Τα μεγαλύτερα συνέδρια Crypto

Με το τέλος του 2018, πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης που δεν κατάφεραν να κάνουν κράτηση για τις τελευταίες εκδηλώσεις του τρέχοντος έτους αναζητούν ήδη αυτό που έχει στη διάθεσή του το 2019. Θα είναι η χρονιά μιας ανακάλυψης κρυπτογράφησης και blockchain; Ακολουθούν μερικά μεγάλα Συνέδρια Crypto του 2019 για να περιμένουμε.

1. Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής Blockchain Ινδία

Ημερομηνία γεγονότος: 01/30/2019

Τοποθεσία: Ινδία

Η Ινδία έχει επανειλημμένα δείξει το ενδιαφέρον της για την τεχνολογία και την καινοτομία, και αυτό περιλαμβάνει επίσης εφαρμογές blockchain.

Το World Blockchain Summit India θα ανοίξει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες. Οι συζητήσεις θα αφορούν τις επιπτώσεις και τις περιπτώσεις χρήσης της εφαρμογής blockchain στη χώρα και σε παγκόσμιους τομείς όπως η γεωργία, τα χρηματοοικονομικά και η ενέργεια. Το Blockchain εξακολουθεί να είναι κάτι νέο στην Ινδία, αλλά δείχνει σημάδια ανάπτυξης σε μια ευημερούσα τεχνολογική σκηνή.

Η εκδήλωση θα έχει ομιλητές όπως ο Miko Matsumura, ιδρυτής της Evercoin ή ο Wesam Lootah, Διευθύνων Σύμβουλος της Smart Dubai Government Establishment.

Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής Blockchain Ινδία

Πηγή: india.worldblockchainsummit.com

2. Συνέδριο Crypto Finance

Ημερομηνία εκδήλωσης: 01/16/2019 – 01/18, 2019

Τοποθεσία: St Moritz, Ελβετία

Το Crypto Finance Conference είναι ένα τριήμερο συνέδριο που θα καλωσορίσει μόνο αποκλειστικούς καλεσμένους και επενδυτές για να μιλήσουν για την πραγματοποίηση επενδύσεων στον τομέα κρυπτογράφησης και blockchain. Τόσο οι ιδιώτες όσο και οι θεσμικοί επενδυτές συμμετέχουν σε θέματα που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση, τη χρηματοδότηση και τις ευκαιρίες δικτύωσης.

3. Η Διάσκεψη Bitcoin της Βόρειας Αμερικής

Ημερομηνία γεγονότος: 01/16/2019 – 01/18/2019

Τοποθεσία: Μαϊάμι, FL ΗΠΑ

Η Keynote, ένα παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών αφιερωμένων στη διοργάνωση εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης που επικεντρώνονται σε θέματα blockchain, θα φιλοξενήσει το πολυαναμενόμενο συνέδριο του τρέχοντος έτους, το The Διάσκεψη Bitcoin της Βόρειας Αμερικής.

Τα συνέδριά τους από το προηγούμενο έτος ήταν μια βρυχηρή επιτυχία, και ήταν υπεύθυνα για την προσέλκυση κορυφαίων ονομάτων και προγραμματιστών της βιομηχανίας, βοηθώντας παράλληλα και την έναρξη ορισμένων δημοφιλών startups.

Η εκδήλωση θα καλωσορίσει 4.500 προσκεκλημένους και τους ακόλουθους ομιλητές: David Chaum, εφευρέτης της Digital Cash και Dr. Patrick Byrne, ιδρυτής του Overstock.com και t0.

4. EmTech Ασία

Ημερομηνία γεγονότος: 01/22/2019 – 01/23/2019

Τοποθεσία: Σιγκαπούρη

Η 6η Έκδοση του  EmTech θα συνδιοργανωθεί από το MIT Technology Review, την παγκοσμίου φήμης έκδοση τεχνολογίας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη και θα επικεντρωθεί στις πιο αναδυόμενες τεχνολογίες που διαμορφώνουν τον κόσμο μας. Η EmTech Asia θα καλωσορίσει μερικά από τα πιο σημαντικά στελέχη τεχνολογίας, επιστήμονες και προγραμματιστές.

Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα περιλαμβάνουν τον Poppy Crum-Chief – επιστήμονα στα Dolby Laboratories, Chris Urmson – συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aurora Innovation, Noberto Andrade – Διαχείριση απορρήτου και δημόσιας πολιτικής στο Facebook, Junya Yamamoto – Διευθύνων Σύμβουλος της Infinity Blockchain Labs, μεταξύ πολλοι αλλοι.emtechasia

Πηγή: eventnook.com

5. AraCon

Ημερομηνία γεγονότος: 01/29/2019 – 01/30/2019

Τοποθεσία: Γερμανία

ο Συνέδριο της Αραγονίας είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στα μέλη της κοινότητας της Αραγονίας και σε όσους υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του αποκεντρωμένου ιστού. Τα βασικά στοιχεία του Web 3.0, όπως η αποκεντρωμένη διακυβέρνηση και οι DAOs, θα αποτελέσουν βασικά θέματα εστίασης που θα διερευνηθούν διεξοδικά για να παρέχουν βαθύτερη εικόνα.

Η εκδήλωση θα έχει τους ακόλουθους ομιλητές: Luis Cuende – Διευθύνων Σύμβουλος της ARAGON ONE και Griff Green – CO-FOUNDER της GIVETH & ARAGON DAC.

6. Προώθηση του Συνεδρίου Bitcoin

Ημερομηνία γεγονότος: 02/07/2019 – 02/08/2019

Τοποθεσία: Λονδίνο

Προώθηση του Bitcoin είναι μια νεοσύστατη εκδήλωση που θα περιλαμβάνει ηγέτες από τον χώρο κρυπτογράφησης, καθώς και προγραμματιστές όλων των επιπέδων, που έρχονται μαζί για να εκπαιδεύσουν και να εξερευνήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία του πρώτου κρυπτονομίσματος στον κόσμο.

Μερικοί από τους γνωστούς ομιλητές είναι οι Jameson Loop και Jeremy Welch.

7. Συνέδριο CoinAdvice

Ημερομηνία γεγονότος: 03/04/2019 – 03/06/2019

Τοποθεσία: Πατάγια, Ταϊλάνδη

Συμβουλές είναι ένας από τους μεγαλύτερους διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων στον κλάδο, καλύπτοντας μόνο επαγγελματικά επιχειρηματικά συνέδρια που εστιάζουν σε θέματα όπως θέματα blockchain και κρυπτονομίσματα. Το συνέδριο έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει για τρεις ημέρες και, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επικεντρώνονται σε αναδυόμενες μάρκες και προϊόντα που χρησιμοποιούν αυτήν την αποδιοργανωτική τεχνολογία. Βλέποντας ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μόνο επηρεαστές, CEOs, εφευρέτες και ιδρυτές, το συνέδριο θα χρησιμεύσει επίσης ως πλατφόρμα δικτύωσης υψηλού προφίλ.

Η εκδήλωση αναμένεται να φιλοξενήσει 10.000 άτομα που ενδιαφέρονται να προωθήσουν και να συνεισφέρουν στο κίνημα ευαισθητοποίησης, καθώς και να αυξήσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το blockchain.

Στην εκδήλωση, μπορείτε να συναντήσετε ομιλητές όπως ο Alexi Lane – Διευθύνων Σύμβουλος του Everex και ο Steve Good – Cryptocurrency Expert και πολλοί άλλοι.

8. Εβδομάδα Blockchain του Παρισιού

Ημερομηνία γεγονότος: 04/15 / 2019- 04/19/2019

Τοποθεσία: Παρίσι

Αναμένεται να έχουν περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, το Εβδομάδα Blockchain του Παρισιού θα είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση και θα επικεντρωθούν στη διεξαγωγή στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Μερικές από τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις που βασίζονται σε blockchain θα φιλοξενούν διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας σε μια από τις πιο πολυτελείς πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Η πόλη θα φιλοξενεί τα πάντα, από συναντήσεις, ομιλίες και εργαστήρια, έως χακαθόνια και δείπνα. Τα πιο πιεστικά θέματα από το blockchain και το crypto space θα διερευνηθούν με μεγάλη λεπτομέρεια και οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να σχηματίσουν επιχειρηματικές σχέσεις και διαρκή ομόλογα.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Nicolas Cary, Διευθύνων Σύμβουλος στο Blockchain.info και ο Arthur Breitman – συνιδρυτής & ΚΟΤ της Τέζου.

