Επανεξέταση KeepKey: Crypto Wallet Comparison Ledger vs Trezor

οδηγός πορτοφολιού keepkey

Το KeepKey είναι ένα ασφαλές πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης από το ShapeShift, παρέχοντας πλήρη έλεγχο των bitcoin και των στοιχείων που βασίζονται σε blockchain με πλήρη διαφάνεια σε ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον ψυχρής αποθήκευσης.

Ο οδηγός πορτοφολιού KeepKey Crypto είναι μια μοναδική αναθεώρηση δύο μερών σχετικά με τον τρόπο βέλτιστης χρήσης και αποθήκευσης κερμάτων.

Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή των χαρακτηριστικών του πορτοφολιού KeepKey και των στοιχείων της εταιρείας ShapeShift:

 • Επίσημο όνομα πορτοφολιού: KeepKey
 • Επίσημος ιστότοπος Πορτοφολιού: KeepKey.com
 • Επίσημη σύνδεση στο Πορτοφόλι: Beta.Shapeshift.com
 • Μοντέλο Πορτοφολιού: Κλασικό πορτοφόλι KeepKey Hardware με οθόνη OLED 3,12 ιντσών
 • Τύπος αποθήκευσης: Ιεραρχική ντετερμινιστική συσκευή κατηγορίας USB HID για ψυχρή αποθήκευση εκτός σύνδεσης (χωρίς μπαταρία)
 • Ιδιοκτήτης: ShapeShift (από τον Αύγουστο του 2017)
 • Τοποθεσία και έτος έναρξης: Αύγουστος 2014 στο Σιάτλ
 • Υποστήριξη νομισμάτων: Bitcoin, Bitcoin Cash, BTG, Ethereum, Litecoin, DOGE, Dash + 46 ERC-20 tokens
 • Υποστήριξη συσκευής: Εφαρμογή προγράμματος περιήγησης Chrome και Brave + Windows, MacOS, Linux, iOS και Android
 • Ενσωμάτωση Πορτοφολιού: Electrum, Mycelium, MyEtherWallet
 • Ενσωμάτωση ανταλλαγής: Αλλαγή μορφής
 • Ειδικά χαρακτηριστικά: Προστασία PIN / φράσης πρόσβασης, προσαρμοσμένες ταχύτητες πληρωμής, απεριόριστες διευθύνσεις
 • Λειτουργίες ασφαλείας: αυτοκόλλητο αδιάβροχο + τυλιγμένο σε πλαστικό, πρόταση ανάκτησης 12 λέξεων
 • Πρόσθετα: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων, επιστροφές 30 ημερών, δωρεάν αποστολή, ελαφριά / συμπαγής, δωρεάν τεχνική υποστήριξη
 • Τιμή πορτοφολιού Trezor: το κόστος του KeepKey Classic είναι $ 49 USD
 • αξεσουάρ: Υφασμένο νάιλον καλώδιο USB, κάρτα ανάκτησης φράσης ανάκτησης
 • Κοινωνικά προφίλ: Κελάδημα, Facebook, GitHub, Reddit, Ίνσταγκραμ
 • Επικοινωνία με την εταιρεία: Email [email protected] ή [email protected], Τηλέφωνο 1-855-463-8550

Ο οδηγός δύο βημάτων θα βοηθήσει τους χρήστες στην εκμάθηση συμβουλών χρήστη του KeepKey και εάν θα το αγοράσουν έναντι άλλων πορτοφολιών:

1) πώς να χρησιμοποιήσετε / ανταλλαγή / ανταλλαγή / αποθήκευση διακριτικών με την όμορφα σχεδιασμένη διαδικτυακή επιλογή εκτός σύνδεσης

2) Συγκρίνετε όλες τις προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά του KeepKey με τους δημοφιλείς αντιπάλους, το Trezor και το Ledger Wallet

Ας συνεχίσουμε την κριτική KeepKey και ας δούμε αν μπορούμε να απαντήσουμε στην ερώτηση του Is KeepKey a Keeper?

Contents

Κρατώντας το Crypto Under Locks With KeepKey: Οδηγός χρήσης

keepkey-crypto-wallet-αναθεώρηση

Για όσους αναζητούν ένα πορτοφόλι υψηλής ποιότητας για να διατηρήσουν ασφαλείς τις συνεχώς αυξανόμενες συλλογές κρυπτογράφησής τους, οι χρήστες στην πραγματικότητα είναι τόσο χαλασμένοι για επιλογή που μπορεί να αποδειχθεί ότι προκαλεί ανησυχία και συχνά τρομακτικό.

Τα ψηφιακά πορτοφόλια περιουσιακών στοιχείων σας δίνουν την πολυτέλεια να μετακινείτε τα νομίσματά σας κρυπτογράφησης μεταξύ ανταλλαγών, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε καλή εγγύτητα με την «πράξη» συναλλαγών. Αλλά καταλήγετε να θυσιάζετε την εγγύτητα και την χρησιμότητα για την ασφάλεια.

Το μεγαλύτερο ποσοστό κλοπής κρυπτογράφησης πραγματοποιείται μέσω απομακρυσμένων επιθέσεων. Τα σκληρά πορτοφόλια, εν τω μεταξύ, λειτουργούν ως μια μορφή ψυχρής αποθήκευσης – μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες κρυπτογράφησης.

Με άλλα είδη σκληρών πορτοφολιών, όπως το Trezor και το Ledger, έχουν ήδη περάσει από το «wringer» της κριτικής και των οδηγών μας. Τώρα θα στρέψουμε την προσοχή μας σε μια λιγότερο γνωστή, αν και «νεότερη» εταιρεία: KeepKey. Ας μοιραστούμε τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αποστολής, λήψης, αγοράς, ανταλλαγής, διαχείρισης, παρακολούθησης και αλληλεπίδρασης με τα διάφορα υποστηριζόμενα στοιχεία κρυπτογράφησης και ας δούμε τις λειτουργίες ασφαλείας τραπεζικού επιπέδου που προσφέρει αυτό το δημοφιλές πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων.

Από την απόκτηση έως την απόκτηση: Μια συνοπτική βιογραφία KeepKey


τι είναι το keepkey

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει το KeepKey τόσο «νεαρό» σε σύγκριση με τους Ledger και Trezor; Λοιπόν, είναι λίγο περίεργο να το ονομάζουμε νεαρό όταν ιδρύθηκε το 2015 σε σύγκριση με τον σχηματισμό του τελευταίου το 2014.

Όμως, μέσα στην πρώτη του χρονιά ως επιχείρηση, με επικεφαλής τον Darin Stanchfield, η εταιρεία σημείωσε κάποια εντυπωσιακή ανάπτυξη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατάφερε να αντλήσει επαρκές κεφάλαιο για να πραγματοποιήσει την πρώτη της απόκτηση, η οποία ήταν το Multibit, το Bitcoin Wallet το 2016.

Αυτό που έκανε αυτήν την απόκτηση ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το KeepKey ολοκλήρωσε την αγορά πληρώνοντας ολόκληρο το ποσό στο Bitcoin. Αυτό συγκέντρωσε δύο πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Ένα από τα μεγάλα βήματα προς τα εμπρός ήρθε το επόμενο έτος, όταν η εκκίνηση KeepKey που εδρεύει στο Σιάτλ άρπαξε από το χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με έδρα την Ελβετία, γνωστό ως ShapeShift, στις 16 Αυγούστου 2017, το οποίο επικεφαλής ο μεγάλος επηρεαστής κρυπτογράφησης Erik Voorhees. Αν και αυτό το είδος εξαγοράς «όλα τα μετρητά» θα είχε δει την Stanchfield να απομακρύνεται από την εξουσία με μια αναταραχή βασισμένη σε ηγέτες, παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος μαζί με τον Ken Hodler ως εταιρείες CTO.

Ο Erik Voorhees, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές bitcoin της πρώτης μέρας, είχε το λόγο για το γιατί αγόρασε το πορτοφόλι KeepKey:

«Η ασφάλεια είναι κρίσιμης σημασίας όσον αφορά την κατοχή και την εμπορία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων» […] «Μία από τις προτεραιότητές μας ήταν πάντα να κάνουμε την εμπειρία ανταλλαγής όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και εύκολη για τους χρήστες και η σύζευξή μας με το KeepKey μας επιτρέπει να παρέχει μια απαράμιλλη εμπειρία πελάτη. ” […] Οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν τα κέρματά τους στη συσκευή υλικού και να τα ανταλλάξουν κατ ‘απαίτηση εντός του πορτοφολιού, χωρίς καν να επισκεφτούν έναν ιστότοπο. Όταν συνδυάζετε το πορτοφόλι υλικού KeepKey με την ανταλλαγή του ShapeShift, η εμπειρία είναι μαγική. ” […] «Βλέπουμε ένα μέλλον στο οποίο τα κλειδιά διατηρούνται στο υλικό και η ανταλλαγή μη στερητικών δικαιωμάτων πραγματοποιείται απευθείας από το υλικό.»

Πρόκειται για μια ανάπτυξη που συνεχίζεται για τη συσκευή υλικού ψηφιακών στοιχείων KeepKey, καθώς συνεχίζει να εμφανίζεται ως υποτιμημένο κόσμημα ανάμεσα στα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης. έχοντας υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας σχεδιασμού για ένα τόσο οικονομικό φάσμα που είναι πολύ διαφορετικό από το άνοιγμα ενός δωρεάν πορτοφολιού bitcoin.

KeepKey Crypto Token Storage

KeepKey Crypto Token Storage

Έτσι, με αυτό το είδος εντυπωσιακής ανάπτυξης προβάλλοντας το KeepKey προς τα εμπρός για να καθίσει ανάμεσα στους οπαδούς του Trezor και του Ledger. Για τον μέσο χρήστη, πόση προσβασιμότητα παρέχει όταν πρόκειται για αποθήκευση ψηφιακών στοιχείων?

Συγκρίνοντας το ψηφιακό πορτοφόλι απευθείας με τα μοντέλα που διατίθενται αυτή τη στιγμή από τους ανταγωνιστές του, το KeepKey επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν οποιοδήποτε είδος ποσότητας άνω των 40 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων, altcoin και ακόμη και ERC20 tokens.

Αυτά, φυσικά, περιλαμβάνουν τη βιβλιοθήκη δημοφιλών κρυπτογράφησης, όπως – Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, μαζί με μερικά σταθερά νομίσματα όπως TrueUSD, Tether και DAI. Υπάρχουν επίσης όλα τα διακριτικά με βάση το Ethereum ERC-2o, όπως Aragon, Augur, Basic Attention Token, Civic, District0x, FunFair, Golem, Gnosis, OmiseGo, SALT, Bancor, ICONOMI, Melon, SwarmCity, Wings, iExec, Status, Numeraire, Metal, TenX, Qtum, 0x, FirstBlood, Ripio Credit Network, SingularDTV, DigixDAO, WeTrust, Matchpool, Edgeless και Storj.

keepkey-crypto-coin-token-support-list

Λίστα υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων για το πορτοφόλι υλικού KeepKey

Η κοινότητα παίζει πολύ ενεργό ρόλο στην προσθήκη περαιτέρω ψηφιακών στοιχείων στο πορτοφόλι. Όλοι οι χρήστες πρέπει να κάνουν (ως εγγεγραμμένα μέλη / χρήστες) συμπληρώνουν μια φόρμα αιτήματος περιουσιακών στοιχείων για να προστεθούν περισσότερα.

Περισσότερο από την απλή αποθήκευση αυτών των στοιχείων, αυτά τα ίδια νομίσματα μπορούν να αποστέλλονται, να λαμβάνονται και να αποθηκεύονται.

Τι υπάρχει σε ένα σχέδιο: KeepKey Crypto Hardware Wallet

Πορτοφόλι υλικού KeepKey Crypto

Ο σχεδιασμός του πορτοφολιού KeepKey είναι ένα ενδιαφέρον μείγμα ανθεκτικότητας και εντυπωσιακής αισθητικής.

Αυτό είναι πολύ περισσότερο από απλώς για παράσταση, ωστόσο. Το πορτοφόλι περιλαμβάνει μια ευμετάβλητη οθόνη για να μην βλέπετε μόνο το είδος των ψηφιακών στοιχείων που έχετε αποθηκεύσει, αλλά και το ιστορικό αποθήκευσης και συναλλαγών εντός και εκτός του πορτοφολιού σας.

Όπως και το Ledger, το πορτοφόλι του KeepKey απαιτεί από εσάς να επιβεβαιώσετε όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με το πορτοφόλι. παρέχοντας σας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για οποιαδήποτε δραστηριότητα που αφορά εσάς και τις επενδύσεις σας.

Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που επιτρέπει το πορτοφόλι είναι ένα προσαρμόσιμο σύστημα για ταχύτητες συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να δώσετε έμφαση σε γρήγορες συναλλαγές με υψηλότερο κόστος φυσικού αερίου ή πιο αργές για εξοικονόμηση δαπανών – μπορείτε εύκολα να επιλέξετε να το κάνετε αυτό.

Η απόκτηση του KeepKey από το ShapeShift προσφέρει πραγματικά στους χρήστες μια άλλη διάσταση στο σκληρό πορτοφόλι ειδικότερα.

Αυτή η ενσωμάτωση με το ShapeShift σας προσφέρει πραγματικά γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στην αποκλειστική εφαρμογή ανταλλαγής και επιτραπέζιων υπολογιστών της εταιρείας.

Αυτό που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν είναι να ανταλλάσσουν, να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα απρόσκοπτα απευθείας και στο πορτοφόλι σας.

Αυτή η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι αρκετά χρήσιμη για τους χρήστες που θέλουν όχι μόνο να παρακολουθούν τις συναλλαγές τους αλλά και την απόδοση των επενδύσεών τους με την πάροδο του χρόνου.

Παρουσιάζοντας το μοντέλο: Το KeepKey Classic

Το KeepKey Classic

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της στην αγορά, δεν υπάρχει στρωματοποιημένο επίπεδο προϊόντων για να επιλέξουν οι χρήστες. υπάρχει μόνο το ένα μοντέλο. Και για αυτόν τον μοναδικό τύπο, παρέχει μεγάλη χρησιμότητα για μια πραγματικά χαμηλή τιμή.

Με ένα αρκετά καλό εύρος στοιχείων κρυπτογράφησης που οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να τα αποθηκεύσουν χρησιμοποιώντας το, μαζί με μια εξαιρετικά διαισθητική οθόνη που παρακολουθεί τις δαπάνες σας και τα διάφορα στοιχεία με την πάροδο του χρόνου. Είναι σχεδόν σαν να είναι ένα προϊόν που θα έπρεπε να κοστίζει πάνω από 79 $, αλλά χαμηλό και να δούμε – δεν έχει.

Με επιλογές για ταχύτητες συναλλαγών σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη κερμάτων σας, σε λύσεις για πρόσθετη ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών κωδικών PIN και 24 βασικών φράσεων, υπάρχει μεγάλη ασφάλεια για να συμπέσει με τις άλλες καμπάνες και σφυρίχτρες.

Το μόνο πραγματικό πρόβλημα με αυτή τη βασική φράση είναι ότι δεν είναι ακριβώς διαισθητικό εάν το συγκρίναμε με άλλα πορτοφόλια υλικού εκεί έξω. Για παράδειγμα, τόσο τα μοντέλα Trezor όσο και Ledger παρέχουν κάποιο είδος χαρτιού ή χαλύβδινου πορτοφολιού, προκειμένου να παρακολουθούν αυτές τις φράσεις..

Το KeepKey εν τω μεταξύ, σας δείχνει μόνο τη φράση, που σημαίνει ότι εναπόκειται σε εσάς να συγκεντρώσετε χαρτί για να αποθηκεύσετε το πράγμα.

Ποιο, εάν διαφορετικά δεν είχατε προετοιμαστεί για αυτό το βήμα, θα μπορούσε να σας αφήσει κλειδωμένο από κάτι που μόλις αγοράσατε.

Ένα από τα άλλα μειονεκτήματα αυτού του πορτοφολιού είναι το γεγονός ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε «φιλικό προς την τσέπη» και είναι ουσιαστικά πιο ογκώδες όταν τοποθετείται δίπλα στα πιο εργονομικά ευχάριστα μοντέλα Trezor ή στο συμπαγές και απλό Ledger Νάνο.

Μία από τις μεγάλες γραμμές σφάλματος, μαζί με αυτό το τεράστιο μέγεθος είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα «Κλείδωμα».

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να εισαγάγετε τυχαία πατήματα κουμπιών ή ακόμη και να κλέψετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, δυστυχώς, ξεκλείδωτα ενώ συγχρονίζεται με τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Αυτό δημιουργεί ένα αρκετά ανησυχητικό τυφλό σημείο στο σχεδιασμό του, αλλά εγκρίνουν αμέσως όλες τις ενέργειες που γίνονται στο πορτοφόλι υλικού.

Ακολουθεί ένα σχεδιάγραμμα για το πώς σχεδιάστηκε το πορτοφόλι υλικού KeepKey:

keepkey-wallet-security

Ακολουθεί μια κριτική βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του KeepKey και την εγκατάσταση:

Εγκατάσταση με το KeepKey Wallet

keepkey-chrome-app-wallet-client

Εάν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε με το KeepKey, εδώ πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε να τρέχετε.

Πρώτα: Εγκαταστήστε τη σχετική εφαρμογή KeepKey σε ένα από τα προγράμματα περιήγησης ιστότοπων. Ενώ η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Windows, iOS και Linux, όταν πρόκειται για οποιοδήποτε από αυτά, η καλύτερη έκδοση προέρχεται από την επέκταση Chrome της εφαρμογής.

Δεύτερος: συνδέστε το πορτοφόλι υλικού KeepKey στον φορητό υπολογιστή ή στην επιφάνεια εργασίας. Με το πορτοφόλι σας, θα σας δοθεί μια ειδική μονάδα USB, την οποία χρησιμοποιείτε για να συγχρονίσετε το πορτοφόλι σας με τον επιτραπέζιο / φορητό υπολογιστή και την εφαρμογή σας.

Τρίτος: Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή Chrome και έχετε συνδέσει το πορτοφόλι του υλικού σας – εκκινήστε την εφαρμογή KeepKey και θα μεταφερθείτε στην εφαρμογή μέσω του ιστότοπου. Εάν δεν είστε, τότε πιθανότατα θα πρέπει να ανοίξετε χειροκίνητα το chrome και να επιλέξετε την επέκταση.

Εάν, σε κάποιο σημείο, πρέπει να ολοκληρώσετε μία ή περισσότερες αναβαθμίσεις στο πορτοφόλι του υλικού σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε τη συσκευή και να την συνδέσετε ξανά μέσω USB ενώ κρατάτε επίσης πατημένο το κουμπί στο πάνω μέρος του πορτοφολιού σας. Κάνοντας αυτό θα ξεκινήσει η έναρξη της αναβάθμισης του λογισμικού σας.

Τέταρτος: Με αυτήν την αναβάθμιση, θα έχετε πρόσβαση στο μοναδικό ιδιωτικό κλειδί σας. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι ένα κλειδί που είναι μόνο για τα μάτια σας. Όπως περιγράφεται, θα εμφανίζεται μόνο μία φορά και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το διατηρείτε γραμμένο και ασφαλές.

Επόμενο: Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν μοναδικό προσωπικό αριθμό αναγνώρισης. Ποιο είναι πλήρως προσαρμόσιμο ανάλογα με το πόσο ασφαλές θέλετε το πορτοφόλι σας. όσο μεγαλύτερο είναι το PIN, τόσο πιο ασφαλές θα είναι.

Μόλις επιβεβαιωθεί αυτό το PIN, θα εμφανιστούν 12 λέξεις που δημιουργούνται τυχαία και θα είναι η «πρόταση ανάκτησης». Το KeepKey θα εμφανίσει τώρα αυτές τις λέξεις ξανά, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν τις γράφετε.

Ακολουθεί ένα βίντεο για έλεγχο, για να μπορέσετε να ρυθμίσετε το πορτοφόλι KeepKey bitcoin και cryptoasset:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ShapeShift Erik Voorhees πρόσθεσε επίσης στο μπροστινό μέρος της ασφάλειας πορτοφολιών υλικού και ανταλλαγής χωρίς εμπιστοσύνη:

«Εν μέσω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την έννοια των ψηφιακών νομισμάτων, ένα απλό, φιλικό προς το χρήστη πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης με εγγενή λειτουργικότητα ανταλλαγής είναι ένα κλειδί για ευρύτερη υιοθέτηση». […] «Με το Shapeshift, οι χρήστες δεν χρειάζεται να αφήνουν χρήματα σε ανταλλαγή . Με το KeepKey, οι χρήστες δεν χρειάζεται να αφήνουν χρήματα σε κανέναν υπολογιστή. Βλέπουμε ένα μέλλον στο οποίο τα κλειδιά διατηρούνται στο υλικό και η ανταλλαγή μη στερητικής φύσης πραγματοποιείται απευθείας από το υλικό. “

Τώρα ας ξεκινήσουμε τη μετάβαση από την επανεξέταση μόνο του πορτοφολιού KeepKey crypto και αρχίστε να το συγκρίνετε με τους ανταγωνιστές του κλάδου και τους ανταγωνιστές, Trezor και Ledger, ξεκινώντας από την τιμή πριν από μια πλήρη επισκόπηση.

Αντιστοίχιση κόστους: KeepKey Vs Trezor και Ledger

Σύγκριση Trezor + Ledger + KeepKey

Ως τμήμα του δεύτερου μέρους αυτού του οδηγού πορτοφολιού KeepKey, ας ξεκινήσουμε με τις διαφορές κόστους και τις διακυμάνσεις τιμών μεταξύ Trezor, Ledger και φυσικά KeepKey.

Ενώ το πορτοφόλι KeepKey Hardware παρέχει μια αρκετά εντυπωσιακή σειρά λειτουργιών χάρη στις εξαγορές του με την πάροδο των ετών, μαζί με έναν μεγάλο αριθμό στοιχείων κρυπτογράφησης που οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν, να παρακολουθούν και να μετακινούνται με το πορτοφόλι, προσφέρει κάποια καλή υποστήριξη στους χρήστες του.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την ογκώδη όγκο σε σχέση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα που διατίθενται στην αγορά, μαζί με το γεγονός ότι η τυχαία δημιουργημένη φράση κλειδιού σπόρου εμφανίζεται μόνο μία φορά με το φυλλάδιο να παρέχεται μαζί με το προϊόν.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι προσφέρει μερικές καλές δυνατότητες για περίπου 79 $, είναι ένα πορτοφόλι υλικού που αξίζει να εξεταστεί, ίσως όχι άμεσα από το δάχτυλο στο δάκτυλο με τη σειρά Ledger ή Trezor, ωστόσο.

KeepKey εναντίον Trezor και Ledger: Χαρακτηριστικά + Οδηγός σύγκρισης

οδηγός σύγκρισης keepkey

Με την πιο βασική του έννοια, το KeepKey μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πορτοφόλι υλικού bitcoin που είναι προεγκατεστημένο με πολλές προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας που διασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση πιθανών ζητημάτων που σχετίζονται με εικονική / φυσική κλοπή που ενδέχεται να αντιμετωπίσει οποιοσδήποτε κάτοχος κρυπτογράφησης. Από νομισματικής άποψης, η συσκευή είναι εξαιρετικά προσιτή και διατίθεται επί του παρόντος με το σήμα των εκατό δολαρίων – καθιστώντας την μία από τις οικονομικά βιώσιμες λύσεις πορτοφολιών που διατίθενται σήμερα.

Το Keepkey κυκλοφόρησε το 2015, μια εποχή που η αγορά αποθήκευσης κρυπτογράφησης ξεκίνησε. Χρησιμοποιεί ένα ιεραρχικό ντετερμινιστικό πλαίσιο (HD) για να βοηθήσει στη φύλαξη ιδιωτικών κλειδιών. Για όσους από τους αναγνώστες μας που μπορεί να μην γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος «ιδιωτικά κλειδιά», είναι ουσιαστικά μια κρυπτογραφική τεχνική που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις κρυπτογραφικές τους εκμεταλλεύσεις με πολύ ασφαλή και απλοποιημένο τρόπο. Από την άποψη του χώρου αποθήκευσης, μπορούμε να δούμε ότι εκτός από το BTC, το KeepKey επιτρέπει συναλλαγές που σχετίζονται με έναν αριθμό άλλων δημοφιλών κρυπτονομισμάτων όπως Ethereum, Litecoin, EOS, Cardano, Dash, Dogecoin κ.λπ..

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το KeepKey μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματωθεί στο σχετικό λογισμικό πορτοφολιού με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αναπτύξουμε τη μονάδα αποθήκευσης / υπογραφής συναλλαγών του ιδιωτικού κλειδιού για να αρχίσει να χρησιμοποιεί το περιβάλλον εργασίας χρήστη της επιφάνειας εργασίας με γρήγορο και βολικό τρόπο. Το πορτοφόλι είναι συμβατό με διάφορα διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, PC, Mac, Linux και Android. Όχι μόνο αυτό, το πορτοφόλι λειτουργεί τέλεια καλά με διάφορες μαλακές μονάδες αποθήκευσης. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Electrum
 • MultiBit
 • Μυκήλιο

Ανασκόπηση των βασικών στοιχείων του πορτοφολιού KeepKey

Επανεξέταση του πορτοφολιού KeepKey

Ακριβώς έξω από την πόρτα, θα πρέπει να επισημανθεί ότι, σε αντίθεση με πολλούς από τους συγχρόνους του που χρησιμοποιούν σώμα με επικάλυψη από πλαστικό, το Keepkey αισθάνεται σαν μια premium συσκευή λόγω της χρήσης ενός περιβλήματος από αλουμίνιο. Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις βασικές πτυχές του πορτοφολιού που μπορεί να ενδιαφέρουν τους πιθανούς αγοραστές:

Διαστάσεις: 38 mm x 93,5 mm x 12,2 mm

Βάρος: Λίγο κάτω από 54 g

Σύνδεση: Το πορτοφόλι μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας, φορητό υπολογιστή ή ψηφιακή συσκευή χρησιμοποιώντας μια τυπική υποδοχή Micro-USB HID.

Μυστικότητα: Χρησιμοποιεί μια μονάδα ασφαλείας TRNG (Hardware-based Random Number Generator)

Επεξεργαστής: ARM Cortex-M3

Χωρητικότητα ολοκλήρωσης: Ένα από τα βασικά βασικά σημεία του KeepKey είναι η ικανότητά του να ενσωματώνεται στο εγγενές API του ShapeShift. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διευκολύνουν τις συναλλαγές κρυπτογράφησης με έναν εξαιρετικά απλουστευμένο τρόπο.

Κομψή εμφάνιση: Το πορτοφόλι έρχεται φορτωμένο με μια κομψή ανοδιωμένη θήκη αλουμινίου που μοιάζει λίγο με το κάλυμμα που χρησιμοποιεί η Apple για τη σειρά MacBook της. Επιπλέον, η οθόνη OLED στο πορτοφόλι έχει μήκος 3,12 and και έχει κατασκευαστεί από πολυανθρακικό.

Συμβατότητα νομισμάτων: Μία από τις πιο απογοητευτικές πτυχές του Keepkey είναι το γεγονός ότι παρέχει στους χρήστες υποστήριξη μόνο για 7 μεγάλα κρυπτονομίσματα (που περιλαμβάνουν καθιερωμένα ονόματα όπως Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dogecoin, DASH και Litecoin) καθώς και 32 άλλα διακριτικά ERC-20.

Τέλος, από νομισματικής άποψης, η τιμή του πορτοφολιού ανέρχεται σήμερα στα $ 80 (που είναι μεγάλη πτώση από την προηγούμενη τιμή 239 $).

Ευκολία στη χρήση

Κατά την αγορά, μπορεί κανείς να αρχίσει να χρησιμοποιεί το KeepKey κατεβάζοντας μερικές επεκτάσεις του Google Chrome και εγκαθιστώντας τους σε υπολογιστές κάποιου. Τα extn χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μιας διεύθυνσης πορτοφολιού λογισμικού χρηστών, καθώς και για τη σύνδεση στο πρόγραμμα περιήγησής τους στο KeepKey.

Αφού ολοκληρωθεί η βασική προετοιμασία, ο κάτοχος του πορτοφολιού μπορεί να προχωρήσει στην κατάθεση οποιωνδήποτε κρυπτονομισμάτων στη μονάδα αποθήκευσής τους, καθώς και να συνδέσει τους σχετικούς λογαριασμούς ανταλλαγής, ώστε να διευκολύνει τις μελλοντικές μεταφορές.

Όσον αφορά το πώς μπορούν να ληφθούν πληρωμές μέσω του KeepKey, η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Όλες οι σχετικές συναλλαγές πρέπει να περάσουν μέσω του εσωτερικού συστήματος καθολικών του πορτοφολιού. Για αυτό, πρέπει να σταλεί ένα αίτημα, το οποίο μόλις υποβληθεί σε επεξεργασία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν χειροκίνητη επιβεβαίωση. Μετά την ολοκλήρωση, το tx υπογράφεται και επιστρέφεται στον υπολογιστή-πελάτη.

Ασφάλεια

ασφάλεια κλειδώματος

Όπως πολλοί από τους αναγνώστες μας μπορεί ήδη να γνωρίζουν καλά, το KeepKey θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια HD στην αγορά σήμερα. Αυτό συμβαίνει επειδή το πορτοφόλι χρησιμοποιεί ορισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας όπως:

Ιδιωτικά κλειδιά: Δεδομένου ότι το Keepkey είναι μια οντότητα αποθήκευσης υλικού, τα ιδιωτικά κλειδιά ενός ατόμου (ανά πάσα στιγμή) αποθηκεύονται στην ίδια τη συσκευή. Αυτό ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες οι τρίτοι να αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές εκμεταλλεύσεις ενός χρήστη.

Προσωπικός αριθμός αναγνώρισης (PIN): Όπως με πολλά διαφορετικά πορτοφόλια υλικού, το Keepkey χρησιμοποιεί μια μονάδα PIN που διασφαλίζει ότι οι εισβολείς και άλλοι κακοί παράγοντες δεν αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη συσκευή κάποιου.

Φράση ανάκτησης: Στην απίθανη περίπτωση που ένας κάτοχος Keepkey χάσει την πρόσβαση στη φυσική του συσκευή, μπορεί να κάνει χρήση μιας φράσης ανάκτησης 12 λέξεων που δημιουργείται κατά την αρχική φάση εγκατάστασης του πορτοφολιού.

Φράση πρόσβασης: Εκτός από την προαναφερθείσα φράση ανάκτησης, οι κάτοχοι Keepkey έχουν επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσουν μια επιπλέον λέξη που σχετίζεται με την προϋπάρχουσα πρόταση ανάκτησης. Ενώ αυτή η δυνατότητα είναι πράγματι αρκετά μοναδική, οι δημιουργοί του πορτοφολιού δεν προτείνουν σε κανέναν να χρησιμοποιεί αυτήν την επιλογή έως ότου κατανοηθούν δεόντως οι συνέπειες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα?

keepkey-wallet-οφέλη

Πλεονεκτήματα

(i) Εύκολη αγορά: Το Keepkey μπορεί να αγοραστεί απευθείας από διάφορους διαδικτυακούς πωλητές λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, eBay κ.λπ. Επιπλέον, μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει μια αγορά μέσω του επίσημου ιστότοπου της εταιρείας.

(ii) Υψηλός βαθμός ασφάλειας: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, χάρη στη χρήση του Keepkey από διάφορα πρωτόκολλα υψηλής ασφάλειας καθώς και την ελαχιστοποιημένη εξάρτηση από το Διαδίκτυο, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα χρήματά τους είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή..

(iii) Σχεδιασμός και ευκολία χρήσης: Το Keepkey είναι ένα από τα πιο κομψά, ελκυστικά και επαγγελματικά πορτοφόλια κρυπτογράφησης που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Επιπλέον, έρχεται με μια οθόνη OLED που κάνει τη χρήση της συσκευής εξαιρετικά απλοποιημένη.

(iv) Συμβατότητα και τιμή: Το πορτοφόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα ψηφιακών νομισμάτων. Όχι μόνο αυτό, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4-5 ετών, η τιμή του Keepkey έχει μειωθεί σημαντικά, ώστε να είναι πολύ πιο προσιτή στον μέσο ενθουσιώδη κρυπτογράφηση.

