καλή απόδοση τον τελευταίο καιρό. Τους τελευταίους επτά μήνες, η μετοχή CCI σημείωσε άνοδο άνω του 9%, καταφέρνοντας να ξεπεράσει την ανάπτυξη της ασύρματης βιομηχανίας κατά 4,7%.

Το ράλι αναμένεται να συνεχιστεί βραχυπρόθεσμα λόγω πολλών ευνοϊκών παραγόντων. 

Τον τελευταίο καιρό, η εταιρεία εργάζεται για την επέκταση του αποτυπώματος των ινών της, η οποία επικεντρώνεται στην ευκαιρία των μικρών κυψελών αγοράζοντας αρκετές εταιρείες ανάπτυξης μικρών κυττάρων και φορείς εκμετάλλευσης ινών. 

Αυτό θέτει το Crown Castle σε στρατηγική θέση για την εξυπηρέτηση των αναγκών τόσο των σημερινών 4G όσο και των επερχόμενων εγκαταστάσεων 5G, καθώς και της επιχειρηματικής ζήτησης για ίνες.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της εταιρείας ήταν επίσης εντυπωσιακά. Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών ανέφερε προσαρμοσμένα κεφάλαια από λειτουργίες (AFFO) ανά μετοχή 1,55 $ – ποσοστό που ξεπέρασε τα εκτιμώμενα 1,48 $, σύμφωνα με την Εκτίμηση της Συμφωνίας Zacks.

Τα καθαρά έσοδα ανήλθαν σε 1,51 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που υποδηλώνει αύξηση 10,1% σε ετήσια βάση. Αυτό αντανακλά την υψηλή ζήτηση της εταιρείας για υποδομές, εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο πύργων και υγιή δραστηριότητα χρηματοδοτικής μίσθωσης. 

Για όσους δεν διαθέτουν ακόμη το απόθεμα CCI, πιστεύουμε ότι είναι καιρός να εκμεταλλευτούμε αυτό το απόθεμα ανάπτυξης, καθώς είναι έτοιμο να αυξήσει την αξία του.

Παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση των αποθεμάτων CCI

Παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη των αποθεμάτων CCI περιλαμβάνουν: υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων (ROE). 

Η εταιρεία έχει ROE 8%, η οποία είναι σημαντικά υψηλότερη από εκείνη του μέσου όρου της βιομηχανίας 4,54%. 

Μια σαφής ένδειξη της βέλτιστης αξιοποίησης των ιδίων κεφαλαίων. Είναι ένας βασικός παράγοντας που είναι πιθανό να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στο απόθεμα τηλεπικοινωνιών.

Solid FFO Growth – το επόμενο έτος, το FFO της εταιρείας ανά μετοχή εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά περισσότερο από 8,9%. Απίστευτα, τα επόμενα πέντε χρόνια, το FFO ανά μετοχή προβλέπεται να αυξηθεί πάνω από 15%. 

Με βάση την υψηλή ζήτηση για τα περιουσιακά στοιχεία του πύργου και των ινών, το Crown Castle προβλέπει το FFO να κυμαίνεται μεταξύ 2.539- 2.584 εκατομμυρίων $.

Τέλος, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για τα περιουσιακά στοιχεία και τους πύργους μικρών κυψελίδων της εταιρείας από ασύρματους φορείς καθώς προσπαθούν να χειριστούν τον αυξανόμενο όγκο δεδομένων που μεταφέρονται από ασύρματα και ενσύρματα δίκτυα. 

Το 5G αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, και δεδομένου ότι η τεχνολογία έχει πολύ περιορισμένο εύρος, για να τη μεταδώσει σε μεγάλες περιοχές, θα απαιτηθούν πολλά μικρά κελιά. 

Και δεδομένου ότι το Crown Castle είναι ο βασιλιάς της μικρής περιοχής των κυττάρων, ένα πράγμα που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε είναι ότι το απόθεμα CCI έχει ακόμη καλύτερη απόδοση από ό, τι κάνει σήμερα. Το συναίσθημά μας είναι CCI είναι σίγουρα ένα απόθεμα για αγορά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map