Darren Marble, Διευθύνων Σύμβουλος Έκδοσης – Σειρά Συνέντευξης

Πρόσφατα είχα την ευχαρίστηση να έχω συνέντευξη από τον Darren Marble, CEO της Issuance. Μέσω του ρόλου του ως CEO της CrowdFundX, ο Ντάρεν έχει εκτεταμένη εμπειρία στο μάρκετινγκ Reg A + IPOs και ψηφιακών προσφορών ασφαλείας σε θεσμικούς και λιανικούς επενδυτές. Αυτή η εμπειρία ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το Issuance (μια πλατφόρμα που συνδέει τους εκδότες ψηφιακής ασφάλειας με τους επενδυτές) καθώς ο Darren γνωρίζει τι αναζητούν οι επενδυτές και τι χρειάζεται για μια επιτυχημένη και συμβατή προσφορά. Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την έκδοση.

RS: Μπορείτε να μας πείτε λίγα πράγματα για το τι κάνει η Έκδοση και το μακροπρόθεσμο όραμα?

DM: Η Issuance αναπτύσσει μια τράπεζα επενδύσεων με δυνατότητα τεχνολογίας για εκδότες ψηφιακών κινητών αξιών – ένα σύγχρονο Goldman Sachs. Το όραμά μας είναι να είμαστε η κορυφαία τράπεζα επενδύσεων για ψηφιακά χρεόγραφα, η οποία πιστεύουμε ότι είναι η επόμενη μεγάλη τάση στις κεφαλαιαγορές.

Πιστεύουμε στις ρυθμιζόμενες αγορές, την προστασία των επενδυτών και είμαστε σίγουροι ότι οι ΗΠΑ θα είναι η κορυφαία αγορά παγκοσμίως για ψηφιακά χρεόγραφα.

RS:  Η Issuance ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση του CrowdFundX, πώς θα ενσωματωθεί αυτή η εξαγορά με το Issuance?

DM: Η Issuance έχει εκτελέσει μια επιστολή προθέσεων (LOI) για την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της CrowdfundX (CfX), μιας εταιρείας μάρκετινγκ της FinTech που είναι γνωστή για την εμπορία ορισμένων από τις πιο αξιοσημείωτες προσφορές ψηφιακών κινητών αξιών (DSOs) και του κανονισμού (Reg) A + IPO. Μερικοί από τους πελάτες της CfX περιλαμβάνουν το Drake’s Virginia Black Whisky, το KODAKOne και το tZERO, μεταξύ άλλων.  

Οι κυρίαρχες επενδυτικές τράπεζες του μέλλοντος θα συνδυάσουν αποτελεσματικά την ψηφιακή τεχνολογία κινητών αξιών με τις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η έκδοση στον πυρήνα της είναι εταιρεία τεχνολογίας, ενώ η CfX είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών με αξιόλογους πελάτες της βιομηχανίας και καθιερωμένες ροές εσόδων. Ως εκ τούτου, το CfX είναι μια φυσική απόκτηση για έκδοση.  

Η συναλλαγή, η οποία αναμένεται να κλείσει τον Φεβρουάριο του 2019, θα υπόκειται σε δέουσα επιμέλεια και σε οριστικά νομικά έγγραφα αποδεκτά από όλα τα μέρη. Μόλις ολοκληρωθεί, η μάρκα CfX θα καταργηθεί και η έκδοση θα είναι η διαρκής μάρκα.  

RS: Πώς διαφέρει η πλατφόρμα σας από παρόμοιες πλατφόρμες έκδοσης όπως η Securitize, για παράδειγμα?

DM: Η έκδοση ασχολείται με το μάρκετινγκ διαπραγμάτευσης και την αύξηση κεφαλαίου, το οποίο είναι το μεγαλύτερο σημείο πόνου στην αγορά. Λειτουργούμε ως γέφυρα μεταξύ πλατφορμών tokenization και δευτερεύουσας πλατφόρμας συναλλαγών, καθώς κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν είναι πραγματικός άντληση κεφαλαίων.

Τον Σεπτέμβριο, ανακοινώσαμε μια στρατηγική συνεργασία με την Securitize για να προσφέρουμε στους πελάτες τους έκθεση στο σωστό δίκτυο επενδυτών και να αυξήσουμε την πιθανότητα χρηματοδότησής τους. Αντίθετα, η Securitize προσφέρει μια αποδεδειγμένη λύση tokenization για τους πελάτες μας, οι οποίοι απαιτούν μια αποδεδειγμένη λύση συμμόρφωσης για την εμπορία των ψηφιακών τους τίτλων.


RS: Πώς εκδίδει η αγορά σε πιθανούς επενδυτές?

DM: Η Issuance αναπτύσσει μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στους εκδότες να προωθούν τις προσφορές τους απευθείας σε επικυρωμένους, ενδιαφερόμενους επενδυτές. Οι εκδότες θα πληρώνουν μια χρέωση στην Έκδοση κάθε φορά που στέλνουν ένα μήνυμα σε έναν επενδυτή στην πλατφόρμα μας, με την αμοιβή να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του μηνύματος του επενδυτή. Για παράδειγμα, ένα μήνυμα προς έναν θεσμικό επενδυτή θα έχει υψηλότερη αμοιβή από ένα μήνυμα σε έναν διαπιστευμένο επενδυτή.

Το Issuance βρίσκεται στη διαδικασία συνεργασίας με έναν μεσίτη-έμπορο, το οποίο θα μας επιτρέψει να αποκομίσουμε τέλη επιτυχίας όταν οι επενδυτές προέρχονται από την έκδοση που επενδύουν σε μια συμφωνία.  

Η εφαρμογή Issuance αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα μέσα του 2019. Εν τω μεταξύ, πουλάμε παραδοσιακά συμβουλευτικά συμβόλαια και συμβόλαια μάρκετινγκ όπου η Issuance χρησιμεύει ως εισαγωγέας μεταξύ των πελατών μας και του δικτύου επενδυτών μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις σχέσεις μας με μερικούς από τους πιο ενεργούς επενδυτές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε όλο τον κόσμο και έχουμε αποκτήσει με επιτυχία κεφάλαιο μέσω αυτού του μοντέλου για πολλούς πελάτες. Οι συμβουλευτικές και εμπορικές δεσμεύσεις μας πωλούνται σε μοντέλο αμοιβής για υπηρεσία, όπου η Έκδοση πληρώνεται κατ ‘αποκοπή χρέωση από μήνα σε μήνα.

RS: Ο ιστότοπός σας σημειώνει ότι η Έκδοση «παρέχει μοναδικά κίνητρα για επενδυτές», μπορείτε να μας πείτε ποια κίνητρα προσφέρει η Έκδοση που την ξεχωρίζει?

DM: Οι επενδυτές γενικά θέλουν πρόσβαση στις καλύτερες προσφορές στους γύρους με τις υψηλότερες εκπτώσεις. Η έκδοση έχει πρόσβαση σε μερικές από τις πιο ιδιόκτητες, επιθυμητές συμφωνίες του κλάδου, κάτι που αποτελεί κίνητρο για τους επενδυτές –ιδιαίτερα τους θεσμικούς επενδυτές και τα ψηφιακά κεφάλαια– να συνεργαστούν μαζί μας.

Για παράδειγμα, μόλις υπογράψαμε μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που είναι εισηγμένη στη NASDAQ, η οποία λειτουργεί ως μια ιστορική προσφορά ψηφιακών κινητών αξιών (DSO). Η εταιρεία έχει ανώτατο όριο αγοράς 250 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει διαπραγματευτεί δημόσια στο NASDAQ για περισσότερο από μια δεκαετία. Αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά DSO στον κλάδο και η έκδοση έχει αποκλειστική πρόσβαση στη συμφωνία. Η αρχική υποδοχή από τους επενδυτές μας ήταν απίστευτα θετική και θα πιστοποιήσει περαιτέρω την Έκδοση ως εταιρεία με πραγματική ιδιόκτητη ροή συναλλαγών. 

RS: Η έκδοση «επιτρέπει στους επενδυτές να λαμβάνουν μόνο συγκεκριμένες προσφορές», μπορείτε να μας πείτε πώς λειτουργεί αυτό και πώς είναι επωφελές για τους επενδυτές και τους εκδότες?

DM: Το πρόβλημα με τις τρέχουσες πλατφόρμες είναι ότι εστιάζουν στον εκδότη και εμπορεύονται κάθε συμφωνία που κάνουν σε κάθε επενδυτή στη βάση δεδομένων τους. Επιπλέον, η πλειονότητα των επενδυτών σε αυτές τις πλατφόρμες είναι αυτοκατευθυνόμενοι επενδυτές λιανικής. Αυτή η προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα σενάριο απώλειας-απώλειας-απώλειας για εκδότες, επενδυτές και πλατφόρμες. Είναι ένας από τους μεγάλους λόγους που μέχρι σήμερα καμία πλατφόρμα crowdfunding μετοχών δεν είχε πραγματική επιτυχία.

Η στρατηγική μας για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι αντίθετη, αλλά απλή: Η έκδοση θα επιλυθεί πρώτα για τους επενδυτές. Η εφαρμογή μας θα εξυπηρετήσει τους επενδυτές –το πιο περιζήτητο τμήμα της αγοράς– και θα διασφαλίσει ότι προστατεύουμε τόσο το απόρρητό τους όσο και, το πιο σημαντικό, τον χρόνο τους.   

Η εφαρμογή Issuance θα συγκεντρώσει το προφίλ των επενδυτών και θα προσφέρει πληροφορίες προτίμησης κατά τη διαδικασία εγγραφής, οι οποίες μπορούν να ολοκληρωθούν μέσω της ίδιας της εφαρμογής ή μέσω των θεσμικών αντιπροσώπων πωλήσεών μας που θα εισαγάγουν πληροφορίες προφίλ για λογαριασμό των επενδυτών.  

Συγκεντρώνοντας πληροφορίες προφίλ και προτιμήσεων εκ των προτέρων, η Έκδοση γνωρίζει ποιες προσφορές ενδιαφέρονται οι επενδυτές και ποιες συμφωνίες δεν ενδιαφέρονται. Όταν ένας εκδότης πληρώνει αμοιβή για την εμπορία της διαπραγμάτευσης σε θεσμικό επενδυτή, για παράδειγμα, αυτή η συμφωνία θα να αποσταλεί σε επενδυτή ο οποίος έχει εκδηλώσει ρητά ενδιαφέρον για αυτό το είδος συμφωνίας.

Σκεφτείτε το ως μια τεχνολογία που ταιριάζει. Αντιστοιχίζοντας καλύτερα τις σωστές προσφορές, στους σωστούς επενδυτές, την κατάλληλη στιγμή, αυξάνουμε τη μετατροπή και όλοι κερδίζουν.

RS: Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για το σύστημα κατάταξης που υπάρχει μέσα στην πλατφόρμα?

DM: Αναπτύσσουμε έναν αλγόριθμο για τον οποίο μπορούμε να μοιραστούμε περισσότερα σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουμε.

RS: Ποια είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια που μπορείτε να προτείνετε στους εκδότες για να επιτύχετε μια υψηλή κατάταξη εντός της πλατφόρμας?

DM: Η έκδοση επικεντρώνεται στη συνεργασία με καθιερωμένες επιχειρήσεις και εταιρείες που αποτελούν αντικείμενο δημόσιας διαπραγμάτευσης. Τελικά, οι εκδότες των οποίων οι συμφωνίες είναι οι πιο υψηλού κινδύνου και προσφέρουν τους πιο δίκαιους και επιτακτικούς όρους στους επενδυτές, θα έχουν υψηλότερη κατάταξη στην εφαρμογή μας.

RS: Η έκδοση προσφέρει υπηρεσίες μετά την πώληση, μπορείτε να μας πείτε λίγα για αυτές τις υπηρεσίες και τα οφέλη?

DM: Η έκδοση προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης μετά την αγορά για εκδότες που συγκεντρώνουν επιτυχώς κεφάλαια και καταγράφουν τους ψηφιακούς τίτλους τους σε μια δευτερεύουσα πλατφόρμα συναλλαγών. Η άντληση κεφαλαίων είναι μόνο η μισή μάχη: οι εκδότες πρέπει να συνεχίσουν την επιθετική αγορά στους επενδυτές μετά την αύξηση, προκειμένου να αυξήσουν την προβολή, τη ρευστότητα και το όριο αγοράς των ψηφιακών τους τίτλων.

Η υποστήριξη μετά την αγορά είναι μια από τις πιο παραμελημένες αλλά κρίσιμες υπηρεσίες που οι εκδότες ψηφιακών κινητών αξιών θα πρέπει να επιτύχουν μακροπρόθεσμα. Η έκδοση προσφέρει επί του παρόντος συμβάσεις υποστήριξης μετά την αγορά με όρους 6 μηνών ή 12 μηνών, με τους όρους 12 μηνών που προσφέρουμε με ελαφριά μηνιαία έκπτωση.

RS: Υπάρχει κάτι άλλο που θέλετε να μοιραστείτε σχετικά με το έργο σας?

DM: Η έκδοση αυξάνει αυτήν τη στιγμή τον δικό μας κύκλο κεφαλαίων, και ορισμένοι από τους τρέχοντες και δεσμευμένους επενδυτές μας περιλαμβάνουν τους Alpha Omega Capital Partners, Slim Ventures, Proactive Capital και Business Instincts Group, για να αναφέρουμε μερικά.  

Εάν θέλετε να επενδύσετε στο ψηφιακό οικοσύστημα κινητών αξιών και θέλετε μια εταιρεία με αποδεδειγμένη ομάδα, έλξη και έσοδα, θα έλεγα ότι είμαστε ένα μεγάλο στοίχημα – και οι επενδυτές μας θα συμφωνούσαν. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες επενδυτικό μας πακέτο, επισκεφθείτε www.issuance.com.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map