10 χώρες με τα περισσότερα Bitcoin Hodlers

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το ποιος κατέχει τα περισσότερα κρυπτονομίσματα και ποια είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια Bitcoin. Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα περισσότερα από αυτά ανήκουν σε μεγάλα χρηματιστήρια, κεφάλαια ή εταιρείες εξόρυξης που χρησιμοποιούν τη θέση τους για να επηρεάσουν την αγορά υπέρ τους. Ένα κοινό γεγονός Bitcoin είναι ότι αυτά αναφέρονται συχνά ως «φάλαινες» – επενδυτές μεγάλων χρημάτων σε κρυπτογράφηση, οι οποίοι συνήθως είναι ιδρύματα όπως τα Hedge Funds και τα επενδυτικά ταμεία που συχνά προκαλούν «κύματα» στην αγορά για μικρούς επενδυτές.

Εγγραφείτε στο μέλλον της κρυπτογράφησης και ανταλλάξτε τα αγαπημένα σας κέρματα Κάθισμα!

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης πολλοί χρήστες που μέσω της συλλογικής τους επένδυσης στο Bitcoin έχουν τοποθετήσει ορισμένες χώρες στον χάρτη κρυπτογράφησης για την κατοχή σημαντικών ποσών του ψηφιακού νομίσματος. Διάφορες στατιστικές μελέτες και αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις Στατιστα, υποδείξτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ζοφερά και ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί επενδυτές κρυπτογράφησης που κατέχουν και HODL BTC.

Παρόλο που πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά για την επίτευξη της γενικής υιοθέτησης, το ενδιαφέρον αυξάνεται και όλο και περισσότερες πραγματικές εφαρμογές και χρήσεις αρχίζουν να εμφανίζονται.

Οι μεγαλύτεροι Hodlers Bitcoin

Έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τις χώρες που έχουν τα περισσότερα Bitcoin HODLers.

Bitcoin Hodlers σε όλο τον κόσμο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες

Στιγμιαία, οι Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξενούν τις περισσότερες προσπάθειες και δραστηριότητες κρυπτογράφησης, με μεγάλο αριθμό ανταλλαγών, πλατφόρμες συναλλαγών, κεφάλαια, εγκαταστάσεις εξόρυξης κρυπτογράφησης και έργα προσανατολισμένα σε blockchain. Εξαιτίας αυτού, οι περισσότεροι θα θεωρούσαν φυσιολογικό για αυτήν τη χώρα να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών Bitcoin από όλες τις χώρες.

david everett strickler 371717 unsplash

Πηγή: https://unsplash.com

Αρκετά απίστευτα, φαίνεται ότι οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών δεν ασχολούνται τόσο με τα κρυπτονομίσματα όσο θα περίμενε κανείς. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό σε σύγκριση με τους υπόλοιπους, το 8% των κατόχων Bitcoin εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει μεγάλο αριθμό.

Ρουμανία

Η Ρουμανία είναι πιθανότατα πιο γνωστή για το σπίτι της σε μεγάλο αριθμό διεθνών εταιρειών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής, καθώς και υψηλός αριθμός ανεξάρτητων προγραμματιστών και προγραμματιστών.

Λαμβάνοντας υπόψη τη στενή σχέση της χώρας με τον κλάδο της τεχνολογίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι διαθέτει μια ανεπτυγμένη καταναλωτική βάση που ασχολείται με κρυπτονομίσματα.


Εξαιτίας αυτού, η Ρουμανία είναι μια από τις χώρες που έχουν υψηλή βαθμολογία, μεταξύ άλλων που κρύβουν κρυπτογράφηση. Βλέποντας το τεράστιο ποσό των διεθνών εταιρειών που κατοικούν εδώ, είναι λογικό να εφαρμόζονται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα λόγω του χαμηλού κόστους συναλλαγών μαζί τους στο εξωτερικό. Το 12% του συνόλου των καταναλωτών έχει βρεθεί ότι διαθέτει τουλάχιστον έναν τύπο κρυπτογράφησης, με το Bitcoin να είναι το πιο δημοφιλές.

Η Τσεχική Δημοκρατία

Εκτός από τις απόπειρες πειρατείας, οι περισσότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης δεν κάνουν πρωτοσέλιδα για την κατοχή κρυπτογράφησης. Ωστόσο, η Τσεχική Δημοκρατία φαίνεται να αποτελεί την εξαίρεση, καθώς φαίνεται ότι η κοινότητα κρυπτονομισμάτων τους βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, έχοντας το 9% όλων των καταναλωτών της να επενδύουν σε κρυπτογράφηση. Δεν είναι γνωστό ακριβώς πόσο δημοφιλή είναι τα Bitcoin ή τα altcoins από άτομο σε άτομο, αλλά παρόλα αυτά, αυτοί οι αριθμοί δείχνουν κάποια υπόσχεση.

Κίνα

Παρόλο που η Κίνα έχει κάνει πρωτοσέλιδα για τις πολυάριθμες καταστολές της στις κρυπτονομικές πράξεις, εξακολουθεί να έχει ρεκόρ για την υπεροχή στο ψηφιακό εμπόριο. Τα κορυφαία χρηματιστήρια της χώρας έχουν έναν από τους μεγαλύτερους όγκους Bitcoin που διαπραγματεύονται καθημερινά. Υπήρξαν πολλές αναφορές που δείχνουν ότι οι Κινέζοι πολίτες έχουν πλησιάσει πιο κοντά σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής για να επωφεληθούν από τη φθηνή ηλεκτρική ενέργεια που παρέχονται από αυτούς και να τους χρησιμοποιήσουν για να εξορύξουν bitcoin. Ωστόσο, βλέποντας τις τρέχουσες κανονιστικές δράσεις της έναντι των κρυπτογράφησης, ο αριθμός των παραπλανητών ενδέχεται να μειωθεί στο μέλλον.

chuttersnap 710335 ξεμπλοκάρετε

Πηγή: https://unsplash.com

Ισπανία

Η Ισπανία φιλοξενεί αρκετά μεγάλο αριθμό τακτικών τραπεζικών ATM που υποστηρίζουν την ανταλλαγή Bitcoin σε νόμισμα. Όμως, όσο θετική είναι αυτή η εξέλιξη για το κίνημα υιοθέτησης, φαίνεται ότι μόνο αυτή η θέση αγοράς ευνοείται στη χώρα, παρά το 10% των καταναλωτών που έχουν αγοράσει και κατέχουν ορισμένα ψηφιακά στοιχεία. Μια ενδιαφέρουσα σειρά των γεγονότων, αν και απαιτείται περισσότερη ανάπτυξη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν πολλά ΑΤΜ εγκατεστημένα στη χώρα που επιτρέπουν σε άτομα να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά στοιχεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει η CoinATMRadar, στην Ισπανία, υπάρχουν 96 ΑΤΜ για τη διαχείριση του Bitcoin. Αυτό κάνει της Ισπανίας η πέμπτη μεγαλύτερη χώρα με εγκατεστημένο τον μεγαλύτερο αριθμό ΑΤΜ.

Πολωνία

Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων της Πολωνίας είναι σε μεγάλο βαθμό μη διαχωρισμένη περιοχή προς το παρόν, καθώς δεν είναι γνωστά πολλά εκτός από μια θετική στάση απέναντι στο Bitcoin και σε άλλα κρυπτονομίσματα. Το 11% του καταναλωτικού πληθυσμού έχει ένα μικρό ποσοστό κρυπτογράφησης στο χαρτοφυλάκιό τους, καθώς περισσότερα άτομα αρχίζουν να κερδίζουν ενδιαφέρον για την κίνηση.

Αν και υπάρχουν πολλά άτομα και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά κρυπτογράφησης στη χώρα, ορισμένα ζητήματα έχουν επηρεάσει τον χώρο. Τον Ιούλιο του 2019, η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων BitMarket, ένα από τα μεγαλύτερα στην Πολωνία όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών, αντιμετώπισε προβλήματα ρευστότητας και σταμάτησε να λειτουργεί. Έχουν χαθεί αρκετά εκατομμύρια δολάρια Bitcoin Ο συνιδρυτής βρέθηκε επίσης νεκρός, γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Η χώρα πρέπει να επικεντρωθεί στη βελτίωση του κανονιστικού της πλαισίου εάν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική. Νωρίτερα το 2018, πολλά άτομα επηρεάστηκαν λόγω της έλλειψης σαφήνειας του ρυθμιστικού περιβάλλοντος στην Πολωνία.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλές εταιρείες στη χώρα που εργάζονται επί του παρόντος στην αγορά κρυπτογράφησης. Έτσι, αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στην Πολωνία και πιθανή μελλοντική ανάπτυξη.

