Πορτοφόλι Rahakott: Master The Crypto User Review Guide

Αναθεώρηση Rahakott

Το Rahakott είναι ένα ανώνυμο πορτοφόλι κρυπτογράφησης με ενσωματωμένο μίκτη. Μάθετε πώς λειτουργεί σήμερα στον οδηγό και την κριτική μας στο Rahakott.

Τι είναι ο Rahakott?

Το Rahakott, που βρίσκεται στο διαδίκτυο στο Rahakott.io, είναι ένα δωρεάν πορτοφόλι κρυπτογράφησης με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν από άλλα πορτοφόλια.

Τι είναι ο Rahakott

Πρώτον και το πιο σημαντικό, το Rahakott έχει ένα χαρακτηριστικό μίξερ. Μπορείτε να συνδυάσετε πολλά κρυπτονομίσματα και, στη συνέχεια, να στείλετε αυτά τα μικτά χρήματα σε μία ή περισσότερες διευθύνσεις προορισμού. Όπως και με άλλους αναμεικτήρες, μπορείτε να αποκρύψετε την πηγή των χρημάτων σας και να αποσύρετε τα χρήματα ως «καθαρό» νόμισμα.

Το cryptowallet που εστιάζει στην ανωνυμία δεν απαιτεί αριθμό τηλεφώνου ή ακόμη και email. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι σε 20 δευτερόλεπτα μόνο με την επίσκεψη στο Rahakott.io. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να δημιουργήσετε το πορτοφόλι είναι να αποθηκεύσετε μια μνημονική φράση. Αυτή η φράση λειτουργεί ως το κλειδί για το πορτοφόλι σας.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Rahakott

Το Rahakott υποστηρίζει έξι μεγάλα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των BTC, BCH, LTC, XMR, ZEC, ETH και DASH. Μπορείτε να κρατήσετε και να αναμίξετε όλα αυτά τα νομίσματα στο πορτοφόλι Rahakott.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Rahakott αποθηκεύει τα κέρματά σας στους δικούς του διακομιστές. Όλα τα προσωπικά σας κλειδιά κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται στους διακομιστές του Rahakott. Αυτό δεν είναι πορτοφόλι από την πλευρά του πελάτη και δεν ελέγχετε τεχνικά τα ιδιωτικά σας κλειδιά. Ο Rahakott ισχυρίζεται ότι ακόμη και οι προγραμματιστές τους δεν έχουν πρόσβαση στα κέρματα των πελατών. Όπως και με άλλες υπηρεσίες μίξερ, πρέπει να εμπιστευτείτε ότι η Rahakott θα αναμιγνύει τα κέρματα σας όπως προορίζονται αντί να τα παίρνει.

Δεν είναι όλα ηλιοφάνεια και ουράνιο τόξο για το Rahakott. Ορισμένοι ιστότοποι κρυπτογράφησης έχουν χαρακτηρίσει το Rahakott ως απάτη. Το Coindoo.com, για παράδειγμα, ισχυρίζεται ότι “έλαβε πολλά παράπονα για το Rahakott” και αποφάσισε να χαρακτηρίσει τον ιστότοπο ως απάτη.

Όσο μπορούμε να πούμε, ωστόσο, το Rahakott λειτουργεί όπως και άλλες υπηρεσίες μίξερ: καταθέτετε κρυπτονομίσματα, τα συνδυάζετε και μετά αποσύρετε τα χρήματά σας σε ένα πορτοφόλι. Όπως συμβαίνει με οποιονδήποτε αναμίκτη, διακινδυνεύετε με την ανταλλαγή κερμάτων σε ένα μη ρυθμισμένο περιβάλλον, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε καμία συγκεκριμένη απόδειξη ότι ο Rahakott είναι απάτη. Φαίνεται ότι είναι μια νόμιμη υπηρεσία και λειτουργεί ομαλά από το 2017.

Χαρακτηριστικά Rahakott

Χαρακτηριστικά πορτοφολιού Rahakott

Ενσωματωμένος αναμίκτης: Ο Rahakott ισχυρίζεται ότι ο ενσωματωμένος αναμίκτης «καθιστά σχεδόν αδύνατο να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας». Όπως και με άλλους αναμεικτήρες, μπορείτε να πάρετε πολλά κρυπτονομίσματα από πολλές πηγές και, στη συνέχεια, να τα συνδυάσετε για να αποσύρετε το νόμισμα fiat. Μπορείτε επίσης να πάρετε το ίδιο κρυπτογράφηση (όπως BTC) από πολλές πηγές, να συνδυάσετε αυτό το BTC και μετά να το αποσύρετε ως νόμισμα.

Υποστήριξη Tor: Ο Rahakott υποστηρίζει το πρωτόκολλο Tor για πρόσθετη ανωνυμία. Το Rahakott υποστηρίζει επίσης άλλες σήραγγες.

Δεν απαιτείται email ή αριθμός τηλεφώνου: Δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά στοιχεία – όπως έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση email – για να εγγραφείτε στο Rahakott.

Υποστήριξη 2FA: Το Rahakott υποστηρίζει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA).

Ανάκτηση μνημονικής φράσης: Ο Rahakott θα δημιουργήσει μια μνημονική φράση κατά την κατασκευή του πορτοφολιού σας για πρώτη φορά.

Κρυπτογραφημένα δεδομένα σε διακομιστές Rahakott: Ο Rahakott ισχυρίζεται ότι τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα με ασφάλεια στους διακομιστές τους, έτσι ώστε «ακόμη και οι προγραμματιστές δεν μπορούν να φτάσουν».

6 Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα: Το Rahakott σάς επιτρέπει να κρατάτε και να συνδυάζετε έξι κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των BTC, BCH, LTC, ZEC, DASH και ETH.

20 δεύτερη ρύθμιση: Η Rahakott κάνει πολλά από τη διαδικασία εγκατάστασης των 20 δευτερολέπτων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι σε μόλις 20 δευτερόλεπτα μεταβαίνοντας στο Rahakott.io. Δεν απαιτείται επαλήθευση, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου ή ακόμη και κωδικός πρόσβασης.

Δωρεάν χρήση: Είναι δωρεάν για χρήση και εγγραφή στο Rahakott. Θα πληρώσετε μια μικρή χρέωση (0,0005 BTC) κατά τη μεταφορά χρημάτων μέσα και έξω από το πορτοφόλι Rahakott σας προς ή από μια εξωτερική διεύθυνση. Ωστόσο, οι μεταφορές μεταξύ διευθύνσεων Rahakott είναι δωρεάν.

Κωδικός μίας χρήσης ή μακροπρόθεσμος κωδικός πρόσβασης: Κατά τη ρύθμιση του πορτοφολιού Rahakott για πρώτη φορά, θα μπορείτε να επιλέξετε έναν κωδικό μίας χρήσης ή έναν μακροπρόθεσμο κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός μίας χρήσης είναι ένας τύπος ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), όπου ένας κωδικός αποστέλλεται στην κινητή συσκευή σας για να παραχωρηθεί εφάπαξ πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Ένας μακροπρόθεσμος κωδικός πρόσβασης, εν τω μεταξύ, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι επανειλημμένα.

Δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης: Είναι επίσης δυνατό να ρυθμίσετε το Rahakott χωρίς κανέναν κωδικό πρόσβασης. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να συνδεθείτε στο πορτοφόλι σας μόνο με τη δημόσια διεύθυνση σας.

Εύκολη διεπαφή χρήστη: Το Rahakott έχει μια απλή, απλή διεπαφή που θα είναι γνωστή σε οποιονδήποτε έχει χρησιμοποιήσει προηγουμένως ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Συνδεθείτε στο πορτοφόλι σας στο Rahakott.io. Μπορείτε να δείτε το υπόλοιπό σας σε BTC, USD ή EUR. Μπορείτε επίσης να δείτε τη δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού και τον κωδικό QR.

Υποστήριξη ιεραρχικού ντετερμινιστικού (HD) πορτοφολιού: Το Rahakott σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πολλές νέες διευθύνσεις για κάθε συναλλαγή για πρόσθετη ασφάλεια. Τα πορτοφόλια HD σας μπορούν να κατασκευαστούν κάτω από το κύριο πορτοφόλι σας. Μπορείτε να μετονομάσετε ή να αφαιρέσετε αυτά τα πορτοφόλια, όπως απαιτείται.

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών: Το Rahakott είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά και Ρωσικά.

Προσαρμόσιμες χρεώσεις: Μπορείτε να προσαρμόσετε την αμοιβή σας από 1,00% έως 2,195%. Εάν πληρώσετε υψηλότερο τέλος, το αίτημά σας για ανάμειξη θα υποβληθεί σε επεξεργασία πιο γρήγορα και η ανάμιξη θα είναι πιο αποτελεσματική.

Προσαρμόσιμοι χρόνοι ανάμειξης: Για να αποκρύψετε τη μίξη των νομισμάτων σας όσο το δυνατόν περισσότερο, μπορείτε να προσαρμόσετε τους χρόνους ανάμιξής σας (δηλαδή να επιλέξετε την ώρα παράδοσης των κερμάτων στη διεύθυνση προορισμού σας). Μπορείτε να επιλέξετε τα χρήματα που θα παραδοθούν σε 1 ώρα, για παράδειγμα, 1 εβδομάδα ή 1 μήνα, μεταξύ άλλων χρονικών πλαισίων.

Πορτοφόλια πολλαπλών χρηστών: Η Rahakott προσφέρει τώρα πορτοφόλια πολλαπλών χρηστών που απευθύνονται σε επιχειρηματικούς και εταιρικούς χρήστες. Αυτά τα πορτοφόλια παρέχουν σε πολλούς χρήστες μέσα σε έναν οργανισμό εύκολη πρόσβαση σε κοινόχρηστο πορτοφόλι. Επιλέγετε κάποιον ως διαχειριστή και αυτό το άτομο μπορεί να εκχωρήσει πρόσβαση και ρόλους στη διεπαφή του πορτοφολιού σε άλλους χρήστες – όπως ο διαχειριστής, ο έμπορος και ο ελεγκτής. Ο διαχειριστής μπορεί να ορίσει διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας για διαφορετικούς υπαλλήλους. Ορισμένοι υπάλληλοι δεν θα έχουν πρόσβαση στα κλειδιά API, για παράδειγμα.

Ανταλλαγή P2P: Το Rahakott έχει ανταλλαγή P2P με επιλογές «γρήγορης αγοράς» και «γρήγορης πώλησης». Τη στιγμή της γραφής (Δεκέμβριος 2019), δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προσφορών στην αγορά P2P από οποιαδήποτε χώρα.

Αναμίξτε ένα μεγάλο ή μικρό ποσό: Από τον Δεκέμβριο του 2019, η Rahakott υποστηρίζει ελάχιστο ποσό ανάμιξης 0,001 BTC και μέγιστο ποσό ανάμιξης 563 BTC. Είτε έχετε μια μικρή ή μεγάλη ποσότητα bitcoin για ανάμειξη, θα πρέπει να μπορείτε να το αναμίξετε εύκολα με το Rahakott.

Μίξη σε πολλαπλές διευθύνσεις προορισμού: Όταν προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις ανάμειξης, το Rahakott σάς επιτρέπει να στέλνετε χρήματα σε πολλές διευθύνσεις προορισμού. Μπορείτε να στείλετε το 50% του BTC σας σε μία διεύθυνση, για παράδειγμα, και 50% σε άλλη διεύθυνση. Οι ώρες είναι επίσης προσαρμόσιμες, έτσι τα μισά σας χρήματα θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα πορτοφόλι σήμερα, ενώ το άλλο μισό φτάνει 6 ημέρες από τώρα.

Υποστήριξη API: Το Rahakott διαθέτει ένα API που παρέχει στους προγραμματιστές πρόσβαση στο πρωτόκολλο Rahakott. Όλες οι μέθοδοι API καλούνται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο HTTP POST και πρέπει να εγκριθούν με το κλειδί API που βρίσκεται στην ενότητα «Ρυθμίσεις» του δικού σας πορτοφολιού Rahakott.

Πώς λειτουργεί το Rahakott?

Πώς λειτουργεί το Rahakott

Το Rahakott λειτουργεί όπως και άλλα πορτοφόλια ιστού. Δημιουργείτε ένα πορτοφόλι online και, στη συνέχεια, καταθέτετε χρήματα σε αυτό το πορτοφόλι από εξωτερικές διευθύνσεις κρυπτογράφησης. Η Rahakott χρεώνει μια μικρή χρέωση για κάθε κατάθεση ή ανάληψη από ή προς μια εξωτερική διεύθυνση (0,0005 BTC).

Μπορείτε να καταθέσετε έξι διαφορετικά κρυπτονομίσματα σε ένα μόνο πορτοφόλι Rahakott, συμπεριλαμβανομένων των BTC, BCH, LTC, DASH, ETH και ZEC.

Μόλις αυτά τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται στο πορτοφόλι Rahakott, μπορείτε να δείτε το πλήρες υπόλοιπό σας σε USD ή EUR. Το Rahakott θα σας πει πόσο θα αξίζει όλα τα κρυπτονομίσματα σας εάν τα συνδυάσετε και τα πουλήσατε για USD ή EUR.

Εάν θέλετε να συνδυάσετε τα κρυπτονομίσματα σας, τότε μπορείτε να το κάνετε με μερικά κλικ. Τα κρυπτονομίσματά σας θα εκφράζονται ως ένα ενιαίο νόμισμα fiat (USD ή EUR), αν και θα αποσύρετε το ποσό ως BTC, BCH, LTC, DASH, ETH ή ZEC.

Τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται (κρυπτογραφημένα) στους διακομιστές του Rahakott. Ο Rahakott ισχυρίζεται ότι ακόμη και οι προγραμματιστές τους δεν έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά κλειδιά. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε κατάσταση όπου τα ιδιωτικά σας κλειδιά είναι αποθηκευμένα σε μια εξωτερική συσκευή, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μετακινείτε μεγάλα χρηματικά ποσά. Στην ιδανική περίπτωση, θα χρησιμοποιήσετε το Rahakott για να καταθέσετε κρυπτονομίσματα, να τα συνδυάσετε και να τα αποσύρετε.

Εάν αποφασίσετε να αποθηκεύσετε κρυπτογράφηση στο Rahakott μακροπρόθεσμα, τότε μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασής σας. Το Rahakott σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε έναν εφάπαξ κωδικό πρόσβασης, οπότε θα πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση 2FA στο τηλέφωνό σας πριν συνδεθείτε. Ή, μπορείτε να ρυθμίσετε έναν μακροπρόθεσμο κωδικό πρόσβασης, οπότε ένας κωδικός πρόσβασης σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Rahakott για πάντα.

Το Rahakott υποστηρίζει επίσης το πρωτόκολλο Tor για μέγιστο απόρρητο. Εάν θέλετε να μεταφέρετε κρυπτονομίσματα στο Rahakott μέσω του Tor, συνδυάστε τα και, στη συνέχεια, αποσύρετε τα, και μπορείτε να το κάνετε με πλήρη, κρυπτογραφημένο απόρρητο.

Τιμές και τέλη Rahakott

Το Rahakott είναι ένα δωρεάν πορτοφόλι και μίξερ κρυπτογράφησης. Όλοι μπορούν να επισκεφθούν το Rahakott.io και να δημιουργήσουν ένα πορτοφόλι δωρεάν.

Όταν συνδυάζετε κρυπτογράφηση, θα πληρώνετε ένα τέλος υπηρεσίας. Αυτή η χρέωση υπηρεσιών κυμαίνεται από 1,00% έως 2,195%. Όσο υψηλότερη είναι η πληρωμή της υπηρεσίας που πληρώνετε, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει η επεξεργασία του αιτήματός σας και τόσο καλύτερη θα είναι η απόδοση του μίξερ.

Η Rahakott δεν χρεώνει τέλη κατά τη μεταφορά χρημάτων από το ένα πορτοφόλι Rahakott στο άλλο. Ωστόσο, θα χρεωθείτε με χρέωση 0,0005 BTC κατά τη μεταφορά χρημάτων σε ή από εξωτερική διεύθυνση πορτοφολιού.

Το Rahakott θα προσθέσει επίσης τέλη υπηρεσιών δικτύου, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με το κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείτε.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα ελάχιστα ποσά μεταφοράς, παρόλο που είναι πολύ μικρά (απαιτείται ελάχιστο ποσό 0,0001 BTC για μεταφορά, για παράδειγμα, ή 0,001 LTC).

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Rahakott

Το Rahakott είναι απλό στη χρήση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Ακολουθεί ένας βασικός οδηγός:

Βήμα 1) Δημιουργία του Πορτοφολιού σας

Επισκεφτείτε το Rahakott.io και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία πορτοφολιού” στην επάνω δεξιά γωνία.

δημιουργώντας ένα πορτοφόλι Rahakott

Ολοκληρώστε την επαλήθευση Captcha εισάγοντας τους αριθμούς.

Πορτοφόλι Rahakott crypto

Στη συνέχεια, θα δείτε τη μνημονική σας φράση. Γράψτε αυτές τις 24 λέξεις και φυλάξτε τις σε ασφαλή τοποθεσία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φράση για να επαναφέρετε την πρόσβαση στο πορτοφόλι σας ανά πάσα στιγμή.

Αποθήκευση κρυπτογράφησης Rahakott

Στην επόμενη σελίδα, ο Rahakott θα ελέγξει ξανά για να επαληθεύσει τη μνημονική σας φράση γράφοντας την πρώτη και τελευταία λέξη από αυτήν τη φράση.

Ασφάλεια Rahakott

Θυμηθείτε: εάν χάσετε τη φράση, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο πορτοφόλι σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει τη φράση σας σε ασφαλή τοποθεσία.

Βήμα 2) Επιλογή κρυπτονομισμάτων

Στη συνέχεια, το Rahakott σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα έξι υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των BTC, LTC, DASH, BCH, ZEC και ETH.

Πορτοφόλι bitcoin Rahakott

Βήμα 3) Ρύθμιση 2FA

Το Rahakott σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), αν και δεν απαιτείται.

Ρύθμιση Rahakott

Ο «δεύτερος παράγοντας» μπορεί να είναι ένας κωδικός μίας χρήσης ή ένας τυπικός μακροπρόθεσμος κωδικός πρόσβασης.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν εφάπαξ κωδικό πρόσβασης, θα χρειαστείτε ένα κινητό τηλέφωνο με εφαρμογή 2FA (όπως το Authy ή το Google Authenticator). Η εφαρμογή δημιουργεί έναν νέο κωδικό πρόσβασης κάθε λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε.

Ο τυπικός μακροπρόθεσμος κωδικός πρόσβασης ισχύει πάντα, εκτός εάν τον αλλάξετε ή τον ακυρώσετε. Ρυθμίζετε τον κωδικό πρόσβασης μία φορά και, στη συνέχεια, τον χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο πορτοφόλι Rahakott σας όποτε θέλετε.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μην ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, οπότε οποιοσδήποτε έχει τη διεύθυνση πορτοφολιού σας μπορεί να συνδεθεί στο πορτοφόλι Rahakott.

Βήμα 4) Κατάθεση κεφαλαίων

Το πορτοφόλι σας έχει ρυθμιστεί επίσημα και τώρα μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας. Το Rahakott έχει ένα ελάχιστο ποσό κατάθεσης για κάθε κρυπτογράφηση (για παράδειγμα, 0,0001 BTC για bitcoin). Στείλτε χρήματα στη διεύθυνση Rahakott από ένα εξωτερικό πορτοφόλι bitcoin και τα χρήματα θα εμφανιστούν στο πορτοφόλι σας.

