Πρόβλεψη τιμής ZCash 2020 – Γιατί οι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο να αυξηθεί

(Ενημερώθηκε στις 5 Μαΐου 2020) Το ZCash (ZEC) είναι ένα κορυφαίο νόμισμα απορρήτου και ασφάλειας. Η τιμή του ZEC έχει πέσει από τα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών κοντά στα 900 $ στις αρχές του 2018 σε μια τιμή που επί του παρόντος είναι 64 $. Με τις προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης να είναι πολύ απλές σε αυτήν την ανάλυση, θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να ωθήσουν την τιμή του ZEC προς τα πάνω. Όλα τα ψηφιακά νομίσματα είναι ευμετάβλητα και πολύ περίπλοκα, με τις τιμές να επηρεάζονται από μια σειρά από ζωτικούς παράγοντες, δηλαδή, ζήτηση, προσφορά, συνεργασίες και διαθεσιμότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί οι ειδικοί πιστεύουν ότι το Zcash θα αυξηθεί.

Αγοράστε το ZEC στο Binance σήμερα!

Γιατί οι ειδικοί πιστεύουν ότι το Zcash θα αυξηθεί

Σύμφωνα με το TradingBeasts, η Zcash αναμένεται να ξεκινήσει τη χρονιά περίπου στα 31 $. Η μέγιστη αναμενόμενη τιμή είναι περίπου 38 $ και η ελάχιστη τιμή είναι περίπου 26 $. Το νόμισμα αναμένεται να λήξει τον Ιανουάριο στα 30 $ περίπου. Ωστόσο, η ZEC αναμένεται να ολοκληρώσει τις συναλλαγές του 2020 στα 46 $ περίπου και το 2021 η τιμή θα μπορούσε να αυξηθεί στα 68 $.

Zooko Wilcox

Σύμφωνα με τον Zooko Wilcox, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ECC (Electric Coin Company), την εταιρεία πίσω από το ψηφιακό νόμισμα ZCash που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, η εταιρεία έχει προσθέσει σημαντικές αλλαγές εκτός της ιδιωτικής ζωής. Αυτές οι αλλαγές καθιστούν το απόρρητο πολύ πιο προσιτό και ανοίγει επίσης την πόρτα για εφαρμογές για κινητά Αυτές οι εξελίξεις θα δουν την αύξηση της ζήτησης του κέρματος τα επόμενα χρόνια, η οποία, με τη σειρά της, θα αυξήσει την τιμή.

Νταν Μόρεχεντ

Αλλα εξέχοντες επενδυτές όπως ο Dan Morehead του επιχειρηματικού κεφαλαίου Bitcoin Pantera Capital, εξέφρασε αισιοδοξία απέναντι στα χαρακτηριστικά του νομίσματος και δήλωσε ότι έχει περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι του Bitcoin, όσον αφορά την επιλεκτική διαφάνεια, την εξόρυξη GPY για την αποτροπή της συγκέντρωσης και πιθανώς έχει πιο αποτελεσματική διακυβέρνηση.

Οι ειδικοί της Deloitte Blockchain

Ένας από τους ειδικούς της Deloitte blockchain, ο Ντέιβις, δηλωθείς ότι δεδομένου ότι η δημοτικότητα προσελκύει κεφάλαια, το zcash θα αυξηθεί, δεδομένου ότι ήταν γρήγορα έξω από την πύλη και κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή παρακολούθηση ανεξάρτητα από ορισμένες από τις αδυναμίες του. Αυτό σημαίνει ότι το νόμισμα έχει λαμπρό μέλλον και οι λάτρεις θα πρέπει να προσβλέπουν σε μια αύξηση των τιμών στο μέλλον.

Αγοράστε το ZEC στο Binance σήμερα!

Άλλοι παράγοντες που αυξάνουν την τιμή του ZCash το 2019

Δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην τιμή προς τα πάνω προς το παρόν με μια σημαντική και ζωτική εξαίρεση: μια λίστα στο Coinbase. Θα διερευνήσουμε τι θα μπορούσε να κάνει στην τιμή Zcash και πού θα μπορούσε να προσγειωθεί έως το τέλος του έτους.

Διαβάστε την πλήρη κάλυψη της λίστας ZCash στο Coinbase Pro στα τέλη του 2018. Ή, εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το ZEC, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τον τρόπο να το ορυχείο στον οδηγό μας εδώ.

Χτισμένο στην επιστήμη


Πρώτον, όμως, η ιστορία του ZEC ξεκινά πριν από χρόνια με τεχνολόγους που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα νόμισμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αποδείξεις μηδενικής γνώσης. μια ικανότητα που θα αποκρύπτοντας λεπτομέρειες συναλλαγής που άλλα νομίσματα είχαν εκτεθεί. Η τεχνολογία θεωρήθηκε τόσο πρωτοποριακή όσο τώρα και έχει επαινηθεί από πολλούς στον κόσμο της κρυπτογράφησης για την ικανότητά της να ολοκληρώσει την ιδιωτικοποίηση μιας συναλλαγής. Λίγα νομίσματα μπορούν να το κάνουν αυτό, και τότε ήταν ένα νόμισμα που δεν αντιγράφει απλώς το Bitcoin αλλά καινοτομεί στην ιδέα που ο Satoshi παρουσίασε για πρώτη φορά.

Όπως λέει η δική του ιστοσελίδα, το Zcash είναι βασισμένο στην επιστήμη. Και αυτό είναι καλό – είναι ένα έργο ακόμα και πλήρως αφιερωμένο στην αποστολή που ξεκίνησε να επιτύχει. Και πάλι, δεν μπορεί να το πει αυτό κάθε έργο.

Αλλά σημαίνει επίσης ότι δεν είναι ένα έργο που ασχολείται υπερβολικά με τη δική του τιμή διαπραγμάτευσης, ούτε κάνει ένα υψηλό επίπεδο μάρκετινγκ για να πάρει την υιοθέτηση των χρηστών ή την ανταλλαγή χρηστών. Έχει λοιπόν ένα μειονέκτημα εκεί, ειδικά για τους πρώτους επενδυτές.

Αντ ‘αυτού, η επωνυμία εστιάζει έντονα στα στοιχεία και τις βασικές αρχές του απορρήτου. Μπορείτε να το δείτε σε αυτό ιστολόγιο—Που είναι γεμάτο περισσότερο με προοπτικές από ό, τι με την εμπορία ζωοτροφών ή επενδυτικών σχέσεων. Και έτσι θα είναι ο Zcash. Όπως αναφέρει η τελευταία δημοσίευση, το έργο επικεντρώνεται στο πείραμά του «να κλονίσει τα οικονομικά θεμέλια και να χτίσει ένα μέλλον που τιμά όλους τους ανθρώπους, για πάντα».

Δεν θα είναι κάθε νόμισμα TRON και θα έχει τον Justin Sun να κάνει tweet για νέες ενημερώσεις καθημερινά για να προσελκύει νέα μάτια στο έργο.

Αλλά εάν το Zcash μπορεί να πετύχει στο όραμά του και να παράσχει ένα νόμισμα που ανταλλάσσεται με αυτήν την επαινετική τεχνολογία, ανταλλαγές που δεν μπορούν να παρακολουθούνται, τότε η τιμή ZEC έχει πολύ μεγάλη αξία για να το υποστηρίξει.

Η επίδραση καταχώρησης Coinbase στην τιμή ZCash

Και αυτό είναι σαφές αυτό που είδε η Coinbase, καθώς ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι εξετάζει τη ZEC, μεταξύ μόνο τεσσάρων άλλων νομισμάτων, για καταχώριση στην πλατφόρμα της. Δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα, αλλά μόνο οι ειδήσεις ότι η μεγαλύτερη ανταλλαγή των Ηνωμένων Πολιτειών σκεφτόταν να προσθέσει μια ράμπα ZEC-fiat είδε την τιμή της να ανέβει 40%.

Και μόλις τώρα βλέπουμε το εφέ Coinbase σε πλήρη εξέλιξη. Ένα από τα άλλα νομίσματα που αναφέρονται σε αυτήν την ομάδα των πέντε ήταν 0x (ZRX), το οποίο προστέθηκε στο Coinbase Pro σήμερα. Το κέρμα σημείωσε αύξηση 20% στην τιμή του USD και περισσότερο στην αναλογία BTC καθώς άλλα νομίσματα μειώθηκαν. Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί όταν η Zcash είναι εισηγμένη στο Coinbase και η τιμή ZEC θα δώσει ώθηση από το ενδιαφέρον των νέων καταναλωτών.

Βλέποντας ότι η Zcash επικεντρώνεται στην αύξηση του τεχνικού της πειράματος και τη συνεργασία με επιστημονικές ομάδες που μπορούν να εργαστούν με την τεχνολογία zk-SNARKs, η τιμή Zcash θα βασιστεί στην Coinbase.

Αγοράστε το ZEC στο Binance σήμερα!

ZCASH (ZEC) Prediction Price TradingView Analysis Ενημερώθηκε στις 5 Μαΐου 2020

ZEC / BTC ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ Επεξεργασία με Μάρσελφ επί TradingView.com

Ο αναλυτής λέει ότι το ZEC διατηρεί ισχυρό. Το νόμισμα κινείται μέσα στο κανάλι με καλή αντίδραση του στηρίγματος καναλιού και έγχυση μεγάλου όγκου μετά την αντλία BTC, κάτι που είναι καλό σημάδι και φαίνεται να πηγαίνει ψηλότερα. Στο γράφημα θα βρείτε μερικούς βραχυπρόθεσμους στόχους, αλλά λάβετε υπόψη ότι το BTC επηρεάζει όλα τα altcoins.

Μην χάσετε τη μεγάλη ευκαιρία αγοράς στο ZECBTC με Πρόβλεψη επί TradingView.com

Ο αναλυτής προσφέρει την ακόλουθη πρόταση συναλλαγών. υπάρχει πιθανότητα προσωρινής επαναφοράς στην προτεινόμενη γραμμή υποστήριξης (0,0057). Εάν ναι, οι έμποροι μπορούν να ορίσουν παραγγελίες βάσει της τιμής που αναμένεται να επιτύχει βραχυπρόθεσμους στόχους.

Τεχνική ανάλυση:

. Το ZECBTC είναι σε όριο εύρους και αναμένεται η αρχή της ανοδικής τάσης.

.Η τιμή είναι πάνω από το WEMA 21 ημερών που λειτουργεί ως δυναμική υποστήριξη.

. Το RSI είναι στο 68.

Πάρτε κέρδη:

TP1 = @ 0,00736

TP2 = @ 0,00987

TP3 = @ 0,01258

SL = Σπάσιμο κάτω από το S2

Η τρέχουσα προβολή μου για το Zcash (χαρτογραφημένο χάρτη) με alanmasters επί TradingView.com

Ο αναλυτής λέει ότι έχουμε ανοδικούς δείκτες και τιμές που προκαλούν αντίσταση.

Η άμεση αντίσταση είναι τώρα EMA200 (0,005663). Έτσι, το ZECBTC θα συνεχίσει να ανεβαίνει μέχρι να σπάσει αυτό το επίπεδο.

Εάν δεν μπορεί να συγκεντρωθεί αρκετή δυναμική, οι τιμές θα υποχωρηθούν πριν από την επόμενη προσπάθεια.

Παραμένουμε ανοδικοί ακόμη και αν οι τιμές πέσουν κάτω από την υποστήριξη.

Περιμένουμε μια ισχυρή αναπήδηση μετά από αυτό το σενάριο (μπλε βέλος).

συμπέρασμα

Πρόσφατα, το Ίδρυμα Zcash κυκλοφόρησε ένα πρωτόκολλο διακυβέρνησης που θα βοηθήσει στην αποκέντρωση του blockchain της πλατφόρμας. Ένας κρίσιμος παράγοντας που περιλαμβάνεται στο έγγραφο διακυβέρνησης είναι η παραγωγή συγκεκριμένων σχεδίων / πολιτικών που θα προωθήσουν τους κοινοτικούς στόχους. Πρόκειται για μια κίνηση που θα βοηθήσει τη Zcash να ενισχύσει το κράτημα της αγοράς altcoin και επίσης να είναι θετική για την τιμή του ZEC.

Μέχρι στιγμής, ολόκληρη η αγορά έχει δείξει αισιόδοξες αισθήσεις που μας οδηγούν να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε μια αγορά ταύρων. Είναι η ιδανική στιγμή για τους επενδυτές να προσθέσουν κάποια ZEC στο χαρτοφυλάκιό τους μετά από την ελαφρά απόσυρση που έχουμε δει τις τελευταίες δύο εβδομάδες καθώς η αγορά ετοιμάζεται να συσπειρωθεί ξανά.

Αγοράστε το ZEC στο Binance σήμερα!

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα; Διαβάστε την κάλυψή μας για την καταχώριση ZCash στο Coinbase Pro στα τέλη του 2018. Ή, εάν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το ZEC, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τον τρόπο να το ορυχείο στον οδηγό μας εδώ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map