12 Διασημότητες που έχουν κάνει επένδυση στο Bitcoin

Το Cryptocurrency δεν είναι πλέον δημοφιλές μόνο στους προγραμματιστές και τους προγραμματιστές τεχνολογίας. Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός διασημοτήτων Bitcoin έχουν επίσης μεταπηδήσει στο συγκρότημα, πραγματοποιώντας επενδύσεις και εγκρίσεις σε διάφορες επιχειρήσεις που βασίζονται σε blockchain και ψηφιακά νομίσματα.

Λίστα διασημοτήτων που έχουν επενδυθεί με Bitcoin

Ακολουθεί η λίστα των διακεκριμένων διασημοτήτων που έχουν επενδύσει στην κρυπτογράφηση BTC παρά τις ευμετάβλητες συνθήκες της αγοράς Bitcoin.

1. Björk

Ο Ισλανδός τραγουδιστής Björk σε συνεργασία με Μπλόκπουλ, μια εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο, επέτρεψε στους θαυμαστές της να αγοράσουν το άλμπουμ της Utopia το 2017 με Bitcoin. Η παράξενη καλλιτέχνης φέρεται να συνεργάζεται με το Blockpool για να επιτρέπει επίσης πληρωμές με Litecoin, Dashcoin και AudioCoin για το άλμπουμ της.

2. Ashton Kutcher

Ο ηθοποιός Ashton Kutcher συνιδρυτής Επενδύσεις Α-Βαθμού, ένα επενδυτικό ταμείο που χρηματοδότησε BitPay. Προσφέρει υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών για εμπόρους που έχουν επιχειρήσεις φιλικές προς το Bitcoin.

Ashton Kutcher - Διασημότητα επένδυση Bitcoin

Πηγή: http://www.crainsnewyork.com

Ο ηθοποιός υπήρξε άπληστος υποστηρικτής του blockchain και των εφαρμογών του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία του ασχολείται με άλλες νεοσύστατες εταιρείες και ψηφιακές πλατφόρμες στον κλάδο.

«Το μεγαλύτερο πράγμα με το bitcoin είναι: τι μπορεί πραγματικά να κάνει αυτή η αποκεντρωμένη τεχνολογία; […] Φανταστείτε εάν θα μπορούσαμε να αποκεντρώσουμε αυτό το ζήτημα της ασφάλειας και αν μπορούμε να αποκεντρώσουμε την ασφάλεια », δήλωσε ο Kutcher σε διάσκεψη TechCrunch.

«Η ιδέα ότι θα μπορούσαμε να παρακολουθούμε πολιτικά ο ένας τον άλλον με ανώνυμο τρόπο διατηρεί την ανωνυμία του Διαδικτύου, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τον Big Brother και ότι η ίδια υποδομή που δημιούργησε το Bitcoin θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία ασφαλείας για μαζικό καλό », Είπε ο ηθοποιός.

3. Richard Sherman

Η διάσημη διασημότητα της NFL cornerback είπε ότι, παρόλο που προειδοποιήθηκε να μην επενδύσει σε κρυπτονομίσματα, έχει γίνει μεγάλος υποστηρικτής του κινήματος blockchain και έχει επίσης επενδύσει και κατέχει μερικά άλλα κρυπτονομίσματα εκτός από το BTC.

«Έχω μερικά bitcoin και Ethereum και μερικά Litecoin, τα απλά mainstream», δήλωσε ο Sherman. “Αλλά δεν είμαι στα χιλιάδες άλλα μικρότερα νομίσματα.”


Ο Sherman άρχισε να επενδύει στο Bitcoin πολύ νωρίς, αφού οι θαυμαστές του ρώτησαν εάν θα μπορούσαν να αγοράσουν προϊόντα από τον ιστότοπό του με το ψηφιακό νόμισμα.

Λυπάται που δεν κράτησε τα bitcoin όπως ήταν, καθώς αργότερα τα μετέτρεψε σε δολάρια ΗΠΑ. Ο Sherman είπε ότι αγόρασε Bitcoin όταν η αξία του ήταν 1.000 $ και κατάφερε να εξαργυρώσει 20.000 $.

Η Sherman είναι επίσης εκπρόσωπος διασημοτήτων και επενδυτής στο Συντροφικότητα, μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει τη διαπραγμάτευση χωρίς χρέωση τελών για τις υπηρεσίες της.

4. Μελ Β

Η πρώην Spice Girl Mel B ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το Bitcoin αφού άρχισε να δέχεται το νόμισμα ως πληρωμή για το χριστουγεννιάτικο σινγκλ του 2014 στην ιστοσελίδα της. Μέσω της συνεργασίας της με CloudHashing, μια εταιρεία με έδρα το Λονδίνο, έγινε η πρώτη καλλιτέχνης στη μουσική βιομηχανία που δέχτηκε το Bitcoin ως μέσο πληρωμής για τη μουσική της.

Κατά τη διάρκεια ενός δελτίου τύπου που έγινε εκείνη την εποχή, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της σχετικά με την κρυπτογράφηση. «Μου αρέσει το πώς η νέα τεχνολογία κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, και για μένα αυτό είναι συναρπαστικό», δήλωσε ο Scary Spice. «Το Bitcoin ενώνει τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας ένα νόμισμα. Μπορούν απλώς να πληρώσουν χρησιμοποιώντας bitcoin! “

Το CloudHashing είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου που προσφέρει συμβόλαια εξόρυξης bitcoin.

Μελ Β.

5. Νας

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης hip-hop και rapper Nas επένδυσε ένα σημαντικό ποσό 25 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τον διευθυντή του Aymen Anthony Saleh στο Coinbase, το κορυφαίο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης των ΗΠΑ. Όχι μόνο αυτό, αλλά υποστήριξε επίσης 500 νεοσύστατες επιχειρήσεις, ένα εκκολαπτήριο Silicon Valley για επιχειρήσεις που επικεντρώθηκαν σε bitcoin και επένδυσε σε 40 επιχειρήσεις εκκίνησης. Ο ράπερ δήλωσε ότι έχει σχέδια να συνεχίσει την εμπλοκή του στον κόσμο blockchain και crypto.

Ο Νας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ότι η επένδυση στο Bitcoin ήταν το μέλλον.

6. Mike Tyson

Είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός ότι ο διάσημος μπόξερ Mike Tyson συνέβαλε στην ανάπτυξη και την εμπορία του “The Mike Tyson Bitcoin ATM”, ένα ATM που υποσχέθηκε να ανταλλάξει οποιοδήποτε νόμισμα fiat σε Bitcoin σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Τα ΑΤΜ εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά στο LINQ Hotel & Καζίνο στο Λας Βέγκας.

«Έχω την τιμή να συμμετάσχω στην επανάσταση του bitcoin με το πρώτο μου bitcoin ATM», δήλωσε ο Tyson εκείνη την εποχή.

Αλλά το ενδιαφέρον του πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών για την αγορά Bitcoin δεν σταμάτησε σε ένα επώνυμο ATM. Η Tyson συνεργάστηκε ξανά με το Bitcoin Direct για να κυκλοφορήσει ένα ψηφιακό πορτοφόλι Bitcoin για κινητές συσκευές.

Το επώνυμο πορτοφόλι επιτρέπει στον χρήστη να πουλά, να αγοράζει και να αποθηκεύει Bitcoin Το Glidera’s πλατφόρμα ανταλλαγής. Πρέπει να γίνει αναφορά στο φόντο της εφαρμογής – περιλαμβάνει το τατουάζ προσώπου του μπόξερ.

ResizedImage600458 Tyson ATM κορυφή

Πηγή: https://bravenewcoin.com

7. Amitabh Bachchan

Η διάσημη διασημότητα και σούπερ σταρ του Μπιτλ Amitabh Bachchan επένδυσε 250.000 δολάρια ΗΠΑ μαζί με τον γιο του, Abhishek Bachchan, κατά τη διάρκεια δύο ετών σε ένα προσωπικό επενδυτικό ταμείο σε Meridian Tech Pte, εταιρεία με έδρα στη Σιγκαπούρη.

Ο Big B, όπως τον γνωρίζουν οι θαυμαστές του, αξιοποίησε την τρέλα του Bitcoin, οι μετοχές που είχε στην άνοδο αυξήθηκαν κατά 2.500%. Η επένδυση έφερε στους Bachchans 250.000 μετοχές στην εταιρεία LongFirm οι οποίες, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή της μετοχής ανά μετοχή, θα ανέρχονταν συνολικά σε 17,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Meridian περιέγραψε τον εαυτό της ως εταιρεία που προσφέρει λύσεις βασισμένες σε blockchain καθώς και μικροχρηματοδότηση μέσω της χρήσης κρυπτονομισμάτων.

8. Gwyneth Paltrow

Το 2017, όταν η αγορά κρυπτογράφησης επεκτάθηκε και έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα, η Gwyneth Paltrow, μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες του 2019 σύμφωνα με στον κατατάκτη, εντάχθηκαν η δημοφιλής εκκίνηση του Bitcoin Abra ως σύμβουλος.

Εκτός από αυτό, η Paltrow προώθησε το Bitcoin στο Twitter μέσω ενός άρθρου που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπό της Goop.com, που δημιουργήθηκε το 2008. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Goop μίλησε για το Bitcoin (BTC).

Παρόλο που δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις της, η εργασία για την Abra και το ενδιαφέρον για το Bitcoin θα μπορούσε να την ώθησε να αγοράσει Bitcoin.

Υπέροχο κομμάτι με @billbarhydt επί @goop σήμερα https://t.co/cBoeHJ9ts7

– Gwyneth Paltrow (@GwynethPaltrow) 5 Νοεμβρίου 2018

9. Floyd Mayweather Jr..

Ο Floyd Mayweather Jr. δραστηριοποιείται στην αγορά κρυπτογράφησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πράγματι, προώθησε αρκετές Αρχικές Προσφορές Νομισμάτων (ICO), συμπεριλαμβανομένων των Stox, Hubii Network και πολλών άλλων, συμπεριλαμβανομένου του Centra.

Λόγω της συμμετοχής του στην αγορά κρυπτογράφησης, είχε κάποια θέματα με ρυθμιστικές υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Ο χρηματοοικονομικός ρυθμιστής ενημέρωσε ότι απέτυχε να προωθήσει ορισμένες επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Η Mayweather έπρεπε να επιστρέψει 300.000 $ που έλαβε και πρόστιμο με επιτόκιο 300.000 $. Έτσι, οι επενδύσεις κρυπτογράφησης Mayweather δεν πήγαν όσο ήταν προγραμματισμένες.

10. DJ Khaled

Ο DJ Khaled είχε παρόμοια εμπειρία με την SEC των ΗΠΑ, στην οποία του επιβλήθηκε πρόστιμο από το SEC με 100.000 $. Ο DJ Khaled έχει επίσης προωθήσει επενδύσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση σχετικά με τις Αρχικές προσφορές νομισμάτων και άλλα έργα στον χώρο κρυπτογράφησης.

Ο συν-διευθυντής του τμήματος επιβολής της SEC Steven Peikin, εξήγησε ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι σκεπτικοί για τις επενδυτικές συμβουλές που δημοσιεύονται σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

«Οι επιδιωκόμενοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συχνά πληρωμένοι υποστηρικτές, όχι επαγγελματίες των επενδύσεων και οι κινητές αξίες που κάνουν, ανεξάρτητα από το εάν εκδίδονται με παραδοσιακά πιστοποιητικά ή στο blockchain, θα μπορούσαν να είναι απάτες», σχολίασε ο κ. Peikin.

11. Μαρκ Κουβανός

Ο Mark Cuban έχει επίσης μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με το Bitcoin και πώς να επενδύσει στο πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο. Ο Ranker εξηγεί ότι ο δισεκατομμυριούχος κατέχει το Bitcoin και ότι είπε ότι η αξία του Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 15.000 $ ή το μηδέν και ίσως και τα δύο την ίδια ημέρα.

Ο Κουβανός, είναι επιχειρηματίας και επενδυτής που κατέχει το Ντάλας Μάβερικς της Εθνικής Ένωσης Μπάσκετ (NBA). Είναι επίσης ο κύριος επενδυτής «καρχαρία» στην τηλεοπτική εκπομπή ABC Shark Tank.

12. Δίδυμα Winklevoss

Τα δίδυμα Winklevoss, ο Cameron και ο Tyler, έχουν επίσης επενδύσει σε Bitcoin από το 2013. Θεωρούνται οι πρώτοι δισεκατομμυριούχοι Bitcoin που αγόρασαν Bitcoin αξίας περίπου 11 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από 6 χρόνια. Από τότε, το Bitcoin έχει αναπτυχθεί εκθετικά και ξεπέρασε τα 20.000 $ το 2017.

Και οι δύο είναι Ολυμπιακοί αθλητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση κωπηλασίας ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο και έχουν επίσης δημιουργήσει το Harvard Connection (ή το ConnectU) με τη συμμαθητή Divya Narendra. Και οι δύο μήνυσαν τον Mark Zuckerberg επειδή θεωρούν ότι έκλεψε την ιδέα του ConnectU για να δημιουργήσει το Facebook, το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο.

Τα δίδυμα είναι επίσης οι κάτοχοι του ανταλλακτικού κρυπτονομισμάτων Gemini, το οποίο βοήθησε πολλά άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες να αγοράσουν Bitcoin και άλλα εικονικά νομίσματα. Επιπλέον, είναι μία από τις λίγες εταιρείες που έλαβαν το BitLicense από τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα δίδυμα είναι σήμερα δύο από τους πλουσιότερους επενδυτές στο οικοσύστημα Bitcoin.

Λάχανο είναι ανεξάρτητος συγγραφέας που εστιάζει στην κρυπτογράφηση και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Προηγούμενα άρθρα για το Masternodes έχουν εμφανιστεί σε κορυφαίους ιστότοπους κρυπτογράφησης και αναφέρονται σε Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map