Bitfi Wallet: Master The Crypto Οδηγός αξιολόγησης χρηστών

Μπιτσί

Το Bitfi είναι ένα σύστημα αποθήκευσης υλικού κρυπτογράφησης που ισχυρίζεται ότι είναι «το πιο ασφαλές σύστημα που δημιουργήθηκε ποτέ». Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Bitfi σήμερα στην κριτική μας.

Τι είναι το Bitfi?

Το Bitfi, που βρίσκεται στο Διαδίκτυο στο Bitfi.com, είναι ένα πορτοφόλι υλικού σε σχήμα smartphone. Η πρώτη έκδοση του πορτοφολιού Bitfi κυκλοφόρησε το 2018. Μια δεύτερη έκδοση του πορτοφολιού Bitfi που ονομάζεται Bitfi Knox κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019.

Αναθεώρηση Bitfi

Από τον Δεκέμβριο του 2019, η Bitfi κυκλοφόρησε τη νεότερη έκδοση του υλικολογισμικού Bitfi – DMA-3. Το υλικολογισμικό είναι διαθέσιμο για λήψη από το Bitfi.com. Πραγματοποιείτε λήψη του υλικολογισμικού για να αναβαθμίσετε μια παλιά συσκευή Bitfi. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα νέο πορτοφόλι Bitfi Knox με 199 $ (το αρχικό Bitfi λιανικά στα 120 $).

Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του Bitfi το 2018, η ομάδα του Bitfi – συμπεριλαμβανομένων των ευαγγελιστών όπως ο John McAfee – περιέγραψε το πορτοφόλι ως «αβάσιμο». Η Bitfi γελοιοποιήθηκε για την τολμηρή της αξίωση και οι χάκερ έσπασαν γρήγορα το πορτοφόλι. Η Bitfi κατάργησε ήσυχα το σύνθημα «αβάσιμο» από τον ιστότοπό της και η McAfee παραδέχτηκε ότι το όλο πράγμα ήταν ένα κόλπο μάρκετινγκ.

τι είναι το Bitfi

Σήμερα, το Bitfi συνεχίζει να κάνει τολμηρούς ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλειά του. Ο επίσημος ιστότοπος της Bitfi περιγράφει το πορτοφόλι ως «το πιο ασφαλές σύστημα που δημιουργήθηκε ποτέ» και «το μοναδικό τεχνικό άλμα στον κόσμο που ξεπερνά την ψυκτική αποθήκευση». Ισχυρίζεται ότι είναι μια νέα και βελτιωμένη έκδοση ενός πορτοφολιού υλικού, προσφέροντας βελτιωμένη ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα δίνει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στα χρήματά τους.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Bitfi

Το Bitfi είναι προσεκτικό να εξηγήσει ότι δεν είναι στην πραγματικότητα ένα πορτοφόλι. Αντ ‘αυτού, είναι μια γεννήτρια ιδιωτικών κλειδιών. Μπορείτε να χάσετε το πορτοφόλι σας Bitfi και να συνεχίσετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων σας. Όπως εξηγεί ο ιστότοπος, “η απώλεια συσκευής είναι απλώς άσχετη με την ασφάλεια των χρημάτων” και η τεχνολογία της Bitfi “σας επιτρέπει να είστε ανεξάρτητοι από τη συσκευή, σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, κατάσχεσης ή ατυχήματος.” Εάν χάσετε το Bitfi, τότε μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα άλλο για να αποκαταστήσετε την πρόσβαση στα χρήματά σας. Μπορείτε ακόμη και να επαναφέρετε χρήματα με ασφάλεια στη συσκευή Bitfi ενός φίλου σας.

Είναι αλήθεια; Ή μήπως αυτό είναι περισσότερο μάρκετινγκ; Ας ρίξουμε μια ματιά στις λειτουργίες του Bitfi, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας του Bitfi και του τρόπου εγκατάστασης και χρήσης του Bitfi για πρώτη φορά.

Χαρακτηριστικά Bitfi

Το Bitfi προσφέρει όλα τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

Διασύνδεση Blockchain ανοιχτού κώδικα: Το Bitfi χρησιμοποιεί ένα blockchain ανοιχτού κώδικα για να εξασφαλίσει ιδιωτικά κλειδιά για πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι τα προσωπικά σας κλειδιά δεν αποθηκεύονται τεχνικά στο Bitfi. Αντίθετα, τα ιδιωτικά κλειδιά σας αποθηκεύονται σε blockchain.


