INX για απόκτηση και συγχώνευση με OpenFinance, Δημιουργία ρυθμιζόμενης πλατφόρμας συναλλαγών για ψηφιακά χρεόγραφα και κρυπτονομίσματα

Η ρευστότητα είναι η συχνά υπόσχεση και γοητεία πίσω από τα ψηφιακά χρεόγραφα. Για να διευκολυνθεί αυτό το δυναμικό, χρειάζονται δευτερεύουσες αγορές, επιτρέποντας μια πλατφόρμα στην οποία οι επενδυτές μπορούν εύκολα να αγοράσουν / πωλήσουν τέτοια περιουσιακά στοιχεία. Μία από τις πιο γνωστές πλατφόρμες αυτού του είδους, το OpenFinance, ήταν μόλις επίκτητος από την INX Limited.

Με αυτόν τον τρόπο, το INX θα είναι σε θέση να αυξήσει άμεσα τη βάση χρηστών του, παρέχοντας στους επενδυτές μια ισχυρή προσφορά – και ελπίζουμε ότι θα υπάρχει καλύτερη ρευστότητα μεταξύ των εισηγμένων ψηφιακών κινητών αξιών.

Σχολιασμός

Παρόλο που οι οικονομικές λεπτομέρειες της εξαγοράς δεν έχουν κυκλοφορήσει, η συμφωνία θα βλέπει κάθε εταιρεία να ενοποιεί πλατφόρμες – πράγμα που σημαίνει ότι η INX θα κληρονομήσει την άδεια που κατέχει σήμερα η OpenFinance.

Με την ανακοίνωση αυτής της εξαγοράς / συγχώνευσης, εκπρόσωποι από κάθε εταιρεία αφιέρωσαν χρόνο για να σχολιάσουν.

Η ντροπαλή Ντάτικα, Πρόεδρος της INX, δηλώνει,

«Τα ψηφιακά χρεόγραφα αντιπροσωπεύουν μια νέα εξέλιξη στις παραδοσιακές κεφαλαιαγορές. Υπάρχουν τεράστια οφέλη από την εισαγωγή και την εμπορία ψηφιακών στοιχείων έναντι των παραδοσιακών μετοχών. Το Openfinance πρωτοστάτησε σε αυτόν τον χώρο και κέρδισε τον σεβασμό της Wall Street, της κοινότητας blockchain και των ρυθμιστικών αρχών των ΗΠΑ. Είμαστε περήφανοι που προσθέτουμε αυτά τα απίστευτα επιτεύγματα στο χαρτοφυλάκιο INX – προσφέροντας στους επενδυτές περισσότερη πρόσβαση στη ρευστότητα. “

Ο Jim Stonebridge, Διευθύνων Σύμβουλος του OpenFinance, δηλώνει,

«Το INX και το Openfinance μοιράζονται το ίδιο όραμα για την παροχή ενός ασφαλούς και ρυθμιζόμενου οικοσυστήματος για εισαγωγή και εμπορία ψηφιακών στοιχείων. Πιστεύουμε ότι η εποπτική εποπτεία, σε συνδυασμό με τη ρευστότητα, θα καταστήσει τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία το χρηματοοικονομικό μέσο επιλογής για εταιρείες και επενδυτές που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση και να αντλήσουν κεφάλαια. Η ενοποίηση δύο κορυφαίων πλατφορμών θα είναι ο καταλύτης που απαιτείται για να προχωρήσει αυτή η βιομηχανία ».

Παρελθόντα δεινά

Μια απόκτηση / συγχώνευση αυτού του είδους μπορεί να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για το OpenFinance. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία έκανε κραυγή δημόσια, δείχνοντας ότι χρειαζόταν οικονομική βοήθεια. Εκείνη την εποχή, η πλατφόρμα ανέφερε ότι θα άρχιζε την απογραφή ψηφιακών κινητών αξιών που φιλοξενούνταν στην πλατφόρμα της, εκτός εάν οι εκδότες της «αύξησαν» και κατέβαλαν τέλη εισαγωγής.

Χωρίς την απόκτηση από την INX, αυτό το άρθρο σήμερα θα μπορούσε να συζητήσει πολύ καλά το κλείσιμο ορισμένων υπηρεσιών στο OpenFinance. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει και το μέλλον φαίνεται τώρα πιο φωτεινό για κάθε πλατφόρμα που προχωρά καθώς ο τομέας των ψηφιακών κινητών αξιών συνεχίζει να ωριμάζει.

Προηγούμενες επιτυχίες

Το 2020 ήταν ένας ανώμαλος δρόμος για τους περισσότερους, συμπεριλαμβανομένου του OpenFinance. Η INX έχει μειώσει αυτήν την τάση, ωστόσο, με την εταιρεία να βιώνει διάφορες επιτυχίες τους τελευταίους μήνες. ο κύριος από τους οποίους είναι η τρέχουσα IPO της εταιρείας.


Αυτή η εκδήλωση δημιουργίας κεφαλαίων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι στιγμής ήταν επιτυχής. Πρόσφατα καλύψαμε έναν σημαντικό δείκτη στην εκδήλωση, καθώς το INX ξεπέρασε το ελάχιστο όριο αύξησης – στη διαδικασία ανοίγοντας τη δυνατότητα των επενδυτών να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα ως μέθοδο χρηματοδότησης.

Μέρος της έκκλησης πίσω από αυτό το συμβάν δεν είναι μόνο η δυνατότητα χρήσης του crypto ως μέσου αγοράς, αλλά και η ίδρυση του ίδιου του διακριτικού INX. Γνωστές ως το INX Security Token F-1, αυτά τα ψηφιακά χρεόγραφα χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια ως ενσωματωμένο μέσο για τη διασφάλιση της κανονιστικής συμμόρφωσης των νόμων KYC / AML και ιδιοκτησίας.

Εισερχόμενος ανταγωνιστής?

Τα INX και OpenFinance δεν είναι τα μόνα που έχουν αναγνωρίσει την ανάγκη για δευτερεύουσες αγορές στον τομέα των ψηφιακών κινητών αξιών. Ο πρωτοπόρος του κλάδου, Securitize, έκανε πρόσφατα τα νέα όταν απέκτησε έναν μεσίτη / αντιπρόσωπο – DTM και Velocity Platform.

Είτε εξετάζετε τη συμφωνία INX ή Securitize, ο καθένας θα επωφεληθεί από μια ταχεία διαδικασία για την ανάπτυξη μιας δευτερεύουσας αγοράς. Με τέτοιες πλατφόρμες που απαιτούν άδεια για την απόκτηση μεγάλων περιόδων, η απόκτηση μιας εταιρείας που έχει ήδη λάβει άδεια μπορεί να εξοικονομήσει μήνες αναμονής.

ΙΝΧ

Η INX ιδρύθηκε το 2017 και διατηρεί την έδρα της στο Γιβραλτάρ. Πάνω απ ‘όλα, η ομάδα του INX εργάζεται για να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών που υποστηρίζει, όχι μόνο κρυπτονομίσματα, αλλά και διακριτικά ασφαλείας και παράγωγα,.

Οι λειτουργίες της εταιρείας επιβλέπονται από τα ακόλουθα άτομα.

Ντροπαλή Ντάτικα – Συνιδρυτής & Πρόεδρος

Alan Silbert – Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος

OpenFinance

Ιδρύθηκε το 2017, το OpenFinance Network διατηρεί την έδρα του στο Σικάγο του Ιλλινόις. Πάνω απ ‘όλα, το OFN ενεργεί ως καταγεγραμμένη πλατφόρμα συναλλαγών τόσο για τίτλους όσο και για μη συμβολικούς τίτλους.

Διευθύνων Σύμβουλος, Τζιμ Στόνεμπριτζ, επί του παρόντος επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map