GSR Capital για επένδυση σε tZERO με αποτίμηση 1,5 δισ. Δολαρίων

  • Μέχρι 270 εκατομμύρια δολάρια σε ίδια κεφάλαια tZERO (σε αποτίμηση αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων)
  • Αγορά 30 εκατομμυρίων δολαρίων tZERO Security Tokens από το Overstock.com
  • Έως 104,55 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές της κοινής μετοχής της μητρικής εταιρείας Overstock.com

SALT LAKE CITY, 09 Αυγούστου 2018 (GLOBE NEWSWIRE) – Overstock.com, Inc.. (NASDAQ:OSTK) και t0.com, Inc.. (“TZERO”), ανακοινώστε ότι οι εταιρείες έχουν υπογράψει και τα δύο φύλλα συμβολαίου με την GSR Capital, μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών με έδρα το Χονγκ Κονγκ, για να επενδύσει έως 374,55 εκατομμύρια δολάρια σε αντάλλαγμα για κοινά ίδια κεφάλαια στη θυγατρική blockchain tZERO και κοινά Overstock.com. Η Overstock και η GSR Capital έχουν επίσης συνάψει συμφωνία αγοράς σύμφωνα με την οποία η GSR Capital θα αγοράσει 30 εκατομμύρια δολάρια σε TZERO Security Tokens από την Overstock.

Στο πλαίσιο της σύμβασης όρου, η GSR Capital θα αγοράσει έως και 3,1 εκατομμύρια μετοχές της κοινής μετοχής της OSTK με έκπτωση πέντε τοις εκατό στην τιμή κλεισίματος της μετοχής την 1η Αυγούστου 2018. Η GSR Capital θα επενδύσει επίσης έως 270 εκατομμύρια δολάρια για έως και 18 % των ιδίων κεφαλαίων της tZERO σε αποτίμηση 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων (μετά το χρήμα). Επιπλέον, σύμφωνα με μια συμφωνία αγοράς, η GSR Capital θα αγοράσει από την Overstock 30 εκατομμύρια δολάρια σε TZERO Security Tokens. Αυτά τα TZERO Security Tokens αγοράστηκαν από την Overstock κατά την πρόσφατα κλειστή προσφορά TZERO Security Token σε μια συναλλαγή χωρίς μετρητά στην οποία η Overstock διέθεσε 30 εκατομμύρια δολάρια σε ενδοεταιρικό χρέος tZERO. Το συμβόλαιο αγοράς του Διακριτικού ασφαλείας της GSR αντικαθιστά την επιστολή προθέσεων της GSR που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως στις 29 Ιουνίου 2018.

Οι συναλλαγές μετοχών υπόκεινται σε οριστική τεκμηρίωση και άλλες συνήθεις συνθήκες κλεισίματος. Παρέχουν επίσης στην GSR Capital ορισμένα δικαιώματα για την κατανομή μέρους των επενδύσεων σε τρίτους.

«Έχουμε την τιμή να έχουμε την GSR Capital ως στρατηγικό επενδυτή», δήλωσε ο CEO της tZERO Saum Noursalehi. «Η διαγραφή τίτλων έχει τη δυνατότητα να διαταράξει τις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές που είναι υπεύθυνες για την κίνηση εκατοντάδων τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Μαζί με τους συνεργάτες μας, θα παγκοσμιοποιήσουμε την πλατφόρμα μας που βασίζεται σε blockchain, προσφέροντας περισσότερη αποδοτικότητα, ρευστότητα και εμπιστοσύνη στις κεφαλαιαγορές. “

«Η GSR Capital έχει την πρεσβεία να κατανοήσει την αναστατωτική δύναμη των κεφαλαιαγορών blockchain», δήλωσε ο Patrick M. Byrne, ιδρυτής και πρόεδρος της tZERO, και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Overstock.com. «Ευθυγραμμίζονται με το όραμά μας για το μέλλον των κεφαλαιαγορών που βασίζονται στην ταχύτητα, την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια του blockchain. Και το πιο σημαντικό, σκέφτονται μεγάλο και θέλουν να μας βοηθήσουν να κλιμακώσουμε αυτό το όραμα παγκοσμίως όσο το δυνατόν γρηγορότερα. “

«Η GSR Capital είναι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την tZERO στην προσπάθειά της να επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμα για συναλλαγές περιουσιακών στοιχείων με δυνατότητα blockchain, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, ομολόγων, εμπορευμάτων κ.λπ. Έχουμε μια μακροπρόθεσμη άποψη για το πώς θέλουμε να κλιμακώσουμε αυτήν την πλατφόρμα σε σε παγκόσμια βάση », δήλωσε ο πρόεδρος και ιδρυτής της GSR Capital, Sonny Wu.

Σχετικά με το Overstock.com

Overstock.com, Inc.Κοινές μετοχές (NASDAQ:OSTK/ Series A Preferred (Medici Ventures ’tZERO platform: OSTKP) / Series B Preferred (OTCQX:)OSTBP) είναι ένας διαδικτυακός έμπορος λιανικής που εδρεύει στο Salt Lake City της Γιούτα και πουλά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε χαμηλές τιμές, όπως έπιπλαντεκόρχαλιάκλινοσκεπάσματα, και βελτίωση σπιτιού. Εκτός από τα οικιακά είδη, το Overstock.com προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων, όπως κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης και πολλά άλλα, καθώς και μια αγορά που παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα από τρίτους πωλητές. Επιπλέον καταστήματα περιλαμβάνουν Pet Adoptions και Worldstock.com αφιερωμένο στην πώληση χειροποίητων προϊόντων από όλο τον κόσμο. Η Forbes κατέταξε την Overstock στη λίστα των κορυφαίων 100 πιο αξιόπιστων εταιρειών το 2014. Η Overstock δημοσιεύει τακτικά πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και άλλα σχετικά ζητήματα στο Investor Relations στον ιστότοπό της, http://www.overstock.com.

Σχετικά με το tZERO

Η t0.com, Inc. (“tZERO”) είναι θυγατρική της πλειοψηφίας της Overstock.com, εστιάζοντας στην ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (FinTech) με βάση κρυπτογραφικά ασφαλή, αποκεντρωμένα καθολικά – πιο γνωστά ως τεχνολογίες blockchain. Από την ίδρυσή της, η tZERO πρωτοστάτησε στην προσπάθεια για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στις κεφαλαιαγορές μέσω της ολοκλήρωσης της τεχνολογίας blockchain.

Σχετικά με το GSR Capital

Η GSR ιδρύθηκε το 2004 από τους Sonny Wu και Richard Lim. Σήμερα, το “GSR Ventures”, το “GSR United Capital” και το “GSR Capital” είναι τρεις ανεξάρτητες αλλά συμπληρωματικές ομάδες που συγκροτήθηκαν από τους εταίρους το 2016 με στόχο την ηγεσία του κλάδου και την παγκόσμια μετάβαση με μοναδικές επενδυτικές στρατηγικές και πόρους. Η GSR Capital έχει γραφεία στο Πεκίνο, το Χονγκ Κονγκ και τις ΗΠΑ.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution και Worldstock είναι σήματα κατατεθέντα της Overstock.com, Inc. O.biz και Space Shift είναι επίσης εμπορικά σήματα της Overstock.com, Inc. Άλλα σήματα υπηρεσίας, εμπορικά σήματα και οι εμπορικές ονομασίες που αναφέρονται εδώ αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό το δελτίο τύπου περιέχει ορισμένες δηλώσεις με προοπτική κατά την έννοια του άρθρου 27Α του νόμου περί κινητών αξιών του 1933 και του τμήματος 21Ε του νόμου περί ανταλλαγής κινητών αξιών του 1934. Τέτοιες δηλώσεις μελλοντικής προοπτικής περιλαμβάνουν όλες τις δηλώσεις εκτός από τις δηλώσεις ιστορικού γεγονότος. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ουσιαστικά τα αποτελέσματα και την ακρίβεια των μελλοντικών δηλώσεων που περιέχονται στο παρόν ενδέχεται να βρεθούν στο Έντυπο 10-Q της Εταιρείας για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2018, το οποίο κατατέθηκε στην SEC στις 8 Μαΐου 2018 , και τυχόν επακόλουθες αρχειοθετήσεις στην SEC.


Επικοινωνία μέσων:

[email protected]

Επικοινωνία με τον επενδυτή:

[email protected]

ΠΗΓΗ: Overstock.com, Inc..

GSR Capital για επένδυση σε tZERO με αποτίμηση 1,5 δισ. Δολαρίων

Πηγή: Overstock.com, Inc..

Αναφερόμενα αποθέματα: OSTBPOSTK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map