Οι ψηφιακοί λογαριασμοί τόκων πολλαπλασιάζονται ως αρνητικά επιτόκια

Ένα χρόνο αργότερα, το COVID-19 εξακολουθεί να καταστρέφει τις παγκόσμιες οικονομίες. Ενώ τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν αναπτυχθεί, ολόκληροι κλάδοι έχουν βελτιωθεί καθώς οι συνήθειες και οι προτεραιότητες των δαπανών αλλάζουν. Οι επιπτώσεις ήταν τόσο μεγάλες που πολλές κυβερνήσεις κατέφυγαν σε δραστικά μέτρα σε προσπάθειες «τόνωσης» της οικονομικής ανάπτυξης.

Πολλά έχουν γίνει πάνω από τα «τυπογραφικά πιεστήρια» και την φαινομενικά ατελείωτη προσφορά του FIAT που παράγουν – μια σταθερή προμήθεια είναι μετά από μια από τις σημαντικότερες ελλείψεις σε περιουσιακά στοιχεία όπως το Bitcoin. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο εργαλείο που διατίθεται στις κυβερνήσεις και τις κεντρικές τράπεζες στη συνεχιζόμενη προσπάθεια τόνωσης. Ένα δεύτερο, και αναμφισβήτητα ακόμη πιο αξιοσημείωτο βήμα είναι η μείωση των επιτοκίων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Τράπεζα της Αγγλίας έχει ακριβώς ανακοίνωσε ότι έδωσε στις εμπορικές τράπεζες 6 μήνες για να προετοιμαστούν για πιθανά αρνητικά επιτόκια. Εάν αυτό συμβεί τελικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα είναι το πρώτο παράδειγμα ενός έθνους που θα λάβει τέτοια μέτρα. Άλλοι όπως η Ιαπωνία, η Γερμανία και πολλά άλλα, το έχουν κάνει στο παρελθόν με διαφορετικά επίπεδα επιτυχίας.

Αρνητικός τόκος

Σε έναν κόσμο που έχει νόημα, τα ιδρύματα χρεώνουν τόκους για χρήματα που δανείζονται σε δανειολήπτες, ενώ δίνουν τόκους σε αυτούς που διατηρούν καταθέσεις. Τα αρνητικά επιτόκια συνήθως οδηγούν σε αντιστροφή αυτής της διάρθρωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες θα πληρώνουν τους πελάτες για να δανείζονται χρήματα, ενώ χρεώνουν για τα χρήματα που είναι αποθηκευμένα σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου.

Ο σκοπός αυτού είναι απλός – ενθάρρυνση των καταναλωτικών δαπανών. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει να κερδίσει παθητικό εισόδημα από αποταμιεύσεις δεν έχει τύχη. Σημαίνει επίσης ότι, καθώς οι τράπεζες θα είναι σε θέση να πληρώνουν πελάτες για να πάρουν δάνεια, θα ήταν πιο περιοριστικές για το ποιος έχει εγκριθεί, περιορίζοντας τις ευκαιρίες δανεισμού σε όσους έχουν μόνο πιστωτικά αποτελέσματα.

Ψηφιακοί λογαριασμοί τόκων

Ενώ τα αρνητικά επιτόκια δεν έχουν ακόμη φτάσει στη Βόρεια Αμερική, είναι επικίνδυνα κοντά. Για παράδειγμα, από τις αρχές του 2020, η Τράπεζα του Καναδά έχει έπεσε επιτόκια από 1,75% έως 0,25% στο οποίο βρίσκονται σήμερα. Αυτό δεν αναμένεται να αυξηθεί σύντομα, με την Τράπεζα του Καναδά να δηλώνει πρόσφατα ότι θα εργαζόταν για τη διατήρηση χαμηλών επιτοκίων έως τουλάχιστον το 2023. Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τι κάνετε λοιπόν εάν είστε εξοικονόμηση, θέλετε να κερδίσετε παθητικό εισόδημα στις εκμεταλλεύσεις σας; Ευτυχώς, με την αναζωογόνηση του τομέα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ένας νέος τύπος πλατφόρμας δίνει στους καταλαβαίνους ανθρώπους ένα μέσο για την καταπολέμηση της πτώσης των επιτοκίων – λογαριασμοί τόκων ψηφιακών στοιχείων.

Πρόκειται για προσφορές από εταιρείες που παρέχουν στους πελάτες υψηλές αποδόσεις σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου που διαθέτουν ψηφιακά στοιχεία. Ακολουθούν παραδείγματα των νεότερων και μεγαλύτερων πλατφορμών ψηφιακών στοιχείων που προσφέρουν τέτοιους λογαριασμούς.

Κερδίστε Δίδυμοι

Ένα προϊόν της πλατφόρμας Winklevoss “Gemini”, αυτή η νέα υπηρεσία με τίτλο “Κερδίστε” αναμένεται να είναι η πρώτη του είδους του διαθέσιμη σε όλες τις 50 πολιτείες.

Ακριβώς έξω από τις πύλες, το Gemini Earn διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του κορυφαίου σκύλου BlockFi της βιομηχανίας.

Υποστηριζόμενα στοιχεία – Κερδίστε Δίδυμοι; 26. BlockFi; 8.


Διευθύνων Σύμβουλος της Gemini, Tyler Winklevoss, πολιτείες, «Οι σημερινοί επενδυτές γνωρίζουν ότι ένα έξυπνο, ποικίλο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει την κρυπτογράφηση – είναι μια επένδυση στο μέλλον τους… Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αποφέρουν πραγματική απόδοση στις κρυπτογραφικές συμμετοχές τους χωρίς να πρέπει να πουλήσουν ένα από τα περιουσιακά στοιχεία με την καλύτερη απόδοση τάξεις της δεκαετίας. “

BlockFi

Ενώ η Gemini Earn μπορεί να έχει το μπλοκ BlockFi στο εύρος των υποστηριζόμενων περιουσιακών στοιχείων, το BlockFi παραμένει η πιο ενδιαφέρουσα υπηρεσία για πιο εστιασμένους επενδυτές, καθώς γενικά διαθέτει ανώτερα ποσοστά.

Bitcoin Rate – Κερδίστε Gemini; 3,05%. BlockFi; 3-6%

Ποσοστό Ethereum – Κερδίστε Δίδυμοι; 3,05%. BlockFi; 5,25%

Είναι ενδιαφέρον, το πολύ σταθερό Bitcoin του Gemini «GUSD» δεν αναφέρεται ως υποστηριζόμενο περιουσιακό στοιχείο μέσω του Gemini Earn. Ωστόσο, το BlockFi παρέχει ποσοστό 8,6% στο δημοφιλές stablecoin.

Οι τόκοι επιβαρύνονται και καταβάλλονται μηνιαία έναντι ημερησίως στο Gemini Earn.

Όταν το BlockFi άρχισε να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες, οι πλατφόρμες δανεισμού ψηφιακών στοιχείων ήταν κάτι περισσότερο καινοτόμο. Ωστόσο, η εταιρεία κατάφερε να καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη πλατφόρμα, μέσω διαφόρων υψηλού προφίλ συνεργασιών, στρατηγικών συνεργασιών και αξιοπιστίας. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά επικερδές όχι μόνο για τους πελάτες του, αλλά και για την ίδια την πλατφόρμα με έσοδα 2020 περίπου $ 100.000.000 USD.

Πρώτα η ασφάλεια

Οι προαναφερθείσες πλατφόρμες δανεισμού δεν είναι καθόλου οι μόνες διαθέσιμες. Αντιπροσωπεύουν απλώς το νεότερο στο Gemini Earn και το μεγαλύτερο στο BlockFi. Παρά τη δημοτικότητά τους, είναι σημαντικό να θυμάστε μια βασική λεπτομέρεια – χρησιμοποιώντας αυτές τις πλατφόρμες, παραδίδετε τον έλεγχο των στοιχείων σας.

Ναι, η δυνατότητα δημιουργίας τόκων σε μια εποχή που οι τράπεζες στρέφονται σε αρνητικά επιτόκια είναι αρκετά δελεαστική. Αυτές οι εταιρείες δεν υποστηρίζονται συνήθως από την Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), πράγμα που σημαίνει ότι εάν πάνε «κοιλιά» οι πελάτες ενδέχεται να μην πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Ενώ αξιόπιστες εταιρείες όπως η Gemini και η BlockFi χρησιμοποιούν καθεμιά αυστηρά μέτρα αποθήκευσης για να αποτρέψουν παραβιάσεις και κλοπές, εξακολουθεί να υπάρχει ένα επίπεδο κινδύνου κατά την ανάθεση χρημάτων σε άλλο μέρος.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν επιλέξετε όλα τα ακόλουθα πλαίσια, τότε μια ψηφιακή πλατφόρμα δανεισμού περιουσιακών στοιχείων μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

  • Διατηρήστε μια νοοτροπία HODL έναντι συναλλαγών
  • Κατανοήστε και αποδεχτείτε τον κίνδυνο πιθανότητας απώλειας περιουσιακών στοιχείων μέσω μη ασφαλισμένου δανεισμού
  • Επιθυμία να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map