Srdjan Mahmutovich, Ιδρυτής του Kriptomat – Series Interview

Ο Srdjan Mahmutovich είναι λάτρης της τεχνολογίας και ιδρυτής της Κρυπτόμα μια ανταλλαγή που συγκεντρώνει χρήματα προσφέροντας ένα διακριτικό ασφαλείας. Προηγουμένως, είχε δημιουργήσει μια επιτυχημένη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ B2B με 40 υπαλλήλους και συνεργάτες. Εργάστηκε επίσης ως επικεφαλής της ανάπτυξης ιστοσελίδων στο Telemach.

Antoine: Πότε κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Kriptomat και γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων?

Srdjan: Το Kriptomat άνοιξε στο κοινό στις 15 Ιουλίου 2018. Προσδιορίσαμε την ανάγκη για μια υπηρεσία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε (όπως οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς μας). Είμαστε σε αποστολή να φέρουμε την κρυπτογράφηση σε κάθε νοικοκυριό και να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια απλή αλλά ισχυρή υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε. Αυτό θα επιτρέψει σε πλήρεις αρχάριους να εισέλθουν στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με έναν εξαιρετικά απλό, ασφαλή και γρήγορο τρόπο.

Antoine: Από ποιες χώρες δέχεστε πελάτες από αυτήν τη στιγμή?

Srdjan: Αυτήν τη στιγμή δεχόμαστε πελάτες από 82 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παρατίθενται εδώ: https://kriptomat.io/global/

Antoine: Πόσους ενεργούς πελάτες έχετε αυτήν τη στιγμή; Από πού προέρχονται οι περισσότεροι από αυτούς τους χρήστες?

Srdjan: Προς το παρόν έχουμε περισσότερους από 10 χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες και σταθερή αύξηση 20% -25% σε μήνα. Η πλειονότητα των χρηστών προέρχεται από την Ευρώπη, αλλά με την πρόσφατη προσθήκη περισσότερων μεθόδων πληρωμής, βλέπουμε μια σταδιακή αύξηση των πελατών από όλο τον κόσμο. Ο επόμενος στόχος μας είναι το 100k εγγεγραμμένο σήμα χρήστη και ελπίζουμε να το επιτύχουμε έως το τέλος του 2019.

Antoine: Υπάρχουν σχέδια για την αποδοχή μη Ευρωπαίων πελατών σύντομα?

Srdjan: Δεχόμαστε ήδη μη Ευρωπαίους πελάτες, αλλά εργαζόμαστε για την προσθήκη περισσότερων επιλογών πληρωμής προκειμένου να παρέχουμε πραγματική παγκόσμια υποστήριξη. Προς το παρόν, υποστηρίζουμε το Skrill που είναι πραγματικά παγκόσμιο, αλλά θα προσθέσουμε νέους τοπικά δημοφιλείς τρόπους πληρωμής.

Antoine: Ποια νομίσματα μπορούν να αγοραστούν στο χρηματιστήριο Kriptomat?


Srdjan: Μπορείτε να αγοράσετε 29 κρυπτονομίσματα. αναφέρονται εδώ: https://kriptomat.io/price-of-cryptocurrencies/

Antoine: Μπορείτε να μας πείτε για την επερχόμενη πώληση διακριτικών ασφαλείας; Ποιο είναι το soft-cap, το hard-cap και ποια θα είναι τα οφέλη που προσφέρονται στους επενδυτές?

Srdjan: Έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο όπου χρειαζόμαστε κεφάλαια για να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας και να μας οδηγήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα STO επειδή είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να συγκεντρώσουμε κεφάλαια που επιτρέπει στους υπάρχοντες χρήστες και μέλη της κοινότητας που ήδη πιστεύουν σε μας να επενδύσουν στο έργο μας. Δεν αναζητούμε μόνο μια επένδυση, αλλά και πιστούς χρήστες που θα ευαγγελίσουν και θα χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μας. Είναι μια win-win κατάσταση. Εάν είμαστε επιτυχημένοι, οι επενδυτές μας θα είναι επιτυχημένοι και πιστεύουμε ότι είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να χτίσουμε κάτι μεγάλο αν οι επενδυτές μας είναι οι χρήστες μας που χρησιμοποιούν πραγματικά την υπηρεσία.

Ψάχνουμε για επένδυση 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Προσφέρουμε στους επενδυτές μας μερίδιο 8% των εσόδων μας και 4% των ελεγμένων κερδών μας.

Το soft cap είναι 1 εκατομμύριο ευρώ και διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την έκδοση του διακριτικού εάν δεν το φτάσουμε. Λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο έγγραφο προσφοράς ασφαλείας που μπορείτε να βρείτε στην πλατφόρμα crowdfunding Desico, η οποία θα εκδώσει την ασφάλειά μας. Για να πάτε πηγαίνετε στο https://kriptomat.io/sto

Antoine: Σε τι θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα κεφάλαια?

Srdjan: Μέχρι στιγμής, έχουμε επικεντρωθεί στην κατασκευή ενός προϊόντος, στις σχέσεις και στην απόδειξη του επιχειρηματικού μοντέλου. Με τα νέα κεφάλαια, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία μηχανισμών απόκτησης χρηστών και στη βελτίωση της πλατφόρμας.

Ο προσανατολισμός των δαπανών που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του STO:

– 60% Ανάπτυξη – Μάρκετινγκ, αύξηση πελατειακής βάσης

– 18% ανάπτυξη προϊόντων

– 12% Ασφάλεια, συμμόρφωση

– 10% λειτουργίες, υποστήριξη

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι η αγορά κρυπτογράφησης βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και τα πράγματα κινούνται γρήγορα. Έχουμε κάνει ελιγμούς με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής και προσαρμόζουμε τις ξαφνικές αλλαγές της αγοράς και αυτό σχεδιάζουμε να κάνουμε και στο μέλλον. Εάν η κατάσταση της αγοράς αλλάξει σημαντικά, θα περιστρέψουμε και θα αλλάξουμε κατεύθυνση, εάν είναι απαραίτητο.

Antoine: Η αγορά αρχίζει να κορεστεί με ανταλλαγές, πώς θα διαφοροποιηθείτε?

Srdjan: Επειδή δημιουργούμε μερικά καταπληκτικά νέα προϊόντα. Ενσωματώνουμε τα διακριτικά ERC-1155 με βάση το Ethereum επόμενης γενιάς στο ανταλλακτικό Kriptomat. Αυτή η υιοθέτηση εικονικών αντικειμένων που βασίζονται σε blockchain είναι η πρώτη του είδους του και γίνεται με σκοπό να παίξει την εμπειρία του χρήστη. Με άλλα λόγια, είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης βασισμένο σε blockchain που θα ενισχύσει την αφοσίωση, θα αυξήσει την αξία ζωής του πελάτη και θα επιταχύνει την απόκτηση χρηστών.

Πρόσφατα παρουσιάσαμε μια επαναστατική πύλη μέσων ERC1155 Token Mint, δίνοντας σε όλους τον κόσμο την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους προσαρμοσμένα tokens. Οι περιπτώσεις χρήσης είναι αμέτρητες και δεν έχουμε ακόμη γρατσουνίσει την επιφάνεια του τι μπορεί να γίνει με ένα τόσο ισχυρό εργαλείο.

Φαίνεται λοιπόν ότι πηγαίνουμε περισσότερο προς την κατεύθυνση της υποστήριξης παικτών και προγραμματιστών παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει ότι ως ανταλλαγή θα προσελκύσουμε περισσότερο την κοινότητα τυχερών παιχνιδιών και μπορεί να είναι μόνο το πρώτο τμήμα πελατών που υιοθέτησε πλήρως την κρυπτογράφηση.

Antoine: Ποια είναι τα μακροπρόθεσμα σχέδια για το Kriptomat?

Srdjan: Η αποστολή μας είναι να φέρουμε κρυπτονομίσματα σε κάθε νοικοκυριό. Αυτό μπορεί να είναι όσον αφορά την παροχή στους ανθρώπους του καλύτερου τρόπου ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων, ή όσον αφορά την παροχή ενός πολύτιμου προϊόντος ή θήκης χρήσης που χρησιμοποιεί blockchain και crypto. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτή η τεχνολογία θα ενσωματωθεί σε κάθε πόρο της ζωής μας, και ακριβώς όπως τα πρωτόκολλα του Διαδικτύου, οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς πώς λειτουργεί για να το χρησιμοποιήσουν.

Antoine: Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να μοιραστείτε για το Kriptomat?

Srdjan: Είμαστε πολύ διαφανείς με την κοινότητά μας και χαιρετίζουμε μια ανοιχτή συζήτηση στα κανάλια κοινωνικών μέσων. Καλώ όλους όσους το διαβάζουν να συμμετάσχουν στο κανάλι Telegram όπου μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τα μέλη της ομάδας μας. Γνωρίζουμε ότι είναι συχνά δύσκολο να διατηρηθεί μια προσωπική σχέση με την κοινότητα όταν ο αριθμός των χρηστών αρχίζει να αυξάνεται εκθετικά, αλλά κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια να απαντήσουμε σε κάθε μήνυμα.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε το Κρυπτόμα δικτυακός τόπος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map