Το RealBlocks συγκεντρώνει 3,1 εκατομμύρια δολάρια για την πλατφόρμα Tokenized Real-Estate

Εντυπωσιακή αύξηση

Η εταιρεία Blockchain, RealBlocks, ανακοίνωσε πρόσφατα το κλείσιμο του τελευταίου γύρου χρηματοδότησης. Αυτή η επιτυχημένη αύξηση είδε τα RealBlocks να φέρουν 3,1 εκατομμύρια δολάρια.

Μια ποικιλία εταιρειών συνέβαλε σε αυτήν τη χρηματοδότηση. Πιο συγκεκριμένα, η Science Inc. και η Morgan Creek Digital. Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες έχει στενούς δεσμούς με τον τομέα των ψηφιακών κινητών αξιών, καθώς εργάζονται για τη συνεχή ωρίμανση του κλάδου.

Με αυτήν τη χρηματοδότηση, η RealBlocks στοχεύει να συνεχίσει την ανάπτυξη της πλατφόρμας ακινήτων που βασίζεται σε blockchain. Ως εταιρεία, έχουν αναγνωρίσει τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών κινητών αξιών που υποστηρίζονται από στοιχεία πραγματικού κόσμου, όπως η ακίνητη περιουσία. Ως εκ τούτου, στοχεύουν να φέρουν, όχι μόνο την προσβασιμότητα, αλλά και τη ρευστότητα στην αγορά ακινήτων.

Αυτά που περιλαμβάνονται επίσης στην αύξηση ήταν Zelkova Ventures, Ulu Ventures, και Cross Culture Ventures.  Όλες οι εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Σχολιασμός

Με την κυκλοφορία της ανακοίνωσης, εκπρόσωποι από κάθε εταιρεία μίλησαν για το θέμα. Ακολουθούν μερικές λέξεις από αυτά τα άτομα:

Perrin Quarshie, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της RealBlocks, δηλωθείς,

«Με την υποστήριξη των στρατηγικών επενδυτών μας, επιταχύνουμε την ανάπτυξη του προϊόντος μας και την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain για ακίνητα, μια βιομηχανία που στο παρελθόν δεν έχει δει πολλές καινοτομίες. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη βελτίωση της επενδυτικής εμπειρίας τόσο για τους χορηγούς όσο και για τους επενδυτές, ελαχιστοποιώντας επίσης την τριβή καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. “

Γκρεγκ Γκίλμαν, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Science Inc.., δηλωθείς,

«Επενδύσαμε σε RealBlocks επειδή αυτή η χρήση της τεχνολογίας blockchain έχει οφέλη πραγματικού κόσμου που ταιριάζουν απόλυτα με το επενδυτικό μας μοντέλο. Πιστεύουμε ότι η αγορά ακινήτων, όπως σχεδόν όλες οι κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, θα βασίζεται όλο και περισσότερο σε δεδομένα και θα ψηφιοποιείται ή θα είναι εγγενώς ψηφιακή, και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε την ιστορία των μετασχηματιστικών εταιρειών μας. “

Anthony Pompliano, Ιδρυτής & Συνεργάτης της Morgan Creek Digital, δηλωθείς,

«Το 2019 θα είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά για έργα blockchain. Μετά από χρόνια πειραματισμού και ανάπτυξης, η αγορά αναμένει από αυτές τις εταιρείες να λύσουν πραγματικά προβλήματα τώρα. Το RealBlocks είναι μία από τις ομάδες που έχει ένα λειτουργικό προϊόν και έχει δείξει ότι μπορεί να εκτελέσει σε υψηλό επίπεδο – αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαστε ενθουσιασμένοι που επενδύουμε. Μία από τις βασικές διατριβές μας στο Morgan Creek Digital ήταν ότι κάθε μετοχή, ομόλογο, νόμισμα και εμπόρευμα θα σημειωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Η RealBlocks έχει αναπτύξει μια λύση που θα βοηθήσει τους καλύτερους παίκτες στη βιομηχανία ακινήτων να ενταχθούν στην επανάσταση του blockchain. “

RealBlocks

Εκείνοι που βρίσκονται πίσω από την RealBlocks ίδρυσαν την εταιρεία το 2017, με έδρα στη Νέα Υόρκη. Πάνω απ ‘όλα, το RealBlocks διευκολύνει την άντληση κεφαλαίων. Το κάνουν μέσω της σύντηξης blockchain και ακινήτων. Μέσω της έκδοσης ψηφιακών κινητών αξιών, το RealBlocks προσελκύει την έκκληση των επενδυτών και των εκδοτών διακριτικών ασφαλείας.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας καθοδηγούνται από τον ιδρυτή, Πέρριν Κουάρσι – απόφοιτος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Γεωργίας και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.

Στο δελτίο τύπου τους, ο Quarshie περιέγραψε εν συντομία μερικά οφέλη από την πλατφόρμα RealBlocks. Είπε, «Η πλατφόρμα μας παρέχει επίσης ευκαιρίες ρευστότητας μετά την έκδοση. Οι επενδυτές θα μπορούν να πιστώνουν τα πορτοφόλια πλατφόρμας τους με ψηφιακό νόμισμα / Fiat και στη συνέχεια να αγοράζουν μάρκες που αντιπροσωπεύουν την κυριότητα των υποκείμενων ακινήτων μέσω ιδιωτικών τοποθετήσεων. Μέσω της πλατφόρμας μας, οι επενδυτές σε όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να επενδύουν αποτελεσματικά και να συγκεντρώνουν χρήματα για προσφορές ακινήτων χωρίς τις επιπλοκές και το υπερβολικό κόστος της εγγραφής δημοσίων τίτλων.

Science Inc..

Η Science Inc. έχει την έδρα της στη Σάντα Μόνικα. Πάνω απ ‘όλα, η εταιρεία ενεργεί ως εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων, επενδύοντας σε πολλά υποσχόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις. Παραδείγματα αυτών περιλαμβάνουν εταιρείες όπως το DollarShaveClub, το Science Blockchain και άλλες.

Εκτός από τη λεπτομερή εκδήλωση χρηματοδότησης, ρίξαμε επίσης μια ματιά στο Science Blockchain τους τελευταίους μήνες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το έργο, φροντίστε να επισκεφθείτε τη σελίδα καταχωρίσεων διακριτικών ΕΔΩ.

Morgan Creek Digital

Το Morgan Creek Digital είναι ένας νεοσύστατος βραχίονας της Morgan Creek Capital Management. Ενώ κάθε υποκατάστημα ενεργεί ως εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων, αυτό το νέο σκέλος ειδικεύεται σε blockchain και ψηφιακά χρεόγραφα.

Αυτός ο κλάδος δημιουργήθηκε στις αρχές του 2018 και ηγείται του Anthony Pompliano – εξέχουσα προσωπικότητα του κλάδου.

Σε άλλα νέα

Η χρηματοδότηση που συζητήθηκε σήμερα συνεχίζει μια τάση ενδιαφέροντος για εταιρείες που αναπτύσσουν τον τομέα των ψηφιακών κινητών αξιών. Ακολουθούν άλλα παραδείγματα επιτυχούς χρηματοδότησης:

Η Securitize αυξάνει 12,75 εκατομμύρια δολάρια στη σειρά Α

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner