Πρόβλεψη τιμής Ethereum – Μπορεί το Ethereum να σπάσει 1400 $ το 2021; Πρόβλεψη τιμής ETH

(Ενημερώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2021)Το Ethereum θα χτυπήσει μισή δεκαετία τον ερχόμενο Ιούλιο από το λανσάρισμα, και αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει τη μετάβασή του στο ETH 2.0, το οποίο θα λύσει ζητήματα επεκτασιμότητας. Αυτό θα είναι αρκετά αξιοσημείωτο για την πλατφόρμα που έφερε έξυπνα συμβόλαια και dapps στο blockchain. Η πρόοδος στην ανάπτυξή της θα συγκεντρώσει την τεράστια κοινότητά της, και αυτό θα έχει θετική επίδραση στην τιμή της, η οποία έχει αποδώσει τα τελευταία δύο χρόνια. Μέχρι στιγμής, βλέπουμε στοιχεία θετικής δυναμικής το 2020, καθώς διάφοροι παράγοντες δημιουργούν ώθηση στην τιμή ETH.

Σε αυτήν την πρόβλεψη τιμών Ethereum, θα αναλύσουμε τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις, το ιστορικό τιμών και την εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια, και τα γραφήματα TradingView καθώς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε γιατί η τιμή Ethereum είναι πιθανό να ξεπεράσει τα 300 $ μέχρι το τέλος του έτος. Επίσης, θα συμπεριλάβουμε κάποιες ειδικές προβλέψεις για το γιατί αυτή είναι μια ανοδική χρονιά για το ETH.

Αγοράστε το Ethereum στο Binance σήμερα!

Αξιοσημείωτα νέα του Ethereum & Σχέδια για το 2021 και άνω

Ο Vitalik μοιράζεται το όραμά του για την ανάπτυξη ETH 2.0 

Σε ένα tweet που έγινε τον περασμένο μήνα, ο Vitalik Buterin μοιράστηκε το όραμά του και τον προσωπικό του χάρτη πορείας για την ανάπτυξη του ETH 2.0. Το tweet καλύπτει τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια της ανάπτυξης του έργου. 

Ο συνιδρυτής Ethereum τόνισε ότι η έρευνα και η ανάπτυξη θα συνεχιστούν παρά τις πρόσφατες προκλήσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, προχωρώντας προς τα εμπρός, θα πρέπει να υπάρχει λιγότερος φόβος για πολυπλοκότητα με την ενημέρωση του συστήματος, καθώς οι επερχόμενες αλλαγές θα πρέπει να αντιμετωπίζουν προηγούμενα ζητήματα. 

Σε ένα tweet σημείωσε:

Η προσέγγιση «τετραγωνική θραύση ως το τέλος της ιστορίας» διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί περαιτέρω αναβάθμιση τόσο μεγάλη όσο η eth1 -> eth2 ένα; μάλλον, από το eth2 και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο σταδιακά. “

Αντανακλώντας τα τελευταία δύο χρόνια της ανάπτυξης του Etherum, πρόσθεσε ότι:

«Σε γενικές γραμμές, τα τελευταία ~ 2 χρόνια, υπήρξε μια σταθερή αλλαγή από την έρευνα« γαλάζιος ουρανός », προσπαθώντας να κατανοήσουμε τι είναι δυνατό, σε συγκεκριμένη έρευνα και ανάπτυξη, προσπαθώντας να βελτιστοποιήσουμε συγκεκριμένα πρωτόγονα που γνωρίζουμε ότι είναι εφαρμόσιμα και τα εφαρμόσουν “

Νωρίτερα τον περασμένο μήνα, ο Vitalik μιλώντας σε μια δημοσίευση κρυπτογραφικών μέσων σημείωσε ότι ο κύριος στόχος της Ethereum για τη χρονιά ήταν η έναρξη της Φάσης 0 του ETH 2.0. Μετά από αυτό, το ETH 2.0 θα ξεκινήσει ως ανεξάρτητη απόδειξη του δικτύου πονταρίσματος. 