Τουρκία

Η Τουρκία είναι μια χώρα γεμάτη πολιτικές εντάσεις και διφορούμενους κανονισμούς, αλλά αυτό το περιβάλλον διευκόλυνε το Bitcoin και τα altcoins να κλιμακωθούν όσον αφορά την έλξη και το ενδιαφέρον. Αν και εξακολουθούν να μην έχουν κατάλληλες διαδικασίες για θέματα που σχετίζονται με κρυπτογράφηση και blockchain, τα πράγματα φαίνονται μάλλον πολλά υποσχόμενα. Ανακαλύφθηκε ότι ένας στους πέντε Τούρκους διαθέτει Bitcoin ή άλλα ψηφιακά νομίσματα, το οποίο αντιπροσωπεύει έναν ελαφρώς μεγαλύτερο αριθμό. Παρόλα αυτά, αυτά τα στατιστικά αποτελούν μόνο ένα ποσοστό όλων των κατοίκων του και πρέπει να ερμηνευθούν λαμβάνοντας υπόψη αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κρίσης που αντιμετώπισε η τουρκική λίρα, πολλά άτομα άρχισαν να αγοράζουν Bitcoin και άλλα εικονικά νομίσματα. Το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο λειτούργησε ως αποθήκη αξίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν και το Bitcoin ήταν σε τάση bear, οι προσδοκίες για τη μελλοντική του ανάπτυξη προσέλκυσαν πολλούς επενδυτές στη χώρα.

Ιαπωνία

Η Ιαπωνία είναι γνωστή στην κοινότητα ότι είναι πολύ υπέρ της κρυπτογράφησης, δεδομένου ότι είναι από τις λίγες χώρες που αναγνωρίζουν τα κρυπτονομίσματα ως νόμιμο μέσο πληρωμής. Εξαιτίας αυτού, υπάρχει μεγάλος αριθμός συναλλαγών BTC εντός και εκτός της χώρας, με πολλούς να επιλέγουν να τις κρατήσουν για το επενδυτικό δυναμικό υψηλής απόδοσης. Σύμφωνα με στοιχεία από CoinMarketCap, οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης της χώρας έχουν υψηλή κίνηση συναλλαγών.

ryo yoshitake 732825 ξεμπλοκάρετε

Πηγή: https://unsplash.com

Η χώρα διαθέτει επίσης ένα από τα πιο αποτελεσματικά ρυθμιστικά περιβάλλοντα στον κόσμο που σχετίζονται με την τεχνολογία blockchain και τα εικονικά νομίσματα. Οι ανταλλαγές που θέλουν να αρχίσουν να λειτουργούν στη χώρα πρέπει να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια που παρέχεται από τον Οργανισμό Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSA), τον ρυθμιστικό φορέα της χώρας.

Αυτοί οι νέοι κανονισμοί εφαρμόστηκαν μετά την αγορά ταύρων του 2017 και λόγω του γεγονότος ότι πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης επηρεάστηκαν από παραβιάσεις και παράνομα θέματα. Για παράδειγμα, το CoinCheck, μια από τις πιο σημαντικές πλατφόρμες κρυπτογράφησης για την εμπορία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στη χώρα χάθηκε χάνοντας μάρκες αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων (XEM) στις αρχές του 2018.

Τώρα, υπάρχουν πολλές εταιρείες που θέλουν να εγκατασταθούν στη χώρα και περιμένουν την κανονιστική έγκριση από την FSA. Η Ιαπωνία είναι επίσης η χώρα με τον δεύτερο μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών έναντι Bitcoin σε όλο τον κόσμο μετά το δολάριο ΗΠΑ.

Ελβετία

Η Ελβετία είναι κυρίως γνωστή για τις αιχμές τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματά της, αλλά τώρα αυτό το έθνος έχει καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του να γίνει κέντρο κρυπτογράφησης και blockchain. Οι τράπεζες έχουν αρχίσει να ανοίγουν τις πόρτες τους σε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα, μια κίνηση που έχει ενθαρρύνει πολλούς πολίτες της να ασχοληθούν με κρυπτογράφηση, κυρίως επειδή έχουν τώρα μια μορφή ασφάλειας.

Η Ελβετία έχει επίσης αποκτήσει μια σημαντική θέση στον χώρο κρυπτογράφησης με κανονισμούς που εφαρμόστηκαν στην επικράτειά της. Η πόλη Zug γνώρισε εκθετική αύξηση στον αριθμό των εταιρειών που σχετίζονται με την αγορά κρυπτογράφησης που λειτουργούν εκεί.

Ταυτόχρονα, οι ρυθμιστικές αρχές έχουν πολύ ανοιχτό μυαλό έναντι των ψηφιακών στοιχείων και πώς χρησιμοποιούνται, για αυτό το λόγο το Swiss SIX exchange αποφάσισε να απαριθμήσει διαφορετικά προϊόντα με διαπραγμάτευση (ETP) που σχετίζονται με Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) και επίσης XRP.

Νότια Κορέα

Η Νότια Κορέα είναι μια άλλη χώρα της Ασίας που επηρεάζει τη σκηνή του Bitcoin. Με την κινεζική κυβέρνηση να μην είναι τόσο θετική στάση έναντι των συναλλαγών κρυπτογράφησης, πολλοί έχουν ανακατευθύνει τις εμπορικές τους δραστηριότητες στη γειτονική Νότια Κορέα. Με μια τάση και δεξιότητα για την τεχνολογία, η χώρα φιλοξενεί τώρα μια πληθώρα ανταλλαγών και κρυπτονομικών επιχειρήσεων που εξυπηρετούν έναν πληθυσμό που έχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για διαπραγμάτευση και χρήση κρυπτονομισμάτων. Το Bitcoin συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κρυπτογράφων που επίσης διαπραγματεύονται και ανήκουν εδώ.

Παρόλο που η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας δεν έλαβε σαφή μέτρα σχετικά με την αγορά κρυπτονομισμάτων, υπάρχουν πολλές εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν και να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στον κλάδο κρυπτογράφησης. Ένα από αυτά είναι το Kakao, η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στη χώρα. Το Kakao θα μπορούσε τελικά να ενσωματώσει διαφορετικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στο μέλλον.

Επιπλέον, η Νότια Κορέα λογαριασμοί για σχεδόν το 10% του συνόλου των συναλλαγών BTC σε όλο τον κόσμο, μετά το δολάριο ΗΠΑ και το ιαπωνικό γεν, σύμφωνα με το CoinHills.

21222

Υπάρχουν πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο που έχουν πολλούς χρήστες κρυπτογράφησης. Ωστόσο, είναι κάπως δύσκολο να δημιουργήσουμε αξιόπιστες εκτιμήσεις σχετικά με αυτό. Πράγματι, τα τρέχοντα δεδομένα τα έχουμε μέσω ερευνών που διεξάγονται από διαφορετικές εταιρείες και όχι από αντικειμενικές πληροφορίες.

Ένας τρόπος για να κατανοήσετε επίσης πώς συμπεριφέρονται οι χώρες στην αγορά είναι να ελέγξετε τον αριθμό των ενεργών κόμβων που έχουν. Ως Bitnodes Αναφορές, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέχουν το 24,88% του συνολικού αριθμού κόμβων σε όλο τον κόσμο, ακολουθούμενη από τη Γερμανία με 20,27% και τη Γαλλία με 6,04%. Η Κίνα έρχεται στην πέμπτη θέση με 4,18% του συνολικού αριθμού κόμβων σε όλο τον κόσμο και η Ιαπωνία βρίσκεται στην 11η θέση.

Λάχανο είναι ανεξάρτητος συγγραφέας που εστιάζει στην κρυπτογράφηση και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Προηγούμενα άρθρα για το Masternodes έχουν εμφανιστεί σε κορυφαίους ιστότοπους κρυπτογράφησης και αναφέρονται σε Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map