5 Κερδοφόρα κρυπτονομίσματα απόδειξης-πονταρίσματος – Μέρος Ι

Με τα κρυπτονομίσματα, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κερδίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα:

  • Αγορά και παραποίηση κρυπτονομισμάτων – καθώς αυξάνονται οι τιμές, ώστε να κερδίζετε κάποιο καλό εισόδημα. Το πρόβλημα με αυτό είναι, μπορεί να πάει και το αντίθετο, και χάνετε έναν τόνο χρημάτων.
  • Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων – προσπαθώντας να αγοράσω χαμηλά και να πουλήσω ψηλά. Τόσο απλό όσο ακούγεται, πρέπει να έχετε τις κατάλληλες γνώσεις για να το εμπλακείτε.
  • Εξόρυξη κρυπτονομισμάτων – αυτό θα σας κοστίσει κάποια χρήματα για να αγοράσετε συσκευές υλικού που απαιτούνται για να κερδίσετε οποιοδήποτε εύλογο χρηματικό ποσό. Αν και είναι διασκεδαστικό, η επιλογή του λανθασμένου νομίσματος θα μπορούσε να είναι καταστροφική. Το καλό είναι ότι μια συσκευή εξόρυξης λειτουργεί συνήθως για περισσότερα από ένα κρυπτονομίσματα, έτσι μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε.
  • Ποντάρισμα κρυπτονομισμάτων – με μια διαδικασία που ονομάζεται Proof-of-Stake, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον μετρητά, παρακάμπτοντας τα κρυπτονομίσματα που ενδιαφέρονται για ακόμη περισσότερα κέρδη.

Θα εξετάσουμε την τέταρτη επιλογή σε αυτό το άρθρο για να μάθουμε πώς να κερδίζουμε επιπλέον χρήματα από τα κρυπτονομίσματα Proof-of-Stake.

Πώς λειτουργεί το Staking Sting?

Το στοίχημα, που αναφέρεται επίσης ως Proof-of-Stake περιλαμβάνει την αγορά συγκεκριμένων νομισμάτων και τη διατήρησή τους σε ένα καθορισμένο πορτοφόλι για μια καθορισμένη περίοδο χωρίς να τα ξοδέψετε. Μπορείτε να το συσχετίσετε με μια πάγια κατάθεση σε μια εμπορική τράπεζα. Όταν λήξει ο καθορισμένος χρόνος, μπορείτε να επιλέξετε να ξοδέψετε τα κέρματα σας + τόκους ή να επενδύσετε ξανά για περισσότερα κέρδη.

Αν και όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

Σε αντίθεση με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, με το στοίχημα, οι επενδυτές δεν χρειάζεται να αγοράσουν συσκευές υψηλής διαμόρφωσης για να κερδίσουν. Αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιούσαν για να αγοράσουν τα νομίσματα, και όσο περισσότερα νομίσματα έχετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα όμως είναι, όταν τα κέρματα είναι κλειδωμένα για επένδυση, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κεφάλαια έως ότου τελειώσει η περίοδος επένδυσης. Λοιπόν, επειδή τα χρήματά σας είναι μαζί σας, ενώ στοιχηματίζετε, μπορείτε να αποφασίσετε να τα ξοδέψετε ούτως ή άλλως, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε οποιοδήποτε κέρδος θα μπορούσατε να είχατε εάν έπρεπε να κρατήσετε τα νομίσματα / μάρκες σας για εκείνη την περίοδο.

Τακτοποίηση για το καλύτερο νόμισμα PoS

Λοιπόν, πώς ξέρετε τι κρυπτονομίσματα πρέπει να διευθετήσετε; Λοιπόν, αυτές οι ερωτήσεις, αν και πολύ σημαντικές δεν έχουν απλή απάντηση. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να προσδιορίσετε Κέρματα απόδειξης του στοιχήματος, και δεύτερον, πρέπει να επιλέξετε αυτά τα νομίσματα που είναι αξιόπιστα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να δεσμευτείτε για πολλές ώρες έρευνας, ώστε να μην καταλήξετε με νομίσματα που θα παύσουν να υπάρχουν κάπου κατά μήκος της γραμμής.

Ευτυχώς, έχετε φτάσει στο σωστό άρθρο. Τα παρακάτω είναι κορυφαίες επιλογές που θα μπορούσατε να είστε σίγουροι ότι επενδύετε μερικά από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας και στοιχηματίζοντας για παρατεταμένες περιόδους.

