Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε δευτερεύοντες λογαριασμούς για κρυπτογράφηση στο OKEx

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο OKEx χρησιμοποιώντας δευτερεύοντες λογαριασμούς

Το θεσμικό ενδιαφέρον για τις αγορές κρυπτογράφησης αυξάνεται τα τελευταία χρόνια και το OKEx προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για να καλύψει τις απαιτήσεις των θεσμικών και προηγμένων λιανικών χρηστών του. Μία από αυτές τις δυνατότητες είναι η λειτουργικότητα του δευτερεύοντος λογαριασμού, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν διαχωρισμένους λογαριασμούς στον κύριο ή κύριο λογαριασμό τους.

Δεδομένου ότι τα ιδρύματα συχνά απαιτούν διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και πρόσβαση σε συναλλαγές για καθορισμένα άτομα, η χρήση δευτερευόντων λογαριασμών τους επιτρέπει να το επιτύχουν χωρίς να πρέπει να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του κύριου λογαριασμού τους.

Κάθε δευτερεύων λογαριασμός έχει ένα ανεξάρτητο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και μπορεί να εκχωρηθεί προσαρμοσμένα δικαιώματα. Για την περαιτέρω προστασία περιουσιακών στοιχείων στον κύριο λογαριασμό, δεν επιτρέπεται στους χρήστες δευτερευόντων λογαριασμών να ανακαλούν άμεσα στοιχεία. Οι αναλήψεις είναι δυνατές μόνο αφού οι δευτερεύοντες λογαριασμοί μετακινήσουν στοιχεία στους αντίστοιχους κύριους λογαριασμούς τους.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα αναλύσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και τα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη χρήση ενός λογαριασμού συναλλαγών κρυπτογράφησης στο OKEx.

Contents

Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων λογαριασμών στο OKEx

Στο OKEx υπάρχουν δύο τμήματα πελατών βάσει των όγκων συναλλαγών σε BTC – κανονικοί χρήστες και χρήστες VIP. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός δευτερευόντων λογαριασμών ανά λογαριασμό ποικίλλει για κανονικούς και VIP χρήστες. Ενώ οι κανονικοί χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έως 5 δευτερεύοντες λογαριασμούς, οι VIP χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν 10 – 50 δευτερεύοντες λογαριασμούς, ανάλογα με το επίπεδό τους.

Οι λεπτομέρειες βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα:

Αριθμός δευτερευόντων λογαριασμών που δικαιούνται κανονικούς και VIP χρήστες

Οφέλη από τη χρήση δευτερευόντων λογαριασμών στο OKEx

Με τη χρήση δευτερευόντων λογαριασμών, οι θεσμικοί χρήστες απολαμβάνουν τα ακόλουθα οφέλη:

  • Βελτιστοποίηση χαρτοφυλακίων συναλλαγών
  • Διαχωρισμός συναλλαγών για βελτιωμένη διαφάνεια
  • Χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών
  • Πρόσβαση σε υπηρεσίες διεπαφής προγραμματισμού εφαρμογών για αλγοριθμική συναλλαγή

Βελτιστοποίηση χαρτοφυλακίων συναλλαγών και βελτιωμένη διαφάνεια

Οι θεσμικοί έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από οργανωτικές βελτιώσεις και αυξημένη διαφάνεια όταν χρησιμοποιούν δευτερεύοντες λογαριασμούς στο OKEx. Για παράδειγμα, μπορούν να δημιουργηθούν δευτερεύοντες λογαριασμοί για την εμπορία διαφόρων κατηγοριών ή τμημάτων νομισμάτων και μαρκών, όπως αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, ανταλλακτικά μάρκες κ.ο.κ..

Ο διαχωρισμός των εμπορικών δραστηριοτήτων μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος για λογιστικούς και λογιστικούς σκοπούς, καθώς και για την ικανοποίηση των απαιτήσεων συμμόρφωσης.


Χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών

Οι αμοιβές στις αγορές spot, futures, συνεχούς ανταλλαγής ανταλλαγών και επιλογών ποικίλλουν για κανονικούς και VIP χρήστες. Οι χρήστες σε υψηλότερες βαθμίδες απολαμβάνουν χαμηλότερα τέλη συναλλαγών και οι δευτερεύοντες λογαριασμοί μπορούν να επωφεληθούν από το επίπεδο τελών που έχει οριστεί στον κύριο λογαριασμό.

Τέλη συναλλαγών spot σύμφωνα με τους τύπους και τα επίπεδα χρηστών

Για παράδειγμα, εάν ένας κύριος λογαριασμός βρίσκεται σε επίπεδο VIP 3, ενώ ο δευτερεύων λογαριασμός του είναι φυσιολογικός χρήστης επιπέδου 1, οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τον δευτερεύοντα λογαριασμό θα εξακολουθούν να επιβαρύνονται με τις χαμηλότερες χρεώσεις που επιτρέπονται για τον λογαριασμό VIP 3 βαθμίδων.

Πρόσβαση σε υπηρεσίες API για διαπραγμάτευση αλόγου

Η πρόσβαση API είναι απαραίτητη για αλγοριθμική συναλλαγή και κάθε δευτερεύων λογαριασμός έχει το δικό του αντιπροσωπευτικό API μεταφοράς κατάστασης (API REST). Το όριο τιμής αυτού του REST API είναι 100 αιτήματα ανά 2 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, οι χρήστες δευτερευόντων λογαριασμών μπορούν να συνδεθούν στο API του webEocket OKEx και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για σήματα συναλλαγών και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε δευτερεύοντες λογαριασμούς για διαπραγμάτευση στο OKEx.

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ενότητα δευτερεύοντος λογαριασμού

Συνδεθείτε από την αρχική σελίδα του OKEx και κάντε κλικ στο Υπο λογαριασμός από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται τοποθετώντας το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

Βήμα 2: Δημιουργήστε έναν δευτερεύοντα λογαριασμό

Κάντε κλικ + Δημιουργία δευτερεύοντος λογαριασμού στη δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας για να δημιουργήσετε τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας. Ως χρήστης επιπέδου 1, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και πέντε δευτερεύοντες λογαριασμούς.

Βήμα 3: Εισαγάγετε λεπτομέρειες δευτερεύοντος λογαριασμού

Εισαγάγετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης για να καταχωρίσετε τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας και να επαληθεύσετε την απόφαση χρησιμοποιώντας έναν κωδικό SMS που στάλθηκε στον καταχωρημένο αριθμό κινητού σας. Κάντε κλικ Επιβεβαιώνω να προχωρήσει.

Βήμα 4: Ελέγξτε τις λεπτομέρειες του δευτερεύοντος λογαριασμού

Επιστρέψτε στο Υπο λογαριασμός καρτέλα στη σελίδα προφίλ για να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση και να διαχειριστείτε τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα, να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, να κλειδώσετε τον δευτερεύοντα λογαριασμό και να ελέγξετε τα υπόλοιπα στοιχείων.

Βήμα 5: Μεταφορά χρημάτων στον δευτερεύοντα λογαριασμό

Πρέπει να χρηματοδοτήσετε τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας πριν τον χρησιμοποιήσετε για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Κάντε κλικ ΜΕΤΑΦΟΡΑ στη σελίδα του δευτερεύοντος λογαριασμού. Επιλέξτε τον τρέχοντα δευτερεύοντα λογαριασμό, το διακριτικό που θέλετε να μεταφέρετε και τον λογαριασμό χρηματοδότησης. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε και κάντε κλικ Επιβεβαιώνω να προχωρήσει.

Βήμα 6: Συνδεθείτε με τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας

Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας, πρέπει πρώτα να αποσυνδεθείτε από τον κύριο λογαριασμό σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να συνδεθείτε στον δευτερεύοντα λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Βήμα 7: Πραγματοποιήστε συναλλαγές χρησιμοποιώντας τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας για να ανταλλάξετε οποιοδήποτε από τα κρυπτονομίσματα στο OKEx. Η διαδικασία διαπραγμάτευσης είναι η ίδια όπως και για τον κύριο λογαριασμό σας. Κατά την πώληση BTC για USDT, για παράδειγμα, θα επιλέξετε τον τύπο παραγγελίας και θα εισαγάγετε το ποσό του BTC για διαπραγμάτευση. Όταν ρυθμίσετε, κάντε κλικ στο Πώληση BTC να προχωρήσει.

Βήμα 8: Ελέγξτε την παραγγελία σας

Μόλις εκτελεστεί η παραγγελία, μπορείτε να την ελέγξετε στο "Ιστορικό παραγγελιών" αυτί.

Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας για περισσότερες πληροφορίες

Οι χρήστες VIP μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές του λογαριασμού τους για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση δευτερευόντων λογαριασμών στο OKEx.

Δεν είστε έμπορος OKEx; Μάθετε πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map