Τα σχόλια της Vitalik σχετικά με την πρόοδο ήρθε μόλις ένα μήνα αφότου ο Justin Drake, ερευνητής Ethereum 2.0, ενημέρωσε το κοινό μέσω της Reddit ότι σχεδίαζαν να αναβαθμίσουν το δίκτυο κατά την «πέμπτη επέτειο, 30 Ιουλίου 2020». Η διαβεβαίωση από τη Vitalik και τους προγραμματιστές βοήθησε Η τιμή ETH ως κέρμα έχει αυξηθεί κατά 31% από τις αρχές του έτους. 

Σύμφωνα με τον Sharan Nair, τον επικεφαλής της CoinSwithch.co και το CRUXPay, «Οι επενδυτές πιθανότατα αγόρασαν την υπόσχεση του ETH 2.0, το οποίο λέγεται ότι θα αυξήσει σημαντικά το blockchain Ethereum». Επίσης, ορισμένοι επενδυτές μπορεί να έχουν κερδίσει κέρματα την αναβάθμιση του πρωτοκόλλου. “

Η τιμή του Ethereum ενισχύεται από την ανάπτυξη του DeFi

Δεδομένα από DefiPulse δείχνει ότι ο χώρος αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) εξερράγη το 2019. Η συνολική τιμή κλειδωμένη (TVL) στα πρωτόκολλα αυξήθηκε από 320 εκατομμύρια $ σε πάνω από 670 εκατομμύρια $. 


Πρόβλεψη τιμής Ethereum

Και στις 15 Φεβρουαρίου, το TVL αυξήθηκε περαιτέρω σε ρεκόρ 1,219 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τον Nair, «οι αριθμοί μας λένε ότι οι επενδυτές βλέπουν το DeFi να είναι πραγματικά διαταραγμένο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή χρηματοδότηση, οδηγώντας σε αυξημένη συσσώρευση αιθέρα»

Το MakerDAO, μια πλατφόρμα δανεισμού, είναι σήμερα το μεγαλύτερο έργο DeFi με κυριαρχία 49,81%. Τα περισσότερα από τα δημοφιλή έργα στη λίστα βασίζονται στο blockchain του Ethereum και αυτό εξηγεί γιατί είμαστε μάρτυρες της αύξησης της τιμής ETH παράλληλα με αυτήν του DeFi. 

Επίσης, ο αριθμός των Ether που είναι κλειδωμένοι στο DeFi αυξήθηκε από 1.912 εκατομμύρια σε 2.921 εκατομμύρια μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2019 και της 31ης Δεκεμβρίου 2019. Ο αριθμός αυξήθηκε περαιτέρω στο υψηλό των 3.192 εκατομμυρίων στις 29.2020 Ιανουαρίου πριν μειωθεί σε 2,71 εκατομμύρια αυτή την εβδομάδα.

Ethereum (ETH) 2018-2020 Ιστορική ανάλυση τιμών 

Διαγράμματα Ethereum 2018 – 2020 coinmarketcap.com

Στις αρχές του 2018, η Ethereum κορυφώθηκε στην τιμή που έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στις 14 Ιανουαρίου στα 1.400 $. Ωστόσο, αυτό είναι τόσο καλό όσο πήρε μια σταθερή πτώση με υψηλή αστάθεια τιμών καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Μέχρι τις 5 Απριλίου 2018, η τιμή είχε μειωθεί στα 370 $ πριν διπλασιαστεί στα 790 $ μέχρι την ίδια περίοδο της 5ης Μαΐου. Όμως, αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που η τιμή του ETH θα έβλεπε τόσο υψηλά όσο μια σταθερή πτώση, στην οποία το νόμισμα τελείωσε το έτος στα 137 $. (Υπολογίστε το%)

Το 2019 ήταν μια πιο συνεπής χρονιά για το Ethereum, παρόλο που υπήρχαν οι διακυμάνσεις των τιμών, κάτι που είναι συνηθισμένο στο crypto. ήταν αρκετά ελάχιστα. Η τιμή κατάφερε να κρατήσει μεταξύ 130 $ και 300 $ καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, με την κορυφή των 332 $ να επιτυγχάνεται στις 27 Ιουνίου 2019.