κατάθεση στο Rahakott

Βήμα 5) Ανακατέψτε

Οφέλη από το πορτοφόλι Rahakott

Χρησιμοποιείτε το Rahakott για το μίξερ του. Η σελίδα μίξερ είναι απλή. Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

Επιλέξτε τις διευθύνσεις προορισμού σας: Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε τα μικτά σας χρήματα σε μία ή περισσότερες διευθύνσεις προορισμού.

Επιλέξτε το μερίδιο διανομής σας: Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε το 5% των χρημάτων σας σε μία διεύθυνση, 10% σε άλλη διεύθυνση και 85% σε τρίτη διεύθυνση.

Προσαρμόστε την καθυστέρησή σας: Εάν όλα τα χρήματά σας φτάσουν σε όλες τις διευθύνσεις σας ταυτόχρονα, μπορεί να φαίνεται ύποπτο (ειδικά αν προσπαθείτε να αποκρύψετε την πηγή των χρημάτων σας). Το Rahakott σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την καθυστέρησή σας οπουδήποτε από 1 ώρα έως 1 μήνα.

Απόρρητο πορτοφολιού Rahakott

Επιλέξτε το τέλος υπηρεσίας σας: Με ένα υψηλότερο τέλος υπηρεσιών (πλησιέστερο στο 2,195%), τα χρήματά σας θα υποστούν επεξεργασία πιο γρήγορα και με καλύτερη ανάμειξη, ενώ μια φθηνότερη χρέωση υπηρεσιών (πλησιέστερη στο 1,00%) θα έρθει με πιο αργή μίξη και λιγότερη ανάμιξη.

Τέλη Rahakott

Προσαρμόστε το ποσό σας: Το Rahakott σάς επιτρέπει να αναμειγνύετε οπουδήποτε από 0,001 BTC έως 561,832 BTC. Επιλέξτε οποιοδήποτε ποσό BTC μεταξύ αυτών των ποσών που θέλετε να αναμίξετε.

Αφού προσαρμόσετε όλες αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην επιλογή «Μίξη νομισμάτων» για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανάμειξης.

Βήμα 6) Προσαρμογή ρυθμίσεων και Διαγραφή του Πορτοφολιού σας

Το Rahakott σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις από το Πορτοφόλι > Μενού ρυθμίσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ποια ανταλλαγή θέλετε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, τη γλώσσα σας ή το νόμισμά σας.

Ρυθμίσεις πορτοφολιού Rahakott

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε εντελώς το πορτοφόλι σας – ας πούμε, εάν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάμειξης και θέλετε να καταργήσετε όλους τους δεσμούς με το Rahakott.

Λογαριασμός Rahakott

Σχετικά με τον Rahakott

Η πρώτη έκδοση του Rahakott κυκλοφόρησε από τους Akke Svenson (συνιδρυτής), Maksim Shreyder (συνιδρυτής) και μια ομάδα προγραμματιστών στις 12 Νοεμβρίου 2017.

Ο Svenson κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και το Βασιλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Σουηδία. Πριν από την κατασκευή του Rahakott, η Svenson εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες fintech τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη.

Ο Shreyder είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Φυσικής και Τεχνολογίας της Μόσχας και του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Τελικό Word

Το Rahakott είναι ένα πορτοφόλι και μίκτης κρυπτογράφησης που γεμίζει μια μοναδική θέση στον χώρο της κρυπτογράφησης. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο Rahakott από υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα και, στη συνέχεια, να τα συνδυάσετε και να τα αποσύρετε ως νόμισμα USD ή EUR. Είναι ένα πορτοφόλι και μίξερ ενσωματωμένο σε μια βολική υπηρεσία.

Χρειάζονται 20 δευτερόλεπτα για την εγκατάσταση ενός πορτοφολιού Rahakott για πρώτη φορά και όλα τα χρήματα διατηρούνται κρυπτογραφημένα από την πλευρά του διακομιστή στους διακομιστές της Rahakott. Για αυτόν τον λόγο, δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε για να αποθηκεύετε μεγάλες ποσότητες κρυπτογράφησης μακροπρόθεσμα. Ως βραχυπρόθεσμος μίξερ, ωστόσο, το Rahakott φαίνεται να είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκρύψετε τα κρυπτονομίσματά σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner