Πώς να κερδίσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το OKEx Jumpstart Mining

Ένας οδηγός για την απόκτηση διακριτικών DeFi χρησιμοποιώντας OKB και OKEx Jumpstart Mining

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, ή το DeFi, είναι η λέξη-κλειδί της κοινότητας κρυπτογράφησης της χρονιάς και οι βασικοί μοχλοί πίσω από την έκρηξη της θέσης είναι οι έννοιες της εξόρυξης ρευστότητας και της καλλιέργειας απόδοσης.

Η εξόρυξη ρευστότητας κέρδισε για πρώτη φορά έλξη μετά την άνοδο της Ένωσης και επιτρέπει στους χρήστες που παρέχουν ρευστότητα σε ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο να κερδίσουν τα κέρματα τους σε αντάλλαγμα. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους απόκτησης παθητικού εισοδήματος κρυπτογράφησης, όπως η αποταμίευση και το στοίχημα, η απόδοση από την εξόρυξη ρευστότητας μπορεί να είναι σημαντικά υψηλή λόγω της τρέχουσας, δημιουργούμενης κατάστασης των αγορών DeFi.

Προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το οικοσύστημα DeFi και να προσφέρει στους χρήστες πιο καινοτόμες προσφορές, η OKEx εισήγαγε την εξόρυξη ρευστότητας ως ένα νέο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας πώλησης token, OKEx Jumpstart.

Τι είναι το OKEx Jumpstart?

Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019, το OKEx Jumpstart είναι μια πλατφόρμα που επωάζει υψηλής ποιότητας προγράμματα κρυπτογράφησης. Με την εμφάνιση πρωτοκόλλων DeFi και την έντονη ζήτηση των χρηστών, η OKEx ξεκίνησε την πρωτοβουλία Jumpstart Mining, επιτρέποντας στους χρήστες της να καλλιεργούν μάρκες DeFi, ενώ υποστηρίζουν τα επιλεγμένα έργα τους στοιχήματα OKB, το διακριτικό οικοσυστήματος του OKEx.

Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στα βήματα για να ξεκινήσετε να κερδίζετε μάρκες DeFi μέσω του OKEx Jumpstart Mining χρησιμοποιώντας επιτραπέζιους και κινητές συσκευές. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την έκδοση για κινητά βίντεο φροντιστήριο ή ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Κερδίστε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας OKEx Jumpstart Mining για χρήστες ιστού

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ενότητα Jumpstart

Από την αρχική σελίδα του OKEx, μεταβείτε στο Χρηματοδότηση στο επάνω μενού και κάντε κλικ στο Άλμα για να ανοίξετε το OKEx Jumpstart.

Βήμα 2: Προβολή διαθέσιμων πωλήσεων διακριτικών

Η σελίδα OKEx Jumpstart εμφανίζει τα τρέχοντα διακριτικά διαθέσιμα προς πώληση καθώς και περιλήψεις προηγούμενων περιόδων σύνδεσης.


Σε αυτό το σεμινάριο, θα συμμετάσχουμε στην πώληση ZYRO, η οποία, σύμφωνα με το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, ήταν "Ζω" τη στιγμή της γραφής. Το πλαίσιο πληροφοριών εμφανίζει επίσης το APY (ετήσια απόδοση) μαζί με άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες, όπως ώρες έναρξης και λήξης και συνολικά διακριτικά στοιχήματα.

Οι χρήστες πρέπει να διαβάσουν αυτούς τους λεπτομερείς κανόνες πριν χρησιμοποιήσουν το Jumpstart Mining. Αφού διαβάσετε και κατανοήσετε τους κανόνες, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Ξεκίνα τώρα να προχωρήσει.

Βήμα 3: Προβολή λεπτομερειών στοιχήματος

Πριν ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε το OKB για να κερδίσετε ZYRO, μπορείτε να δείτε σημαντικά δεδομένα, όπως τιμή, APY, κανόνες στοιχήματος, εισαγωγή έργου, κατανομή διακριτικών, περίοδος κλειδώματος κ.λπ..

Βήμα 4: Ποντάρετε το OKB σας για να κερδίσετε κρυπτογράφηση

Πρέπει να μεταφέρετε το OKB στον Λογαριασμό Χρηματοδότησης εκ των προτέρων για να ξεκινήσετε να τα στοιχηματίζετε. Η περίοδος στοιχήματος δεν απαιτεί κανένα KYC και μπορείτε να ποντάρετε το μέγιστο των 5.000 OKB σε αυτήν τη συνεδρία στοιχήματος.

Σημείωση: Οι κανόνες που αφορούν τις μέγιστες ποσοστώσεις πονταρίσματος και τις απαιτήσεις KYC υπόκεινται σε αλλαγές.

Αφού αναγνωρίσετε τους κανόνες πονταρίσματος, κάντε κλικ στο Στοίχημα να προχωρήσει.