Το 2020 ξεκίνησε στο επίπεδο των 130 δολαρίων και σημειώθηκε σταθερή άνοδος της τιμής, που κορυφώθηκε μέχρι την κορυφή του έτους στα 280 $ στις 15 Φεβρουαρίου. Η τιμή διατηρήθηκε πάνω από τα 200 $ για σχεδόν ένα μήνα πριν από την πτώση από τη ζώνη στις 11 Μαρτίου. καταγράφηκε στις 12 Μαρτίου, με την τιμή να πέφτει από 194 $ σε 135 $ (υπολογίστε το%). Από τότε, η τιμή διατηρήθηκε στο εύρος των 130 $ έως 170 $.

Με την περίοδο η Ethereum έχασε και ανέκτησε τη δεύτερη θέση στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς από την XRP. 

Δημοτικότητα Ethereum 2019 έναντι δημοτικότητας Ethereum 2020 

Ενδιαφέρον Ethereum από το 2019 Google Trends

Κοιτάζοντας τις τάσεις της Google, βλέπουμε το Ethereum να παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον το 2019 μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου. Υπήρξε μια αύξηση των τόκων μεταξύ 5 – 11 Μαΐου, 9-15 Ιουνίου, και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καταχωρήθηκε στις 30 Ιουνίου – 6 Ιουλίου. Το επιτόκιο συμπίπτει με την αιχμή της τιμής για το έτος πριν από μια απότομη πτώση ενδιαφέροντος στις 21-27 Ιουλίου.

Πρόβλεψη τιμής EthereumΤο ενδιαφέρον Ethereum ανά περιοχή

Έκτοτε, το ενδιαφέρον διατηρούσε ένα ομοιόμορφο επίπεδο μέχρι τις 26 έως τις 1 Ιανουαρίου, θα κορυφωθεί μεταξύ 9 και 15 Φεβρουαρίου περίπου όταν είδαμε την Ethereum να καταγράφει την υψηλότερη τιμή της για το έτος.

Κοιτάζοντας τους αριθμούς, είναι σαφές ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Ethereum φέτος σε σύγκριση με πέρυσι εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου.

Εξέλιξη τιμών Ethereum 2019 

Ethereum εξέλιξη τιμής 2019 coinmarketcap.com

Η τιμή του Ethereum ήταν λιγότερο ασταθής το 2019 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Κατάφερε να παραμείνει με το εύρος $ 100 – $ 330 καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Η ETH ξεκίνησε τη χρονιά στα 140 $ πριν πέσει στα 104 $ στις 7 Φεβρουαρίου, γεγονός που σηματοδότησε το χαμηλότερο σημάδι της επιτυχίας. Από εκεί σημειώθηκε μια σταθερή άνοδος σε συνδυασμό με ελάχιστες μειώσεις που κορυφώθηκαν σε μια κορυφή 336 δολαρίων στις 27 Ιουνίου. Αλλά αυτό είναι τόσο υψηλό όσο είχε για την ETH το 2019. Από τότε, υπήρξε μια σταθερή πτώση στη ζώνη των $ 200 όπου διατηρούσε για λίγες εβδομάδες πριν από την πτώση κάτω από τα 190 $ έως τις 15 Αυγούστου. Η τιμή θα επανέλθει προσωρινά στην περιοχή των 200 $ μεταξύ 20 Σεπτεμβρίου – 24 Σεπτεμβρίου πριν από την απότομη πτώση στη ζώνη $ 160 Από εκεί υπήρχαν μικρές αυξήσεις και μειώσεις με το ETH να τελειώνει το έτος στα 132 $

Ethereum Price Predictions TradingView Analysis Ενημερώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2021

ETHUSDT | Καθημερινά S / R | Επανεξέταση Bearish | .382 Fibonacci | Δράση τιμής με AzizKhanZamani επί TradingView.com

Για το Ethereum, ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα στην αγορά, βλέπουμε ότι υπήρξε μια παρορμητική δράση για τις τιμές. Ωστόσο, ο αναλυτής θεωρεί ότι υπήρξε μια πτωτική δοκιμή. Επιπλέον, δείχνει ότι η καθημερινή S / R είναι ο τρέχων στόχος και είναι επίσης πολύ πιθανή η ανάκαμψη. 

Άλλοι δείκτες όπως οι MA και POC S / R είναι ουδέτεροι και ενδέχεται οι αρκούδες να πάρουν τον έλεγχο αυτής της περιοχής. Σύμφωνα με τον αναλυτή, είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα σύντομο με καθορισμένο κίνδυνο. Ωστόσο, αυτό σίγουρα δεν είναι επενδυτική συμβουλή. 

Τα πιθανά επίπεδα retracement περιλαμβάνουν 1.637 $, 1.682 $ και 1.717 $.

Ανερχόμενο τρίγωνο Ethereum με thomasstrootman212 επί TradingView.com

Για το ζεύγος συναλλαγών ETH / USDT, βλέπουμε ότι το εικονικό νόμισμα βρήκε ισχυρό επίπεδο αντίστασης στα 1.395 δολάρια ανά κέρμα. Ωστόσο, εάν η τιμή είναι σε θέση να διαπεράσει αυτό το επίπεδο αντίστασης, μπορεί να είναι πιθανό να κινηθεί προς 2.063 $ ETH ανά κέρμα. 

Αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι δυνατό για το εικονικό νόμισμα, το οποίο βρίσκεται σε ανοδική τάση τον τελευταίο μήνα. Όπως εξηγεί ο αναλυτής του TradingView, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα συμπεριφερθεί το Bitcoin τις επόμενες ημέρες για να καταλάβει πώς εξελίσσεται το Ethereum. Δήλωσε ότι οι έμποροι πρέπει πάντα να παρακολουθούν το BTC εάν ο στόχος είναι να ανταλλάξουν το μοτίβο που φαίνεται στο γράφημα.

ETH bullish ή bearish &# x1f914;&# x1f914;&# x1f440;&# x1f440; με Th57Trader επί TradingView.com

Για το Ethereum (ETH / USDT) ο αναλυτής δείχνει ότι το ETH κυμαίνεται μεταξύ 1.230 $ και 1.180 $. Εάν η τιμή είναι σε θέση να σπάσει τη γραμμή τάσης, τότε θα μπορούσαμε να δούμε την περιοχή υποστήριξης νούμερο 1 σε περίπου 950 USDT και 1000 USDT. Η κύρια υποστήριξη βρίσκεται επίσης στη δεύτερη περιοχή κοντά στα 850 USDT και 900 USDT ανά ETH. 

Εάν αυτό δεν καταλήξει να συμβεί (το ψηφιακό νόμισμα μπορεί επίσης να κινηθεί υψηλότερα), ο επόμενος στόχος για τον αναλυτή είναι 1,298 USDT ανά κέρμα. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει στην ETH να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο υψηλό όλων των εποχών και τελικά να την ξεπεράσει τους επόμενους μήνες.

ETHREUM (ETHUSDT) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΚΡΙΑ&ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2021/01/03 με cryptotrader2019 επί TradingView.com

Για ETH / USDT, ο αναλυτής βλέπει την τιμή του ETH να κινείται προς 787 $ στο εγγύς μέλλον. Αυτή ήταν μια ισχυρή γραμμή αντίστασης τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό θα μπορούσε τώρα να γίνει υποστήριξη και να βοηθήσει το ETH να συνεχίσει να κινείται υψηλότερα. 

Επιπλέον, εάν το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο πέσει κάτω από τη γραμμή αντίστασης στα 787 $, θα ήταν πιθανό να δοκιμάσει ξανά το επίπεδο τιμών των 760 $. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο σαφή. Η αγορά κινείται υψηλότερα πολύ γρήγορα και μπορεί να χρειαστεί διόρθωση. Προς το παρόν, ο αναλυτής θεωρεί ότι δεν υπάρχουν σημαντικά σχήματα γραφήματος. Ένας άλλος τομέας ενδιαφέροντος θα μπορούσε να είναι αυτός που βρίσκεται κοντά στα 200MA.

Το ETH συνεχίζει να κινείται προς τα πάνω με ανερχόμενο τρίγωνο με TuTrieuTrading επί TradingView.com

Ο αναλυτής δείχνει ότι το Ethereum (ETH) βρίσκει αντίσταση στο διάγραμμα 1 ώρας στα 676 USDT ανά κέρμα. Ωστόσο, το ψηφιακό νόμισμα βρίσκεται σε ανοδικό τρίγωνο που του επέτρεψε να συνεχίσει την ανοδική του τάση αυτή την περασμένη εβδομάδα. 

Επιπλέον, υπάρχει επίσης ένα επίπεδο υποστήριξης που βρίσκεται στα 640 USDT ανά ETH. Αυτό θα μπορούσε να είναι η γραμμή που θα επέτρεπε στην ETH να διατηρήσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών. Το ανερχόμενο τρίγωνο δεν μπορούσε να σπάσει προς τα πάνω τρεις φορές. Εάν είναι σε θέση να το σπάσει, το ETH θα μεταφερθεί απευθείας στα 700 $ και ακόμη περισσότερα. Σύμφωνα με τον αναλυτή, στο μεγαλύτερο χρονικό πλαίσιο, υπάρχει ισχυρή αντίσταση στα περίπου $ 800.

Προβλέψεις τιμών εμπειρογνωμόνων Ethereum 

Η Coinswitch πιστεύει ότι το 2020 θα είναι μια αξιοσημείωτη χρονιά για την Ethereum και την υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης. Η τιμή μπορεί να φτάσει τα 1600 $ μέχρι το τέλος του έτους, δεδομένου ότι το see dapps βιώνει μαζική υιοθέτηση κατά τη διάρκεια του έτους. 

Σύμφωνα με την Trading Beasts, αναμένουν ότι η ETH θα φτάσει τα 900 $ στα τέλη του 2020, με μέσο όρο 650 $.

Το CoinKir, ένας ιστότοπος πρόβλεψης κρυπτογράφησης, πιστεύει ότι το Ethereum θα μπορούσε να επανεξετάσει το υψηλό όλων των εποχών των 1.400 $ μέχρι το τέλος του 2020. Ωστόσο, το 2020 κατάφερε να πλησιάσει τα 450 $. 

Ο Brian Schuster, ο ιδρυτής της Ark Capital LLC, είναι αρκετά αισιόδοξος για την τιμή του ETH μακροπρόθεσμα. Βλέπει το νόμισμα να φτάνει τα 100.000 $ σε πέντε χρόνια, δεδομένου ότι το crypto θα αντικαταστήσει το χρυσό.

Η TieuLong FX, ένας έμπορος συναλλάγματος, πιστεύει ότι το Ethereum θα μπορούσε να φτάσει τα 1.365 $ μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τον PriReis, έναν αξιοσέβαστο αναλυτή για την εμπορική άποψη, το Ethereum θα μπορούσε να τελειώσει το έτος στα 320 $, κάτι που είναι αρκετά ρεαλιστικό. 

Μεταβαίνοντας από μια ρεαλιστική σε μια πιο ρεαλιστική πρόβλεψη, έχουμε τον Nigel Green, Διευθύνοντα Σύμβουλο του deVere Group, ο οποίος πιστεύει ότι η Ethereum θα μπορούσε να τελειώσει το έτος στα 2.500 $. Βλέπει την αυξανόμενη χρήση έξυπνων συμβολαίων, την αυξημένη ζήτηση για κρυπτονομίσματα και την αποκέντρωση του cloud computing ως κύριους οδηγούς της τιμής.

Συχνές ερωτήσεις Ethereum (FAQ)

Ποιος δημιούργησε το Ethereum?

Ο Vitalik Buterin δημιούργησε το Ethereum μαζί με τους Anthony Di Iorio, Mihai Alisie και Charles Hoskinson. Αργότερα, ο Δρ Gavin Wood και ο Joseph Lubin προστέθηκαν στην ομάδα των προγραμματιστών.

Πότε ξεκίνησε το Ethereum? 

Η λευκή βίβλος Ethereum κυκλοφόρησε το 2013 και περιέγραψε ένα νέο πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα που προορίζεται για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών. Τον Ιούλιο του 2014, πραγματοποιήθηκε πώληση πλήθους όπου πωλήθηκαν 60 εκατομμύρια μάρκες. Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα στις 30 Ιουλίου 2015.

Αποκεντρώνεται το Ethereum?

Το Ethereum είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα υπολογιστών ανοιχτού κώδικα και κατανεμημένη που επιτρέπει τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών, γνωστών και ως dapps και έξυπνων συμβάσεων.

Είναι το Ethereum απόδειξη του στοιχήματος? 

Από τον Απρίλιο του 2020, η Ethereum χρησιμοποιεί συναίνεση απόδειξης εργασίας (PoW), παρόλο που στις 30 Ιουλίου 2020, θα ξεκινήσει η πρώτη φάση της μετάβασης του δικτύου σε απόδειξη πονταρίσματος (PoS).

Είναι το Ethereum μια καλή επένδυση?

Υπάρχει ένας λόγος που το Ethereum είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νόμισμα με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Με τις αναβαθμίσεις κλιμάκωσης στο δρόμο και την ανάπτυξη του χώρου DeFi, μπορούμε με βεβαιότητα να αναμένουμε ότι η τιμή του ETH θα αυξηθεί στο μέλλον. Έτσι, θα ήταν έξυπνο να βάλετε τα χρήματά σας σε αυτό το έργο.

Θα ανεβεί το Ethereum? 

Ναι, περιμένετε να αυξηθεί η αξία του ETH το 2020 και τα επόμενα χρόνια με βάση τις πολλές συναρπαστικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα και καθώς τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν μαζική δημοτικότητα.

Που να αγορασετε το Ethereum?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αγοράσετε Ethereum, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σε κρυπτογραφικά χρηματιστήρια όπως Coinbase, Coinmama, Bitpanda και CEX.io. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ETH χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό ή μεταφορά σε Coinbase, Bitpanda, Kraken, Gemini, Bitstamp και CEX.io. Υπάρχει η επιλογή αγοράς Ethereum χρησιμοποιώντας ένα Bitcoin ή ανταλλαγή BTC για ETH σε ανταλλαγές όπως Binance, Changelly και Coinbase Pro. 

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να αγοράσετε το Ethereum χρησιμοποιώντας το PayPal, αλλά μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal σε πλατφόρμες όπως το LocalBitcoins και να τα ανταλλάξετε με το ETH.

Αγοράστε το Ethereum σε αποκεντρωμένες ανταλλαγές Ethereum με ανταλλαγή νομισμάτων και ERC20. Μερικές από τις καλύτερες αποκεντρωμένες ανταλλαγές ETH περιλαμβάνουν τα ForkDelta, ERC dEX, IDEX και RadarRelay.

Ωστόσο, θυμηθείτε πριν ξεκινήσετε την αγορά Ethereum, χρειάζεστε ένα καλό και ασφαλές μέρος για να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας. Επομένως, δεν θα ήταν κακό να βάλεις τα χέρια σου σε ένα πορτοφόλι υλικού όπως τα Ledger Nano X, Trezor T και Ledger Nano S.

Αγοράστε το Ethereum στο Binance σήμερα!

Είναι το Ethereum Dead?

Όχι, το Ethereum τα πηγαίνει αρκετά καλά τώρα που το ETH 2.0 βρίσκεται στο δρόμο. Το έργο θα βελτιωθεί μόνο με το χρόνο.

Είναι το Ethereum καλύτερο από το bitcoin? 

Αυτό δεν είναι εύκολο να απαντηθεί, καθώς και οι δύο είναι υπέροχες τεχνολογίες. Εκτός από τις υποστηρικτικές συναλλαγές, το Ethereum υποστηρίζει έξυπνες συμβάσεις και τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών (dapps).

Θα αποτύχει το Ethereum? 

Δεδομένου του ύψους ανάπτυξης και υποστήριξης που υπάρχει, η πιθανότητα αποτυχίας του Ethereum είναι σχεδόν μηδενική. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο αυτό το έργο δεν μπορεί να συνεχιστεί για το άμεσο μέλλον.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map