Μειονεκτήματα

(i) Λείπουν βασικά: Λόγω της έλλειψης του Keepkey ενός πλήρως λειτουργικού πορτοφολιού ιστού, οι χρήστες πρέπει να βασίζονται σε έναν αριθμό λογισμικού τρίτων όπως το Electrum ή το MultiBit για να αξιοποιήσουν το πλήρες δυναμικό της συσκευής.

(ii) Μέγεθος: Μια άλλη πτυχή του πορτοφολιού KeepKey που μπορεί να το κάνει δυνητικά λιγότερο ελκυστικό σε μερικούς υποψήφιους αγοραστές είναι το σχετικά μεγάλο του μέγεθος (ειδικά σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προϊόντα όπως το Trezor ή το Ledger).

(iii) Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση της προόδου: Ενώ η διαδικασία ρύθμισης από μόνη της είναι αρκετά απλή και απλοποιημένη, σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής φάσης, οι χρήστες δεν έχουν την επιλογή να αποθηκεύσουν την πρόοδό τους.

Ασφάλεια και ρύθμιση

πώς λειτουργεί το πορτοφόλι keepkey

Από τεχνική άποψη, μπορούμε να δούμε ότι το πορτοφόλι KeepKey χρησιμοποιεί ένα “περιορισμένο πρωτόκολλο op” που αποτρέπει την έκθεση των ιδιωτικών κλειδιών σε συσκευές τρίτων. Επίσης, κατά τη χρήση μιας πρότασης ανάκτησης, το πορτοφόλι εμφανίζει μια κρυπτογράφηση που αλλάζει συνεχώς (εμποδίζοντας έτσι τους χάκερ να χρησιμοποιούν το P&Τεχνικές που σχετίζονται με C για να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε εκμεταλλεύσεις κάποιου).

Επίσης, επειδή το KeepKey είναι συμβατό με το ShapeShift, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στους χρήστες της ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Ωστόσο, για άτομα που χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες συναλλαγών, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν λήψη ενός προγράμματος-πελάτη Google Chrome που έχει σχεδιαστεί για να αλληλεπιδρά με το KeepKey με απλοποιημένο τρόπο.

Μετά τη λήψη της επέκτασης Chrome, πρέπει να εκτελεστούν τα ακόλουθα βήματα:

Ενεργοποιήστε το chrome και αρχικοποιήστε το Keepkey πατώντας το σχετικό κουμπί λειτουργίας.

Αφού ολοκληρωθεί αυτό το προκαταρκτικό βήμα, οι χρήστες πρέπει να ρυθμίσουν την κάρτα PIN που μπορεί να έχει μήκος μεταξύ 1 και 9 ψηφίων. Οι αριθμοί θα εμφανίζονται σε πλέγμα 3 × 3 με ανακεφαλαιωμένο τρόπο.

Μετά τη φάση ρύθμισης του κωδικού πρόσβασης, οι χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν τη δική τους φράση σπόρου. Αυτός ο συνδυασμός λέξεων είναι εξαιρετικά σημαντικός για τη μελλοντική ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων και πρέπει να καταγραφεί από τον κάτοχο του πορτοφολιού στην παρεχόμενη κάρτα.

Τέλος, οι δημιουργοί του πορτοφολιού έχουν συμπεριλάβει ένα υφασμένο νάιλον καλώδιο USB στην περίπτωση που φέρει τη συσκευή – κάτι που κάνει τη συσκευασία να φαίνεται εξαιρετικά premium και πολυτελή. Ωστόσο, το μόνο πιθανό μειονέκτημα σε ολόκληρη τη συμφωνία είναι ότι το Keepkey είναι μια από τις βαρύτερες / μεγαλύτερες λύσεις αποθήκευσης ψηφιακών στοιχείων που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Σύγκριση κριτικής KeepKey μεταξύ Trezor και Ledger

Σύγκριση KeepKey με το πορτοφόλι Trezor και Ledger

Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του KeepKey σε σύγκριση με μερικά άλλα δημοφιλή πορτοφόλια υλικού (συγκεκριμένα τα Trezor T και Ledger Nano S) που διατίθενται επί του παρόντος στην αγορά. Ωστόσο, προτού ερευνήσουμε βαθύτερα το θέμα, θα ήταν καλύτερο αν δώσαμε μια σύντομη επισκόπηση των δύο προαναφερθεισών συσκευών.

Καθολικό Nano S: Το Nano S είναι μια από τις καλύτερες πωλήσεις κρυπτογραφικών πορτοφολιών στον κόσμο σήμερα. Είναι γνωστό για τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας του και έρχεται προ-κατασκευασμένο με υποστήριξη για διάφορα διαφορετικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όπως Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash (καθώς και πολλά άλλα altcoins). Όχι μόνο αυτό, η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας μια σειρά απλών βημάτων που είναι εύκολα κατανοητά και εκτελούνται. Τέλος, η συσκευή διαθέτει μια ασφαλή οθόνη OLED που χρησιμοποιείται για την επαλήθευση μεμονωμένων συναλλαγών κάνοντας κλικ στα πλευρικά κουμπιά που είναι προσαρτημένα σε αυτήν.

Trezor T: Το Trezor Model T είναι μια άλλη δημοφιλής λύση αποθήκευσης κρυπτογράφησης που έχει αναπτυχθεί από την SatoshiLabs, μια εταιρεία κατασκευής τεχνολογίας με έδρα την Τσεχία. Όπως και πολλοί από τους συγχρόνους του, η Trezor υποστηρίζει επίσης μια τεράστια γκάμα ψηφιακών στοιχείων ενώ είναι αρκετά προσιτή.

Υποστηρίζονται νομίσματα

υποστήριξη πορτοφολιού keepkey

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα από τα κύρια μειονεκτήματα του Keepkey είναι το γεγονός ότι παρέχει μόνο υποστήριξη ενσωμάτωσης για συνολικά 45 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Συγκριτικά, μπορούμε να δούμε ότι το Trezor επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν περισσότερα από 700+ νομίσματα, μάρκες και κρυπτονομίσματα. Ομοίως, πρέπει να επισημανθεί ότι, εκτός από την υποστήριξη των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στο εμπόριο, το Ledger Nano S υποστηρίζει επίσης μάρκες ERC20. Ως αποτέλεσμα αυτού, η συσκευή είναι συμβατή με περισσότερα από 1100+ ψηφιακά στοιχεία.

Τέλος, θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι ενώ το KeepKey διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για το Shapeshift, το Trezor υποστηρίζει το Changelly και το Ledger είναι συμβατό με το Etherdelta και το Radar Relay.

Ασφάλεια και προστασία

προστασία κρυπτογράφησης keepkey

Όταν εξετάζουμε την πτυχή ασφάλειας των προαναφερθέντων τριών πορτοφολιών, μπορούμε να δούμε ότι κάθε συσκευή προσφέρει μια ευρεία γκάμα πρωτοκόλλων ασφαλείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες για την προστασία των κρυπτογράφησης. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές που πρέπει να επισημανθούν ως προς αυτό.

Το Ledger Nano S δεν είναι έργο ανοιχτού κώδικα και για να μεγιστοποιήσει την ασφάλειά του, το πορτοφόλι χρησιμοποιεί δύο μικροελεγκτές που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για σκοπούς αποθήκευσης. Από τα δύο μάρκες, το ένα είναι ο ελεγκτής SE όπου όλα τα δεδομένα σπόρου αποθηκεύονται και διατηρούνται, ενώ το άλλο είναι όπου διατηρούνται οι πληροφορίες διακριτικών. Ωστόσο, οι λειτουργικές πτυχές του εσωτερικού υλικού του Ledger δεν είναι γνωστές κατά τη σύνταξη αυτού του άρθρου.

Σε αντίθεση με το Nano S, το Trezor Model T βασίζεται πλήρως σε ανοιχτό κώδικα και είναι προ-κατασκευασμένο με έναν μόνο μικροελεγκτή που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και αποθήκευση ιδιωτικών κλειδιών. Ομοίως, το πορτοφόλι KeepKey βασίζεται επίσης σε ανοιχτό κώδικα και δεν διαθέτει λειτουργικές πτυχές που θα μπορούσαν να το κάνουν ευαίσθητο σε απόπειρες ή εισβολές τρίτων.

Επίσης αναφέρεται ότι καμία από τις παραπάνω συσκευές δεν χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα που θα μπορούσε να αφήσει τις συσκευές ευάλωτες σε διάφορες απειλές που σχετίζονται με κακόβουλα προγράμματα. Επιπλέον, το Ledger Nano S μπορεί επίσης να διπλασιαστεί ως εργαλείο 2FA (έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων), το οποίο είναι αρκετά βολικό για να έχει κανείς στη διάθεσή του.

Όσον αφορά τη συσκευή που προσφέρει στους χρήστες το μεγαλύτερο μέρος της ασφάλειας, τα Trezor T και Keepkey χρησιμοποιούν πλαίσια ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι τα πρωτόκολλά ασφαλείας τους αξιολογούνται συχνά από ομοτίμους. Αυτό, μακροπρόθεσμα, βοηθά τις συσκευές να παραμείνουν πολύ πιο ασφαλείς. Και ενώ είναι γεγονός ότι τα κλειστά συστήματα (όπως αυτά που χρησιμοποιεί η Ledger) καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο για τους κακοποιούς να εκτελέσουν επιθέσεις εναντίον τους με επιτυχία, αυτό σημαίνει επίσης ότι τυχόν φορείς επίθεσης που χρησιμοποιούνται για την εκμετάλλευση τέτοιων συσκευών θα παραμείνουν άγνωστοι ή θα είναι άγνωστοι ανιχνεύθηκε με εξαιρετικά αργό ρυθμό.

Τιμολόγηση και ευκολία αγοράς

Κατά τη σύγκριση των Ledger Nano S, Keepkey και Trezor από οικονομική άποψη, μπορούμε να δούμε ότι ενώ και τα τρία πορτοφόλια είναι σχετικά προσιτά, η τιμή του Nano S των 60 $ ξεπερνά τις άλλες δύο συσκευές με πολύ μεγάλο περιθώριο.

Από αυτήν την άποψη, μπορούμε να δούμε ότι ενώ το Trezor T πωλείται επί του παρόντος σε απευθείας σύνδεση με βασική τιμή περίπου 165 $, το KeepKey είναι διαθέσιμο για $ 80- $ 100. Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα η λιανική αξία του KeepKey κυμαίνεται γύρω στα 240 $ και ότι μόλις πρόσφατα η τιμή του πορτοφολιού μειώθηκε σε περίπου 80 $.

Τέλος, πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν προσφορές αξίας διαθέσιμες στο Διαδίκτυο όλη την ώρα και έτσι υπάρχει πάντα μια καλή πιθανότητα τα προαναφερθέντα πορτοφόλια να είναι διαθέσιμα για τιμές που είναι πολύ φθηνότερες από το MRP τους.

Μέγεθος και σχέδιο

σχέδιο πορτοφολιών keepkey

(i) KeepKey: Από τα τρία πορτοφόλια που εξετάζονται σε αυτό το άρθρο, το KeepKey διαθέτει τον πιο αισθητικά ευχάριστο σχεδιασμό με τεράστιο περιθώριο. Και ενώ η ομορφιά μπορεί να είναι ένα υποκειμενικό πράγμα, ορισμένοι λάτρεις της τεχνολογίας που έχουν χρησιμοποιήσει το Keepkey φαίνεται να συμφωνούν με αυτήν την άποψη. Αυτό συμβαίνει επειδή το KeepKey είναι διάσημο για το πρώτο πορτοφόλι υλικού που κυκλοφόρησε στην αγορά με οθόνη 3 ”1.2 που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν αντίγραφο ασφαλείας χωρίς να χρειάζεται να συνδέσουν το πορτοφόλι σε επιτραπέζιο υπολογιστή.

(ii) Καθολικό: Το Ledger Nano S διαθέτει οθόνη OLED αξιοπρεπούς μεγέθους και προσφέρει στους χρήστες μια βασική σχεδίαση τύπου αντίχειρα (επιτρέποντάς τους να επιλέξουν από 5 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων). Για παράδειγμα, η έκδοση Nano White Paper φαίνεται αρκετά εξελιγμένη και διαθέτει λευκή θήκη που είναι αρκετά αισθητικά ευχάριστη. Πέρα από το σχεδιασμό, το Nano S δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους, επειδή απαιτεί από τους χρήστες να συνδέουν τις συσκευές τους σε έναν κεντρικό υπολογιστή USB, ώστε να έχουν πρόσβαση στις ψηφιακές τους συσκευές. Τέλος, κατά την αγορά, το κουτί Nano S συνοδεύεται από τα ακόλουθα περιεχόμενα:

 • Πορτοφόλι υλικού υλικού
 • 1 καλώδιο USB
 • Εγχειρίδιο οδηγιών
 • Μπρελόκ
 • Φύλλο σπόρου ανάκτησης
 • Διαστάσεις: 56,95 mm x 17,4 mm x 9,1 mm
 • Βάρος: 16,2g

Το πορτοφόλι έχει κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό. Δεν απαιτείται καμία εξωτερική μπαταρία για την τροφοδοσία.

(iii) Trezor: Το Trezor T διαθέτει έναν αρκετά άθλιο σχεδιασμό που δεν είναι πολύ όμορφο να το δεις. Το εξωτερικό σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό που δίνει στο πορτοφόλι μια φθηνή εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα το προστατεύει από τυχόν τυχαίες πτώσεις.

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD που είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτήν που διαθέτει το Nano S (αλλά είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό που διαθέτει το KeepKey.) Επιπλέον, έρχεται με δύο πλήκτρα πλοήγησης στο μπροστινό μέρος και ζυγίζει περίπου 0,2 γραμμάρια λιγότερο από το καθολικό. Το κουτί Trezor T περιέχει τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Συσκευή Trezor Model T
 • Μοντέλο T μαγνητική βάση
 • Καλώδιο USB-C
 • Βιβλίο 2x Recovery seed
 • Αυτοκόλλητα Trezor
 • Διαστάσεις: 64 mm x 39 mm x 10 mm
 • Βάρος: 16 g

Συμβατότητα με εξωτερικό λογισμικό

Το πορτοφόλι keepkey crypto χρησιμοποιεί

Μια άλλη βασική πτυχή που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι υλικού είναι η συμβατότητά του με εξωτερικό λογισμικό τρίτων. Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε τη συμβατότητα των τριών συσκευών μας με δημοφιλείς μαλακές λύσεις πορτοφολιών που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

KeepKey: Electrum, MyCelium, MultiBit HD, GreenBits και Green Address

Τρέζορ: Electrum, Electrum-Dash, Electrum-LTC, MetaMask, Mycelium, MyCrypto, CoPay και MyEtherWallet

Καθολικό Nano S: Electrum, MyCrypto, CoPay και MyEtherWallet

Ευκολία χρήσης και ρύθμιση

Ενώ έχουμε περιγράψει τη διαδικασία εγκατάστασης για το Keepkey με πολλές λεπτομέρειες νωρίτερα σε αυτό το άρθρο, σε αυτήν την ενότητα θα εξετάσουμε τη διαδικασία εγκατάστασης που σχετίζεται με το Ledger Nano S και το Trezor Model T.

Καθολικό Nano S:

Καθολικό-νανο-s

Ξεκινήστε τη συσκευή συνδέοντάς την σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Ledger Live που διατίθεται δωρεάν στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας.

Ενεργοποιήστε τη συσκευή και σημειώστε τις λέξεις-κλειδιά που εμφανίζονται στην οθόνη (μετά την εκκίνηση της εφαρμογής).

Ρυθμίστε έναν κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιήσετε για μελλοντική πρόσβαση.

Trezor Model T

trezor vs keepkey

Αποκτήστε την εφαρμογή Trezor από τον ιστότοπο της εταιρείας και εγκαταστήστε την στον υπολογιστή σας.

Συνδέστε το πορτοφόλι Trezor στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το σχετικό υλικολογισμικό όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο. Μόλις γίνει αυτό, η συσκευή πρέπει να αποσυνδεθεί και να επανεκκινηθεί.

Χρησιμοποιώντας το επιτραπέζιο λογισμικό, κάντε κλικ στην καρτέλα «Δημιουργία νέου πορτοφολιού» και δημιουργήστε ένα αντίγραφο του σπόρου ανάκτησης που σας παρέχεται.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι το Ledger Nano S δεν διαθέτει προεγκατεστημένη υποστήριξη για συνδέσεις τύπου USB-C. Αντ ‘αυτού, διαθέτει σύνδεση USB 2.0. Στην ίδια αναπνοή, το Trezor T όχι μόνο διαθέτει θύρα τύπου C, αλλά ο κατασκευαστής παρέχει επίσης στους αγοραστές ένα καλώδιο σύνδεσης USB-C στο φυσικό κιτ εργαλείων του προϊόντος..

Λοιπόν, ποιο θα έπρεπε να επιλέξετε τότε?

Αφού έχετε διαβάσει ολόκληρο τον οδηγό, ελπίζουμε ότι εσείς, ο αναγνώστης μας, θα είστε σε καλύτερη θέση να λάβετε μια πιο ενημερωμένη απόφαση όσον αφορά την επιλογή μεταξύ των Trezor T, KeepKey και Ledger Nano S.

Ενώ το πορτοφόλι KeepKey διαθέτει εξαιρετικά ελκυστικό σχεδιασμό καθώς και εύχρηστη διεπαφή, το εξωτερικό περίβλημά του είναι επιρρεπές σε εξωτερικές ζημιές – λόγω του γεγονότος ότι το σώμα του πορτοφολιού αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από μια οθόνη OLED. Από την άλλη πλευρά, τα πορτοφόλια Trezor και Ledger διαθέτουν εξωτερικά περιβλήματα από ανθεκτικό πλαστικό που είναι πιο ανθεκτικά στην καθημερινή φθορά..

Ωστόσο, από απόψεως τιμολόγησης, τόσο το Ledger Nano S όσο και το KeepKey είναι πολύ φθηνότερα σε σύγκριση με το Trezor Model T. Έτσι, στο τέλος, η απόφασή σας πιθανότατα θα βασιστεί σε μερικά βασικά πράγματα όπως:

 • Πόσα χρήματα είστε πρόθυμοι να πληρώσετε?
 • Θέλετε να αγοράσετε λιγότερο γνωστά στοιχεία κρυπτογράφησης / altcoins?
 • Ο σχεδιασμός προϊόντων παίζει μεγάλο ρόλο στη διαδικασία επιλογής σας?

Τελικό Word στο KeepKey Crypto Wallet

Το πορτοφόλι υλικού KeepKey cryptocurrency είναι σίγουρα μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των κατόχων bitcoin. Ενώ τα πορτοφόλια Trezor και Ledger έχουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2019, το KeepKey είναι μια βιώσιμη επιλογή που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση κρυπτογράφησης με ασφάλεια και ασφάλεια.

Καθώς η τιμή του bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται και μπαίνει σε πιο βασικές περιπτώσεις χρήσης, η προστασία κρυπτογράφησης είναι υψίστης σημασίας με την προστασία των περιουσιακών στοιχείων σας από τους χάκερ και την αποθήκευση των ιδιωτικών κλειδιών σας εκτός σύνδεσης. Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα βρήκαμε στο διαδίκτυο σχετικά με το πορτοφόλι KeepKey crypto, αυτή η μοναδική συσκευή αποθήκευσης υλικού είναι μια ποιοτική επιλογή που συνιστάται.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map