LetKnow.News

Πηγή: letknow.news

9. Ημέρες Blockchain της Μαγιόρκα

Ημερομηνία γεγονότος: 03/22/2019 – 03/24 2019

Τοποθεσία: Μαγιόρκα, Ισπανία

Ημέρες Blockchain της Μαγιόρκα θα εξετάσει σε βάθος διάφορες πτυχές των κρυπτονομισμάτων και των τεχνολογιών blockchain για τρεις ημέρες. θα αποτελείται από μια ποικιλία ειδικών εκδηλώσεων και πάρτι.

Η έκθεσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου, με διάσημους ομιλητές και νεοσύστατες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο και από διάφορες θέσεις του κλάδου..

Οι εκπρόσωποι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δειπνήσουν με όλους τους ομιλητές ή να συμμετάσχουν για ένα ποτό στο πάρτι.

Ομιλητές εκδηλώσεων: Travis Skweres – Διευθύνων Σύμβουλος της Cryptonaut Pte. Ltd., Gideon Gallasch – από το Blockchain Hotel, Andrii Zamovsky – Ιδρυτής της Ambisafe, Jonathan Chester – από την Bitwage, Raoul Milhado – Διευθύνων Σύμβουλος της Elitium, Aaron Koenig – από την Bitfilm, Steve Mueller – από την Bitcore, Valentin Preobrazhenskiy – Διευθύνων Σύμβουλος του LATOKEN Exchange ή Eric Benz – από την Cryptopay.

10. Διάσκεψη B10

Ημερομηνία γεγονότος: 04/16/2019 – 04/17/2019

Τοποθεσία: Παρίσι, Γαλλία

Από όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Blockchain του Παρισιού, Β10 είναι το πιο εξέχον. Η εκδήλωση θα καλωσορίσει περισσότερους από 3.000 αντιπροσώπους. Εξήντα ομιλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους για θέματα που αφορούν κανονισμούς και πολιτικές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σταθερά νομίσματα, διακριτικά ασφαλείας, αποκεντρωμένες ανταλλαγές, διακυβέρνηση, διαλειτουργικότητα, μεταξύ άλλων.

Το συνέδριο θα έχει τους ακόλουθους ομιλητές: Pascal Gauthier – Πρόεδρος Ledger, Arthur Breitman – Συνιδρυτής & ΚΟΤ της Τέζου.

11. Συγχρονισμός 2019

Ημερομηνία γεγονότος: 04/17/2019

Τοποθεσία: Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη ΗΠΑ

Συγχρονισμός 2019 θα δώσει στους εκπροσώπους την ευκαιρία να μάθουν να βελτιώνουν τις μεθόδους αξιολόγησης και εφαρμογής τους σχετικά με τη χρήση τεχνολογιών κατανεμημένων καθολικών στην επιχείρησή τους και πώς να αυξήσουν τη συμβατότητα της επιχείρησής τους με την υπάρχουσα αγορά.

Θα υπάρξουν επίσης συζητήσεις σχετικά με τις απαιτήσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη της τεχνολογίας σε μια επιχείρηση, παρελθόντα εμπόδια, ρόλους και διακυβέρνηση, θέματα κλιμάκωσης και απορρήτου, διαλειτουργικότητα, ανάπτυξη, καθώς και την εφαρμογή της σε άλλες τεχνολογικές τάσεις, όπως το cloud και μηχανική μάθηση.

Σημαντικοί ομιλητές που θα είναι παρόντες στην εκδήλωση περιλαμβάνουν: Blythe Masters – Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Asset, David Treat – Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture, Lucien Foster – Επικεφαλής της Ψηφιακής Συνεργασίας στο BNY Mellon, Ron Resnick – Εκτελεστικός Διευθυντής της Enterprise Ethereum Alliance, Ganesh Ganesan – Διευθύνων Σύμβουλος της Peernova, Justin Chapman – Global Head στο Northern Trust.συγχρονίστε το 2019

Πηγή: coindelite.com

Τελικές λέξεις

Αυτή ήταν η λίστα μας με μερικά από τα πιο συναρπαστικά συνέδρια κρυπτογράφησης που δεν πρέπει να χάσετε τον επόμενο χρόνο. Όπως έχετε ήδη παρατηρήσει, το 2019 θα είναι εξίσου απασχολημένο με συνέδρια όπως το 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner