4 Απαιτήσεις Τα έργα Blockchain πρέπει να πληρούνται για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα IEO

Φέτος, παρατηρούμε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες αντλούν κεφάλαια για τα έργα τους. Από τότε που η Binance ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίζει ένα διακριτικό κάθε μήνα μέσω του Binance Launchpad, παρατηρούμε ότι άλλες ανταλλαγές βιάζονται να ξεκινήσουν παρόμοιες πλατφόρμες. Η ώθηση έχει εμπνευστεί από την επιτυχία που έχει βιώσει η ανταλλαγή με έδρα τη Μάλτα με την πλατφόρμα της.

Μέχρι στιγμής, τρία έργα. BitTorrent, Λήψη.AI και Δίκτυο Celer κατάφεραν να συγκεντρώσουν με επιτυχία περισσότερα από 17 εκατομμύρια δολάρια μέσω του Κάθισμα Launchpad. Δεν θέλουν να μείνουν πίσω, όπως οι Bittrex, Huobi, KuCoin, Liduid, CoinBene, ProBit και πολλοί άλλοι έχουν ξεκινήσει όλες τις πλατφόρμες πώλησης token.

Αρκετοί παράγοντες ώθησαν τις ανταλλαγές να ξεκινήσουν τα δικά τους IEO, όπως: την ανάγκη να προσφέρουν στους χρήστες πρόσθετη αξία επιτρέποντάς τους να συγκεντρώσουν διαφορετικά έργα, να ενισχύσουν τη ρευστότητα και επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι οι Προσφορές Αρχικής Ανταλλαγής αντικαθιστούν γρήγορα τις Προσφορές Αρχικών Κερμάτων ως τον αξιόπιστο τρόπο συγκέντρωσης χρημάτων εντός του χώρου κρυπτογράφησης.

Γιατί πρέπει να ενοχλούν τα έργα που βασίζονται σε Blockchain?

Με έργα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρουν ένα IEO εγγυημένο να συγκεντρώνει χρήματα γρήγορα και εύκολα, η καλή προετοιμασία δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη. Οι ανταλλαγές έχουν αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά τους IEO και είναι καλύτερο για οποιοδήποτε έργο να διασφαλίσει ότι αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να προκριθείτε σε ένα.

Αφού αναλύσαμε τα τελευταία τρία επιτυχημένα IEO που έλαβαν χώρα στην πλατφόρμα Binance φέτος, εντοπίσαμε τέσσερις παράγοντες που είναι ζωτικής σημασίας εάν ένα έργο είναι να έχει την ευκαιρία να προκριθεί σε IEO. Χωρίς άλλη παραλλαγή ας ξεκινήσουμε:

1. Ένα συμπαγές επιχειρηματικό μοντέλο IEO που υποστηρίζεται από μια ισχυρή ομάδα

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλές απάτες ICO να συγκεντρώνουν τεράστια χρηματικά ποσά από αφελείς επενδυτές. Ωστόσο, οι ανταλλαγές είναι πιο απαιτητικές και δεν μπορούν να υποστηρίξουν ένα έργο που δεν διαθέτει ένα ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο. Πρέπει να δουν έναν σαφή δρόμο προς την επιτυχία και για να συμβεί αυτό το έργο θα πρέπει επίσης να έχει μια ικανή ομάδα που μπορεί να εκτελέσει το σχέδιο.

Η ομάδα BitTorrent διευθύνεται από Τζάστιν Σαν, που είναι επίσης ο ιδρυτής του TRON. Συνολικά, το έργο έχει δεκαεννέα μέλη της ομάδας με όλα να είναι ειδικοί σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα προγραμματιστών.

Η ομάδα πίσω από το Celer Network αποτελείται από κατόχους PHD από MIT, Princeton, UIUC και UC Berkeley. Έχει συνολικά δεκαέξι μέλη πλήρους απασχόλησης που έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο που εργάζονται για κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Amazon, η Google, η HP και πολλά άλλα.

Επίσης, το Fetch.AI έχει περίπου τριάντα ένα μέλη της ομάδας που είναι όλοι ειδικοί σε διάφορους τομείς.

2. Ένα προϊόν που επιλύει ένα πρόβλημα

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το προϊόν θα μπορούσε να υπάρχει ήδη πριν από τη διεξαγωγή ενός IEO ή θα μπορούσε να είναι σε εξέλιξη όπως συνέβη με το Fetch.AI, του οποίου το IEO έλαβε χώρα σχεδόν ένα χρόνο πριν ξεκινήσει το Mainnet του. Το διακριτικό FET προορίζεται να βοηθήσει τη σύνδεση παραγόντων στο δίκτυο και επίσης να τους βοηθήσει να ανταλλάξουν αξία.

Όταν πραγματοποιήθηκε η πώληση διακριτικών της Celer, είχαν ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (MVP). Η Celer αναπτύσσει μια πλατφόρμα κλιμάκωσης layer-2 που θα βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν και να λειτουργήσουν γρήγορα επεκτάσιμα dapps. Το BitTorrent είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων peer to peer που έχει τεράστια βάση χρηστών. Το διακριτικό BTT προορίζεται να βοηθήσει αυτούς τους χρήστες να αγοράσουν, να πουλήσουν ή ακόμη και να το ανταλλάξουν για πιο γρήγορους χρόνους λήψης.

3. Ρυθμίστε ένα χαμηλό σκληρό καπάκι


Πηγαίνουν οι μέρες που τα έργα θα μπορούσαν εύκολα να στοχεύουν να συγκεντρώσουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια μέσω πωλήσεων διακριτικών. Προς το παρόν θα ήταν παράλογο για τις εταιρείες να ορίσουν τέτοια υψηλά όρια με πολλά σπάνια να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Καθώς εμφανίζονται περισσότερα έργα που είναι πρόθυμα να συγκεντρώσουν κεφάλαια μέσω του IEO, αναμένεται να υπάρξει πτώση στο σκληρό όριο. Κοιτάζοντας τα τρία παραδείγματα, το BitTorrent είχε το μεγαλύτερο σκληρό όριο στα 7,2 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθούμενο από το Fetch. AI στα 6 εκατομμύρια $ και Celer στα 4 εκατομμύρια $.

4. Δημιουργία μιας μεγάλης και ενεργής κοινοτικής βάσης

Το πλεονέκτημα ενός IEO είναι ότι βοηθά στην έκθεση ενός έργου σε νέους χρήστες. Ωστόσο, εάν ένα έργο έχει την ευκαιρία με μια ανταλλαγή, θα πρέπει να μπορεί να δημιουργήσει αρκετό δημόσιο συμφέρον από μόνο του.

Σύμφωνα με Arthur Boytsov του Priority Token, μιας εταιρείας που βοηθά έργα με IEO για να διασφαλίσει ότι θα εισαχθούν απευθείας σε ανταλλαγές, αυτές οι πλατφόρμες είναι απίθανο να υποστηρίξουν ένα έργο που δεν έχει δημιουργήσει μια μεγάλη και ενεργή κοινότητα χρηστών.

Πριν από το IEO τους, το BitTorrent είχε ήδη πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, είχε πάνω από 110.000 μέλη και στους λογαριασμούς του στο Telegram και στο Twitter.

Το Fetch.AI είχε περίπου 20.000 μέλη στα αγγλικά και κινέζικα τηλεγραφικά του κανάλια. Όσο για το Celer, το τηλεοπτικό του κανάλι είχε πάνω από 27.000 μέλη και άλλα 7.500 μέλη στο Twitter. Όλοι οι αξιοπρεπείς αριθμοί, παρόλο που δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο εκείνοι του BitTorrent.

Για να δημιουργήσετε μια τεράστια βάση χρηστών, νέα έργα μπορούν να ξεκινήσουν δημιουργώντας λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπου μπορούν να αποκαλύψουν την ουσία του έργου, την ανάπτυξη του προϊόντος και την ενεργή συμμετοχή της ομάδας μέσω του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, οι παραπάνω τέσσερις παράγοντες είναι κρίσιμοι, αλλά δεν είναι οι μόνες απαιτήσεις. Οι ανταλλαγές θα χρειαστούν διαβεβαίωση ότι το έργο δεν προσφέρει διακριτικό ασφαλείας και αυτό μπορεί να προέλθει μόνο από μια αξιόπιστη νομική εταιρεία. Επίσης, θα χρειαστούν μια λευκή βίβλο που θα αφορά τα τοξινικά, το οικονομικό μοντέλο του έργου, τις περιπτώσεις χρήσης για το προϊόν, τη δυνητική αγορά για το προϊόν και τους ανταγωνιστές του.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map