Πώς να κάνετε συναλλαγές στο OKEx DEX

Οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές έχουν κερδίσει έλξη στην κοινότητα κρυπτογράφησης μετά την αποκεντρωμένη οικονομική άνθηση του 2020. Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, τα DEXs σειρά ρεκόρ ύψους 4,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε όγκο συναλλαγών – αύξηση 174% σε σύγκριση με τον Ιούνιο.

Οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές χρησιμεύουν ως πλατφόρμες διαπραγμάτευσης περιουσιακών στοιχείων και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην παροχή ρευστότητας στο οικοσύστημα DeFi. Στις συνεχείς προσπάθειες της OKEx για την προώθηση της ανάπτυξης του οικοσυστήματος DeFi, έχουμε ξεκινήσει το testnet του OKEx DEX για να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη, αποκεντρωμένη εμπειρία συναλλαγών στους χρήστες μας.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα σε αποκεντρωμένη ανταλλαγή, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με το OKEx DEX.

Τι είναι το OKEx DEX?

Το OKEx DEX είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή που τροφοδοτείται από το δικό μας blockchain, που ονομάζεται OKExChain. Το OKExChain είναι ένα σύνολο δημόσιων blockchain ανοιχτού κώδικα που στοχεύουν στην προώθηση εμπορικών εφαρμογών μεγάλης κλίμακας. Ως η πρώτη εφαρμογή στο OKExChain, το OKEx DEX προσφέρει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών χωρίς περιθώρια με τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Ασφάλεια: Αλγόριθμος ελλειπτικής καμπύλης Secp256k1 υιοθετείται για να παρέχει ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον για το OKEx DEX.
  • Μη θεματοφύλακας: Οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση και έλεγχο στα περιουσιακά τους στοιχεία και τα πορτοφόλια τους.
  • Αντιστοίχιση παραγγελιών: Το OKEx DEX υιοθετεί ένα δημοπρασία κλήσεων μηχανισμό, διασφαλίζοντας ότι ένα ζεύγος συναλλαγών έχει μόνο μία τιμή διαπραγμάτευσης σε ένα μπλοκ.

Οι χρήστες απολαμβάνουν μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία συναλλαγών και χαμηλότερα τέλη συναλλαγών όταν κάνουν συναλλαγές στο OKEx DEX. Σε σύγκριση με τα δημόσια blockchain όπως το Ethereum, το OKExChain επικεντρώνεται στην παροχή μιας καλύτερης, αποκλειστικής υποδομής για την εμπορία DApps και DEX. Αυτό οδηγεί άμεσα σε χαμηλότερο κόστος για τους προγραμματιστές που αναπτύσσουν τα DApps διαπραγμάτευσης και έμμεσα οδηγεί σε χαμηλότερα τέλη συναλλαγών για τους χρήστες.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στο OKEx DEX.

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο OKEx

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του OKEx και κάντε κλικ στο Σύνδεση στην επάνω δεξιά γωνία για να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Βήμα 2: Ανοίξτε το δοκιμαστικό δίκτυο OKEx DEX

Μεταβείτε στο Εμπορικές συναλλαγές στο επάνω μενού της αρχικής σελίδας OKEx και επιλέξτε Συναλλαγή DEX κάτω από "Σημείο" για να ανοίξετε το δοκιμαστικό δίκτυο OKEx DEX.

Βήμα 3: Δημιουργήστε το πορτοφόλι OKExChain


Πρέπει να δημιουργήσετε ή να εισαγάγετε ένα πορτοφόλι για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στο OKEx DEX. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο "Γρήγορη εκίνηση" ενότητα της σελίδας OKEx DEX και κάντε κλικ στο Δημιουργήστε πορτοφόλι κάτω από "1. Δημιουργήστε πορτοφόλι OKExChain."

Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης με τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα, ένα πεζό γράμμα και έναν αριθμό. Αφού αναγνωρίσετε ότι το OKEx DEX δεν θα αποθηκεύσει κανέναν κωδικό πρόσβασης ή σχετικά δεδομένα, κάντε κλικ στο Επόμενο να προχωρήσει.

Το επόμενο βήμα θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε και να κατεβάσετε / αποθηκεύσετε τη μνημονική σας φράση. Κάντε κλικ καταλαβαίνω να προχωρήσει. Μόλις δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μνημονικής σας φράσης σε ασφαλή τοποθεσία, κάντε κλικ στο Το έχω αντιγράψει. Επιβεβαίωσε Τώρα να προχωρήσει.

Εκτελέστε την επαλήθευση μνημονικής φράσης στο επόμενο βήμα και κάντε κλικ στο Επιβεβαιώνω.

Μετά την επαλήθευση, μπορείτε να ελέγξετε και να αποθηκεύσετε το ιδιωτικό σας κλειδί. Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες είναι πλήρως υπεύθυνοι για την προστασία και την προστασία των ιδιωτικών κλειδιών τους.

Βήμα 4: Διεκδικήστε τα διακριτικά δοκιμής DEX

Οι χρήστες μπορούν να διεκδικήσουν δωρεάν μάρκες δοκιμής προτού δοκιμάσουν το OKEx DEX.

Μπορείτε είτε να επισκεφθείτε τη σελίδα αξίωσης από τη σελίδα OKEx DEX κάνοντας κλικ στο Λάβετε δοκιμαστικά νομίσματα ή κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού OKExChain (που δημιουργήσατε στο προηγούμενο βήμα) και να κάνετε κλικ Επιβεβαιώνω για να λάβετε τις δοκιμαστικές μάρκες σας.

Βήμα 5: Ελέγξτε το υπόλοιπο του ενεργητικού σας

Τώρα μπορείτε να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου συναλλαγών DEX από την κύρια σελίδα κάνοντας κλικ στο Ξεκινήστε τις συναλλαγές ή μεταβαίνοντας σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το Πορτοφόλι στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στο Υπόλοιπο περιουσιακών στοιχείων για να δείτε τα διακριτικά δοκιμής σας.

Όλοι οι χρήστες λαμβάνουν 1 testnet Bitcoin (TBTC), 1.000 testnet OKB (TOKB), 1.000 testnet OK token (TOKT), 100 testnet USDK (TUSDK) – όπως φαίνεται παρακάτω.

Βήμα 6: Ξεκινήστε μια συναλλαγή

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με αυτά τα διακριτικά, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου συναλλαγών του OKEx DEX και επιλέξτε το ζεύγος συναλλαγών από την επάνω γραμμή για να ξεκινήσετε μια συναλλαγή. Για αυτό το σεμινάριο, επιλέξαμε "TOKB / TUSDK."

Βήμα 7: Εισαγάγετε λεπτομέρειες συναλλαγής και συνεχίστε

Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε το TUSDK για την αγορά TOKB. Μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία συναλλαγής στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας συναλλαγών και να κάνετε κλικ Αγορά TOKB να προχωρήσει.

Όπως φαίνεται παρακάτω, αγοράζουμε 10 TOKB σε αυτό το παράδειγμα, ορίζοντας μια οριακή εντολή στα 4,177, πράγμα που σημαίνει ότι το κόστος αγοράς 1 TOKB είναι 4,177 TUSDK. Το συνολικό κόστος της παραγγελίας μας είναι 41,77 TUSDK.

Τέλος, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για το πορτοφόλι σας (που δημιουργήσατε νωρίτερα) για να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή.

Βήμα 8: Ελέγξτε τη συναλλαγή σας

Παω σε Υπόλοιπο περιουσιακών στοιχείων από το "Πορτοφόλι" αναπτυσσόμενη λίστα στο επάνω μενού και επιλέξτε Αρχείο συναλλαγών για έλεγχο των ολοκληρωμένων συναλλαγών.

Δημιουργήστε το δικό σας DEX

Εκτός από τη διαπραγμάτευση στο OKEx DEX, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας αποκεντρωμένη ανταλλαγή μέσω του OpenDEX. Με την υποστήριξη του OKExChain, το OpenDEX επιτρέπει την πλήρη αντιστοίχιση on-chain και τη διαχείριση του βιβλίου παραγγελιών on-chain για να κάνει τις πληροφορίες αντιστοίχισης πιο διαφανείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OpenDEX, ανατρέξτε στο αυτό το άρθρο.

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map