Εισαγάγετε το ποσό του OKB που θέλετε να ποντάρετε στο αναδυόμενο πλαίσιο και κάντε κλικ Εντάξει να προχωρήσει.

Βήμα 5: (Προαιρετικό) Συλλέξτε το crypto σας και αφαιρέστε το OKB σας

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, θα πρέπει να αρχίσετε να κερδίζετε μάρκες ZYRO μόλις ποντάρετε στο OKB. Εάν θέλετε να συλλέξετε το ZYRO που έχετε κερδίσει, κάντε κλικ στο Συγκομιδή να προχωρήσει.

Το κερδισμένο ZYRO θα διανεμηθεί τώρα στον λογαριασμό χρηματοδότησής σας. Για να δείτε τη συναλλαγή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Τα περιουσιακά μου στοιχεία από την επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας του OKEx και μετά επιλέξτε το "Κέντρο Αναφορών" καρτέλα και κάντε κλικ στο Προβολή και λήψη σύμφωνα με το "Ιστορικό λογαριασμού" αυτί.

Η συναλλαγή θα εμφανίζεται ως "Airdrop&Ανταμοιβή" σύμφωνα με το "Λογαριασμός χρηματοδότησης" αυτί.

Μπορείτε επίσης να αποσύρετε το στοιχημένο OKB ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ Χωρίς συμμετοχή στην αρχική σελίδα πώλησης διακριτικών ZYRO. Δεν ισχύει περίοδος κλειδώματος στο ξεκίνημα και το OKB σας θα επιστραφεί στον λογαριασμό χρηματοδότησης.

Κερδίστε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το OKEx Jumpstart Mining για χρήστες κινητών

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ενότητα Jumpstart

Ξεκινήστε πατώντας το Σπίτι στο κάτω μέρος της εφαρμογής για κινητά, ακολουθούμενο από το πάτημα του Περισσότερο στη γραμμή προϊόντων. Τώρα, πατήστε Άλμα σύμφωνα με το "Χρηματοδότηση" για να ανοίξετε την κύρια ενότητα.

Βήμα 2: Προβολή διαθέσιμων πωλήσεων διακριτικών

Μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες περιλήψεις πώλησης διακριτικών και προηγούμενων πωλήσεων διακριτικών στην ενότητα Jumpstart. Θα στοιχηματίσουμε στο OKB για να κερδίσουμε ZYRO σε αυτό το παράδειγμα. Διαβάστε τη σύντομη εισαγωγή και το πρόγραμμα για την πώληση διακριτικών ZYRO πριν πατήσετε Ξεκίνα τώρα να προχωρήσει.

Βήμα 3: Ποντάρετε το OKB σας

Πριν ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε το OKB για να κερδίσετε ZYRO, δείτε τις σημαντικές πληροφορίες, όπως τιμή, APY, κανόνες στοιχήματος, εισαγωγή έργου, κατανομές συμβόλων, περιόδους κλειδώματος κ.λπ..

Μπορείτε να πατήσετε Στοίχημα, μετά εισάγετε το ποσό του OKB που θέλετε να ποντάρετε και πατήστε Εντάξει να προχωρήσει.

Βήμα 4: (Προαιρετικό) Συλλέξτε την κρυπτογράφηση σας και ελέγξτε τη συναλλαγή

Στο παράδειγμά μας, θα αρχίσετε να κερδίζετε ZYRO μόλις στοιχηματίσετε το OKB σας. Αν θέλετε να συλλέξετε το ZYRO που έχετε κερδίσει, πατήστε το Συγκομιδή να προχωρήσει.

Το κερδισμένο ZYRO θα διανεμηθεί στον λογαριασμό χρηματοδότησής σας. Για να δείτε τη συναλλαγή, μπορείτε να πατήσετε Περιουσιακά στοιχεία στο κάτω μέρος, ακολουθούμενη από Χρηματοδότηση και μετά Ιστορία για να ελέγξετε τη συναλλαγή. Η συναλλαγή θα εμφανίζεται ως "ZYRO Αποκτήστε από τη δραστηριότητα" σύμφωνα με το "Ιστορία" Ενότητα.

Νέα έργα Jumpstart Mining

Το ZYRO είναι το πρώτο πρωτόκολλο DeFi που αναφέρεται στο OKEx Jumpstart Mining. Το OKEx Jumpstart Mining θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ανάπτυξη του DeFi και θα απαριθμεί πιο υψηλής ποιότητας έργα DeFi στο εγγύς μέλλον.

Θα πρέπει επίσης να διαβάσετε τον βελτιωμένο κανόνα πωλήσεων διακριτικών για να κατανοήσετε τις βασικές αλλαγές και να προετοιμαστείτε για μελλοντική συμμετοχή.

Δεν είστε έμπορος OKEx; Μάθετε πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map