Κορυφαία 5 πρέπει να δοκιμάσετε

Σε καμία συγκεκριμένη σειρά, εδώ είναι μερικές εξαιρετικές επιλογές που πιστεύουμε ότι έχουν μεγάλη φήμη στην αγορά. Η τοποθέτηση αυτών των κερμάτων θα σας αποφέρει ένα ποσοστό που κυμαίνεται από 20%, 50%, ακόμη και 99% της αξίας των στοιχημάτων σας.

NavCoin (NAV)

Πρόκειται για μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί τεχνολογία peer-to-peer για να λειτουργήσει, εξαλείφοντας μεσάζοντες που είναι κεντρικές αρχές ή εμπορικές τράπεζες που θα διαχειρίζονται τη συναλλαγή έναντι αμοιβής. Με Κρυπτογράφηση NavCoin, κανείς δεν κατέχει ή ελέγχει τις συναλλαγές του και οποιοσδήποτε μπορεί να είναι μέρος αυτού.

Πώς να ποντάρετε το NavCoin (NAV)


Αυτό που χρειάζεστε πρώτα απ ‘όλα είναι η βασική έκδοση του πορτοφολιού κρυπτογράφησης NavCoin με την αξία των νομισμάτων που θέλετε να στοιχηματίσετε.

Για να ποντάρετε μερικά διακριτικά, πρέπει να αγοράσετε χρησιμοποιώντας fiat (EUR) ή να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα BTC, ETH, BNB ή USDT για αυτό σε κρυπτονομίσματα.

Όταν στέλνετε κάποια νομίσματα στο πορτοφόλι σας στην αρχή, τα νομίσματά σας θα πρέπει να βρίσκονται σε ανώριμη κατάσταση που απαιτεί να περιμένετε περίπου 2 ώρες ή για να είστε ακριβείς 240 μπλοκ. Στη συνέχεια, το στοίχημα ξεκινά αυτόματα χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια.

Σε καθε Το NavCoin στοιχηματίστηκε, παίρνετε 5% που είναι 0,05 NAV ετησίως. Έτσι, για να κάνετε κάτι σημαντικό, πρέπει να επενδύσετε κάτι απτό. Εδώ είναι το Αριθμομηχανή NavCoin για να σας καθοδηγήσει σχετικά με το ποσό που θα κερδίσετε από τον προϋπολογισμό σας.

Για να κατεβάσετε το NavCoin Core Wallet για τη συσκευή σας, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Για μέγιστα κέρδη, η συσκευή σας στην οποία έχετε εγκαταστήσει το πορτοφόλι σας πρέπει να διατηρηθεί και το πορτοφόλι σας ενεργό.

ΝΕΟ (ΝΕΟ)

Το Neo token δεν είναι απλώς κρυπτογράφηση. Είναι επίσης μια πλατφόρμα για την εκτέλεση αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps) όπως το blockchain Ethereum.

Το Neo, αλλιώς γνωστό ως Chinese Ethereum είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για αυτοματοποίηση ψηφιακών στοιχείων χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια.

Πώς να ποντάρετε τα κουπόνια NEO (NEO)

Η τοποθέτηση των νομισμάτων NEO σας δίνει GAS, ένα άλλο διακριτικό που χρησιμοποιείται για την πληρωμή υπηρεσιών στο blockchain NEO. Το διακριτικό GAS μπορεί επίσης να ανταλλαχθεί για άλλα κρυπτονομίσματα στα χρηματιστήρια.

Μπορείτε να ποντάρετε τα διακριτικά NEO σας με δύο τρόπους, στα χρηματιστήρια και σε ένα πορτοφόλι NEON.

Εάν επιλέξετε να ποντάρετε σε μια ανταλλαγή, συνιστάται να ζητήσετε την υποστήριξη της ανταλλαγής σας εάν θα λάβετε GAS για τα NEO σας στην πλατφόρμα. Δύο αγαπημένες ανταλλαγές επιβεβαιώθηκαν για να δώσουν στους χρήστες τις ανταμοιβές GAS τους είναι οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης Binance και KuCoin.

Το στοίχημα με το πορτοφόλι NEON σας, από την άλλη πλευρά, θα απαιτήσει την εγκατάσταση του πορτοφολιού NEON στον υπολογιστή σας. Μπορείς Κάντε κλικ ΕΔΩ για λήψη του συνδέσμου λήψης.

