Είναι η Binance Coin (BNB) η ασφαλέστερη επένδυση Crypto το 2019;

Η αγορά κρυπτονομισμάτων ανέκαμψε από την τάση bear του 2018 που κατέστρεψε όλα τα εικονικά νομίσματα στο διάστημα. Binance Coin (BNB), η κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε από το χρηματιστήριο Binance έχει επίσης επηρεαστεί από αυτήν την αγορά αρκούδων. Ωστόσο, από τον Δεκέμβριο του 2018, το εικονικό νόμισμα είχε εξαιρετική απόδοση. 

Είναι το Binance Coin μια ασφαλής επένδυση?

Πριν από την ανάλυση συγκεκριμένων χαρακτηριστικών του Binance Coin, αξίζει να σημειωθεί ότι τα εικονικά νομίσματα τείνουν να ακολουθούν κύκλους ταύρων και αρκούδων. Είναι πολύ πιθανό ότι εάν ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης αναπτύσσεται, το Binance Coin θα αναπτυχθεί. Το ίδιο ισχύει και αν η αγορά βρίσκεται σε τάση bear, όπως συνέβη το 2018. 

Το Binance Coin έφτασε στα υψηλά των 25 $ στις 12 Ιανουαρίου 2018, όταν ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης αναπτύσσεται και επεκτείνεται. Τον Δεκέμβριο του 2018, η BNB έπεσε στα 4,5 $ ανά κέρμα. Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή, άρχισε να αυξάνεται και έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 39 $ ανά BNB. 

Το Binance Coin κυκλοφόρησε από την Binance ως βοηθητικό διακριτικό για τους χρήστες να πληρώνουν χαμηλότερα τέλη στην ανταλλαγή τους. Εκτός από αυτό, η εταιρεία μπόρεσε να συγκεντρώσει κεφάλαια για να υποστηρίξει την επέκτασή της στην αγορά. Σήμερα, μετά από δύο χρόνια κυκλοφορίας στην αγορά, η BNB έχει πολλές περιπτώσεις χρήσης, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες, να συμμετέχουν σε επενδύσεις και να πληρώνουν τέλη συναλλαγών. 

Κέρμα Binance

Υπάρχουν 200 εκατομμύρια κέρματα BNB που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά. Ωστόσο, 100 εκατομμύρια από αυτά αναμένεται να τεθούν εκτός κυκλοφορίας μέσω τριμηνιαίας καύσης κερμάτων. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή BNB αναμένεται επίσης να συνεχίσει να αυξάνει το μέλλον εάν αυξηθεί η ζήτηση. 

Σύμφωνα με το Binance’s λευκό χαρτί, Το 40% των διακριτικών πήγε στην Ιδρυτική Ομάδα, ενώ το 50% όλων των διακριτικών κυκλοφόρησαν μέσω του ICO. Το 10% εντοπίστηκε μεταξύ επενδυτών αγγέλου. 

Η τριμηνιαία καύση νομισμάτων είναι πολύ ανοδική για ένα ψηφιακό νόμισμα. Η προσφορά μειώνεται συστηματικά σύμφωνα με τα κέρδη που πραγματοποιεί η εταιρεία. Η Binance χρησιμοποιεί το 20% των κερδών της για να αγοράσει BNB και να τα καίει κάθε τρίμηνο. 

Όπως ανέφερε ο Changpeng Zhao, ο ιδρυτής του Binance, η ομάδα που έλαβε το 40% του συνόλου της προμήθειας BNB αποφάσισε να εγκαταλείψει τα νομίσματά τους και να τα κάψει. 

Η επίσημη ανάρτηση ιστολογίου που ανακοινώνει αυτό έχει ως εξής:

«Η τελική συνολική προσφορά της BNB θα εξακολουθεί να είναι 100.000.000 BNB. Η τρέχουσα συνολική προσφορά BNB είναι 189.000.000 BNB, πράγμα που σημαίνει ότι 89.000.000 BNB πρέπει ακόμη να καούν. Η ομάδα θα εξουδετερώσει πρώτα την κατανομή των 80.000.000 ομάδων BNB και τα υπόλοιπα 9.000.000 BNB θα καούν από την ανταλλαγή Binance.com. “

Αυτό θα έκανε την απόλυτη καύση 100 εκατομμυρίων BNB tokens γρηγορότερα, κάτι που θα είχε επίδραση σε μικρότερο χρονικό διάστημα στην BNB. 

Το Binance Coin υποχώρησε από 39 $ στα τέλη Ιουνίου σε 25,4 $ στις 17 Ιουλίου λόγω της ενισχυμένης θέσης του Bitcoin στην αγορά. Το πιο δημοφιλές ψηφιακό στοιχείο έχει αυξήσει την παρουσία του στο χώρο της κρυπτογράφησης ως προς την κυριαρχία φτάνοντας σχεδόν το 70% της συνολικής αξίας της αγοράς κρυπτογράφησης. 

Από τότε που έφτασε τα 25,4 $, το Binance Coin ανέκτησε μέρος της αξίας που χάθηκε και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται κοντά στα $ 30 ανά BNB. 


Όσον αφορά το BTC, η BNB έφτασε στο υψηλότερο σημείο τον Απρίλιο του 2019, όταν κάθε διακριτικό BNB μπορούσε να αγοραστεί για 0,0047153 BTC. Μετά από τρεισήμισι μήνες, η BNB διαπραγματεύεται περίπου 0,00235 BTC ανά κέρμα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bitcoin έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες σε σύγκριση με την αγορά altcoin, η οποία μειώνεται χωρίς να βρεθεί κατώτατο σημείο. 

Ομάδα Binance

Η απόφαση να μην χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που τους δόθηκαν για τη δημιουργία της πλατφόρμας δείχνει ότι η ομάδα είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην οικοδόμηση μιας κερδοφόρας ανταλλαγής που θα μπορούσε να ενσωματώσει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Εκτός από αυτό, η εταιρεία εργάζεται για να προσφέρει νέα και καλύτερα 

Ο ίδιος ο Changpeng Zhao είναι ο ιδρυτής της Bijie Tech, μιας εταιρείας που παρέχει συστήματα ανταλλαγής που βασίζονται σε σύννεφο σε φορείς εκμετάλλευσης ανταλλαγών. Η εταιρεία μπόρεσε να τροφοδοτήσει περισσότερα από 30 διαφορετικά χρηματιστήρια στην ασιατική ήπειρο και να κλείσει έσοδα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. 

Ο κ. Zhao δεν εργάστηκε μόνο δύο χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, αλλά εργάστηκε επίσης ως CTO του OKCoin μετά τη συνιδρυτική του. 

Άλλα μέλη της ομάδας περιλαμβάνουν τον Ted Lin, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ανάπτυξης, τον Yi He, συνιδρυτή και CMO, και τον Alejandro Isaza, Lead Blockchain Developer. 

Προϊόντα Binance

Η Binance αναπτύσσεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες στην αγορά κρυπτογράφησης. Προς το παρόν, δεν είναι μόνο μια απλή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, αλλά έχουν επίσης αναπτύξει μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή (DEX), μια Γραφείο συναλλαγών OTC για μεγαλύτερους επενδυτές, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και το Binance Launchpad. 

Η αποκεντρωμένη ανταλλαγή δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν τα ψηφιακά τους στοιχεία. Οι κεντρικές ανταλλαγές αποτελούν συνήθως στόχο για χάκερ και εισβολείς. Πράγματι, το ίδιο το Binance είχε πειραχτεί από 7.000 BTC πριν από μερικούς μήνες. Σε μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή, οι χρήστες παραμένουν στον έλεγχο των ψηφιακών τους στοιχείων διατηρώντας τα ιδιωτικά τους κλειδιά. Οι κεντρικές ανταλλαγές διατηρούν τα ψηφιακά νομίσματα για λογαριασμό των χρηστών. 

Μέσω του γραφείου συναλλαγών OTC, οι μεγαλύτεροι επενδυτές μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους χωρίς να έχουν μεγάλη επιρροή στην τιμή των ψηφιακών νομισμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να βρουν μια καλύτερη τιμή εκτέλεσης για τις συναλλαγές τους. 

ο Binace Launchpad είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε η ανταλλαγή που επιτρέπει στις νεοσύστατες επιχειρήσεις να συλλέγουν χρήματα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Binance. Τα χρήματα μπορούν να αγοραστούν με κέρματα BNB και οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν ένα σχέδιο λαχειοφόρων αγορών που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν σε αυτά τα IEO (Initial Exchange Offerings). Αυτό καθιστά το BNB ένα πολύ χρήσιμο νόμισμα για εταιρείες, επενδυτές και ολόκληρη την κοινότητα κρυπτογράφησης. 

Η ψηφιακή ανταλλαγή νομισμάτων ξεκίνησε επίσης το Ίδρυμα φιλανθρωπίας Blockchain που επιτρέπει στα άτομα να δωρίζουν ψηφιακά νομίσματα σε διαφορετικές πρωτοβουλίες. Τα περισσότερα από αυτά τα έργα βρίσκονται στην Αφρική και προσπαθούν να προσφέρουν στα παιδιά και στους δικαιούχους τη δυνατότητα να έχουν εκπαίδευση, καλές υπηρεσίες, φροντίδα υγείας και άλλα. 

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του Binance Charity, 1224 δωρητές δώρισαν 493,49 BTC, για να βοηθήσουν 74794 άτομα σε ορισμένες από τις φτωχότερες χώρες της γης. 

Όπως αναφέραμε σε αυτήν την ενότητα, οι περιπτώσεις χρήσης του Binance Coin αυξάνονται επίσης στην αγορά. Αρκετά κρυπτονομίσματα απελευθερώνονται πάνω από το Binance Chain χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο BEP2. Στο παρελθόν, πολλά έργα κυκλοφόρησαν τα κουπόνια τους πάνω από το Ethereum (ETH). Τώρα, ICO, έργα και εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρωτόκολλο BEP2 που βασίζεται στην Binance Chain για να κυκλοφορήσουν τα δικά τους κρυπτονομίσματα.

Επιστροφή στις 24 Ιουνίου, Σταθερά ανακοίνωσε το πρώτο stablecoin που βασίζεται στην Binance Chain. Ο στόχος ήταν να προσφέρουμε ένα ζεύγος συναλλαγών στην πλατφόρμα Binance DEX και Binance. Το ζεύγος συναλλαγών στο Binance DEX είναι BNB / USDSB. 

Αυτό ήταν το πρώτο BEP2 stablecoin που κυκλοφόρησε στο Binance DEX. επιτρέποντας σε άλλα έργα blockchain να δημιουργήσουν διαφανή, ρευστά και σταθερά ζεύγη συναλλαγών στην αλυσίδα. 

Για να προσφέρει η Binance υποστήριξη EUR και GBP στους χρήστες, η εταιρεία αποφάσισε να ξεκινήσει μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Binande Jersey. Το Binance Jersey έχει 11 ζεύγη συναλλαγών σε EUR και GBP. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξαργυρώσουν το Binance GBP Stable Coin (BGBP) για GBP. Αν και η ανταλλαγή έχει χαμηλότερο όγκο συναλλαγών από την παραδοσιακή ανταλλαγή Binance, αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Τέλος, η Binance εργάζεται επίσης για να προσφέρει στους χρήστες των ΗΠΑ τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών στην αγορά. Μετά από συνεργασία με μια τοπική εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Binance ανακοίνωσε ότι θα λανσάρουν το Binance US, το οποίο αναμένεται να επικεντρωθεί στα κρυπτονομίσματα για την αγορά των ΗΠΑ. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως και πολλές άλλες χώρες, έχουν ένα κανονιστικό πλαίσιο που είναι πολύ περιοριστικό για συγκεκριμένα ψηφιακά στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ρυθμιστικοί οργανισμοί έχουν μείνει πίσω από αυτούς που προωθούν αυτά τα διακριτικά ή προσφέρουν υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτά. 

Μερικά από τα ψηφιακά νομίσματα που θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση στο Binance US περιλαμβάνουν Cardano (ADA), Bitcoin (BTC), Basic Attention Token (BAT), Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Decentraland ( MANA), NEO (NEO), USD Coin (USDC), Stellar (XLM) και πολλά άλλα. 

Ο Binance εξήγησε για αυτό:

“Η Binance US έχει υιοθετήσει ένα Ψηφιακό Πλαίσιο Αξιολόγησης Κινδύνων Περιουσιακών Στοιχείων για να βοηθήσει στην επιλογή αξιόπιστων έργων blockchain με πραγματική πιθανότητα να κάνει τον κόσμο πιο αποτελεσματικό, να παρέχει διαφάνεια στα πρότυπα καταχώρισής μας και να διασφαλίσει τη συμμόρφωση της Binance US με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.”

Ορισμένα ψηφιακά νομίσματα μεταξύ των δέκα κορυφαίων που ενδέχεται να μην περιλαμβάνονται είναι τα XRP, Bitcoin Satoshi Vision (BSV) και Monero (XMR). Εάν το Binance Coin προστεθεί στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ, αναμένεται να λάβει νέα εισροή επενδυτών. 

συμπέρασμα

Τέλος, μια έκθεση της Multicoin Capital δείχνει ότι είναι πολύ αισιόδοξοι για αυτό το ψηφιακό νόμισμα και το μέλλον του. Ο αναλυτής της Multicoin Capital θεωρεί ότι η μακροπρόθεσμη μη κερδοσκοπική αξία των BNB tokens είναι συνάρτηση των καθαρών κερδών της Binance, της χρησιμότητας της BNB, του αριθμού της BNB που κατέχουν οι χρήστες και των όγκων και των παραμέτρων του Binance Chain DEX. 

Με αυξανόμενα έργα που απαιτούν μάρκες BNB, με μεγαλύτερη ζήτηση για μάρκες BNB από συμμετέχοντες στην αγορά, με μια ομάδα που έχει αποφασίσει να κάψει όλα τα κέρματα που έλαβε μετά το ICO και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά, το ψηφιακό νόμισμα φαίνεται να είναι ένα από αυτά με τις καλύτερες μελλοντικές προοπτικές. 

Από τον Δεκέμβριο του 2018 έως τώρα, το εικονικό νόμισμα επεκτάθηκε κατά 766%, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν καλύτερες επιδόσεις με αυτήν την επένδυση σε σύγκριση με άλλα ψηφιακά στοιχεία όπως το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH) ή το Litecoin (LTC). Πράγματι, το ψηφιακό νόμισμα εισήλθε μεταξύ των 6 κορυφαίων ψηφιακών νομισμάτων και θα μπορούσε να συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον. 

Θα είναι πολύ σημαντικό για την ανταλλαγή να είναι σε θέση να διατηρήσει την τρέχουσα δυναμική που χτίστηκε το Binance Coin τον τελευταίο χρόνο. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map