Σημαντικά σκληρά πιρούνια θα συμβούν τον Ιούλιο του 2018

Ένα «σκληρό πιρούνι» είναι απλώς μια αλλαγή στο πρωτόκολλο από μια προηγούμενη έκδοση. Αυτή η διαδικασία ακολουθεί μια απόκλιση, με ένα μέρος να ακολουθεί την παλιά διαδρομή και τη νέα (διχαλωτή) έκδοση μετά τη διαδρομή αναβάθμισης. Μερικές φορές ένα σκληρό πιρούνι μπορεί να εφαρμοστεί σε μια αλυσίδα, χωρίς να δημιουργηθεί η απόκλιση. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα δοθούν επιπλέον κέρματα στους χρήστες.

Η νέα έκδοση κληρονομεί χαρακτηριστικά της παλιάς έκδοσης αλλά εφαρμόζει πρόσθετα πρωτόκολλα (τα οποία θα μπορούσαν να είναι μια βελτίωση στην ασφάλεια) που πιστεύεται ότι κάνουν καλύτερη επιλογή από την αρχική έκδοση.

Ένα τέτοιο παράδειγμα θα ήταν το σκληρό πιρούνι Bitcoin Cash (BCH) που είναι ένα πιρούνι του Bitcoin (BTC). Το Bitcoin Cash έκανε μερικές αλλαγές στο πρωτόκολλό του, όπως η αύξηση μεγέθους μπλοκ σε 32MB αντί του μεγέθους μπλοκ 1MB που εφαρμόστηκε από το Bitcoin (BTC).

Αυτές οι βελτιώσεις οδήγησαν στα πολλά κρυπτονομίσματα που έχουμε σήμερα – όπως το Bitcoin Gold, το Bitcoin Private και ακόμη και το Ethereum – και άλλα έρχονται μέρα με τη μέρα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όχι κάθε φορά που ένα σκληρό πιρούνι θα προσφέρει επίσης κίνητρα για τους επενδυτές, μερικές φορές είναι απλώς ένα αναβαθμισμένο πρωτόκολλο.

Παρακάτω αναμένονται σκληρά πιρούνια τον Ιούλιο.

Κλασικό Ethereum

Όπως περιγράφεται από την ομάδα, το Ethereum Classic (ETC) είναι ένα πιο έξυπνο blockchain, κοινότητα, κρυπτογράφηση και ένα δίκτυο που επεκτείνει τις λειτουργίες ενός ψηφιακού στοιχείου. Παράλληλα με την πλατφόρμα που διευκολύνει τους ανθρώπους να στέλνουν εικονικά χρήματα ο ένας στον άλλο, επιτρέπει επίσης τη χρήση σύνθετων έξυπνων συμβάσεων που είναι αυτοδιοικούμενες και αμετάβλητες.

Ethereum Classic (ETC) Τα διακριτικά εκτελούν το blockchain και είναι διαθέσιμα για αγορά / ανταλλαγή σε μεγάλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για bitcoin, ethereums και USD.

Το προγραμματισμένο πιρούνι στις 13 Ιουλίου θα οδηγήσει στο Ethereum Emerald, το οποίο θα διακλαδωθεί στο 6.100.000ο μπλοκ.

Αϊντινίνιο

Αϊντινίνιο ιδρύθηκε το 2014 αλλά δεν έφτασε στο προσκήνιο μέχρι το 2017. Το Einsteinium είναι μια πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων που βοηθά στην εξάλειψη της διαφθοράς και επιτρέπει επίσης σε μια παγκόσμια κοινότητα που μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά επιστημονικές έρευνες και πολλά άλλα.

Einsteinium (EMC2) από την άλλη πλευρά είναι το εγγενές διακριτικό για την πλατφόρμα Einsteinium. Αυτά τα διακριτικά μπορούν να ανταλλαχθούν για άλλους σε διάφορα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Το EMC2 είναι ένα εικονικό νόμισμα που μοιάζει με Bitcoin και χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο PoW (Proof-of-Work). Αν και αυτό το νόμισμα δημιουργήθηκε κυρίως για επιστημονικούς, φιλανθρωπικούς και πολιτικούς σκοπούς συγκέντρωσης χρημάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε συναλλαγή.

EMC2 πιρούνια αλλάζοντας τον αλγόριθμο εξόρυξης από Script σε EThash. Νέα διακριτικά θα διανεμηθούν στους κατόχους διακριτικών με αναλογία 1: 1.


Ενημέρωση: Η ομάδα του Einsteinium επικοινωνήθηκε μαζί μας ότι το σκληρό πιρούνι για την κρυπτογράφηση Einsteinium (EMC2) θα εμφανιστεί αργά το φθινόπωρο μια ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

SiaCoin

ο Sia πλατφόρμα είναι ένα κατανεμημένο cloud storage που χρησιμοποιεί δωρεάν χώρο αποθήκευσης που προστατεύεται από την τεχνολογία blockchain. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τη χρήση δυναμικού σκληρού δίσκου χρηστών σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια αγορά αποθήκευσης δεδομένων που είναι αξιόπιστη με χαμηλότερο κόστος από τους παραδοσιακούς παρόχους αποθήκευσης όπως η Amazon και η Apple.

SiaCoin (SC) είναι τα επίσημα κρυπτονομίσματα των δικτύων που θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά επιπλέον χώρου που χρειάζονται οι πελάτες. Οι πάροχοι πληρώνονται επίσης από την ίδια κρυπτογράφηση για τη διάθεση της μη χρησιμοποιημένης μνήμης αποθήκευσης στο δίκτυο.

Το σκληρό πιρούνι της SiaCoins έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου 2018.

Συντελεστές LBRY

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ Το LBC είναι μια ελεύθερη, ανοιχτή, κοινοτική αγορά. Η πλατφόρμα φιλοξενεί τις καλύτερες ταινίες του Χόλιγουντ, μαθήματα κολλεγίων και άλλα περιεχόμενα μέσων. Η κρυπτογράφηση LBRY Credits (LBC) θα τροφοδοτούσε δραστηριότητες στο blockchain.

Συντελεστές LBRY (LBC) Μπορείτε να αγοράσετε μάρκες σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων Bittrex, Poloniex, Upbit και Cryptopia. Επί του παρόντος, τα διακριτικά μπορούν να ανταλλαχθούν μόνο για κρυπτονομίσματα bitcoin και tether.

Το προγραμματισμένο πιρούνι στο blockchain θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου 2018. Το πιρούνι θα επεκτείνει τη διάρκεια ισχύος των αξιώσεων πριν από τη λήξη στο δίκτυο.

HexxCoin

ο Κέρμα HXX είναι ένα ασφαλές αποκεντρωμένο δίκτυο βασισμένο σε blockchain και χρησιμοποιεί ένα αλγόριθμο PoS (Proof-of-Stake).

ο HEXXCOIN (HXX) πρωτοεμφανίστηκε το 2015 ως ένα πιρούνι του Crave, και στη συνέχεια αναβίωσε δύο χρόνια αργότερα ως ένα πιρούνι του Zerocoin (Zcoin) που επίσης έπεσε. Το 2018, το νόμισμα αναλήφθηκε από μια νέα ομάδα που έκανε τα καλύτερα, οδηγώντας το έργο σε αδιανόητα ύψη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το νόμισμα επικεντρώνεται στο απόρρητο των χρηστών.

Η ομάδα πίσω από το έργο στοχεύει να επεκτείνει τη λειτουργικότητα του bitcoin χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Zerocoin. Το πιρούνι θα οδηγήσει σε μια νέα κρυπτογράφηση που ονομάζεται BitcoinZeroX (BZX). Τα διακριτικά BZX θα εκδοθούν στους κατόχους κρυπτογράφησης HEXX και Bitcoin σε αναλογία 1: 1.

Το πιρούνι HEXX έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου 2018.

BitTube

Εδώ είναι μια καλή πλατφόρμα που στοχεύει να βγάλει πλατφόρμες δημοσίευσης βίντεο όπως το YouTube. Σε αυτήν την πλατφόρμα, οι εκδότες και μπορούν να λάβουν παθητικά εισοδήματα από περιεχόμενο που ανεβάζουν στην πλατφόρμα.

ο BitTube (ΣΩΛΗΝΑ) Το cryptocurrency είναι εγγενές στην πλατφόρμα και θα χρησιμοποιηθεί ως ανταμοιβή για δραστηριότητες στο δίκτυο. Το TUBE μπορεί επίσης να ανταλλαχθεί με άλλα κρυπτονομίσματα σε οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που αναφέρεται.

Με ένα δίκτυο διανομής peer-to-peer, το BitTube θα βοηθήσει τους ανθρώπους να ασκήσουν παγκοσμίως το δικαίωμά τους στην ελεύθερη ομιλία, αποφεύγοντας τη λογοκρισία..

BitTube (TUBE) έχει προγραμματιστεί να διακλαδώσει την 1η Ιουλίου 2018. Το πιρούνι θα περιλαμβάνει αλλαγή αλγορίθμου εξόρυξης στο δίκτυο.

Κόρε

ο Κόρε Η πλατφόρμα επικεντρώνεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας με στόχο την αποκατάσταση κρίσιμων νομικών, ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΚΟΡΕΑ (ΚΟΡΕΑ) Τα διακριτικά μπορούν να ανταλλαχθούν όπως και άλλα κρυπτονομίσματα εκεί έξω Προς το παρόν, μπορεί να ανταλλαχθεί μόνο με Bitcoin (BTC) στο Bittrex και στο Upbit, όπως υποδεικνύεται από coinmarketcap.

Το πιρούνι KORE θα χρησιμοποιηθεί για την τροποποίηση κάποιων βασικών πτυχών του blockchain όπως ο χρόνος αποκλεισμού, η δυσκολία, οι ανταμοιβές masternode, το staking και μερικές άλλες αλλαγές. Το πιρούνι έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου 2018.

Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε ότι ορισμένα από αυτά τα σκληρά πιρούνια υπόκεινται σε αλλαγές από την κοινότητα. Επομένως, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την πρόοδο διαφόρων κοινοτήτων μέσω διαφορετικών πλατφορμών κοινωνικών μέσων για να παρακολουθείτε την πρόοδο.

Συνιστούμε : CoinMarketCal και KryptoCal για την παρακολούθηση των μελλοντικών ανακοινωμένων εκδηλώσεων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map