Πρόβλεψη τιμών IOTA 2021 – Αύξηση τάσεων και εμπειρογνωμόνων

(Ενημερώθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2021) Το IOTA αναπτύχθηκε από μια γερμανική ομάδα και δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει την επανάσταση του Internet of Things (IoT), χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο σύστημα blockchain που ονομάζεται «σύγχυση». Δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τις επικοινωνίες, τις συναλλαγές και τις πληρωμές μεταξύ μηχανών (δηλαδή αλληλεπίδραση M2M).

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα με την οποία η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά παγκόσμια υιοθεσία, η IOTA είναι και ήταν μπροστά από την εποχή της σύλληψης. Μέρος των μοναδικών χαρακτηριστικών του IOTA είναι ότι είναι ένα από τα λίγα altcoins που δεν μπορούν να εξορύσσονται, δεν έχουν μπλοκ και δεν έχουν αλυσίδες. Έρχεται με άπειρη επεκτασιμότητα και πολύ γρήγορους χρόνους συναλλαγών, οι οποίοι του δίνουν πλεονέκτημα έναντι του Bitcoin blockchain, για παράδειγμα.

Αγοράστε το IOTA στο Binance σήμερα!

Ακόμα, το IOTA διατηρήθηκε στις ίδιες ιδιοτροπίες με τις υπόλοιπες αγορές κρυπτογράφησης. μια μεγάλη εξέλιξη το 2017 και στις αρχές του 2018 και στη συνέχεια μια μεγάλη πτώση τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Η ομάδα συνεχίζει να προσθέτει συνεργάτες και να χρησιμοποιεί περιπτώσεις που καθιστούν το IOTA έναν δημοφιλή τίτλο στον ιστότοπό μας και σε άλλους. Και υπάρχουν πολλοί bullish τεχνολόγοι που βλέπουν την τεχνολογία της IOTA ως ανώτερη από πολλές άλλες στην αγορά.

Προς το παρόν, το IOTA βρίσκεται στο # 21 στα κρυπτογραφικά διαγράμματα με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κρυπτογράφηση της διαπραγματεύεται στα 0,29 $ μετά από μια αλλαγή 12% τις τελευταίες 24 ώρες.

Ωστόσο, για να ανακάμψει πραγματικά η τιμή της IOTA στα υψηλότερα επίπεδα του 2018 – όπου ξεκίνησε περίπου 3,61 $, απαιτείται περισσότερος χρόνος. Οι συνεργασίες πρέπει να ενώνονται και η ίδια η αλυσίδα πρέπει να επιδεικνύει την ευκολία και την ταχύτητά της μέσω εκατομμυρίων συναλλαγών.

Με το IOTA να είναι ακόμα συνδεδεμένο με το Bitcoin και τις συνεργασίες στο νέο στάδιο, η τιμή του IOTA δεν είναι πιθανό να έχει μια ανοδική πορεία το 2019. Πέρα από αυτό το έτος, θα μπορούσε να κάνει το είδος των αλλαγών στον κόσμο των logistics και των διαδικασιών IoT που το ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει. Αλλά αυτό κοιτάζει στο δρόμο.

Η γνώμη των ειδικών για το γιατί θα αυξηθεί το IOTA

Το 2017, σχεδόν όλα τα ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του IOTA, παρουσίασαν σημαντικά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, η IOTA παρείχε απόδοση επιστροφής 12500% σε λιγότερο από έξι μήνες. Ωστόσο, το ερώτημα τώρα στο μυαλό όλων είναι τι ισχύει το μέλλον για την τιμή IOTA. Ας δούμε τι λένε οι ειδικοί σχετικά με τη μελλοντική τιμή του νομίσματος για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση. 

Υπάρχουν μερικά εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας των οποίων οι απόψεις μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην τιμή των κρυπτονομισμάτων. Ένας από αυτούς τους ειδικούς του κλάδου είναι ο John McAfee, ο οποίος έχει δώσει πολλές απόψεις για πολλά κρυπτονομίσματα. Μέσω ενός tweet, ο MacAfee δήλωσε ότι η IOTA θα βιώσει ανάπτυξη, αλλά αυτό θα είναι αργό, περίπου 10% αύξηση κάθε χρόνο. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα πενιχρό ψηφίο, δείχνει ακόμη ότι η τιμή του νομίσματος θα συνεχίσει να αυξάνεται. 

