Πρόβλεψη τιμής NEM 2021 – Διάσωση και άνοδος

(Ενημερώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2021) Το περασμένο έτος ήταν κρίσιμο για τη μετάβαση του NEM blockchain και του XEM token. Κατά τη διάρκεια της περιόδου, η XEM σημείωσε σημαντικά κέρδη που συνέπεσαν με την αναδιάρθρωση της αναποτελεσματικής δομής διακυβέρνησης του οικοσυστήματος.

Όπως έχουν τα πράγματα, η NEM έχει πολλές δυνατότητες, δεδομένου του ευρέος φάσματος των πραγματικών περιπτώσεων χρήσης και τώρα που έχει την πλήρη υποστήριξη του NEM Foundation. Το 2020 αυτή η πλατφόρμα έχει την ευκαιρία να ηγηθεί των υπόλοιπων καθώς η τεχνολογία blockchain είναι ενσωματωμένη στον επιχειρηματικό κόσμο. Κατά συνέπεια, οι αυξημένες περιπτώσεις χρήσης και οι ενσωματώσεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην τιμή του.

Σε αυτό το κομμάτι, θα ρίξουμε μια ματιά στους διάφορους παράγοντες που υπόσχονται να αυξήσουν την τιμή του XEM προς τα πάνω, συμπεριλαμβανομένων των γνωμοδοτήσεων των εμπειρογνωμόνων και της τεχνικής ανάλυσης των διαγραμμάτων.

Αγοράστε το XEM στο Binance σήμερα!

Γνώμη των εμπειρογνωμόνων για το γιατί ο Nem θα αυξηθεί

Το NEM είναι το 27ο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα με βάση το όριο αγοράς. Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015, η κρυπτογράφηση κρυπτογράφησε κατά τη διάρκεια του χειμώνα κρυπτογράφησης του περασμένου έτους και πέφτει 97% από το υψηλό όλων των εποχών του Ιανουαρίου 2018 στα 2,11 $ Παρά αυτήν την αρνητική τάση, ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί οι ειδικοί πιστεύουν ότι το NEM θα μπορούσε να αυξηθεί σύντομα.

Ο Saaim, αναλυτής επενδύσεων στη Lombardi Media Corporation, πολιτείες ότι η παραβίαση της πλατφόρμας NEM και τα χαμένα νομίσματα θα μπορούσαν να είναι πιθανά θετικά, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανοδική κίνηση των τιμών Αναφέρει ότι το κέρμα αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από άλλα μεγαλύτερα altcoins και προσθέτει ότι από τότε που το κέρμα εντάχθηκε στο Binance, αυτό μπορεί να ωθήσει την τιμή του στην ευτυχισμένη πλευρά του 1 $.

Επιπλέον, ο Tim Falk, από Finder.com, πιστεύει ότι το NEM έχει πολλές δυνατότητες. Η πλατφόρμα έχει ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης πραγματικού κόσμου και την υποστήριξη του ιδρύματος NEM.io, επομένως έχει την ευκαιρία να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μεγάλης κλίμακας ενσωμάτωσης του blockchain στον επιχειρηματικό κόσμο, κάτι που μπορεί να ωθήσει το νόμισμα τιμή σε υψηλότερα επίπεδα.

Ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του Ιδρύματος NEM, Alex Tinsman, εξέφρασε ένα υψηλό επίπεδο αισιοδοξίας όταν δήλωσε ότι είναι συναρπαστικό να είσαι μέλος του ιδρύματος, δεδομένου ότι διαθέτει μια ισχυρή σουίτα εργαλείων και μια κοινότητα που προχωρά για να αλλάξει το μέλλον. Αυτή η αισιοδοξία δείχνει ότι πιστεύει σε ένα μεγάλο μέλλον για το νόμισμα, δεδομένων των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων του.

Επί του παρόντος, η τιμή NEM διαπραγματεύεται στα 0,04 $ με ανώτατο όριο αγοράς 371 εκατομμύρια $. Ωστόσο, οι πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το έργο υπόσχονται να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την τιμή και το όριο αγοράς. Ακολουθούν τέσσερις άλλοι λόγοι που επηρεάζουν θετικά την τιμή του NEM (σημείωση συντάκτη: θα χρησιμοποιήσουμε το NEM εδώ αντί για “XEM”).

Αγοράστε το XEM στο Binance σήμερα!

Νέα εκκίνηση μετά από διάσωση 8 εκατομμυρίων δολαρίων

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Ίδρυμα NEM είπε ότι ήταν έτοιμο για μια νέα αρχή αφού έλαβε εισφορά χρηματοδότησης περίπου 8 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο μήνα και αφού απολύσει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του. Βασικά μέλη της κοινότητας NEM είχαν εγκρίνει την απελευθέρωση 210 εκατομμυρίων διακριτικών NEM από αποθεματικά στις 20 Φεβρουαρίου, τα οποία υποτίθεται ότι θα χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες των ιδρυμάτων έως τις 20 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Alex Tinsman, ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του Ιδρύματος NEM, αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός είχε σχεδόν σπάσει μετά το προηγούμενο συμβούλιο διακυβέρνησης είχε κακή διαχείριση κεφαλαίων.

Ως μέρος των νέων αλλαγών, η νέα διοίκηση επηρέασε περικοπές προσωπικού που είδαν 100 άτομα να χάσουν τη δουλειά τους. Tinsman διάσημος ότι «Είναι προς το συμφέρον των εταιρειών να είναι φορολογικά υπεύθυνες με την πλατφόρμα τους, τα προϊόντα τους και τις ομάδες τους. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα προϊόντα και αυτό έχουμε κάνει. Αυτό είναι ένα σημάδι καλών πραγμάτων που θα έρθουν. “

Επίσης, σε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς την κοινότητα NEM για την έγκριση της χρηματοδότησης του ιδρύματος διάσημος ότι θα ήταν «Συνεργαζόμαστε με τα σχετικά μέλη της κοινότητας για να περάσουμε από τη διαδικασία εκταμίευσης χρημάτων και ήρθαμε σε επαφή με τους δικηγόρους μας στη Σιγκαπούρη όπου έχει συσταθεί το Ίδρυμα NEM. Όπως υποσχέθηκε, θα μεταβούμε σε ένα Ίδρυμα που εστιάζει στο προϊόν και θα βασίζεται στα έσοδα και θα παρέχουμε ενημερώσεις τακτικά. “

Προχωρώντας λοιπόν όπως σημειώνει ο πρόεδρος, οι επενδυτές θα πρέπει να περιμένουν καλά πράγματα από τη ΝΕΜ, ειδικά από άποψη τιμής.

Το PUBLISH θα χρησιμοποιεί το Blockchain NEM

Η αρένα των ειδησεογραφικών μέσων πρόκειται να αρχίσει σύντομα να αποκομίζει τα οφέλη της τεχνολογίας blockchain.

Αυτό συμβαίνει μετά την TokenPost, μια κορεατική πλατφόρμα ειδήσεων που βασίζεται σε blockchain και την Kchain, μια κορυφαία εταιρεία συμβούλων blockchain που εδρεύει επίσης στην Κορέα και συνεργάστηκε για να ξεκινήσει ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ – λογισμικό που θα βοηθήσει τις διαδικασίες ολοκλήρωσης.

Μέσω της πλατφόρμας, οι δύο οντότητες σχεδιάζουν να βελτιώσουν το οικοσύστημα των ειδησεογραφικών μέσων σε αυτήν την εποχή της κατανεμημένης τεχνολογίας καθολικών.

Το PUBLISH περιγράφει τον εαυτό του ως «το πρωτόκολλο λογισμικού εκδόσεων ειδήσεων επόμενης γενιάς με τεχνολογία blockchain». Επιπλέον, στοχεύει στη διαστρέβλωση των σχεδίων δικτύων ειδησεογραφικών μέσων με μια παγκόσμια προσέγγιση συμμετοχής.

Μελέτες σκοπιμότητας που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δείχνουν ότι το πρωτόκολλο είναι συμβατό με τις πρακτικές πρακτικές της δημοσίευσης ειδησεογραφικού περιεχομένου και είναι επίσης οικονομικά βιώσιμο.

Το έργο blockchain PUBLISH θα εκτελεστεί στο πρωτόκολλο NEM. Θα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της NEM, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσαρμογής στοιχείων και χρήσης κρυπτογραφημένων μηνυμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, η πλατφόρμα ελπίζει να δημιουργήσει ένα δίκτυο που θα ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες στη βιομηχανία ειδήσεων από διαφημιζόμενους, καταναλωτές, δημιουργούς περιεχομένου και συντάκτες εντός του συστήματος.

Έχοντας ξεχωριστούς ρόλους για διαφορετικούς συμμετέχοντες στο δίκτυο, το PUBLISH ξεχωρίζει από άλλα έργα blockchain που προσπαθούν να εφαρμόσουν την ίδια ιδέα.

Οι εκδότες και οι συντάκτες που λειτουργούν στην πλατφόρμα θα είναι θεματοφύλακες των ειδήσεων που βασίζονται στο blockchain στο δίκτυο.

Επίσης, η υβριδική αποκεντρωμένη προσέγγιση που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του δικτύου PUBLISH αναμένεται να ενισχύσει τη διαφάνεια και την αυτονομία όσον αφορά τη δημοσίευση ειδήσεων. Επιπλέον, η NEM συνεργάζεται με πολλές άλλες εταιρείες και υπογράφει νέες συνεργασίες που θα επιτρέψουν στους χρήστες να έχουν καλύτερες λύσεις.

Παρ ‘όλα αυτά, αξίζει επίσης να θυμόμαστε ότι εκατομμύρια νομίσματα NEM είχαν κλαπεί από την ανταλλαγή Coincheck πριν από μερικά χρόνια.

Έναρξη ενός Blockchain Hub για εκκινήσεις που βασίζονται σε Nem

Πρόσφατα, το NEM ξεκίνησε ένα διανομέα blockchain στη Μελβούρνη Αυστραλία. Ο κόμβος θα δει εκπροσώπους της NEM να παρέχουν υποστήριξη σε μέλη του κοινού σχετικά με την τεχνολογία blockchain και τα κρυπτονομίσματα.

Θα φιλοξενήσει επίσης εκδηλώσεις blockchain και εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πιο σημαντικό, θα χρησιμεύσει ως επιχειρηματικό εκκολαπτήριο και κέντρο υποστήριξης για νεοσύστατες εταιρείες που βασίζονται σε NEM.

Αυστραλία έχει λαμπρές προοπτικές για το ίδρυμα NEM. Πρόσφατα το έργο επωφελήθηκε από την τοπική υποστήριξη μέσω συνεργασιών με νεοσύστατες εταιρείες όπως το TravelbyBit.

Αυτή η νέα εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει θετικά την τιμή του XEM, όπως συνέβη πρόσφατα μετά το NEM παρέλαβε από την Mijin, μια ιαπωνική πλατφόρμα blockchain.

Ο Jian Chan, ο επικεφαλής του Ιδρύματος NEM στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, δήλωσε ότι η έναρξη του κόμβου στη Μελβούρνη είναι ένα σαφές σημάδι της δέσμευσης της NEM για υποστήριξη της καινοτομίας και στις δύο χώρες.

Ήδη η NEM συνεργάζεται με πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις στην Αυστραλία, όπως το LaunchVic, το Blockchain Center, το Stone $ Chalk και πολλά άλλα.

Η NEM ανακοίνωσε επίσης ότι εργάζεται για να έχει περισσότερους Αυστραλούς εταίρους και σύντομα υπάρχουν σχέδια για ορισμένους ICO που βασίζονται σε NEM.

Συνεργασία στα ΗΑΕ

Υπογράφηκε μνημόνιο κατανόησης (ΜΣ) από την ομάδα NEM με το Υπουργείο Κοινοτικής Ανάπτυξης (MOCD) στα ΗΑΕ. Αυτό το μνημόνιο συμφωνίας θα καλύψει την παροχή διαφόρων συμβουλευτικών υπηρεσιών στην MOCD για τα μελλοντικά της blockchain έργα. Τα ΗΑΕ σημείωσαν πολύ προοδευτική υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain ως όχημα για την προώθηση της πλήρους πολιτικής ψηφιοποίησης, την οποία ελπίζει να επιτύχει το 2019.

Αυτή είναι η τελευταία σε μια σειρά συνεργασιών που έχουν υπογραφεί με διάφορες εταιρείες. Το NEM περιλαμβάνεται επίσης σε μια σειρά ανταλλαγών όπως το BitPanda και το Kuna Exchange, ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με βάση την Ουκρανία που θα προσφέρει σύζευξη τόσο με κρυπτογράφηση όσο και με βάση το fiat με το NEM.

Ανάλυση διαπραγμάτευσης τιμών NEM (XEM) Ενημερώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2021

&# x1f4α1; Μην χάσετε τη μεγάλη ευκαιρία αγοράς σε NEM / USD με ForecastCity_World επί TradingView.com

Σύμφωνα με αυτόν τον αναλυτή, υπάρχει πιθανότητα προσωρινής επαναφοράς στη γραμμή στήριξης που φαίνεται στο διάγραμμα που ανέρχεται σε 0,31 USDT ανά κέρμα. Θεωρεί ότι είναι δυνατόν για τους εμπόρους να ορίσουν παραγγελίες βάσει της τιμής και αναμένουν την επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων. 

Επιπλέον, το NEMUSD είναι επίσης σε εύρος τιμών και θα μπορούσε να αναμένεται η αρχή της ανοδικής τάσης. Επιπλέον, το 21ήμερο WEMA λειτούργησε ως δυναμική υποστήριξη. Επιπλέον, το RSI ανέρχεται σήμερα στα 70 $ και θα μπορούσε να συνεχίσει να κινείται υψηλότερα εάν η τιμή μετακινηθεί σε υψηλότερες τιμές. Ο αναλυτής έχει δημιουργήσει μια απώλεια στάσης κάτω από 0,28 USDT.

Ο XEMUSDT ολοκληρώνει το τελικό σκέλος του Shark | Αναμένεται έως και 124% κίνηση με Σελήνη333 επί TradingView.com

Το NEM συνεχίζει να διαπραγματεύεται στο ίδιο εύρος με αυτό που αναφέραμε πριν από μερικές εβδομάδες. Ο αναλυτής δεν παρείχε ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα τάση, αλλά είναι πιθανό να δούμε ότι το ψηφιακό νόμισμα έχει κινηθεί με χαμηλότερα χαμηλά αλλά με μια σχετικά σταθερή δράση τιμών ως αντίσταση. 

Προς το παρόν, το επίπεδο αντίστασης το βρίσκουμε στα 0,2452 USDT και φαίνεται ότι η NEM προσπαθεί να διαπεράσει αυτό το επίπεδο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το NEM σε αυτό το επίπεδο θα προκαλούσε το 0,618 Fibonacci retracement level από την τοπική κορυφή στα 0,3194 USDT ανά κέρμα. Αυτό εξαρτάται σαφώς από το πώς συμπεριφέρεται ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης.

Ο XEMUSDT ολοκληρώνει το τελικό σκέλος του Shark | Αναμένεται έως και 124% κίνηση με Σελήνη333 επί TradingView.com

Για το ζεύγος συναλλαγών NEM / USDT, βλέπουμε ότι ο αναλυτής προβλέπει πιθανή κίνηση προς 0,28 USDT τις επόμενες εβδομάδες του 2021. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε διαφορετικά στάδια. Ωστόσο, το NEM έχει διαπραγματευτεί κοντά στο επίπεδο τιμών 0,22 που αντιπροσωπεύει το επίπεδο 0,50 Fibonacci. 

Επιπλέον, ο αναλυτής δείχνει πιθανή αντιστροφή ή ζώνη αγοράς μεταξύ 0,1576 και 0,1240 UDST ανά κέρμα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει στο εγγύς μέλλον. Πράγματι, το επίπεδο Fibonacci 0,236 θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει. Η ζώνη πώλησης θα μπορούσε να είναι πάνω από 0.1989 και κοντά στα 0.2788 USDT, όπως δείχνει ο αναλυτής στο γράφημα.

NEM – Το αγαπημένο μου altcoin..! με thejanuary1994 επί TradingView.com

Σύμφωνα με αυτόν τον αναλυτή, βλέπουμε το ζεύγος συναλλαγών XEMUSD να κινείται προς την κόκκινη γραμμή, η οποία προς το παρόν πλησιάζει τα 3 $ ανά κέρμα. Αυτό θα επέτρεπε στο εικονικό νόμισμα να συνεχίσει καθ ‘όλη τη διάρκεια του bull bull για να φτάσει σε νέα υψηλά. 

Η μέγιστη τιμή που επιτεύχθηκε από το εικονικό νόμισμα ήταν κοντά στα 2 $ τον Δεκέμβριο του 2017. Είναι επίσης σαφές ότι το εικονικό νόμισμα θα μπορούσε να συνεχίσει να κινείται υψηλότερα καθώς εξελίσσεται ολόκληρος ο χώρος κρυπτογράφησης. Ο αναλυτής πιστεύει ότι θα είναι δυνατό για το NEM να αγγίξει αυτή τη γραμμή πριν από το 2022. Οι επόμενοι μήνες θα μπορούσαν να είναι πολύ θετικοί για το ψηφιακό στοιχείο που συνεχίζει την ανοδική του τάση.

Εύκολοι στόχοι XEM NEM – NEMXEM XEMBTC XEMUSDT XEMUSD XEMETH με ClubTrillionair επί TradingView.com

Ο αναλυτής NEM για την κρυπτογράφηση XRM / BTC έχει δει μια εξαιρετική ευκαιρία να εισέλθει στην αγορά και να ανταλλάξει αυτό το ψηφιακό στοιχείο. Προέβλεψε το εικονικό νόμισμα να μετακινηθεί από 0,00000635 σε 0,00001267 όπου διαπραγματεύεται τη στιγμή της γραφής. 

Επιπλέον, μοιράστηκε μαζί μας δύο διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης που λειτούργησαν πολύ καλά τους τελευταίους μήνες. Βλέπουμε το πρώτο κοντά στα 0,000000872 BTC ανά XEM και το άλλο ήταν 0,00001020 BTC ανά XEM. Επιπλέον, το ψηφιακό στοιχείο δείχνει έναν επαναλαμβανόμενο συνεργάτη που θα μπορούσε να είναι χρήσιμος για εμπόρους που κάνουν συναλλαγές swing.

Ποιο είναι το επόμενο?

Το περασμένο έτος αντιπροσώπευε ένα σημείο καμπής για το blockchain NEM και το διακριτικό του. Σηματοδότησε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο μοντέλο διακυβέρνησης του οικοσυστήματος της NEM. Και τώρα έχει δημιουργηθεί μια νέα επιχειρησιακή δομή. Οι νέες αλλαγές στοχεύουν στη διόρθωση προηγούμενων λαθών και σημείων συμφόρησης.

Ως εκ τούτου, η αγορά ανταποκρίθηκε θετικά στις αλλαγές και τα κέρδη του XEM τους τελευταίους μήνες αποτελεί απόδειξη αυτού. Με την επερχόμενη κυκλοφορία του Catapult, τα κέρδη αναμένεται να συνεχιστούν το δεύτερο εξάμηνο του έτους, και θα ήταν συνετό για κάθε επενδυτή να προσθέσει κάποιο XEM στο χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής του για να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσουν τον επερχόμενο απροσδόκητο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το NEM; Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό που εξηγεί τα πάντα σχετικά με το έργο. Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς να αγοράσετε το XEM στο Binance. Επίσης, μόλις αγοράσετε το XEM σας, θα θελήσετε να τα αποθηκεύσετε σε ασφαλές μέρος, οπότε εδώ είναι ένας οδηγός για τα καλύτερα πορτοφόλια NEM το 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner