Πώς να κερδίσετε κρυπτογράφηση με OKEx Pool

Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2018, το OKEx Pool είναι η κορυφαία πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων blockchain στον κόσμο που παρέχει υπηρεσίες εξόρυξης και στοιχηματισμού σε χρήστες του OKEx – οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν κρυπτονομίσματα ως ανταμοιβές για εξόρυξη ή / και στοιχηματισμό στο OKEx Pool.

Εξόρυξη πισίνας OKEx

Το OKEx Pool επιτρέπει στους ανθρακωρύχους κρυπτογράφησης να κερδίζουν ανταμοιβές κρυπτογράφησης μέσω της πράξης εξόρυξης. Η ομάδα του OKEx ενσωματώνει υπηρεσίες εξόρυξης και εμπορίας μεταφέροντας τις ανταμοιβές εξόρυξης απευθείας στους λογαριασμούς εξόρυξης των χρηστών. Η ομάδα υποστηρίζει επίσης τρεις μεθόδους διακανονισμού για ανταμοιβές εξόρυξης:

 1. Πλήρης πληρωμή ανά μετοχή (FPPS)
 2. Πληρωμή ανά μετοχή + πληρωμή ανά τελευταία μετοχή N (PPS +)
 3. Πληρωμή ανά μετοχή (PPS)

Το OKEx Pool προσφέρει 12 κρυπτονομίσματα δοκιμαστικής εργασίας για χρήστες:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Bitcoin Cash (BCH)
 3. Bitcoin SV (BSV)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Αιθέρας (ETH)
 6. Ethereum Classic (ETC)
 7. Παύλα (DASH)
 8. Διαστρεβλωμένο (DCR)
 9. Zcash (ZEC)
 10. Monero (XMR)
 11. Bytom (BTM)
 12. Bitcoin Gold (BTG)

Παρόλο που δεν απαιτείται αρχική πληρωμή για όλα τα κρυπτονομίσματα απόδειξης εργασίας, η μέθοδος διακανονισμού και τα τέλη εξόρυξης διαφέρουν μεταξύ τους. Ο παρακάτω πίνακας είναι μια σύνοψη των διαθέσιμων κρυπτονομισμάτων απόδειξης εργασίας που μπορείτε να ορυχεία στο OKEx:

Τα κρυπτονομίσματα Proof-of-Work διατίθενται στο OKEx Pool (από τις 6 Αυγούστου 2020).

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς να ξεκινήσετε την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων και πώς να κερδίσετε ανταμοιβές κρυπτογράφησης στο OKEx Pool.

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο OKEx

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του OKEx και κάντε κλικ στο Σύνδεση στην επάνω δεξιά γωνία για να εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Βήμα 2: Πηγαίνετε στο OKEx Pool

Μεταβείτε στο Περισσότερο από το επάνω μενού στην αρχική σελίδα του OKEx. Κάντε κλικ στο Πισίνα κάτω από "Προϊόντα" για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του OKEx Pool.

Βήμα 3: Ρυθμίστε το ψευδώνυμό σας

Στην αρχική σελίδα του OKEx Pools, κάντε κλικ στο Εισαγω για να ρυθμίσετε το ψευδώνυμο του ανθρακωρύχου σας.

Το ψευδώνυμο πρέπει να είναι συνδυασμός 4-20 ψηφίων ή / και γραμμάτων. Χρησιμοποιούμε "patelokex123" ως παράδειγμα.

Βήμα 4: Διαχειριστείτε τον πίνακα ελέγχου εξόρυξης

Αφού επιλέξετε το ψευδώνυμό σας, θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου εξόρυξης.

Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να ελέγξετε τα δεδομένα εξόρυξης και το αρχείο απόδοσης – καθώς και να διαχειριστείτε τον λογαριασμό εξόρυξης.