Δημιουργία ιδιωτικών κλειδιών: Το Bitfi δεν είναι τεχνικά πορτοφόλι. Η συσκευή περιγράφεται ως γεννήτρια ιδιωτικών κλειδιών. Θα εξηγήσουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Bitfi παρακάτω.

Αποθηκευμένα δισεκατομμύρια δολάρια: Η Bitfi ισχυρίζεται ότι το οικοσύστημά της «εξασφαλίζει δισεκατομμύρια σε αξία USD», αν και δεν είναι σαφές πόσους χρήστες χρησιμοποιούν το Bitfi για να αποθηκεύουν κρυπτογράφηση.

Διαχείριση ψηφιακών στοιχείων μέσω οποιασδήποτε συσκευής συνδεδεμένης στο Διαδίκτυο: Το Bitfi σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα ψηφιακά σας στοιχεία με ασφάλεια Bitfi χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, όπως smartphone, υπολογιστή, tablet ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Χωρίς ιδιωτικά κλειδιά: Η Bitfi ισχυρίζεται ότι είναι το μόνο πορτοφόλι στον κόσμο που δεν διαθέτει ιδιωτικά κλειδιά, γεγονός που καθιστά αδύνατη την κατάσχεση, την απώλεια ή την κλοπή. Αντί να αποθηκεύετε πραγματικά ιδιωτικά κλειδιά, το Bitfi σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ιδιωτικά κλειδιά σε blockchains.

Αυτόματες ενημερώσεις χωρίς να απαιτείται μη αυτόματη ενημέρωση: Το Bitfi μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να κάνετε ποτέ χειροκίνητη λήψη και εγκατάσταση μιας εφαρμογής από τρίτους. Όλες οι ενημερώσεις παραδίδονται αυτόματα μέσω Wi-Fi. Απλώς ενεργοποιήστε τη συσκευή, συνδέστε τη με Wi-Fi και θα ξεκινήσουν οι ενημερώσεις.

Ανοιχτή πηγή: Υπήρξε κάποια διαμάχη όταν το Bitfi ξεκίνησε για πρώτη φορά σχετικά με το αν ήταν πραγματικά ανοιχτού κώδικα (ορισμένα μικρά, ιδιόκτητα στοιχεία δεν ήταν πλήρως ανοιχτού κώδικα). Σήμερα, ωστόσο, ο κώδικας του Bitfi είναι εντελώς ανοιχτού κώδικα και τα ιδιοκτησιακά εργαλεία είναι διαθέσιμα για οποιονδήποτε να ελέγξει στο Bitfi.dev. Δεν χρειάζεται να εμπιστεύεστε το Bitfi με την ακεραιότητα του κώδικα. Μπορείτε να το δείτε μόνοι σας.

Νο 12 ή 24 αντίγραφα ασφαλείας λέξεων: Όποιος βρει μια λίστα με 24 λέξεις ξέρει αμέσως ότι είναι αντίγραφο ασφαλείας κρυπτογράφησης. Είναι ένα σημαντικό φορέα επίθεσης. Το Bitfi αποφεύγει εντελώς αυτό το ζήτημα και οι εφεδρικές φράσεις σπόρου εξαλείφονται πλήρως από το Bitfi.

Κάθε συσκευή Bitfi είναι μοναδική: Κάθε συσκευή Bitfi έχει ένα μοναδικό πακέτο στο υλικολογισμικό, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε συσκευή Bitfi είναι τεχνικά διαφορετική από κάθε άλλη συσκευή. Αυτό διαφέρει από τις συσκευές ψυχρής αποθήκευσης, οι οποίες είναι όλες ίδιες από μονάδα σε μονάδα και από παρτίδα σε παρτίδα. Λόγω αυτής της δυνατότητας, είναι σχεδόν αδύνατο να παραποιηθούν συσκευές Bitfi, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο.

Εγγενής διεπαφή: Το Bitfi έχει τη δική του εγγενή διεπαφή και η συσκευή δεν διαθέτει πραγματικά εργαλεία τρίτων για λειτουργία. Όλα τα ψηφιακά στοιχεία εμφανίζονται σε ένα μέρος με τα υπόλοιπα και τα USD εμφανίζονται.

Προσαρμοσμένη έκδοση του Android: Το Bitfi βασίζεται σε μια πολύ τροποποιημένη έκδοση του Bitfi, η οποία καθιστά το Bitfi μια εξαιρετικά ασφαλή συσκευή Android. Αυτό ήταν αρχικά αμφιλεγόμενο όταν ξεκίνησε το bitcoin, καθώς υπήρχαν ορισμένα γνωστά (δευτερεύοντα) εκμεταλλεύματα Android στη συσκευή.

Οδηγός πορτοφολιού bitfi crypto

Κλειδωμένο Bootloader: Η Bitfi ισχυρίζεται ότι είναι η μόνη καταναλωτική συσκευή με κλειδωμένο bootloader, γεγονός που καθιστά αδύνατη την έγχυση κώδικα. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές Android, δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε το bootloader για να αποκτήσετε πρόσβαση root στη συσκευή.

Wi-Fi-Enabled: Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό σύστημα ψυχρής αποθήκευσης, το Bitfi είναι ενεργοποιημένο με Wi-Fi, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε τα ψηφιακά σας στοιχεία με οποιαδήποτε συνδεδεμένη στο διαδίκτυο συσκευή. Η Bitfi ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί Wi-Fi αντί ενσύρματων συνδέσεων «για να απομονώσει εντελώς τις πιο κρίσιμες λειτουργίες από τον υπολογιστή, έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα έκθεσης σε κακόβουλο λογισμικό».

Δημιουργήστε απεριόριστα πορτοφόλια: Ολόκληρη η οικογένειά σας μπορεί να εξασφαλίσει την κρυπτογράφηση τους χρησιμοποιώντας μία μόνο συσκευή Bitfi. Κάθε πορτοφόλι που δημιουργείτε στο Bitfi ελέγχεται και έχει πρόσβαση από το δικό σας προσαρμοσμένο αλάτι 6 χαρακτήρων και φράση πρόσβασης 30 χαρακτήρων. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα πορτοφόλια χρειάζεστε. Απλά πρέπει να θυμάστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αλάτων και των φράσεων πρόσβασης για κάθε πορτοφόλι που δημιουργήθηκε.

Χαρακτηριστικά πορτοφολιού υλικού Bitfi

Τυπική σχεδίαση Android: Μπορεί να σοκαριστείτε με το σχεδιασμό του Bitfi όταν ξετυλίγετε για πρώτη φορά. Έχει περιγραφεί από πολλούς ως “σαν ένα φτηνό τηλέφωνο Android”. Ουσιαστικά, αυτό είναι ακριβώς το Bitfi. Το Bitfi δεν είναι κατασκευασμένο από πλατίνα ή άλλα φανταχτερά μέταλλα. Δεν είναι ανάγλυφο να μοιάζει με πορτοφόλι. Σε τελική ανάλυση, το Bitfi δεν είναι πορτοφόλι και δεν χρειάζεστε τη συσκευή για πρόσβαση στα χρήματα κρυπτογράφησης. Είναι σαν tablet Android 3,9 ιντσών με οθόνη αφής.

Μπλε θήκη: Με τη νέα έκδοση του Bitfi (Bitfi Knox ή Bitfi 2), έχετε μια μπλε θήκη με το λογότυπο Bitfi και τη λέξη «KNOX» στο μπροστινό μέρος.

Οφέλη για το πορτοφόλι bitfi bitfi

Πώς λειτουργεί το Bitfi?

Το Bitfi λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο από ένα συμβατικό πορτοφόλι bitcoin. Στην πραγματικότητα, όπως εξηγεί ο ιστότοπος Bitfi, δεν είναι καθόλου παραδοσιακό πορτοφόλι. Το Bitfi δεν αποθηκεύει μόνιμα τα προσωπικά σας κλειδιά. Αντ ‘αυτού, τα ψηφιακά σας στοιχεία αποθηκεύονται σε blockchain αυτών των ψηφιακών στοιχείων.