Παίρνετε ένα 3,34% ετησίως σε στοιχήματα. Για κάθε NEO που έχετε, λαμβάνετε 0,0980 GAS ετησίως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αριθμομηχανή NEO για να μάθετε την απόδοση της επένδυσής σας.

Με το NEO, δεν χρειάζεστε το πορτοφόλι σας ενεργό για να λάβετε τις ανταμοιβές GAS.

Lisk (LSK)

Το Lisk είναι μια πλατφόρμα παρόμοια με τα Ethereum και NEO. Η πλατφόρμα παρέχει SDK που βασίζεται σε JavaScript σε προγραμματιστές που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα για την κατασκευή της επιθυμητής εφαρμογής τους.

Το Lisk cryptocurrency (LSK) είναι το εγγενές νόμισμα για την πλατφόρμα Lisk. Αυτά τα διακριτικά μπορούν να αποκτηθούν από ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως YoBit, CoinEgg, Bit-Z, Binance, HitBTC, Livecoin και μια σειρά από άλλα. Το Lisk μπορεί να ανταλλαχθεί για τα δολάρια, τις λίρες και τα ευρώ. Μπορεί επίσης να ανταλλαχθεί / ανταλλαχθεί με άλλα κρυπτονομίσματα.

Πώς να ποντάρετε το Lisk (LSK)

Το πρώτο βήμα για να αρχίσετε να κερδίζετε κάποιο παθητικό εισόδημα με το Lisk είναι να κατεβάσετε το Core πορτοφόλι για τα κουπόνια σας LSK. Να κάνω αυτό, Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την εφαρμογή πορτοφολιού Lisk Nano για τον υπολογιστή σας.

Όταν εγκαθιστάτε και ρυθμίζετε το πορτοφόλι σας, στείλτε κάποιο Lisk που αγοράσατε σε αυτό. Είναι σημαντικό να αποθηκεύσετε τον σπόρο σας σε ασφαλές μέρος, ώστε να μην χάσετε τα διακριτικά σας.

Μπορείτε να ψηφίσετε έως και 33 αντιπροσώπους ταυτόχρονα και έως 101 εκπροσώπους. Κάντε κλικ στην «Καρτέλα Ψηφοφορίας» και επιλέξτε τους αγαπημένους σας αντιπροσώπους επιλέγοντας τα πλαίσια ελέγχου μπροστά από τα ονόματά τους.

Θα κοστίσει 1 LSK για ψηφοφορία. Όσο περισσότεροι εκπρόσωποι ψηφίζετε, τόσο περισσότερα κερδίζετε. Το πορτοφόλι Nano θα απαιτήσει επιβεβαίωση, κάντε κλικ στο “Επιβεβαίωση” και αυτό είναι.

Δεδομένου ότι η απόκτηση διακριτικών LSK έχει να κάνει με την ψήφο των εκπροσώπων, αυτοί οι εκπρόσωποι είναι αυτοί που καθορίζουν το ποσοστό που λαμβάνετε για την επένδυσή σας. Το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 6,25% – 100% ανάλογα με τον εκπρόσωπο που επιλέγετε. Εδώ είναι ένας εξαιρετικός πόρος που απαριθμεί τους εκπροσώπους Lisk και το ποσοστό που πληρώνουν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αριθμομηχανή να μάθω τη μέση απόδοση.

Τώρα που τα έχετε κάνει, δεν χρειάζεται να διατηρήσετε το πορτοφόλι σας ενεργό καθώς οι εκπρόσωποι που έχετε ψηφίσει έχουν τους κόμβους τους για εσάς. Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το Lisk, μπορείτε να δείτε το Περιοδικό Lisk

ARK (ARK)

Το ARK παρέχει σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, προγραμματιστές και χρήστες καινοτόμες λύσεις blockchain, δημιουργώντας ένα οικοσύστημα συνδεδεμένων αλυσίδων. Η πλατφόρμα ARK είναι ασφαλής και καλά ανεπτυγμένη για μαζική υιοθέτηση και θα προσφέρει τις υπηρεσίες που θέλουν και χρειάζονται οι καταναλωτές και οι προγραμματιστές.

Έχουν επίσης αναπτύξει μια τεχνολογία που ονομάζεται SmartBridge, η οποία έχει δημιουργηθεί για να επιτρέπει σε πολλά blockchain να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Το διακριτικό ARK εκτελείται στο blockchain ARK και χρησιμοποιείται για την πληρωμή υπηρεσιών που παρέχονται στο δίκτυο. Μπορείτε να ποντάρετε τα κουπόνια σας για κάποιο παθητικό εισόδημα. Για να αποκτήσετε μερικά, μπορείτε να ανταλλάξετε άλλα κρυπτονομίσματα για αυτό σε Binance, Bittrex, Upbit, OKEx και Cryptopia.