OKEx - Μεταλλευτικά δεδομένα

Βήμα 5: Επιβεβαιώστε τις ρυθμίσεις εξόρυξης

Στον πίνακα ελέγχου εξόρυξης, μεταβείτε στη διεύθυνση "Εξόρυξη" στην αριστερή γραμμή και κάντε κλικ στο PoW, που είναι σύντομο για "απόδειξη της εργασίας." Επιλέγω Ρυθμίσεις εξόρυξης για να επιβεβαιώσετε τις ρυθμίσεις απόδοσης και τις υπενθυμίσεις άφιξης χρημάτων.

Κάτω από "Ρυθμίσεις απόδοσης," μπορείτε να επιλέξετε τα προτιμώμενα SHA256 και Ethash κουπόνια πληρωμής σας.

Βήμα 6: Επιλέξτε κρυπτογράφηση για να ορυχείο

Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του OKEx Pool, προσβάσιμο κάτω "Περισσότερο" στο επάνω μενού. Από εδώ, μπορείτε να δείτε όλους τους αλγορίθμους εξόρυξης και τα διακριτικά εξόρυξης που διατίθενται στο OKEx.

Κάντε κλικ στη σειρά του διακριτικού που προτιμάτε για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Το αναπτυσσόμενο μενού εμφανίζει τις ακόλουθες πληροφορίες για κάθε διακριτικό εξόρυξης:

 • Γράφημα ρυθμού κατακερματισμού
 • Εκτιμώμενη ημερήσια απόδοση
 • Εξόρυξη
 • Μέθοδος και χρόνος διακανονισμού
 • Αρχική πληρωμή
 • Διευθύνσεις εξόρυξης

Μπορείτε να επιλέξετε την κρυπτογράφηση που βασίζεται στις παραπάνω πληροφορίες.

Βήμα 7: Συνδέστε το μηχάνημα εξόρυξης στο OKEx Pool

Θα χρησιμοποιήσουμε την εξόρυξη BTC ως παράδειγμα.

Η εξόρυξη BTC απαιτεί μηχανήματα εξόρυξης ASIC. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε μηχανήματα εξόρυξης Antminer για να συνδεθούμε στο OKEx Pool.

Αρχικά, πρέπει να συνδεθείτε στο μηχάνημα Antminer μέσω του ιστότοπου της Antminer. Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στο Γενικές Ρυθμίσεις κάτω από "Διαμόρφωση Miner."

Κάτω από "Mining General Configuration, εισάγετε τις λεπτομέρειες στο "Διεύθυνση URL" και "Εργάτης" πεδία. Η διεύθυνση URL αναφέρεται στη διεύθυνση εξόρυξης του κρυπτονομίσματος που επιλέξατε εσείς. Ο εργαζόμενος αναφέρεται στο όνομα εργαζομένου, το οποίο αποτελείται από το ψευδώνυμο της ομάδας εξόρυξης και το αναγνωριστικό του ανθρακωρύχου. Μπορείτε να αγνοήσετε το "Κωδικός πρόσβασης" πεδίο.

Όταν όλα είναι έτοιμα, κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε & Ισχύουν.

Συγχαρητήρια! Το μηχάνημα εξόρυξης είναι συνδεδεμένο στο OKEx Pool.

Τώρα μπορείτε να κερδίσετε κρυπτογράφηση με εξόρυξη στο OKEx Pool!

Ποντάρισμα OKEx Pool

Το στοίχημα είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα στον χώρο κρυπτογράφησης. Με την κρυπτογράφηση των κρυπτονομισμάτων σας, οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στην επικύρωση μπλοκ – παρόμοια με αυτά που κάνουν οι ανθρακωρύχοι για το Bitcoin – σε ένα blockchain απόδειξης συμμετοχής και να κερδίσουν ένα καθορισμένο ποσοστό ως ανταμοιβή.

Το OKEx Pool υποστηρίζει υπηρεσίες στοιχήματος για οκτώ κρυπτονομίσματα με απόδειξη πονταρίσματος:

 1. Ντάι (DAI)
 2. V.systems (VSYS)
 3. Οντολογία (ONT)
 4. EOS (EOS)
 5. IOST (IOST)
 6. Κόσμος (ATOM)
 7. Τέζος (XTZ)
 8. TrueChain (ΑΛΗΘΕΙΑ)

Υπάρχουν τέσσερις περίοδοι πονταρίσματος διαθέσιμες για να ποντάρετε το crypto σας:

 1. Εύκαμπτος
 2. 30 μέρες
 3. 60 ημέρες
 4. 90 ημέρες

Διαφορετικά κρυπτονομίσματα προσφέρουν διαφορετικές αποδόσεις με βάση διάφορα χρονικά διαστήματα. Ακολουθεί μια περίληψη για όλα τα νομίσματα και τα διακριτικά που διατίθενται στο ποντάρισμα στο OKEx Pool:

Πισίνα OKExΟι αποδόσεις για κέρματα και μάρκες διατίθενται στο OKEx Pool. (Τα δεδομένα απόδοσης είναι ακριβή από τις 6 Αυγούστου 2020)

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός σχετικά με τον τρόπο στοιχηματισμού των κρυπτονομισμάτων σας στο OKEx Pool στο κινητό σας τηλέφωνο. (Λάβετε υπόψη ότι το στοίχημα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω υπολογιστή.)

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή OKEx για κινητά

Μεταβείτε στην εφαρμογή για κινητά OKEx και κάντε κλικ στο Σύνδεση στην επάνω δεξιά γωνία για να εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Βήμα 2: Μεταφέρετε την κρυπτογράφηση σας σε λογαριασμό στοιχήματος

Προτού μπορέσετε να συμμετάσχετε στο στοίχημα στο OKEx Pool, θα πρέπει να μεταφέρετε κρυπτονομίσματα στον λογαριασμό στοιχήματος. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε ΜΕΤΑΦΟΡΑ στο επάνω μενού της εφαρμογής για κινητά.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα ποντάρουμε στην EOS. Μεταφέρετε το ποσό EOS που θέλετε να ποντάρετε στον λογαριασμό στοιχήματος και μετά πατήστε Επιβεβαιώνω.

Βήμα 3: Πηγαίνετε στο OKEx Pool

Επιλέγω Πισίνα στο επάνω μενού. Στη συνέχεια, πατήστε Περισσότερο κάτω από "Ποντάρισμα" για να δείτε τα διαθέσιμα κουπόνια για στοίχημα στο OKEx Pool.

Βήμα 4: Επιλέξτε ένα κρυπτογραφημένο στοίχημα

Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες πληροφορίες για στοιχήματα, όπως το ελάχιστο ποσό κατάθεσης και την εκτιμώμενη μέγιστη ετήσια απόδοση. Στη συνέχεια, πατήστε το κρυπτογράφηση που θέλετε να στοιχηματίσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πατήσουμε EOS.

Βήμα 5: Εισαγάγετε και επιβεβαιώστε τις λεπτομέρειες στοιχήματος

Εισαγάγετε το ποσό EOS για στοίχημα και επιλέξτε την περίοδο στοιχήματος. Τσεκάρετε το κουτί να αναγνωρίσουμε τις διαφορές μεταξύ της εκτιμώμενης απόδοσης και της πραγματικής απόδοσης.

Παρακέντηση Επιβεβαίωση στο Stake όταν όλα είναι έτοιμα. Στη συνέχεια, πατήστε Επιβεβαιώνω πάλι για να ποντάρετε το EOS σας.

Βήμα 6: Ελέγξτε τη σειρά σας

Μετά την επιβεβαίωση, στοιχηματίσατε με επιτυχία το EOS σας! Παρακέντηση Προβολή στοιχηματικών παραγγελιών για να ελέγξετε την παραγγελία σας.

Επαγγελματική υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών

Το OKEx Pool παρέχει επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων εξόρυξης ή στοιχηματισμού. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα ακόλουθα κανάλια εάν έχετε απορίες.

WeChat: okpool777

Ομάδα QQ: 733803308

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση ως VIP πελάτης, κάντε αίτηση εδώ.

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner