Χρεωστικές κάρτες για να πλημμυρίσει Crypto με προσφορές από Coinbase, Paxful κ.λπ.

Καθώς τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα, βλέπουμε μια πολύ απαραίτητη αύξηση σε εταιρείες που θέλουν να εξυπηρετήσουν τον τομέα. Ενώ τα κρυπτονομίσματα προσφέρουν πολλές διαφορετικές δυνατότητες, υπάρχει μια εφαρμογή που θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή – οι εμπορικές δαπάνες. Αυτό σημαίνει ότι παρέχεται στο ευρύ κοινό η δυνατότητα να υποστηρίζει τις καθημερινές συνήθειές τους με τη χρήση κρυπτονομισμάτων.

Η ημέρα που ένας πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις κρυπτονομιστικές συναλλαγές του σε ένα βενζινάδικο, δεν διαφέρει από μια χρεωστική κάρτα, θα είναι μια σημαντική ημέρα για τον κλάδο. Ευτυχώς, είναι μια μέρα που έρχεται σύντομα.

Χρεωστικές κάρτες Crypto

Μια χρεωστική κάρτα crypto είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά της – μια χρεωστική κάρτα που επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί καθημερινές αγορές με τις κρυπτογραφικές του κάρτες. Για να επιτευχθεί αυτό, οι εταιρείες αναγκάζονται συνήθως να συνεργαστούν με υφιστάμενους επεξεργαστές πληρωμών, αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή. Για τις περισσότερες από τις χρεωστικές κάρτες crypto που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, η Visa έχει γίνει αυτός ο συνεργάτης επιλογής.

Μετριοπαθείς προσδοκίες

Εάν η ιδέα μιας χρεωστικής κάρτας crypto ακούγεται σαν ένα φανταστικό βήμα προς τα εμπρός, μετριάστε τις προσδοκίες σας. Ενώ η κυκλοφορία τέτοιων καρτών αποδεικνύει πράγματι την ορμή προς τα εμπρός σε κρυπτογράφηση, οι περισσότερες δεν θα λειτουργήσουν όπως αναμενόταν.

Ενώ οι κάτοχοι καρτών θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις κρυπτονομιστικές συναλλαγές τους για να χρηματοδοτήσουν μια αγορά, οι έμποροι δεν θα δέχονται κρυπτονομίσματα. Αντίθετα, αυτές οι συνεργασίες με τη Visa θα επιτρέψουν στον επεξεργαστή πληρωμών να μετατρέψει κρυπτονομίσματα σε FIAT στο σημείο πώλησης των εμπόρων.

Στην ιδανική περίπτωση, καθώς οι έμποροι βλέπουν όλο και περισσότερους πελάτες να πληρώνουν με τέτοια μέσα και να γίνονται πιο άνετοι με τα ψηφιακά στοιχεία, θα υποστηρίξουν μια μέρα την πλήρη ενσωμάτωση.

Προσεχείς προσφορές

Τώρα που έχουμε διαπιστώσει τι είναι μια χρεωστική κάρτα crypto και μερικά από τα σχετικά πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα, πότε μπορούμε να ανυπομονούμε να τις χρησιμοποιήσουμε?

Χρονολογούνται πολλά χρόνια τώρα, διάφορες εταιρείες έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναπτύξουν μια τέτοια κάρτα. Οι περισσότεροι πρωτοπόροι πίσω από την ιδέα, ωστόσο, παρακωλύθηκαν από τους κανονισμούς και την ανωριμότητα της αγοράς. Αυτό άλλαξε το 2020, ωστόσο, με διάφορες εταιρείες υψηλού προφίλ να έχουν ανακοινώσει την επικείμενη έναρξη των δικών τους επαναλήψεων. Κάθε μία από τις ακόλουθες κάρτες αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Νομισματική βάση

Ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που σχετίζονται με το crypto, αναμένεται κάθε προσφορά της Coinbase. Για την είσοδο σε χρεωστικές κάρτες με βάση την κρυπτογράφηση, η Coinbase ανακοίνωσε «Κάρτα Coinbase“. Η κάρτα, η οποία ήταν διαθέσιμη εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών για λίγο τώρα, σύντομα θα είναι η πρώτη εμφάνιση εντός των συνόρων των ΗΠΑ.

Το Coinbase έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα ​​από την απλή υποστήριξη των δαπανών κρυπτογράφησης. Έχει ανακοινώσει ότι η κάρτα της θα προσφέρει επίσης χαρακτηριστικά ανταμοιβής, η οποία θα παρέχει στους χρήστες της 4% πίσω στο Steller ή 1% πίσω στο Bitcoin.


Ευχάριστο

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο ανακοίνωσε Η χρεωστική κάρτα crypto αναφέρεται εδώ σήμερα. Η κάρτα, η οποία κατέστη δυνατή μέσω της συνεργασίας μεταξύ Paxful και Ternio, αναπτύχθηκε με στόχο την «τραπεζική των μη τραπεζικών». Ο Paxful σημειώνει συγκεκριμένα τα δεδομένα που συλλέγει η Παγκόσμια Τράπεζα – που δείχνει ότι 1,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο είναι μη τραπεζικά – ως κίνητρο πίσω από την προσπάθεια.

Ο Daneil Gouldman, Διευθύνων Σύμβουλος της Ternio, δηλώνει: «Το Paxful είναι το καλύτερο στην αγορά peer to peer bitcoin market, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι για να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες τους πρόσβαση στην πλατφόρμα BlockCard… Θα είναι διασκεδαστικό να συνδυάζουμε όλα μαζί των δυνατοτήτων της Paxful με τις δυνατότητες της παγκόσμιας χρεωστικής κάρτας και τραπεζικού λογαριασμού της Blockcard. Η Ternio έχει δεσμευτεί να παρέχει διαλειτουργικότητα μεταξύ των κρυπτονομισμάτων και του παραδοσιακού τραπεζικού συστήματος. “

BlockFi

Ενώ οι παραπάνω προσφορές μοιράζονται διάφορες ομοιότητες, Η προσφορά του BlockFi διαφέρει ελαφρώς. Αντί να επιτρέπει σε έναν πελάτη να κάνει αγορές με κρυπτονομίσματα, συνεργάστηκε με τη Visa για να αναπτύξει μία από τις πρώτες κάρτες ανταμοιβής κρυπτογράφησης.

Αυτό σημαίνει ότι όταν πραγματοποιείτε τυπικές χρεωστικές αγορές, ο κάτοχος της κάρτας θα μπορεί να λαμβάνει υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα, παρόμοια με τον τρόπο που θα λάβει πόντους επιβράβευσης, όπως μίλια αέρα ή «επιστροφή χρημάτων».

Οι πραγματικές δαπάνες θα συνεχίσουν να βασίζονται μόνο στα υπόλοιπα των κατόχων καρτών των νομισμάτων FIAT. Με άλλες προσφορές που παρέχουν τη δυνατότητα λήψης ανταμοιβών κρυπτογράφησης, εκτός από τις δαπάνες, θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η δομή της κάρτας BlockFi αλλάζει κατά την κυκλοφορία.

Η ετυμηγορία είναι ακόμα έξω

Τα παρεχόμενα παραδείγματα χρεωστικών καρτών crypto είναι μόνο μερικά από τα πολλά προγραμματισμένα. Με πολύ λίγα που έχουν δημοσιευτεί ακόμη, η ετυμηγορία είναι ακόμη σχετικά με το αν αυτές οι κάρτες θα είναι επιτυχημένες. Ενδιαφέρονται οι πελάτες μόνο για κάρτες ανταμοιβών; Ένας συνδυασμός και των δύο; Ή δεν ενδιαφέρονται καθόλου?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map