Εφαρμογή DropBit Wallet: Master The Crypto User Review Guide

πορτοφόλι

Για πολλούς ανθρώπους, η αποστολή, λήψη και χρήση bitcoin μπορεί να είναι λίγο κουραστική. Πρώτα, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι και έπειτα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε ένα ζεστό ή κρύο πορτοφόλι. Και τότε πρέπει να ανησυχείτε για τον παραλήπτη που έχει ένα πορτοφόλι… και συνεχίζεται. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανησυχιών που σχετίζονται με την κατοχή και τη δαπάνη bitcoin.

Η εφαρμογή DropBit του CoinNinja σχεδιάστηκε για να διορθώσει αυτά τα προβλήματα, κάνοντας έτσι την αποστολή και λήψη bitcoin τόσο εύκολη όσο η αποστολή SMS ή ενός tweet. Σκεφτείτε το για λίγο: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε την εφαρμογή, να στείλετε ή να λάβετε bitcoin χωρίς να περάσετε από το άγχος της δημιουργίας ενός νέου πορτοφολιού μόνοι σας.

Η αποστολή bitcoin σε αυτήν την εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Δεν είναι περίεργο που αναφέρεται συχνά ως το Venmo των πορτοφολιών bitcoin.

Πώς λειτουργεί το Πορτοφόλι DropBit?

πώς λειτουργεί η εφαρμογή dropbit

Όπως τα άλλα δημοφιλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης όπως το Trezor, το Ledger και το KeepKey, η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, να την ανοίξετε, να επιλέξετε τον παραλήπτη από τη λίστα επαφών σας και να τους στείλετε ό, τι ποσό bitcoin θέλετε. Εάν δεν έχουν πορτοφόλι για να λάβουν το bitcoin, η εφαρμογή κάνει όλη τη βαριά ανύψωση.

Πρώτον, ενημερώνοντάς τους ότι θέλετε να τους στείλετε bitcoin. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κατεβούν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή DropBit στα τηλέφωνά τους εντός 24 ωρών από τη λήψη της ειδοποίησης. Μόλις ολοκληρωθεί, οι αριθμοί τηλεφώνου τους θα επαληθευτούν από την εφαρμογή. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι μόνο ο προοριζόμενος παραλήπτης λαμβάνει τα χρήματα που σκοπεύετε να στείλετε.

Μόλις επαληθευτεί, ο αποστολέας ειδοποιείται ότι το πορτοφόλι του παραλήπτη είναι διαθέσιμο και ότι είναι σε θέση να αποδεχτούν τα bitcoin. Το μόνο που κάνει ο αποστολέας είναι να ξεκινήσει την εφαρμογή DropBit και τα bitcoin κατατίθενται αυτόματα στο πορτοφόλι του παραλήπτη.

Αυτή η εφαρμογή ουσιαστικά αφαιρεί την αγχωτική και κουραστική διαδικασία αποστολής και λήψης bitcoin χρησιμοποιώντας τα κοινώς γνωστά κανάλια. Σκεφτείτε το σαν Venmo, Paypal ή Stripe. Αυτά εξαλείφουν τόση ταλαιπωρία, καθιστώντας απίστευτα εύκολο να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα.

Αυτό κάνει η εφαρμογή DropBit για bitcoin.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της εφαρμογής DropBit

δυνατότητες εφαρμογής dropbit

Ευκολία μεταφοράς

Με ένα απλό κείμενο ή tweet, μπορείτε να στείλετε και να λάβετε χρήματα. Σωστά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο twitter και θα μπορείτε να στέλνετε ή να λαμβάνετε χρήματα μέσω αυτών των καναλιών. Δεν υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει αυτήν τη στιγμή στην αγορά.


Μη-Θεματοφύλακες Πορτοφόλι και Lightning Fast Payments

Τα ιδιωτικά κλειδιά του πορτοφολιού σας bitcoin βρίσκονται εντελώς στο πεδίο εφαρμογής σας Παραμένει πάντα στην εφαρμογή, χάρη στην κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού που καθιστά δύσκολη την παραβίαση. Αυτά τα κλειδιά δεν έχουν πρόσβαση ποτέ από την εφαρμογή DropBit.

Σας ανήκουν. Όσον αφορά τα bitcoin που στέλνετε, η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κέρματα σας. Διευκολύνει μόνο τη σύνδεση μεταξύ πορτοφολιών. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα χρήματά σας που λείπουν κατά τη μεταφορά ή ότι κλέβονται.

Το εγγενές πορτοφόλι Lightning είναι σε μεγάλο βαθμό στερητικό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε γρήγορες και γρήγορες πληρωμές χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τα κανάλια, τους κόμβους ή οποιοδήποτε από αυτά τα δυσκίνητα πράγματα.

Δεν αποθηκεύει επαφές

Ενώ η εφαρμογή απαιτεί τις επαφές τόσο του αποστολέα όσο και του παραλήπτη, ποτέ δεν εξορύσσει ή αποθηκεύει αυτά τα δεδομένα. Επομένως, εάν ανησυχείτε για την εφαρμογή που αποκτά πρόσβαση στις επαφές σας, μην είστε.

Η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε παρόλο που θα χρειαστείτε αριθμούς τηλεφώνου ή λεπτομέρειες twitter, ο διακομιστής δεν θα βλέπει πραγματικά τους αριθμούς ή τις λεπτομέρειες. Το τεχνολογικό είδος προστατεύει τον διακομιστή από αυτόν, ενώ εξακολουθεί να επαληθεύει εάν ο παραλήπτης είναι εγγεγραμμένος χρήστης ή όχι.

Διαφάνεια, απόρρητο και ανάκτηση

Εάν χρειαστεί ποτέ να ανακτήσετε το πορτοφόλι σας, μπορείτε πάντα να εισαγάγετε τη φράση 12 λέξεων στην εφαρμογή. Επίσης, θα μπορείτε να δείτε ανάλυση των συναλλαγών σας ανά πάσα στιγμή.

Η εφαρμογή διαθέτει πορτοφόλι HD. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που στέλνετε ή / και λαμβάνετε χρήματα, η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα νέες δημόσιες διευθύνσεις, καθιστώντας έτσι πιο δύσκολη την παρακολούθηση των συναλλαγών σας από οποιονδήποτε μπορεί να αναζητά.

Το καλό είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για την παρακολούθηση αυτών των διευθύνσεων. Συνδέονται αυτόματα με την κύρια διεύθυνση πορτοφολιού σας. Όμως, αυτό δεν θα εμφανίζεται στις συναλλαγές σας. Αυτό το καθιστά μια φανταστική εφαρμογή για όσους αναζητούν ένα επιπλέον επίπεδο απορρήτου στις συναλλαγές τους στο διαδίκτυο.

οδηγός εφαρμογής coinninja dropbit

Lightning Wallet για γρήγορες πληρωμές

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πορτοφόλια αστραπής. Αυτό είναι συνήθως ξεχωριστό από το κύριο πορτοφόλι σας DropBit και απαιτεί χρηματοδότησή του. Από το πορτοφόλι Lightning, μπορείτε να κάνετε μικρές πληρωμές ή συναλλαγές.

Επειδή αυτές οι συναλλαγές είναι εκτός αλυσίδας – που σημαίνει ότι είναι γρήγορες – δεν χρειάζεται να προστεθούν στο μπλοκ πριν από την επιβεβαίωση. Ως αποτέλεσμα, αυτά έρχονται με μηδενικές χρεώσεις και συνήθως ολοκληρώνονται σχεδόν αμέσως.

Αυτός είναι ένας φοβερός τρόπος για να αποφύγετε τους συνήθως μεγάλους χρόνους αναμονής που σχετίζονται με συναλλαγές bitcoin. Όταν θεωρείτε ότι τα ποσά που στέλνετε είναι πολύ μικρά σε σύγκριση με τον κανονικό χρόνο αναμονής στο δίκτυο bitcoin / blockchain, θα διαπιστώσετε ότι είναι μια καλύτερη επιλογή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map