Διαθέσιμα αποθέματα από την Apple, την Tesla και την Amazon διατίθενται πλέον μέσω της Bittrex Global

Θέλατε ποτέ να αποκτήσετε μετοχές σε εταιρείες όπως το Facebook, το Google ή ακόμα και το Netflix, αλλά δεν έχετε πρόσβαση σε τέτοια περιουσιακά στοιχεία; Αυτό πρόκειται να αλλάξει για ένα μεγάλο μέρος του Bittrex Global πελάτες, καθώς η ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση – Τώρα υποστηρίζει και προσφέρει »διακριτικά αποθέματα“.

Ένα μετοχικό απόθεμα δεν είναι ασφάλεια – μάλλον, είναι ένα παράγωγο με τη μορφή ενός διακριτικού που είναι δεμένο ή «συνδεδεμένο» σε ένα υποκείμενο στοιχείο. Αντί να συνδέονται με το FIAT, όπως το stablecoin, αυτά τα διακριτικά συνδέονται σε μια δημόσια εισηγμένη μετοχή.

Για να επιτύχετε αυτήν την υποστήριξη, Bittrex Global θα λειτουργεί μαζί με το DigitalAssetsAG. Σε μια απλοποιημένη διαδικασία, αυτό θα λειτουργούσε ως εξής,

 1. Η DigitalAssetsAG αγοράζει μετοχές σε μια εταιρεία, ορίζοντάς τις για διαγραφή
 2. Τα αγορασμένα αποθέματα διατηρούνται από μια τράπεζα με άδεια
 3. Bittrex δημιουργεί ψηφιακά διακριτικά σε 1: 1 για κάθε μετοχή, που αντιπροσωπεύει ένα συμβόλαιο παραγώγων με εξασφάλιση
 4. Οι επενδυτές αγοράζουν μάρκες, αποκτώντας έμμεση έκθεση στο απόθεμα της εταιρείας

Υποστηριζόμενα περιουσιακά στοιχεία

Bittrex Global σημείωσε ότι προχωρώντας προς τα εμπρός, θα συνεχίσει να εργάζεται για να επεκτείνει τόσο τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών μετοχών της, όσο και τα υποστηριζόμενα περιουσιακά στοιχεία. Προς το παρόν, οι ακόλουθες εταιρείες είναι αυτές στις οποίες οι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν έκθεση μέσω της χρήσης αυτής της νέας υπηρεσίας.

 • Αμαζόνα
 • Άλιμπαμπα
 • μήλο
 • Πέρα από το Meat Inc..
 • Μπιλιμπίλι
 • BioNTech
 • Facebook
 • Google
 • Netflix
 • Pfizer
 • SPDR S&P 500 ETF

Εάν η ιδέα για αυτά τα αποθέματα που σας ενδιαφέρουν είναι ενδιαφέρουσα, φροντίστε να εγγραφείτε στο Bittrex Global.

Προσφερόμενα προνόμια

Τώρα που γνωρίζουμε τι είναι τα αποθέματα που έχουν διακριθεί και ποια είναι διαθέσιμα, γιατί είναι σημαντικά; Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία προσφέρουν διάφορα προνόμια / οφέλη στους επενδυτές, με τα ακόλουθα να είναι μερικά βασικά παραδείγματα.

Γεωγραφικός περιορισμός

Οι επενδυτές σε όλο τον κόσμο περιορίζουν συχνά τις ευκαιρίες τους σε περιουσιακά στοιχεία που διαπραγματεύονται εντός της χώρας τους. Ένας επενδυτής που διαμένει εκτός των ΗΠΑ συνήθως δυσκολεύεται να αποκτήσει έκθεση σε εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ, όπως η Apple, η Tesla και η Amazon. Χρησιμοποιώντας μετοχές που διαγράφονται, αυτό το ζήτημα εξαλείφεται, καθώς ο επενδυτής αγοράζει απλά ένα παράγωγο – ενώ το πραγματικό απόθεμα αγοράζεται από μια επιλέξιμη οντότητα.

Αυτό το πλεονέκτημα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επενδυτές που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνείς STO με νομικό τρόπο. Αυτά τα γεγονότα έχουν δει περιορισμένη ανάπτυξη, λόγω περιορισμένης συγκέντρωσης επενδυτών. Δίνοντας στους επενδυτές την ευκαιρία να αγοράσουν μετοχές, αυτή η ομάδα επενδυτών αυξάνεται αμέσως για να καλύψει ένα σχεδόν παγκόσμιο κοινό – πιθανώς ξεκινώντας από τον τομέα των ψηφιακών κινητών αξιών.

Αμοιβές

Κερδίζοντας μια εταιρεία μέσω μιας μετοχικής μετοχής, οι επενδυτές μπορούν να αποφύγουν μερικές φορές βαριά τέλη, καθώς δεν απαιτείται η χρήση μεσίτη.

Έγκαιρη πρόσβαση


Μετοχές όπως η Apple, η Tesla και η Amazon είναι εισηγμένες σε παραδοσιακά χρηματιστήρια. Αυτό σημαίνει ότι για να ανταλλάξουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία, οι επενδυτές πρέπει να το πράξουν εντός κανονικών ωρών διαπραγμάτευσης. Αγοράζοντας ένα μετοχικό απόθεμα, οι επενδυτές μπορούν να αγοράζουν / να πωλούν ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το αν οι παραδοσιακές αγορές είναι ανοιχτές.

Όχι ψηφιακά χρεόγραφα

Με ορολογία όπως ψηφιακά χρεόγραφα, διακριτικά ασφαλείας, συμβολισμένα χρεόγραφα, και τώρα διακριτικά αποθέματα, είναι εύκολο να συγκλονιστείτε και να μπερδευτείτε. Παρόλο που δεν θα αναφερθούμε στις περιπλοκές για το τι διαφοροποιεί κάθε έναν από αυτούς τους τύπους στοιχείων, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αποθέματα που έχουν διαγραφεί δεν αποτελούν ασφάλεια. Αντιθέτως, αντιπροσωπεύουν ένα παράγωγο συμβόλαιο το οποίο προστατεύεται από ασφάλεια. Καθώς δημιουργούνται και προσαρμόζονται σε αυτά τα χρεόγραφα σε βάση 1: 1, μια συμβολική ασφάλεια θα μιμείται άμεσα τη δραστηριότητα της αγοράς στην οποία βασίζεται η ασφάλειά της.

Νομικά δεινά

Η προσφορά μετοχικών μετοχών σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή για Bittrex.  Η απόφαση να προσφέρουμε αυτά τα παράγωγα είναι ένα θετικό σημάδι επέκτασης πλατφόρμας, μετά από μια περίοδο ενοποίησης καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2019 και του 2020.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, Bittrex αντιμετωπίστηκε διάφορα νομικά ζητήματα, με αποτέλεσμα η εταιρεία να περιορίζει τις υπηρεσίες σε εμπόρους που κατοικούν σε 31 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επίσης οδήγησε στην άνοδο του Bittrex Global, μια παραλλαγή της πλατφόρμας που προορίζεται ειδικά για εκείνους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και την ανταλλαγή μέσω της οποίας προσφέρονται αυτά τα αποθέματα.

Πρώτα πάνω?

Ενώ η ιδέα για τα αποθέματα που έχουν διακριθεί μπορεί να ακούγεται φρέσκια και ενδιαφέρουσα, Bittrex Global Σε καμία περίπτωση δεν είναι η πρώτη εταιρεία που προσπάθησε να τους υποστηρίξει.

Πριν από δύο χρόνια, το DX.Exchange ξεκίνησε από την Εσθονία, με μεγάλες ελπίδες να δημιουργήσει ένα σεβαστό χρηματιστήριο που φιλοξενεί μια ποικιλία ψηφιακών στοιχείων. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία τράβηξε την προσοχή πολλών, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα χρηματιστήρια που ανακοίνωσαν υποστήριξη για μετοχές όπως η Apple, η Tesla, η Amazon και πολλά άλλα. Ενώ η ιδέα ήταν ενδιαφέρουσα, η ανταλλαγή μαστίστηκε με προβλήματα και τελικά χρεοκόπησε μόλις πάνω από ένα χρόνο στον κύκλο ζωής της.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map