5 Έργα Blockchain που χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη

Μαζί με την έλευση του blockchain, η τεχνητή νοημοσύνη είναι μια καινοτομία που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο. Καθώς τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει πιο δημοφιλή στη χρήση και την εφαρμογή, έτσι και ο αριθμός των έργων επικεντρώνεται στην συγχώνευση αυτών των δύο τεχνολογιών μαζί.

Έργα Blockchain που χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)

Εδώ είναι πέντε πολλά υποσχόμενα έργα blockchain που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη:

SingularityNET

Αυτό έργο blockchain έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως για τη δημιουργία του ρομπότ που ονομάζεται Sophia, το πρώτο ρομπότ που έχει υπηκοότητα. Χάρη σε αυτό, είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και εξέχοντα έργα όσον αφορά το blockchain και το AI.

Το Singularity είναι μια αποκεντρωμένη αγορά AI που δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων AI. Τροφοδοτείται από ένα δίκτυο που αποτελείται από αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης που προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Έργο Blockchain χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Αυτή η ανοιχτή αγορά επιτρέπει στο blockchain και στις επιχειρήσεις να αναπτύξουν τα δικά τους έργα AI αγοράζοντας και πουλώντας αλγόριθμους και δεδομένα AI Αυτό το καθιερωμένο έργο blockchain διευθύνεται από μέλη της ομάδας που έχουν εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας blockchain, της AI και της μηχανικής μάθησης.

Ο Δρ Ben Goertzel – ο ιδρυτής του – θέλει να δημιουργήσει ένα δίκτυο blockchain που βασίζεται σε AI, μέσω της χρήσης του SingularityNET, για να λειτουργήσει ως εγκέφαλος της Sophia.

Το SingularityNET ήταν ουσιαστικό για την ανάπτυξη της Sophia, που ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία και την εφαρμογή των ενοτήτων της ακοής, της ενσυναίσθησης και της όρασης.

AICoin

AICoin είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάσσουν και να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα με τρόπο που να αποφέρει κέρδος για τα εμπλεκόμενα μέρη.

aicoin - blockchain & amp; τεχνητή νοημοσύνη

Μέσω της εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης, οι επενδυτές μπορούν να αποκομίσουν έσοδα απομονώνοντας μοναδικά μοτίβα που είναι κερδοφόρα, τα οποία στη συνέχεια εφαρμόζονται σε όλες τις συναλλαγές τους.

Οι επενδυτές πρέπει να αγοράσουν μάρκες για να συμμετάσχουν. Οι κάτοχοι διακριτικών μπορούν στη συνέχεια να ψηφίσουν υπέρ μιας συναλλαγής που προτιμούν χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη τεχνολογία έξυπνων συμβάσεων.


Η AICoin στοχεύει να παράγει κέρδη για τους επενδυτές της τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Η διαπραγμάτευση διασφαλίζει ότι τα κέρδη δημιουργούνται με βραχυπρόθεσμους όρους, ενώ η επανεπένδυση και η αύξηση της τιμής παρέχουν έσοδα για παρατεταμένη χρονική περίοδο

Οι κριτικές για αυτήν την πλατφόρμα ήταν εξαιρετικά θετικές, οι επενδυτές ισχυρίζονται ότι απέδωσαν 100 τοις εκατό αποδόσεις μεταξύ της περιόδου Σεπτεμβρίου 2017 και Ιουνίου 2018.

Το έργο υποστηρίζεται από μια ομάδα αποτελούμενη από έμπειρα και επαγγελματικά άτομα που είναι απολύτως αφοσιωμένα στο να προσφέρουν στους επενδυτές του τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αλυσίδα DeepBrain

Αλυσίδα DeepBrain (DBC) ξεκίνησε ως ICO που κυκλοφόρησε στο NEO blockchain. Αυτή η πλατφόρμα υπολογιστών χρησιμοποιεί blockchain για τη δημιουργία αλγορίθμων AI. Λόγω του γεγονότος ότι οι υπολογισμοί AI είναι εξαιρετικά δαπανηροί, οι προγραμματιστές στο DeepBrain Chain στοχεύουν στη μείωση αυτών των δαπανών κατά 70%.

βαθύς εγκέφαλος

Η πλατφόρμα περιγράφεται ως «αποκεντρωμένο νευρωνικό δίκτυο». Ένα νευρωνικό δίκτυο αντιπροσωπεύει το περίπλοκο σύστημα των στοιχείων που απαιτούνται για την επεξεργασία και τη χρήση δεδομένων. Οι κόμβοι του δικτύου DeepBrain Chain παρέχουν την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται για το AI του. Σε αντάλλαγμα για την παροχή αυτής της υπολογιστικής ισχύος, τα διακριτικά DBC διανέμονται στους κόμβους.

Εκτός από την παροχή της απαιτούμενης υπολογιστικής ισχύος για την ανάπτυξη AI, η πλατφόρμα DBC θα χρησιμεύσει επίσης ως μια ασφαλής πλατφόρμα για την εμπορία δεδομένων. Αυτή η αγορά θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε από τους χρήστες του να πραγματοποιεί αγορές και πωλήσεις με δεδομένα χωρίς να ανησυχεί για ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Μέσω της εφαρμογής της τεχνολογίας blockchain, θα αποφευχθούν διάφοροι τύποι κατάχρησης δεδομένων και διαρροών.

Η ομάδα πίσω από το DeepBrain Chain έκανε πρόσφατα μια ανακοίνωση που δηλώνει ότι η περίοδος κλειδώματος θα παραταθεί, πράγμα που σημαίνει ότι νέα κουπόνια DBC δεν θα εκδοθούν στην αγορά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πεύκο

ο Πεύκο Το έργο είναι μια πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain με στόχο να ενθαρρύνει τα άτομα να σώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Το Peculium το επιτυγχάνει συνδυάζοντας τις συμβατικές εξοικονομήσεις με κρυπτονομίσματα.

Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται σε αυτήν την περίπτωση για τον εξορθολογισμό του σταυρού από τις παραδοσιακές αποταμιεύσεις στα ψηφιακά νομίσματα για να βοηθήσει τους τακτικούς πελάτες, καθώς και τους επαγγελματίες εμπόρους και μεσίτες, να κάνουν τις κατάλληλες επανεπενδύσεις.

Η πλατφόρμα κατάφερε πρόσφατα να προσελκύσει αρχικές επενδύσεις ύψους 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Το έργο υποστηρίζεται από μια ομάδα ειδικών εμπόρων και προγραμματιστών λογισμικού.

Δίκτυο Matrix AI

Μήτρα είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζει τη χρήση έξυπνων συμβάσεων και λύσεων μηχανικής μάθησης. Η υποδομή της πλατφόρμας αναπτύχθηκε και βασίστηκε σε συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για τη συνεχή βελτίωση της πλατφόρμας με αυτοματοποιημένη αυτόματη βελτιστοποίηση των δικτύων blockchain της.

Πρόγραμμα Matrix Blockchain AI

Το Matrix αλλάζει τον τρόπο εκτέλεσης των έξυπνων συμβάσεων βελτιώνοντας την ταχύτητα, την ευκολία, την ασφάλεια και την ευελιξία.

Η πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσει επίσης την ισχύ εξόρυξης του δικτύου Matrix για την επίλυση σύνθετων και ακριβών υπολογισμών AI.

Ο δημιουργός έξυπνων συμβολαίων φυσικής γλώσσας επιτρέπει σε οποιονδήποτε να αναπτύξει και να εκτελέσει έξυπνα συμβόλαια στη μητρική του γλώσσα (δηλαδή Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά κ.λπ.). Αυτό θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να κάνει και να χρησιμοποιήσει έξυπνα συμβόλαια για διάφορους τύπους εργασιών. Η εκτέλεση της κινεζικής φυσικής γλώσσας έχει ήδη αποδειχθεί ότι λειτουργεί αποτελεσματικά.

Το δίκτυο AI θα λειτουργεί με το δικό του blockchain. Το Matrix mainnet έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2018. Εν τω μεταξύ, όλες οι τρέχουσες εκδόσεις των υπηρεσιών τους εκτελούνται χρησιμοποιώντας το blockchain του Ethereum. Μετά την εκκίνηση του mainnet, το Matrix θα αλλάξει από το να έχει ένα διακριτικό που βασίζεται σε ERC-20 στο δικό του εγγενές κρυπτογράφηση. Το διακριτικό MAN θα χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση εφαρμογών και την πρόσβαση σε υπηρεσίες AI.

Το έργο είναι επίσης μέρος της πρωτοβουλίας Belt and Road, ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στην Κίνα. Το έργο επικεντρώνεται στην κατασκευή μιας υποδομής στην οποία νέες και αποτελεσματικές θαλάσσιες και χερσαίες διαδρομές θα διευκολύνουν τις μεταφορές μεταξύ Ευρώπης, Κίνας, Ρωσίας και Αφρικής.

Λάχανο είναι ανεξάρτητος συγγραφέας που εστιάζει στην κρυπτογράφηση και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Προηγούμενα άρθρα για το Masternodes έχουν εμφανιστεί σε κορυφαίους ιστότοπους κρυπτογράφησης και αναφέρονται σε Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map