Πώς να Stake Ark (ARK) κουπόνια

Το ARK χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο συναίνεσης DPoS, όπως και η πλατφόρμα Lisk, οι κάτοχοι ARK μπορούν να ψηφίσουν έναν εκπρόσωπο κάθε φορά. Κοστίζει 1 ARK για την ψήφο του εκλεγμένου αντιπροσώπου σας. Όσο περισσότερα διακριτικά ARK κρατάτε, τόσο ισχυρότερη είναι η ψήφος σας.

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να κατεβάσετε το Core πορτοφόλι για την κατοχή κρυπτονομισμάτων Ark. Για να το καταλάβω, κατέβασε εδώ.

Τώρα που έχετε αποκτήσει το σωστό πορτοφόλι, στείλτε τα κουπόνια της Κιβωτός σας στη διεύθυνση πορτοφολιού που δημιουργήθηκε και θα είστε έτοιμοι να ποντάρετε αυτά τα κουπόνια.

Για να ξεκινήσετε να παίζετε, κάντε κλικ στην καρτέλα “Ψηφοφορία” και στο κουμπί “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ” μέσα στο πορτοφόλι σας. Επιλέξτε το όνομα πληρεξούσιου που υποστηρίζετε και κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη εκπροσώπου”.

Θα πρέπει να δείτε μια αύξηση στην ισορροπία από τότε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνεχίσετε να κερδίζετε χρήματα.

Εδώ είναι ο καλύτερος πόρος στον ιστό που βρήκαμε για να υπολογίσουμε τι θα κερδίσετε από την επένδυσή σας στην Ark. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε ένα ποσό και τη διεύθυνση Κιβωτός σας με αυτά τα κουπόνια. Θα πρέπει να δείτε μια αναφορά πίνακα σχετικά με το ποσό που κερδίζετε καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια.

Reddcoin (RDD)

Ένα κοινωνικό νόμισμα όπως αναφέρεται, Κρυπτογράφηση Reddcoin καθιστά τα εικονικά νομίσματα εύχρηστα για το κοινό όπως ισχυρίζονται. Η πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, καθιστώντας απλές, γρήγορες και εύκολες τις συμβουλές αποστολής και λήψης μικρών πληρωμών.

Πώς να ποντάρετε τα Reddcoins σας (RDD)

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να κατεβάσετε το πορτοφόλι RDD στον επίσημο ιστότοπό τους για τον προσωπικό σας υπολογιστή. Αγοράστε μερικά νομίσματα εάν δεν το έχετε κάνει ήδη και στείλτε τα στο πορτοφόλι που μόλις εγκαταστήσατε.

Τα νομίσματα θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να ωριμάσουν, αλλά όταν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να αρχίσετε να κερδίζετε τα μη χρησιμοποιημένα νομίσματά σας.

Παίρνετε ένα 6,1% ετήσια απόδοση στην επένδυσή σας στο Reddcoin. Αν λοιπόν κρατάτε 100 RDD, θα πρέπει να έχετε επιπλέον 6.183 RDD tokens με την αρχική σας κατάθεση. Εδώ είναι το Υπολογιστής στοιχήματος Reddcoin που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να υπολογίσετε πόσα θα κερδίσετε σύμφωνα με τον επενδυτικό προϋπολογισμό σας.

συμπέρασμα

Το στοίχημα δεν είναι ένα πλούσιο γρήγορο πρόγραμμα. Θέλετε να κερδίσετε έναν τόνο στις πληρωμές και, στη συνέχεια, να είστε έτοιμοι να επενδύσετε έναν τόνο. Λοιπόν, το καλό είναι ότι τα νομίσματά σας είναι στα χέρια σας με στοίχημα. Μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε ανά πάσα στιγμή.

Καθώς η τιμή ανεβαίνει, καθώς κερδίζετε περισσότερα μάρκες, η αξία (τιμή) των μαρκών αυξάνεται επίσης, έτσι είναι μια αμφίδρομη νίκη.

Ξέρτε ότι έχετε τις γνώσεις, προχωρήστε και εφαρμόστε την στην πράξη. Τα περισσότερα από αυτά τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται στο Ανταλλαγή Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map