Η WalletInvestor αναμένει ότι η τιμή του IOTA θα αυξηθεί στα 0,446 $ το 2020 και σε πέντε χρόνια, η τιμή θα μπορούσε να είναι 2,232 $.

Η TradingBeasts αναμένει ότι η τιμή του MIOTA θα αλλάξει ελαφρώς το 2020, φτάνοντας στα 0,4347959 $. Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια, η τιμή θα αυξηθεί σταδιακά και μέχρι το τέλος του 2022 θα μπορούσε να κορυφωθεί στα 0,625 $.

Tim Falk, ειδικός συγγραφέας για Finder.com, δήλωσε ότι το Διαδίκτυο των πραγμάτων είχε δείξει δυνατότητες για τεράστια ανάπτυξη στο μέλλον. Για παράδειγμα, η Google απέκτησε τη Nest, μια εταιρεία αυτοματισμού έξυπνων τηλεφώνων για 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014. Αυτή η απόκτηση δείχνει ότι η Google αναμένει ότι η βιομηχανία IoT θα μπορέσει να αναπτυχθεί σύντομα και δεδομένου ότι η IOTA βασίζεται σε αυτήν την τεχνολογία, ενδέχεται να αντιμετωπίσει αυξημένη υιοθέτηση, οδηγώντας σε αύξηση της τιμής του νομίσματος. 

Επιπλέον, η πλατφόρμα κοινωνικής κρυπτογράφησης smartereum.com προβλέπει ότι το MIOTA πρόκειται να φτάσει τα 5 $ σύντομα. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, η πρόβλεψη βασίζεται σε παράγοντες όπως η δύναμη της ομάδας προγραμματιστών, οι τεχνικές προοπτικές και η συνεχής ανάπτυξη. Ως εκ τούτου, η τιμή του νομίσματος θα συνεχίσει να αυξάνεται. 

Αρκετές φορές έχουμε δει πώς η IOTA μπόρεσε να ανεβεί στα ύψη μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για αυτό το εικονικό νόμισμα στο μέλλον. Για παράδειγμα, η IOTA μπόρεσε να κινηθεί υψηλότερα κατά περισσότερο από 15% με την Tezos (XTZ) πριν από λίγους μήνες. Ένα από τα βασικά ερωτήματα που κάνει η κοινότητα είναι αν θα είναι δυνατό για την IOTA να κινηθεί προς 55 $ ανά κέρμα. 


Αγοράστε το IOTA στο Binance σήμερα!

Άλλοι παράγοντες που οδηγούν στην τιμή του IOTA περιλαμβάνουν:

Το Digital CarPass πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019

Το πρώτο προϊόν εργασίας της συνεργασίας μεταξύ IOTA και Volkswagen πρόκειται να κυκλοφορήσει έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους για δημόσια χρήση. Το Digital CarPass είναι μια πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας IOTA για δεδομένα τηλεματικής οχημάτων.

Το νέο προϊόν θα επιτρέψει σε ένα όχημα να πει την ιστορία του όπως πού πήγε και πώς αντιμετωπίστηκε. Επίσης, θα προσφέρει αδιάβροχο ιστορικό χιλιομέτρων και θα προστατεύει από την απάτη οδομέτρων στην περίπτωση μεταχειρισμένων οχημάτων. Με απλά λόγια, το Digital CarPass θα λειτουργήσει ως φύλλο αναφοράς για αυτοκίνητα στο κατανεμημένο καθολικό για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα που καταγράφονται όπως τα χιλιόμετρα είναι ακριβή.

Σύμφωνα με στον Benjamin Sinram, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του blockchain της Volkswagen, ο κατασκευαστής αυτοκινήτων διερευνά την τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών και κρυπτονομισμάτων μαζί με ομάδες όπως το IOTA και το Energy Web Foundation.

Πρόσθεσε ότι το όραμα της Volkswagen είναι να εστιάσει σε αυτόνομα αυτοκίνητα που θα πραγματοποιούν συναλλαγές για λογαριασμό των ιδιοκτητών τους χρησιμοποιώντας πορτοφόλια κρυπτογράφησης.

“Θέλουμε να επιτρέψουμε στα αυτόνομα αυτοκίνητά μας να (παρέχουν) υπηρεσίες για εσάς και να πληρώνουμε αυτόνομα για αυτές τις υπηρεσίες με τα δικά τους χρήματα.”

Σύμφωνα με την Sinram, το προϊόν θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του πρώτου τριμήνου και δεδομένου ότι αυτό είναι τεράστιο για την αυτοκινητοβιομηχανία, μπορούμε να περιμένουμε πολλά θετικά φήμη γύρω από την IOTA και θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την τιμή του.

Η IOTA προετοιμάζεται για την Bull Bull

Κατά τη διάρκεια των πτωτικών περιόδων, οι ειδικοί της κρυπτογράφησης συμβουλεύουν έργα για την κατασκευή της απαραίτητης υποδομής για να κάνουν πραγματικά το προϊόν τους εφαρμόσιμο. Και αυτό κάνουν η IOTA και η ομάδα της.

Προς το παρόν, η κοινότητα IOTA εργάζεται σκληρά για να κυκλοφορήσει διαφορετικά προϊόντα. Να ξεκινήσω, Πορτοφόλι Trinity χρησιμοποιείται και προφέρεται από τους λάτρεις της IOTA. Το Trinity Wallet εργάζεται για να δημιουργήσει ένα πορτοφόλι μετάβασης και ασφάλισης για την κατοχή κερμάτων. ένα εύκολο δρόμο για τους μελλοντικούς κατόχους να μπουν στην επένδυση της IOTA. Πρόκειται για μια προσθήκη πορτοφολιού στην ήδη καθιερωμένη μέθοδο αποθήκευσης του IOTA στο πορτοφόλι Ledger, για την οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το δεύτερο σημαντικό έργο που αναπτύσσεται είναι μια νέα ψηφιακή ταυτότητα. Ο κόσμος κινείται στην ψηφιοποίηση όλων, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών. Η ομάδα της IOTA εργάζεται σε μια σημαντική λύση ψηφιακής ταυτότητας που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία «σύγχυση». Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημο χρονοδιάγραμμα για αυτό το έργο, οι προγραμματιστές εφαρμόζουν πρωτόκολλα επαληθεύσιμων αξιώσεων για τη βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Captura de pantalla 2018 09 10 a las 16.08.10

Το έργο ID που αναπτύσσεται είναι ένα από τα πολλά έργα που έχει υπογράψει η IOTA με διαφορετικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Υπάρχουν πολλά άλλα έργα στα έργα που αφορούν το IOTA. Για παράδειγμα, ορισμένες χώρες όπως η Σουηδία και οι Κάτω Χώρες συνεργάζονται με την IOTA για τη βελτίωση διαφορετικών διοικητικών διαδικασιών.

Η Σουηδική Κεντρική Τράπεζα (Riksbank), για παράδειγμα, θέλει να κυκλοφορήσει την ψηφιακή έκδοση του Σουηδικού Krona. Το e-Krona θα βασίζεται στο IOTA και ενδέχεται να κυκλοφορήσει το 2019.

Επιπλέον, δύο εταιρείες στις Κάτω Χώρες, ICTU και η XURUX, επενδύουν σε ένα έργο για την επαλήθευση νομικών εγγράφων στο “IOTA Blockchain”.

Έργα όπως αυτό ενισχύουν το IOTA ως ένα από τα πιο «πρακτικά» και «εφαρμόσιμα» κρυπτογραφικά στοιχεία. Η τεχνολογία της έχει δείξει πιθανά οφέλη για αυτούς τους διαφορετικούς τομείς και η αγορά αρκούδων δεν εμποδίζει τη IOTA να δημιουργήσει αξία.

Εργαστήριο ENGIE

Σε μια άλλη πρόσφατη κίνηση που αξίζει να αναφερθεί, το ENGIE Lab Crigen συνεργάστηκε με το Ίδρυμα IOTA. Οι δύο εταιρείες θα εργαστούν σε ένα οικοσύστημα έξυπνης ενέργειας βασισμένο σε blockchain. Στη συνεργασία, η ENGIE θα χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή και την τεχνητή επιστήμη για να βελτιώσει το σύγχυση του IOTA. Σύμφωνα με ένα επίσημο ιστολόγιο μετά, η ομάδα θα μάθει ο ένας από τον άλλο μέσω πειραμάτων.

Το blogpost της IOTA αποκάλυψε περαιτέρω ότι οι δύο εταιρείες είχαν υπογράψει συμφωνία για τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ τους. Θα ξεκινήσουν συστήματα έξυπνης ενέργειας κατασκευασμένα από δύο βασικά εργαλεία. Ο πρώτος, για τη διαχείριση της υποδομής blockchain που βασίζεται σε διακομιστές και τη δημιουργία συστημάτων βάσης cloud. Το άλλο, εστιάζουμε στη βελτίωση έξυπνων συμβάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία στοχεύει κυρίως στην ασιατική αγορά και σκοπεύει να αναπτύξει τις υπηρεσίες πριν από το επόμενο έτος. Η ENGIE θα επεκτείνει περαιτέρω τις υπηρεσίες της στη νότια Ευρώπη πριν από τον Μάιο του 2019. Ενώ έκανε την ανακοίνωση, ο Yves Le Gelard, αντιπρόεδρος της ENGIE, εξέφρασε την ικανοποίησή του λέγοντας ότι:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο θα επιτρέψει σε πολλούς ηθοποιούς να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία blockchain. Είναι ένα τέλειο παράδειγμα για να δείξουμε πώς το ENGIE μεταμορφώνει ψηφιακά την κοινωνία ».

Στην ανάρτηση ανακοίνωσης, ο Phillippe Calvez, διευθυντής εργαστηρίου, σχολίασε ότι:

«Τα περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία και δραστηριότητες έχουν ήδη ξεκινήσει στο εργαστήριο και έτσι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με μεγαλύτερα διεθνή έργα. Η συνεργασία θα διαφωτίσει περισσότερους ανθρώπους σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών DLT. “

Αξίζει να σημειωθεί ότι η IOTA συνεργάστηκε επίσης με την Audi, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.

IOTA (MIOTA) Πρόβλεψη Τιμών Trading Ανάλυση προβολής Ενημερώθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2021

Το IOTA / USDT έχει ήδη ξεκινήσει τη Φάση D και το SOS είναι IN. με Mizo_Mizo επί TradingView.com

Η IOTA κατάφερε να πραγματοποιήσει κέρδος 100% τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα είναι πιθανό για την IOTA να ξεκινήσει ένα διορθωτικό κύμα που θα μπορούσε να ωθήσει την τιμή 30% έως 50% προς τα κάτω. Αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται, αυτό πιστεύει ο αναλυτής ότι μπορεί να συμβεί. Εκτός από αυτό, μια ειδοποίηση “SOS” εμφανίστηκε στο γράφημα, υποδεικνύοντας ότι θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να πουλήσετε παρά να μπείτε στην αγορά. 

Το επόμενο επίπεδο υποστήριξης είναι επί του παρόντος στα 0,56 USDT και το ψηφιακό στοιχείο θα μπορούσε τελικά να μετακινηθεί σε αυτά τα επίπεδα. Παρ ‘όλα αυτά, η αγορά κρυπτογράφησης παραμένει ανοδική και ενδέχεται να μην βλέπουμε ακόμη μια τοπική κορυφή.

IOTAUSDT με Έμπορος_OMS επί TradingView.com

Για την κρυπτογράφηση IOTA, ο έμπορος στο TradingView εμφανίζει διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης για αυτό το εικονικό νόμισμα στο γράφημα 4 ωρών. Μπορούμε να δούμε ότι το πλησιέστερο επίπεδο υποστήριξης είναι στα 0,3909 USDT ανά κέρμα. Εν τω μεταξύ, η πλησιέστερη τιμή αντίστασης είναι 0,4185 USDT. 

Εάν το IOTA είναι σε θέση να σπάσει αυτό το επίπεδο αντίστασης, τότε θα μπορούσε εύκολα να μετακινηθεί στα 0,457 USDT ανά κέρμα. Αν αντίθετα, καταρρεύσει αυτό το επίπεδο υποστήριξης, το επόμενο θα ήταν 0,38 USDT ή το MA 223 που τώρα κινείται υψηλότερα. Το MA 34 μόλις πέρασε το MA 89 προς τα κάτω, και αυτό θα μπορούσε να συνεχιστεί εάν τα επίπεδα υποστήριξης δεν μπορούν να διατηρήσουν την τιμή IOTA.

Ο IOTUSDT κάνει ένα διάλειμμα για αυτό… με καθηγητής επί TradingView.com

Όπως δείχνει ο αναλυτής της IOTA, υπάρχει μια διαμόρφωση ενός αντίστροφου μοτίβου κεφαλής και ώμων στο χρονικό πλαίσιο των 3 ημερών. Όπως μπορούμε να δούμε στο γράφημα, η IOTA προσπαθεί να διαπεράσει ένα πολύ σημαντικό επίπεδο αντίστασης που είναι το νόμισμα που βρίσκεται στα 0,4388 USDT.

Η υπέρβαση αυτού του επιπέδου θα μπορούσε να είναι πολύ θετική για αυτό το εικονικό νόμισμα. Πράγματι, αυτή θα μπορούσε να είναι η επόμενη ανοδική κίνηση για την IOTA. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς κλείνει το κερί και τις δυνατότητες που πρέπει να παραμείνει πάνω από αυτό το επίπεδο. Εάν συμβεί αυτό, ένα πολυετές επίπεδο αντίστασης θα σπάσει εντελώς, επιτρέποντας στην IOTA να αρχίσει να κινείται υψηλότερα στην επόμενη αγορά bull.

IOTAUSDT με sinaosivand επί TradingView.com

Για το ζεύγος συναλλαγών IOTA USDT, ο αναλυτής βλέπει ότι υπάρχει ένα πολύ ισχυρό επίπεδο μακροπρόθεσμης στήριξης στα 0,2259 $ περίπου ανά κέρμα. Αυτό θα μπορούσε να έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα στηρίζοντας την τιμή αυτού του ψηφιακού στοιχείου. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια γραμμή ανοδικής τάσης που θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή του εικονικού νομίσματος τους επόμενους μήνες. 

Η μακροπρόθεσμη ανάλυση αυτού του εμπόρου δείχνει την IOTA προς την υψηλότερη τιμή που έχει καταγραφεί από την αγορά ταύρων το 2017/2018. Το εικονικό νόμισμα θα μπορούσε να φτάσει τα 0,5954 $ στα μέσα του 2021. Επιπλέον, μπορεί επίσης να είναι δυνατό αυτό το νόμισμα να μετακινηθεί στα 0,54 $.

IOTAUSDT με hakem_30 επί TradingView.com

Το IOTA θα μπορούσε να κινηθεί προς 0,35 USDT στο εγγύς μέλλον. Το εικονικό νόμισμα θα μπορούσε να κινηθεί προς 0,39 USDT και να κινηθεί υψηλότερα στα 0,4675 και παραμονή στα 0,5910 εάν η αγορά συνεχίσει να κινείται υψηλότερα. Επιπλέον, αυτά αντιπροσωπεύουν επίσης τα επίπεδα Fibonacci. 

Ο αναλυτής θεωρεί ότι αυτή η ανάλυση δεν θα λειτουργούσε εάν το ψηφιακό νόμισμα πέσει κάτω από 0,2980 USDT. Αυτό θα ωθήσει το IOTA σε επίπεδα μεταξύ 0,25 USDT και 0,28 USDT. Φυσικά, ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης θα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επέκταση της αγοράς altcoin. Εάν το BTC κινείται υψηλότερα, τότε θα μπορούσε να ακολουθήσει το IOTA.

Αγοράστε το IOTA στο Binance σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Μάθετε πώς μπορείτε να αγοράσετε το MIOTA στο Binance με πληροφορίες στον οδηγό μας, καθώς και έναν τρόπο αποθήκευσης του MIOTA στο Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map