4 διάσημοι άνθρωποι που υποστήριξαν το Ripple (XRP)

Κυματισμός είναι το όνομα που μοιράζεται μια πλατφόρμα blockchain και ένα νόμισμα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2012 ως επόμενη επανάληψη του Ripplepay. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους μεγαλύτερους ανθρώπους, οι οποίοι υποστήριξαν το Ripple στο ταξίδι του για να γίνει ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα ποτέ!

Η πλατφόρμα Ripple έχει πολλές λειτουργίες, είναι ένα σύστημα ακαθάριστου διακανονισμού σε πραγματικό χρόνο (RTGS), το νόμισμα ανταλλαγής και το δίκτυο εμβασμάτων. Αυτή η πολυλειτουργικότητα καθίσταται δυνατή μέσω της χρήσης ενός κοινού καθολικού που επιβλέπεται και ελέγχεται από ένα δίκτυο που αποτελείται από ανεξάρτητους επικυρωτές διακομιστές που συγκρίνουν συνεχώς τις εγγραφές συναλλαγών. Έχει επίσης ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε για να επιτρέψει γρήγορες και φτηνές νομισματικές συναλλαγές.

Το Ripple (XRP) χρησιμοποιεί μια κοινόχρηστη δημόσια βάση δεδομένων που εφαρμόζει μια διαδικασία συναίνεσης μεταξύ των διακομιστών επικύρωσης για να διασφαλίσει ότι προχωρούν προς το συμφέρον του δικτύου. Οι διακομιστές επικύρωσης μπορούν να ανήκουν σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το αν είναι άτομο ή ίδρυμα.

Το νόμισμα XRP και το Bitcoin δεν έχουν το ίδιο σχέδιο, καθώς το πρώτο δεν προοριζόταν ποτέ να χρησιμεύσει ως απλή μορφή ηλεκτρονικού νομίσματος. Καθώς το Ripple δεν εξορύσσεται, δεν απαιτεί ενέργειες εντατικής ενέργειας και υπολογιστών όπως στην περίπτωση του Bitcoin.

Όταν ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης άνθιζε στα τέλη του 2017-αρχές του 2018, η Ripple είχε το υψηλό όλων των εποχών της τιμής των 3,83 δολαρίων, αλλά όταν η αγορά κρυπτογράφησης έπεσε φέτος το καλοκαίρι, ακολούθησε επίσης η Ripple, γεγονός που την οδήγησε στην τρέχουσα τιμή της στα 0.297389 $.

Σύμφωνα με στοιχεία από Coinmarketcap, Το διακριτικό XRP του Ripple είναι πλέον το μεγαλύτερο altcoin, φτάνοντας το όριο αγοράς των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ξεπερνώντας τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια της Ethereum. Ως αποτέλεσμα, το ETH αποθρονίστηκε από τη θέση του, καθιστώντας το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση, το οποίο τοποθετεί το XRP στο προβάδισμα ως το δεύτερο μεγαλύτερο νόμισμα στον κόσμο.

Η πρόσφατα αποκτηθείσα κατάσταση του XRP μπορεί να οφείλεται στη συνεχή δημοσιότητα που έχει δει ο Ripple τους τελευταίους μήνες.

κυματισμός XRP

Πηγή: pixabay.com

Η υπηρεσία έχει γίνει πρωτοσέλιδα για τις εξελίξεις και τις χρήσεις της, και έχει γίνει επίσης εμφανές ότι πολλά διάσημα ονόματα υποστήριξαν το Ripple, την πλατφόρμα του και το φυσικό του νόμισμα..

Λίστα με τα πιο διάσημα άτομα, που υποστήριξαν το κυματισμό

Snoop Dogg

Snoop Dogg, Το Snoop Doggy Dogg, ή το Snoop Lion – όπως του άρεσε να κληθεί το 2013 – ένας από τους πιο διάσημους ράπερ από τη μουσική, προσκλήθηκε από τον Ripple για να παίξει στη συνάντησή τους στην κοινότητα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου του 2018.

Αν και δεν έχει δηλώσει τίποτα σχετικά με την επένδυση ή την κατοχή οποιουδήποτε XRP, θα υποθέσουμε ότι υποστήριξε τον Ripple και το έργο γενικά από τότε που εμφανίστηκε στην εκδήλωση. Το κοινό μπόρεσε να απολαύσει μια οικεία παράσταση που εκτελέστηκε από τον Snoop, το οποίο στη συνέχεια ακολούθησε το XRP rebrand launch.

Αν και αυτό είναι απλώς κερδοσκοπία, πολλοί πιστεύουν ότι ο Ripple πλήρωσε τον καλλιτέχνη όχι μόνο σε μετρητά, αλλά και σε μάρκες XRP.

Άστον Κούτσερ


Ίσως να γνωρίζετε Άστον Κούτσερ από τους ρόλους του στο Two and a Half Men, το That 70s Show, Dude Where’s My Car and Punk’d, αλλά ο Kutcher είναι επίσης ένας καταλαβαίνω επιχειρηματικός καπιταλιστής και ένας από τους πιο φωνητικούς υποστηρικτές του XRP.

Λαμβάνοντας υπόψη την τάση του Kutcher για επενδύσεις τεχνολογίας, ήταν μόνο θέμα χρόνου προτού να δείξει ενδιαφέρον για το Ripple και το νόμισμά του XRP. Τον Μάιο του 2018, αποκάλυψε ότι, μαζί με τον επιχειρηματικό του συνεργάτη Guy Oseary, δώρισαν XRP αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ellen DeGeneres για το φιλανθρωπικό ταμείο της για την άγρια ​​ζωή.

«Σκέφτεστε πάντα για όλους τους άλλους», είπε ο Kutcher στον οικοδεσπότη της εκπομπής. «Θέλαμε να σας δείξουμε ότι οι άνθρωποι σκέφτονται για εσάς».

«Το Ripple είναι βασικά μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταφέρουν χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό σε λογαριασμό, από άτομο σε άτομο, πραγματικά με ασφάλεια, πολύ απλά, πολύ γρήγορα», ήταν η σύντομη εξήγηση του Kutcher για την πλατφόρμα στο κοινό του DeGeneres Show.

Υποστήριξε τη Ripple συνιδρύνοντας την εταιρεία επιχειρηματικού κεφαλαίου A-Grade Investments και έχει επενδύσει σε περισσότερες από 60 εταιρείες και νεοσύστατες εταιρείες από τη βιομηχανία τεχνολογίας, με τις πιο εξέχουσες από αυτές να είναι Skype, Foursquare, Airbnb, Path και Fab.com.

Ashton Kutcher - ένας από τους ανθρώπους που υποστήριξαν το Ripple

Πηγή: Ripple XRP News Tech

Μαντόνα

Η λίστα των διασημοτήτων που υποστήριξαν το Ripple περιλαμβάνει ακόμη και την ίδια την ποπ βασίλισσα. Αυτή την χρονιά, Μαντόνα δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι για τα 60α γενέθλιά της στόχος της ήταν να στείλει μια σημαντική δωρεά σε ορφανά στο Μαλάουι μέσω της χρήσης κερμάτων Ripple. Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Ripple (XRP) δημοσίευσε στον ιστότοπό του ότι θα ταιριάζει με όλες τις δωρεές που έγιναν μέσω της σελίδας Facebook του τραγουδιστή..

Ο αρχικός στόχος ορίστηκε στα 60.000 $ τόσο από τη Ripple όσο και από τη Madonna, αλλά η φιλανθρωπική οργάνωση του Μαλάουι κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ περισσότερα, με το ποσό να φτάσει τα 200.000 $ (δωρίστηκε αργότερα από 800 άτομα).

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων, Eric van Miltenburg, δήλωσε τα εξής σχετικά με τη συνεργασία:

«Έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε στην εκπληκτική δουλειά του Raising Malawi με μερικά από τα πιο ανεπηρέαστα παιδιά του κόσμου και είμαστε ευγνώμονες στους επενδυτές μας στο Sound Ventures που μας έκαναν την εισαγωγή και αυτή τη σημαντική αιτία».

Νομοσχέδιο Κλίντον

Ο πρώην 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ., Μπιλ Κλίντον, προσκλήθηκε να είναι ο βασικός ομιλητής στο συνέδριο Ripple’s Swell στο Σαν Φρανσίσκο που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο.

Ο Ripple δήλωσε ότι επέλεξαν την Κλίντον επειδή «βοήθησε να ξεκινήσει μια περίοδο ακραίας ανάπτυξης και υιοθέτησης του Διαδικτύου, διαμορφώνοντας αυτό που είναι σήμερα».

Η Κλίντον υποστήριξε το Ripple και τον κόσμο της κρυπτογράφησης και του blockchain γενικά, δηλώνοντας ότι η τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού (DLT) έχει «συγκλονιστικές» δυνατότητες και δεν έχει καμία εξάρτηση από τα εθνικά σύνορα.

«Όλη αυτή η συμφωνία blockchain έχει τη δυνατότητα να κάνει μόνο και μόνο επειδή ισχύει πέραν των εθνικών συνόρων [και] ομάδων εισοδήματος. Οι παραλλαγές και οι δυνατότητες είναι εκπληκτικά μεγάλες », δήλωσε ο πρώην πρόεδρος. «Θα μπορούσαμε να τα καταστρέψουμε όλα με την πολιτική της αρνητικής ταυτότητας και την οικονομική και κοινωνική πολιτική. Το σκέφτεστε αυτό. “

Μπιλ Κλίντον - ένας διάσημος υποστηρικτής του Ripple

Πηγή: ripple.com

Τελικές λέξεις

Η Ripple έκανε μεγάλα βήματα στο να φέρει πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην πλατφόρμα της από τις πρώτες ημέρες της. Το τρέχον δίκτυο διαθέτει εκατοντάδες από τις μεγαλύτερες τράπεζες και συστήματα πληρωμών στον κόσμο.

Επιπλέον, η Ripple Labs έχει συγκεντρώσει περαιτέρω την υποστήριξη και την προσοχή των διάσημων ανθρώπων, γεγονός που θα αυξήσει την υιοθέτηση της πλατφόρμας και του νομίσματος για mainstream χρήση, καθώς και θα κάνει το διακριτικό φιλικό προς τον χρήστη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map