Πώς λειτουργεί το Bitfi

Όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή με τα περιουσιακά σας στοιχεία (όπως να τα μετακινήσετε ή να τα πουλήσετε), απλά εισάγετε το αλάτι 6 χαρακτήρων (ελάχιστο) και τη φράση πρόσβασης 30 χαρακτήρων (ελάχιστη) στη συσκευή σας Bitfi. Στη συνέχεια, το Bitfi υπολογίζει τα ιδιωτικά κλειδιά σας για οποιοδήποτε συγκεκριμένο διακριτικό κατ ‘απαίτηση και, στη συνέχεια, εξαφανίζει αμέσως αυτό το ιδιωτικό κλειδί.

Λόγω αυτού του μοναδικού συστήματος, τα ιδιωτικά σας κλειδιά δεν αποθηκεύονται ποτέ μόνιμα στο Bitfi, δεν αφήνονται ποτέ στο Bitfi και δεν αποστέλλονται ποτέ σε μετάδοση από τη συσκευή Bitfi στο blockchain για τον έλεγχο των στοιχείων σας.

Ακολουθεί η διαδικασία αναλυτική σε βήμα προς βήμα:

Βήμα 1) Ανοίξτε το Bitfi και μετά επιλέξτε «Αποστολή» για να μετακινήσετε ή να πουλήσετε το bitcoin σας

Βήμα 2) Εισαγάγετε μια διεύθυνση αποστολής (δημόσιο κλειδί ή διεύθυνση πορτοφολιού) στο Bitfi

Βήμα 3) Ένα αίτημα υπογραφής αποστέλλεται στο Bitfi

Βήμα 4) Εισάγετε το αλάτι και τη φράση πρόσβασης στο Bitfi

Βήμα 5) Το Bitfi υπολογίζει το ιδιωτικό κλειδί, στέλνει ένα «εντάξει» στο blockchain για να αποδεσμεύσει το bitcoin σας στη διεύθυνση αποστολής

Το Bitfi ενημερώνεται αυτόματα όταν συνδέεστε σε Wi-Fi. Δεν ενημερώνεται ο αέρας (OTA) για ένα πρόβλημα ασφαλείας; ΟΧΙ ακριβως. Όπως εξηγεί ο επίσημος ιστότοπος, το λογισμικό της Bitfi “αποστέλλεται μέσω διακριτικών κόμβων στις οποίες οι συσκευές είναι κωδικοποιημένες και περιέχουν υπογραφές ιδιωτικών κλειδιών που απαιτούν μια διαδικασία πολλαπλής επαλήθευσης για οποιαδήποτε συσκευή Bitfi να συνδεθεί και τελικά να αποδεχθεί.” Λόγω αυτής της δυνατότητας, οι απατεώνες ενημερώσεις και κακόβουλα προγράμματα απορρίπτονται από τη συσκευή σας (δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες ψηφιακές υπογραφές).

Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό του Bitfi είναι ότι πολλοί χρήστες μπορούν να ασφαλίσουν τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια τους χρησιμοποιώντας μία μόνο συσκευή Bitfi. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό πορτοφολιών χρησιμοποιώντας μία μόνο συσκευή Bitfi. Εφόσον θυμάστε το αλάτι και τη φράση πρόσβασης για κάθε πορτοφόλι, μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στα χρήματα για κάθε πορτοφόλι.

Όλη η κωδικοποίηση για το Bitfi είναι ανοιχτού κώδικα. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τη μυστική σας φράση για να υπολογίσετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά χρησιμοποιώντας τους πόρους ανοιχτού κώδικα που διατίθενται στο btknox.org. Ο κωδικός είναι ανοιχτός για έλεγχο για όλους.

Δείτε πώς μοιάζουν οι τεχνικές προδιαγραφές του Bitfi:

  • Διαστάσεις: 6,7 εκατοστά (2,64 ίντσες) πλάτος x 11,5 εκατοστά (4,53 ίντσες) ύψος x 0,8 εκατοστά (0,32 ίντσες)
  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Τετραπύρηνος επεξεργαστής
  • Wi-Fi: 2,4GHz
  • Απεικόνιση: Οθόνη αφής 3,95 ”με στενή γωνία θέασης για βελτιωμένη ασφάλεια
  • Μπαταρία: Πλήρης χρέωση εντός 1 ώρας και διαρκεί 10 ημέρες σε κατάσταση αναμονής

Στο εσωτερικό, το Bitfi είναι κατασκευασμένο σαν μια φθηνή, βασική συσκευή Android. Δεν υπάρχει καν εσωτερική μονάδα αποθήκευσης. Η πρώτη έκδοση του Bitfi χρησιμοποίησε ένα chipset Mediatek. Αυτό το τσιπ, ένα τσιπ eMMC 8 GB, φορτώνει βιβλιοθήκες στην εσωτερική μνήμη Bitfi (ROM) κατά την εκκίνηση για την εκτέλεση εφαρμογών. Είναι σαν tablet Android 3,9 ιντσών με οθόνη αφής.

Είναι το Bitfi πραγματικά άθικτο; Αυτό το μέρος είναι αμφιλεγόμενο. Όταν κυκλοφόρησε το Bitfi το 2018, ο John McAfee προσέφερε διάσημα 100.000 $ σε όποιον μπορούσε να σπάσει το «αβάσιμο» πορτοφόλι. Κανείς τελικά δεν ισχυρίστηκε ότι το βραβείο, αν και η κοινότητα γρήγορα απογυμνώθηκε Bitfi για να αποκαλύψει την φθηνή αρχιτεκτονική Android μέσα. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, άλλα μέλη της κοινότητας μπόρεσαν να κρυώσουν την επίθεση εκκίνησης Bitfi για να αποκτήσει πρόσβαση root. Το Bitfi δεν σκουπίζει τη μνήμη RAM, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνατή η κλοπή χρημάτων ακόμη και όταν το πορτοφόλι Bitfi είναι απενεργοποιημένο.

Οι νεότερες εκδόσεις του Bitfi (DMA-2 και DMA-3) φαίνεται να έχουν διορθώσει αυτήν την αναβάθμιση, αλλά η Bitfi δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει τους «αβάσιμους» ισχυρισμούς που έκανε κατά την κυκλοφορία.

Τιμές Bitfi

Το αρχικό Bitfi διατίθεται στα 120 $ USD.

Το νέο Bitfi 2 (Bitfi Knox), που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019, έχει τιμή 199 $.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitfi

Η χρήση του Bitfi διαφέρει από το παραδοσιακό πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Ωστόσο, η διαδικασία εγκατάστασης εξακολουθεί να έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη για νέους και προχωρημένους χρήστες κρυπτογράφησης.

Βήμα 1) Αγοράστε το Bitfi

Αρχικά, πρέπει να αγοράσετε τη συσκευή υλικού Bitfi από το Bitfi.com. Το αρχικό Bitfi διατίθεται στα 120 $, αν και το νέο Bitfi 2 διατίθεται στα 199 $.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitfi

Βήμα 2) Εγγραφή

Μόλις λάβετε το πορτοφόλι Bitfi μέσω ταχυδρομείου, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Bitfi.com.

χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι Bitfi crypto

Για να συνδεθείτε, εισαγάγετε τον 6ψήφιο κωδικό στο πορτοφόλι του υλικού σας στην οθόνη σύνδεσης του Bitfi.com.

Ασφάλεια πορτοφολιού κρυπτογράφησης Bitfi

Βήμα 3) Ρύθμιση του Πορτοφολιού

Για να ρυθμίσετε το πορτοφόλι, κάντε κλικ στο αναγνωριστικό πορτοφολιού. Θα μεταφερθείτε σε έναν πίνακα ελέγχου. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα “αλάτι”. Μπορείτε να δημιουργήσετε το αλάτι από οποιαδήποτε εύκολη στη μνήμη πληροφορία – όπως μια διεύθυνση email ή έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Σκεφτείτε το αλάτι σας ως το όνομα χρήστη σας. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο πορτοφόλι σας σε άλλες συσκευές.

Βήμα 4) Δημιουργήστε τη μυστική σας φράση

Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια μυστική φράση. Συνήθως, ένα πορτοφόλι δημιουργεί αυτήν τη φράση για εσάς δημιουργώντας 12 ή 24 τυχαίες λέξεις. Η Bitfi άφησε σκόπιμα αυτό το μέρος σε εσάς, καθώς η χρήση της δικής σας τυχαίας μεθόδου είναι πολύ πιο ασφαλής από τη χρήση μιας προκαθορισμένης μεθόδου. Το Bitfi στέλνει ακόμη και ένα die για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια τυχαία φράση.

Η μυστική σας φράση πρέπει να έχει τουλάχιστον επτά λέξεις με ειδικούς χαρακτήρες ή εννέα λέξεις χωρίς ειδικούς χαρακτήρες. Είστε ελεύθεροι να υπερβείτε αυτό το ποσό (οι περισσότερες φράσεις σπόρου έχουν 12 λέξεις).

για να δημιουργήσετε μια μυστική φράση 12 λέξεων χρησιμοποιώντας το σύστημα τυχαιοποίησης Bitfi, θα πρέπει να κάνετε κύλιση πέντε φορές ανά λέξη ή 60 φορές συνολικά. Εσυ χρησιμοποιεις αυτή τη λίστα λέξεων, αναζητήστε κάθε πενταψήφιο αριθμό και, στη συνέχεια, γράψτε τη σχετική λέξη. Ναι, αυτό το μέρος μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.

Βήμα 5) Εισαγάγετε το αλάτι και τη φράση πρόσβασης

Τώρα είστε έτοιμοι να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε το Bitfi. Εισαγάγετε τη φράση αλάτι και μυστική στη συσκευή και εμφανίστε τη διεύθυνση του πορτοφολιού. Θα εμφανιστεί ένας κωδικός QR. Σάρωση αυτού του κωδικού QR από ένα πορτοφόλι που διαθέτετε και, στη συνέχεια, αποστολή χρημάτων στο Bitfi για αποθήκευση.

Βήμα 6) Πρόσβαση στο Πορτοφόλι σας από οπουδήποτε

Θυμηθείτε: Το Bitfi υπολογίζει ένα ιδιωτικό κλειδί για το πορτοφόλι σας κάθε φορά που συνδέεστε. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το πορτοφόλι Bitfi. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας από οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι Bitfi εισάγοντας το αλάτι και τη φράση πρόσβασης. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitfi ενός φίλου ή να παραγγείλετε ένα νέο.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να κλέψει το πορτοφόλι σας Bitfi. Εάν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στη συσκευή σας Bitfi, δεν θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στην κρυπτογράφηση σας χωρίς να γνωρίζει το αλάτι και τη φράση πρόσβασης. Στην πραγματικότητα, το crypto σας δεν είναι πραγματικά στο Bitfi. αποθηκεύεται στο blockchain οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος χρησιμοποιείτε.

ασφαλή χαρακτηριστικά πορτοφολιού Bitfi

Σχετικά με το Bitfi

Η Bitfi, Inc. περιγράφεται ως «παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας πληρωμών». Η εταιρεία εδρεύει στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας των Η.Π.Α., με την κεντρική ομάδα της Bitfi να διανέμεται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω email στη διεύθυνση [email protected], μέσω τηλεφώνου στο (828) 357-7004 ή στο Twitter @thebitfi.

Τελικό Word

Το Bitfi κυκλοφόρησε το 2018 με ισχυρισμούς ότι είναι «αβάσιμοι». Το 2019, η Bitfi κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Bitfi που ονομάζεται Bitfi Knox ή Bitfi 2. Από τον Δεκέμβριο του 2019, η Bitfi στέλνει το υλικολογισμικό DMA-3, το οποίο η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι το πιο ασφαλές σύστημα που δημιουργήθηκε ποτέ..

Παρά τη διαμάχη σχετικά με την ασφάλεια και τη συνολική χρησιμότητα της συσκευής, το Bitfi συνεχίζει να καταλαμβάνει μια μοναδική θέση στον χώρο του υλικού κρυπτογράφησης. Είναι σαν ένας δεύτερος παράγοντας στη ρύθμιση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Δεν είναι τεχνικά ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αντ ‘αυτού, λειτουργεί περισσότερο όπως το Google Authenticator.

Η χρήση του Bitfi μπορεί να είναι μια αργή και αδέξια εμπειρία, αλλά φαίνεται να προστατεύει το bitcoin σας – ακόμα κι αν είναι μια επίπονη διαδικασία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα ή να δείτε το Bitfi για τον εαυτό σας στο Bitfi.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map