Okcash εναντίον Reddcoin – Battle of PoS Cryptocurrencies

Τα κρυπτονομίσματα απόδειξης στοιχήματος (PoS) έχουν πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα. Τώρα κερδίζουν δημοτικότητα λόγω των αυξανόμενων περιβαλλοντικών ανησυχιών σχετικά με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Μερικοί PoS Τα νομίσματα παρέχουν επίσης στους επενδυτές μερίσματα στην κατοχή των κερμάτων, καθιστώντας τα αρκετά κερδοφόρα. Χρειάζεται μόνο να κρατάτε μερικά μάρκα PoS στο πορτοφόλι σας για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα.

Δύο από τα πιο δημοφιλή νομίσματα PoS είναι τα OkCash και ReddCoin – που και οι δύο είχαν κάποια επιτυχία στις τιμές τις τελευταίες εβδομάδες. Τόσο το Okcash όσο και το Reddcoin βασίζονται στον μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Stake.

Αυτά είναι πολύ διαφορετικά έργα, αλλά αξίζει να σταθμίσουμε τις τεχνικές για όσους θέλουν να κάνουν επενδύσεις σε κέρματα PoS.

Τι είναι το OKCash?

Στην εποχή των πληροφοριών, όταν τα ψηφιακά δεδομένα μπορούν να σταλούν οπουδήποτε στον κόσμο σχεδόν αμέσως, δεν υπάρχει λόγος να είναι αργή και ακριβή η μεταφορά ψηφιακών στοιχείων.

Το 625ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα κατά ανώτατο όριο αγοράς (κατά τη στιγμή αυτής της γραφής), Εντάξει είναι ένα πιρούνι Litecoin, και είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα ψηφιακά νομίσματα PoS. Το νόμισμα διαθέτει υψηλότερα ποσοστά επιβεβαίωσης από τα περισσότερα άλλα ψηφιακά στοιχεία.

Στιγμιότυπο οθόνης 6

Πηγή: http://okcash.io/

Το OKCash είναι μια κρυπτογράφηση ανοιχτού κώδικα που υπερηφανεύεται για την απόλυτη αποκέντρωσή της. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να συνεισφέρει στον κώδικα λογισμικού OKcash.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απρόσκοπτα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε κουπόνια OKcash σε οποιονδήποτε στο Twitter ή στο Reddit, ακόμα και αν ο παραλήπτης δεν διαθέτει πορτοφόλι.

Το δίκτυο blockchain του OKCash είναι εύκολο στη χρήση και ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει τα πράγματα εύκολα για όλους.

Το νόμισμα είναι επίσης κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κερδίζουν περισσότερα κουπόνια, κρατώντας απλώς κάποια ποσότητα νομισμάτων στα πορτοφόλια τους OKcash. Τα κουπόνια στοιχηματίζονται και αρχίζουν να κερδίζουν περισσότερα κέρματα σε ένα σταθερό ποσοστό χωρίς να απαιτείται από τους κατόχους τους να αγοράσουν εξοπλισμό εξόρυξης. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι το OkCash δεν έχει απαιτήσεις χαμηλότερου ορίου και ότι το όριο εισόδου είναι πολύ χαμηλό.

Στιγμιότυπο οθόνης 7

Πηγή: http://okcash.io/


Το OKcash μπορεί να αγοραστεί με το GiroPay και το ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Επίσης, αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στο Κρυπτοπία, Bleutrade, και Bittrex.

Ιστορικό OKcash

Το cryptocurrency του OKcash κυκλοφόρησε το 2014 από έναν ανώνυμο κύριο προγραμματιστή ονομαζόμενο OKToshi. Ξεκίνησε ως μοντέλο διασταύρωσης POW / POS, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μοντέλο POS. Επί του παρόντος κυκλοφορούν 75 εκατομμύρια νομίσματα OKcash.

Τι είναι το ReddCoin?

Reddcoin στοχεύει να είναι ένα χρήσιμο νόμισμα για κοινωνικές πλατφόρμες όπως Κελάδημα, Reddit, Facebook, YouTube, και Τράβηγμα. Είναι ένα εικονικό νόμισμα που έχει σχεδιαστεί για ενοποίηση με μεγάλα κοινωνικά δίκτυα και πλατφόρμες. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, θα πρέπει να ανοίξει χώρο για ένα ευρύ φάσμα δημιουργίας εσόδων από περιεχόμενο, όπως επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια, κοινές χρήσεις και άλλο υλικό εκτίμησης που δημοσιεύτηκε σε κοινωνικά δίκτυα.

Στιγμιότυπο οθόνης 8

Πηγή: https://reddcoin.com/

Για παράδειγμα, υποθέτοντας ότι απολαμβάνετε πραγματικά και “σας αρέσει” μια ανάρτηση στο Twitter, μπορείτε να ανατρέξετε στην ReddCoin στην αφίσα με χρέωση συναλλαγής 0%.

Οι ιδιοκτήτες κερδίζουν ανταμοιβές πονταρίσματος

Το Reddcoin χρησιμοποιεί αλγόριθμο PoS και όχι Proof-of-Work (PoW) για τη διανομή ψηφιακών tokens σε ολόκληρο το δίκτυο. Ένας χρήστης μπορεί να κερδίσει κέρματα μέσω στοιχήματος και όχι εξόρυξης.

Απόδειξη ταχύτητας πονταρίσματος (PoSV)

Η κρυπτογράφηση βασίζεται σε ένα ειδικό PoSV Αλγόριθμος (Απόδειξη ταχύτητας Stake). Ο αλγόριθμος είναι ένας συνδυασμός απόδειξης κινδύνου και απόδειξης εργασίας. Ενθαρρύνει τους χρήστες να κρατούν και να ανταλλάσσουν κέρματα. Εν ολίγοις, μοιάζει με αυτό: όπως στην περίπτωση του αλγορίθμου “proof equity”, όσο περισσότερα κέρματα έχει ένας χρήστης, τόσο περισσότερες πιθανότητες πρέπει να επιβεβαιώσει συναλλαγές. Προσπαθεί να αφαιρέσει τη δύναμη κατακερματισμού από τα χέρια των ανθρακωρύχων – οι οποίοι σταδιακά έχουν μετατρέψει το blockchain σε ένα κεντρικό σύστημα.

Στιγμιότυπο οθόνης 9

Πηγή: https://reddcoin.com/

Ιστορία της ανάπτυξης

Το έργο ξεκίνησε το 2014 μέσω μιας αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO), συγκεντρώνοντας περίπου 100.000 $. Εκείνη την εποχή, η αγορά κρυπτογράφησης μόλις άρχισε να αναπτύσσεται. Διάσημα εικονικά νομίσματα όπως Αιθέριο, Μονόρο, και Παύλα ήταν ήδη στην αγορά. Ο κύριος προγραμματιστής του έργου είναι ο προγραμματιστής Larry Ren. Μέχρι στιγμής, το Reddcoin έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα που ενσωματώνεται με τα Twitter, Twitch.tv και Justin.tv.

Συναλλαγματική ισοτιμία κρυπτογράφησης Reddcoin

Το Reddcoin είναι ένα εικονικό νόμισμα με χαμηλές τιμές. Το 2014, λίγο μετά την έναρξη του έργου, η τιμή RDD ήταν μικρότερη από 0,00005 $ ΗΠΑ. Η Reddcoin σημείωσε την πρώτη σημαντική αύξηση στις αρχές του καλοκαιριού του 2017, όταν η συναλλαγματική ισοτιμία παρέμεινε στα 0,001 δολάρια ΗΠΑ για μια χρονική περίοδο. Τα Reddcoins μπορούν να ανταλλάσσονται σε μεγάλα εικονικά χρηματιστήρια όπως UpBit, Bittrex, και Κρυπτοπία.

Λάχανο είναι ανεξάρτητος συγγραφέας που εστιάζει στην κρυπτογράφηση και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Προηγούμενα άρθρα για το Masternodes έχουν εμφανιστεί σε κορυφαίους ιστότοπους κρυπτογράφησης και αναφέρονται σε Whitepapers.

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του BitcoinIsle.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map