Πώς να ανοίξετε ένα MyEtherWallet σε λιγότερο από 5 λεπτά

Αυτός ο οδηγός θα καλύψει με μεγάλη λεπτομέρεια τη διαδικασία ανοίγματος ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW). Αυτή είναι μια επέκταση του προηγούμενου οδηγού μας για τα Πορτοφόλια Cryptocurrency: Γιατί χρειάζεστε Πορτοφόλια?

Οδηγός για τα Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων: Άνοιγμα ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW)

Η διατήρηση των νομισμάτων σας σε ανταλλαγή μπορεί να αποτελεί πραγματικό κίνδυνο να τα χάσετε όλα. Γιατί; Απλώς και μόνο επειδή δεν “κατέχετε” τεχνικά τα νομίσματα που έχετε αγοράσει σε ανταλλαγή. Οι ανταλλαγές λειτουργούν σαν τράπεζα. είναι ένας τρίτος πάροχος υπηρεσιών που εμπιστεύεστε να διατηρείτε τα κέρματά σας ασφαλή. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα διακοπής ή παραβίασης της ανταλλαγής, με αποτέλεσμα την απώλεια κερμάτων (περίπτωση στο σημείο: Ανταλλαγή Mount Gox). Δεδομένης της έλλειψης ρυθμιστικών πλαισίων για τις ανταλλαγές και τα κρυπτονομίσματα στο σύνολό τους, καθώς και την παιδική ηλικία του κλάδου, ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα νομίσματά σας ασφαλή είναι να έχετε τον πλήρη έλεγχο των νομισμάτων σας.

Η πραγματική και αληθινή ιδιοκτησία των νομισμάτων σας σημαίνει ότι ελέγχετε τα προσωπικά σας κλειδιά. Και ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε και να διαχειριστείτε τα ιδιωτικά σας κλειδιά είναι να αποκτήσετε το δικό σας πορτοφόλι. Δεδομένου ότι πολλές ICO αυτές τις μέρες έχουν τη μορφή διακριτικών ERC-20, το βασικό νόμισμα βάσης για συμμετοχή σε ICO είναι μέσω νομισμάτων Ethereum (ETH). (Δείτε επίσης: Νομίσματα, Κουπόνια & Altcoins: Ποια είναι η διαφορά;)

Για να συμμετάσχετε σε ICO, πρέπει να ανοίξετε ένα πορτοφόλι συμβατό με Ethereum. Το πιο κοινό πορτοφόλι Ethereum είναι MyEtherWallet. Είναι απλό να δημιουργηθεί και να παρέχει τα οφέλη ασφαλείας της ιδιοκτησίας νομισμάτων. Αυτός ο οδηγός θα εξηγήσει τα απαραίτητα βήματα για να ανοίξετε το δικό σας πορτοφόλι MEW. Πριν προχωρήσουμε, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους βασικούς όρους που σχετίζονται με το πορτοφόλι. (Διαβάστε επίσης: Οδηγός για αρχάριους για ICO Investing: Πώς να συμμετάσχετε σε ICO)

Οδηγός για τα Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων: Άνοιγμα ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW)

Ας αρχίσουμε να ρυθμίζουμε το πορτοφόλι MEW!

Βήμα 1: Πηγαίνετε στο Το πορτοφόλι μου Ether

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει σελιδοδείκτη στη σελίδα, καθώς υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ιστότοπων ηλεκτρονικού “ψαρέματος” που αντικατοπτρίζουν τον ιστότοπο του MEW. Προληπτικά, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τη διεύθυνση URL και να αναζητήσετε πιστοποιητικό MYETHERWALLET LLC [US] για να επιβεβαιώσετε ότι αυτός είναι ο αρχικός ιστότοπος MEW.

Οδηγός για τα Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων: Άνοιγμα ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW)

Βήμα 2: Δημιουργία Πορτοφολιού

Δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι εισάγοντας έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης στην προεπιλεγμένη πρώτη σελίδα. Είναι καλό να έχετε έναν μακρύ και αυθαίρετο κωδικό πρόσβασης για την καλύτερη προστασία του πορτοφολιού σας. Εάν έχετε την τάση να το χάσετε, φροντίστε να το σημειώσετε και να το αποθηκεύσετε κάπου ασφαλές. Κάντε κλικ στο “Δημιουργία νέου πορτοφολιού” για να συνεχίσετε “.

Οδηγός για τα Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων: Άνοιγμα ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW)

(Διαβάστε περισσότερα: Οδηγός για την ασφάλεια κρυπτονομισμάτων: Ενεργοποίηση 2FA)

Βήμα 3: Αποθηκεύστε το αρχείο Keystore


Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου Keystore (το οποίο είναι σε μορφή UTC / JSON) και βεβαιωθείτε ότι δεν το χάσετε. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας για να είστε ασφαλείς. Απαιτείται ένα αρχείο Keystore για την ανάκτηση ή την επαναφορά του πορτοφολιού σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο πορτοφόλι MEW μαζί με τον κωδικό πρόσβασής σας. Αφού δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου Keystore, κάντε κλικ στο “Κατανοώ. Να συνεχίσει”.

Οδηγός για τα Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων: Άνοιγμα ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW)

Βήμα 4: Αποθηκεύστε το ιδιωτικό σας κλειδί

Τα ιδιωτικά κλειδιά είναι όπως ο αριθμός PIN για πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό σας και είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι ΜΟΝΟ έχετε πρόσβαση στα ιδιωτικά σας κλειδιά. Φυλάξτε το σε ένα φάκελο μαζί με το αρχείο Keystore και κρυπτογραφήστε το για βελτιωμένη ασφάλεια. Λάβετε υπόψη ότι τα ιδιωτικά κλειδιά είναι γυμνά και δεν κρυπτογραφούνται / προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. (Διαβάστε επίσης: Οδηγός νομισμάτων απορρήτου: Σύγκριση ανώνυμων κρυπτονομισμάτων)

Οδηγός για τα Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων: Άνοιγμα ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW), Πορτοφόλι MEW

Βήμα 5: Ξεκλειδώστε το Πορτοφόλι σας

Τα δημόσια κλειδιά σας είναι παρόμοια με τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού και αντιπροσωπεύουν τη διεύθυνση που μοιράζεστε με άλλους για να λάβετε κέρματα ETH ή ERC-20. Μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα επιλογών σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στο πορτοφόλι σας. Εάν είστε αρχάριος ή δεν έχετε πορτοφόλι υλικού, συνιστάται ανεπιφύλακτα επιλέξτε “Keystore File (UTC / JSON)” επιλογή. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας, θα πρέπει να εισάγετε το αρχείο Keystore και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ένα αρχείο Keystore είναι μια κρυπτογραφημένη έκδοση του ιδιωτικού σας κλειδιού και επομένως είναι πιο ασφαλές.

Επιλέξτε το αρχείο Keystore (UTC) που κατεβάσατε νωρίτερα και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.

Οδηγός για τα Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων: Άνοιγμα ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW)

Βήμα 6: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου Keystore, των ιδιωτικών κλειδιών και των δημόσιων κλειδιών σας. Πρέπει να τα αποθηκεύσετε σε ασφαλή τοποθεσία. Μόλις ξεκλειδώσετε το πορτοφόλι σας, τότε συγχαρητήρια! Δημιουργήσατε με επιτυχία το δικό σας πορτοφόλι που υποστηρίζει νομίσματα ETH και * ERC-20. Μπορείτε να στείλετε και να λάβετε νομίσματα, να συμμετάσχετε σε ICO και να ελέγξετε τα υπόλοιπά σας. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το δημόσιο κλειδί (διεύθυνση) και τα ιδιωτικά κλειδιά σας με τη μορφή κωδικών QR, όπως φαίνεται παρακάτω. (Δείτε επίσης: Οδηγός επαλήθευσης συναλλαγών κρυπτονομισμάτων)

Οδηγός για τα Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων: Άνοιγμα ενός πορτοφολιού MyEtherWallet (MEW)

Μείνε ασφαλής!

* Το ERC-20 αναφέρεται στο τυπικό πρωτόκολλο εντός του blockchain Ethereum, που απαριθμεί ένα κοινό σύνολο κανόνων που πρέπει να ακολουθούν τα διακριτικά. Αυτό διασφαλίζει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των διαφόρων τύπων διακριτικών εντός του Ethereum blockchain, επιτρέποντας την απρόσκοπτη αλληλεπίδραση με έξυπνες συμβάσεις και αποκεντρωμένες εφαρμογές στο δίκτυο. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα με μάρκες ERC-20 εδώ.

Εγγραφείτε τώρα στο Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο κρυπτονομισμάτων για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κρυπτογράφηση.

Πάρτε το δικό μας αποκλειστικό ηλεκτρονικό βιβλίο η οποία θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία βήμα προς βήμα για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα μέσω επενδύσεων σε Cryptocurrency.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στην ομάδα μας στο Facebook στο Master The Crypto: Προηγμένη γνώση κρυπτονομισμάτων να θέσετε ερωτήσεις σχετικά με τα cryptos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map