13 IEO που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω του Binance Launchpad

(Ενημερώθηκε Ιαν 2020) Το προηγούμενο έτος αποδεικνύεται ότι είναι το έτος των αρχικών προσφορών ανταλλαγής γνωστών ως IEOs. Η νέα μέθοδος συγκέντρωσης κεφαλαίων έπληξε τη βιομηχανία κρυπτογράφησης καθώς πολλά έργα κατάφεραν να συγκεντρώσουν εκατομμύρια με αυτόν τον τρόπο. Είναι ενδιαφέρον ότι το πρώτο IEO πραγματοποιήθηκε το 2017, αν και παρέμεινε χαμηλό στο ύψος του πυρετού του ICO – ένας τρόπος συγκέντρωσης χρημάτων που οι IEOs φαίνεται τώρα να αντικαθιστούν γρήγορα.

Το Binance ήταν το προβάδισμα όσον αφορά τους IEO και η αξιοσημείωτη επιτυχία που κατάφερε να επιτύχει το χρηματιστήριο έχει δει άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης να σπεύδουν να προσφέρουν παρόμοια προϊόντα μέσω των δικών τους εκδόσεων.

Παρακάτω θα ρίξουμε μια ματιά και στα 13 IEO που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στο Binance μέσω του launchpad.

1.     ΔΩΡΟ

Γκάφτο ήταν το πρώτο διακριτικό IEO που προσφέρθηκε στο Binance Launchpad τον Δεκέμβριο του 2017. Η πλατφόρμα είναι ένα παγκόσμιο πρωτόκολλο δώρων που έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα αυτόνομο και αυτοσυντηρούμενο οικοσύστημα για εικονικά δώρα που μπορούν να επιμεληθούν, να αγοραστούν, να σταλούν, να παρακολουθούνται και ανταλλάσσονται σε οποιαδήποτε πλατφόρμα περιεχομένου όπως το Facebook, το Instagram, το Uplive, το YouTube και πολλά άλλα.

Το Gifto δημιουργήθηκε από την Uplive, η οποία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή ζωντανής ροής εσόδων στον κόσμο, η οποία διαθέτει πάνω από 35 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το έργο κατάφερε να αυξήσει τον στόχο του για σκληρό καπάκι ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε λίγα λεπτά, και τώρα το επίκεντρο έχει μετατοπιστεί στην ενίσχυση της μαζικής υιοθέτησης.

Υπάρχουν σημαντικές ενσωματώσεις και συνεργασίες στο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η Gifto επιδιώκει το μεγαλύτερο όραμά της να κάνει το GTO το πρώτο νούμερο κοινωνικής ψυχαγωγίας. Μέχρι στιγμής, το διακριτικό χρησιμοποιείται σε παιχνίδια, ζωντανή ροή, τέχνη, φιλανθρωπία και εικονικά δώρα.

2.     ΨΩΜΙ

Το Bread είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα αποκεντρωμένων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 140 χώρες από περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες. Το διακριτικό του BRD ήταν το δεύτερο που προσφέρθηκε στο Binance Launchpad τον Δεκέμβριο του 2017 και κατάφερε να συγκεντρώσει 32 εκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από 90 λεπτά.

Το διακριτικό επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε premium υπηρεσίες και λειτουργίες που προσφέρονται στην εφαρμογή του. Οι χρήστες μπορούν επίσης να λάβουν ανταμοιβές μέσω του προγράμματος αφοσίωσης για χρήστες κρυπτονομισμάτων Η πλατφόρμα εργάζεται για την οικοδόμηση της μεγαλύτερης αποκεντρωμένης τράπεζας στον κόσμο. Και στον πυρήνα, το Bread προσφέρει ασφαλείς δυνατότητες πορτοφολιού που είναι πάντα δωρεάν. Επομένως, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν, να αποθηκεύουν και να στέλνουν κρυπτονομίσματα σε οποιοδήποτε άλλο άτομο σε όλο τον κόσμο ανά πάσα στιγμή.

Σύντομα, η πλατφόρμα στοχεύει να είναι ο πρωταρχικός τρόπος για τους χρήστες να αποθηκεύουν και να ανταλλάσσουν όλα τα ψηφιακά τους στοιχεία με ασφαλή τρόπο χωρίς τη συμμετοχή τρίτων ή οποιωνδήποτε κεντρικών υπηρεσιών.

3.     BitTorrent

Πέρυσι, η φούσκα του ICO ξέσπασε, και η αυξημένη πίεση από διάφορες ρυθμιστικές αρχές είδε πολλά έργα που είχαν συγκεντρώσει τα κεφάλαιά τους μέσω ICO αναγκάστηκαν να επιστρέψουν τα χρήματα στους επενδυτές τους. Η ύπαρξη πολλών δόλιων έργων επίσης δεν βοήθησε και είδαμε τους επενδυτές να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους με προσφορές διακριτικών.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η Binance ανακοίνωσε ότι θα βοηθούσαν διάφορα έργα να συγκεντρώσουν κεφάλαια μέσω του launchpad τους, αντιμετωπίζοντας έτσι πολλούς από τους επενδυτές που ανησυχούσαν να είχαν και αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη.

Το BitTorrent έγινε το πρώτο IEO του 2019 που προσφέρθηκε στα τέλη Ιανουαρίου. Το έργο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 7,2 εκατομμύρια δολάρια. Η πώληση των διακριτικών πραγματοποιήθηκε σε δύο ταυτόχρονες συνεδρίες με μία να περιλαμβάνει αγορές που έγιναν σε κέρμα BNB και η άλλη σε TRX.


Η συνεδρία BNB διήρκεσε 13 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα και είδε 23,76 δισεκατομμύρια μάρκες BTT να πωλούνται ενώ η συνεδρία Tron διήρκεσε 14 λεπτά και είδε 35,64 δισεκατομμύρια μάρκες BTT να πωλούνται.

4.     Λήψη.AI

Λήψη.AI ήταν το δεύτερο IEO της χρονιάς που προσφέρθηκε στο Binance Launchpad. Η πώληση των συμβόλων πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο με το έργο να κερδίζει πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε είκοσι δύο δευτερόλεπτα. Τα χρήματα θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης του οικοσυστήματος.

Το Fetch.AI είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών δεδομένων και πάροχος ψηφιακών υποδομών που χρησιμοποιεί το διακριτικό FET ως μέσο ανταλλαγής. Η πλατφόρμα επιτρέπει σε αυτόνομες ψηφιακές καταχωρήσεις να συναλλάσσονται μεταξύ τους χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης. Αυτό κάνει την πλατφόρμα πιο γρήγορη από οποιοδήποτε ανθρώπινο σύστημα και ιδανική για γρήγορες μικροπληρωμές και μεταφορά δεδομένων.

Συνολικά, η πλατφόρμα συνδυάζει τη μηχανική μάθηση, την τεχνητή νοημοσύνη, τα συστήματα πολλαπλών πρακτόρων και το blockchain για τη δημιουργία ενός οικονομικού διαδικτύου. Εάν δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό είναι ένα περιβάλλον όπου ψηφιακοί εκπρόσωποι των κινούμενων μερών της οικονομίας, όπως δεδομένα, υπηρεσίες, υλικό, άτομα και υποδομές, μπορούν να κάνουν χρήσιμη εργασία μέσω αποτελεσματικών εισαγωγών και προβλέψεων.

Σκεφτείτε αυτούς τους πράκτορες ως ψηφιακές οντότητες ή μορφές ζωής που μπορούν να λάβουν αποφάσεις για λογαριασμό τους, καθώς και για λογαριασμό των ενδιαφερόμενων μερών τους, όπως άτομα, κυβερνήσεις, ιδιωτικές επιχειρήσεις κ.λπ..

5.     Δίκτυο Celer

Ακολουθώντας την υπόσχεσή του να υποστηρίξει τουλάχιστον ένα καλό έργο μέσω της πλατφόρμας του, Δίκτυο Celer (CELR) έγινε το τρίτο διακριτικό που θα προσφερθεί στο Binance launchpad τον Μάρτιο. Ολόκληρη η πώληση ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 17 λεπτά με το έργο να αυξήσει επιτυχώς το σκληρό όριο των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η πώληση πραγματοποιήθηκε σε μία μόνο συνεδρία και προσέλκυσε περίπου 3.129 επενδυτές. Με τη νέα εισροή κεφαλαίων, το έργο θέλει να αναπτύξει μια γρήγορη, επεκτάσιμη λύση που θα χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για να προσφέρει συναλλαγές μηδενικής χρέωσης.

Το Celer Network είναι μια νέα τεχνολογική και οικονομική αρχιτεκτονική που στοχεύει να φέρει τη δυνατότητα κλιμάκωσης του Διαδικτύου σε υπάρχουσες και μελλοντικές μπλοκ αλυσίδων μέσω τεχνικών κλιμάκωσης εκτός αλυσίδας.

Μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κλιμακώσουν δισεκατομμύρια TPS χωρίς εμπιστοσύνη, ασφαλή και ιδιωτικά εκτός αλυσίδας.

6. Matic δίκτυο

Δίκτυο Matic είναι μια λύση κλιμάκωσης Layer 2 που επιτυγχάνει επεκτασιμότητα μέσω της χρήσης πλευρικών αλυσίδων για υπολογισμό εκτός αλυσίδας, ενώ παράλληλα αξιοποιεί την αποκέντρωση και την ασφάλεια της κεντρικής αλυσίδας Ethereum. Το έργο πιέζει με πάθος για την υιοθέτηση του mainchain blockchain και συνεχώς εκπληρώνει όλες τις υποσχέσεις του στην αποστολή του για κλιμάκωση του οικοσυστήματος blockchain. 40+ Dapps βασίζονται ήδη στο Matic.

Η Matic συνεργάστηκε πρόσφατα με την WhiteBit, μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που εστιάζει στην ασφάλεια, τη ρευστότητα και την ταχύτητα εκτέλεσης για να διασφαλίσει ότι οι κάτοχοι MATIC θα έχουν πρόσβαση στην καλύτερη εμπειρία συναλλαγών στην πλατφόρμα.

Αφού έλαβε την επένδυση Seed Round από την Coinbase Ventures, η Matic πραγματοποίησε την πώληση token τον Απρίλιο του 2019 μέσω του Binance Launchpad. Κατά τη διάρκεια του IEO, η Binance πραγματοποίησε λαχειοφόρο αγορά με τους τυχερούς νικητές να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το ατομικό τους μερίδιο από τα 1,9 δισεκατομμύρια μάρκες MATIC που προσφέρθηκαν, χρησιμοποιώντας το BNB. Ο IEO ήταν μια τεράστια επιτυχία, φτάνοντας τα $ 5 εκατομμύρια μέσα σε 24 ώρες. Μέχρι σήμερα, το IEO της Matic παραμένει το πιο επιτυχημένο IEO στην ιστορία όσον αφορά την απόδοση των διακριτικών – όχι μόνο αυτά που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Binance Launchpad αλλά και του κλάδου στο σύνολό του.

7. Αρμονία

Αρμονία είναι ένα γρήγορο και ασφαλές blockchain με βασικές καινοτομίες στην κρατική προστασία και τη δικτύωση από ομοτίμους. Η πλατφόρμα έχει μια εξαιρετικά επεκτάσιμη συναίνεση BTF χρησιμοποιώντας BLS πολλαπλών υπογραφών. Διαθέτει επίσης ένα ασφαλές πρωτόκολλο δημιουργίας κατανεμημένων τυχαιοτήτων χρησιμοποιώντας επαληθεύσιμη λειτουργία καθυστέρησης (VDF). Και ένας προσαρμοστικός μηχανισμός θραύσης βασισμένος σε PoS που εγγυάται την ασφάλεια του δικτύου.

Η πλατφόρμα κατείχε το IEO του τον Μάιο του 2019, όπου πωλήθηκαν συνολικά 1,58 δισεκατομμύρια ONE μάρκες σε συμμετέχοντες που σχεδίασαν και διεκδίκησαν τα νικητήρια εισιτήρια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Κάθε διακριτικό κέρδισε 0,003175 $ ή 0,000092 BNB.

8. Έλροντ

Έλροντ είναι ένα δημόσιο blockchain υψηλής απόδοσης που επικεντρώνεται στην παροχή κλιμάκωσης και διαλειτουργικότητας απόδοσης ασφάλειας χρησιμοποιώντας δύο βασικά στοιχεία. μια νέα ασφαλή απόδειξη του μηχανισμού συναίνεσης των μεριδίων και του Adaptive State Sharding.

Ορισμένες από τις βασικές δυνατότητες της πλατφόρμας περιλαμβάνουν: η συναίνεση σε δύο γύρους επικοινωνίας με τροποποιημένες πολλαπλές υπογραφές BLS, υψηλή ανθεκτικότητα σε κακόβουλες επιθέσεις λόγω αναδιαμόρφωσης κόμβων εντός και διασταυρούμενου κόμβου και έξυπνες συμβάσεις για αρχιτεκτονική κρατικής θραύσης με ισορροπημένο φορτίο σε θραύσματα.

Ο Έλροντ κράτησε είναι το IEO τον Ιούλιο του 2019, όπου 5.000.000.000 μάρκες ERD πωλήθηκαν μέσω λοταρίας σε 10833 εισιτήρια που κέρδισαν.

9. ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κλείσιμο ματιού είναι μια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών που επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν, να κοινωνικοποιούνται και να ποντάρουν σε πολλά οικοσυστήματα blockchain που αξιοποιούν το WIN token, το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας. Η WINk κατάφερε να δημιουργήσει μια υψηλής ποιότητας αποκεντρωμένη εμπειρία παιχνιδιού μέσω της εξόρυξης συμπεριφοράς, του καινοτόμου σχεδιασμού οικονομίας token και της χρήσης άλλων μηχανισμών κινήτρων. Η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν dApps που οδηγούν σε πραγματική υιοθέτηση και επίσης προσελκύουν τους χρήστες να συμμετέχουν και να συνεισφέρουν ως ενεργά ενδιαφερόμενα μέρη στην πλατφόρμα.

Ορισμένες από τις δυνατότητές της περιλαμβάνουν εργαλεία προγραμματιστών και API που επιτρέπουν στις ομάδες να ενσωματώνουν απρόσκοπτα τα έργα τους ή να δημιουργούν μοναδικά dApps παιχνιδιού από το μηδέν, Fiat onramps stablecoins και περισσότερες ενσωματώσεις Defi και κορυφαίες βιομηχανικές λειτουργίες και εκδηλώσεις.

Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι είναι το νούμερο ένα dApp όσον αφορά τους χρήστες και τον όγκο. Κράτησε είναι το IEO στο τέλος Ιουλίου 2019, όπου 49.950.000.000 μάρκες WIN πωλήθηκαν μέσω λαχειοφόρων αγορών σε 200.000 εισιτήρια νίκης.

10. Πέρλιν

Πέρλιν είναι μια πρωτοπόρος απόδειξη της πλατφόρμας έξυπνων συμβολαίων που δεν χρησιμοποιεί επιτροπές ή εξουσιοδοτήσεις, διασφαλίζοντας έτσι τις ιδιότητες ασφάλειας του Bitcoin και επίσης ταχύτητες που μπορούν να συγκριθούν με αυτές των ιδιωτικών αλυσίδων. Η πλατφόρμα επιτυγχάνει απόδοση 31000+ TPS. Ισχυρίζεται ότι έχει σταθερά 0 έως 4 δευτερόλεπτα μέχρι το τελικό, όλα αυτά καθίστανται δυνατά με τον μηχανισμό συναίνεσης που βασίζεται σε Wavelet-a-DAG.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ελάχιστους κόμβους υλικού. Είναι αποτελεσματικό και επεκτάσιμο και υπερηφανεύεται για μια αφοσιωμένη παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών.

Η πλατφόρμα κράτησε είναι το IEO τον Αύγουστο του 2019, όπου 86.530.500 μάρκες PERL πωλήθηκαν μέσω της λαχειοφόρου αγοράς σε 13.400 εισιτήρια που κέρδισαν.

11. ΖΩΝΗ

Ζώνη Το πρωτόκολλο είναι ένα ασφαλές και επεκτάσιμο αποκεντρωμένο μαντείο που χρησιμεύει ως πρωτόκολλο layer-2 σε δημόσιους αποκλεισμούς. Επιτρέπει στο dApps να αξιοποιεί τα υπάρχοντα δεδομένα στο Διαδίκτυο χωρίς αξιόπιστους διαμεσολαβητές που γεφυρώνουν τις περιπτώσεις χρήσης μεταξύ του Web 2.0 και 3.0. Το μοναδικό μοντέλο πολλαπλών σημείων και ο μηχανισμός στοιχήματος της μπάντας διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα είναι απαλλαγμένα από χειραγώγηση.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν: καθιστώντας τα δεδομένα άμεσα διαθέσιμα για να ερωτηθούν μέσω αλυσίδας χρησιμοποιώντας μια κατ ‘εξουσιοδότηση απόδειξη συμμετοχής για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των δεδομένων, η οποία προσφέρει πολλά οφέλη, είναι φθηνότερη από τις περισσότερες αποκεντρωμένες εναλλακτικές λύσεις με πάνω από 50% και παρέχει ένα αποκεντρωμένο οικονομικό κίνητρο.

Η πλατφόρμα κράτησε είναι το IEO τον Σεπτέμβριο του 2019, όπου 12.368.200 μάρκες BAND πωλήθηκαν μέσω της λαχειοφόρου αγοράς σε 19.500 εισιτήρια που κέρδισαν.

12. ΚΑΒΑ

Κάβα είναι μια πλατφόρμα DeFi πολλαπλής αλυσίδας που προσφέρει εξασφαλισμένα δάνεια και σταθεροποιητές σε χρήστες σημαντικών κρυπτογραφικών στοιχείων όπως BTC, BNB, XRP και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα υποστηρίζεται από περισσότερες από 100 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων διακεκριμένων κεφαλαίων κρυπτογράφησης και μεγάλων έργων όπως το Cosmos και το Ripple. Η Κάβα έχει δύο μάρκες. Το KAVA, ένα διακριτικό διακυβέρνησης και στοιχήματος που είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια του δικτύου και την ψηφοφορία για κρίσιμες παραμέτρους, και το USDX, ένα αλγοριθμικά διατηρημένο σταθερό κέρδος που υποστηρίζεται από την ασφάλεια των κρυπτονομισμάτων.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν: θέσεις πολλαπλών εξασφαλίσεων, χωρίς δανεισμό αντισυμβαλλομένου και αλγοριθμικά διατηρημένο stablecoin.

Η KAVA κράτησε είναι το IEO τον Οκτώβριο του 2019, όπου 6.521.739 μάρκες KAVA πουλήθηκαν μέσω της λαχειοφόρου αγοράς σε 15.000 εισιτήρια νίκης.

13. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ

ΤΡΟΙΑ είναι ένας κύριος μεσίτης που ειδικεύεται στη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης και στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων Η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες συνολική συναλλαγή μέσω πλήρους πρόσβασης στη συνολική ρευστότητα μιας ομάδας ανταλλαγών κρυπτογράφησης.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης αποφάσεις πελατών μέσω αναλυτικών στοιχείων δεδομένων που προσφέρουν πληροφορίες για δεδομένα blockchain, δεδομένα αγοράς, κοινωνικά δεδομένα, δεδομένα συναλλαγών και δεδομένα πολυμέσων που έχουν βελτιστοποιηθεί από AI και ποσοτικά μοντέλα. Επίσης, το TROY προσφέρει στους χρήστες λύσεις διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων πλήρους στοίβας, δεδομένου ότι υποστηρίζεται από υπηρεσία πρόσβασης συν-τοποθεσίας και χαμηλού λανθάνοντος χρόνου για τη βελτίωση της απόδοσης αλγορίθμων συναλλαγών υψηλής συχνότητας.

Η πλατφόρμα κατείχε το IEO του τον Δεκέμβριο του 2019, όπου 800.000.000 μάρκες TROY πουλήθηκαν μέσω της λαχειοφόρου αγοράς σε 20.000 εισιτήρια νίκης.

Για πάνω από δύο χρόνια, το UseTheBitcoin έκανε την έρευνα, κάλυψε τις ειδήσεις και βοήθησε τους αναγνώστες να βρουν τα καλύτερα έργα blockchain. Το ένα πράγμα στο οποίο συνεχίζουμε να επιστρέφουμε είναι Κάθισμα.

Κάθισμα έχει ξεχωρίσει ως η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για αρχάριους και έμπειρους εμπόρους και σας δίνει εκατοντάδες νομίσματα για να επενδύσετε. Ξεκινήστε τις συναλλαγές σήμερα στις Κάθισμα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map