Andy Strott, συνιδρυτής της Realecoin ™ – Series Interview

Ο Andy Strott είναι ο συνιδρυτής της Realecoin ™ – ένα αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε πολυκατοικίες που παράγουν εισόδημα και χρειάζεται αναδιαμόρφωση ή ανακαίνιση και σε στενοχωρημένες ευκαιρίες στεγαστικών δανείων σε όλες τις ΗΠΑ.

Ο Andy έχει εργαστεί ως στέλεχος με μερικούς από τους μεγαλύτερους διαχειριστές κεφαλαίων στις Ηνωμένες Πολιτείες – BlackRock, Alliance Bernstein και MFS Investment Management. Έχει εργαστεί σε δύο διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας επιλεγεί για να ηγηθεί νέων πρωτοβουλιών στο εξωτερικό. Ο κ. Strott έχει διαρθρωμένα κεφάλαια ακινήτων και ευκαιρίες κοινοπραξίας, καθώς επίσης έχει πραγματοποιήσει αναδοχές για περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα ανάπτυξη, αναδιαμόρφωση πολλών οικογενειών, μη εξυπηρετούμενα δάνεια, χρηματοδότηση γεφυρών και ημιώροφος. Ο κ. Strott έχει επίσης χρησιμεύσει ως σύμβουλος για νεοσύστατες τεχνολογίες, και ανέπτυξε την πρώτη από το είδος της διασυνοριακής εμπορικής πύλης καταχώρησης ακινήτων για Κινέζους επενδυτές σε συνεργασία με την Fang.com, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα ακινήτων στην Κίνα. Ο κ. Strott έλαβε το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την Columbia Business School.

AT: Ειδικεύεστε κυρίως σε πολυκατοικίες που παράγουν εισόδημα και χρειάζονται ανακατασκευή ή ανακαίνιση. Πώς δημιουργείτε αυτές τις ιδιότητες?

AS: Το αμοιβαίο κεφάλαιο Realecoin επενδύει σε ακίνητα πολλαπλών οικογενειών που χρειάζονται ανακατασκευή ή ανακαίνιση ΚΑΙ στενοχωρημένο χρέος στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ. Πηγαίνουμε όλα τα έργα μας από ένα μακροχρόνιο δίκτυο σχέσεων στη βιομηχανία ακινήτων που χρονολογείται πάνω από 30 χρόνια.

AT: Ποιος είναι ο μέσος χρόνος κράτησης για μια ιδιοκτησία?

AS: Κάθε επένδυση είναι μοναδική, αλλά για τις πολυκατοικίες μας, ο χρόνος αναμονής μας πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 3-5 ετών. Για το στενοχωρημένο στεγαστικό χρέος μας, οι χρόνοι αναμονής μας κυμαίνονται μεταξύ 18-36 μηνών.

AT: Υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτείες ή πόλεις στις οποίες εστιάζετε, ή εναλλακτικά που αποφεύγετε?

AS: Για τις πολυκατοικικές μας ιδιοκτησίες, κοιτάμε στις ΗΠΑ σε πρωτεύουσες και δευτερογενείς πόλεις. Για το στενοχωρημένο στεγαστικό χρέος, επενδύουμε κυρίως στις νοτιοανατολικές, νοτιοδυτικές και μεσοδυτικές περιοχές. Τείνουμε να αποφεύγουμε τη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης και πολλά μέρη της Καλιφόρνιας λόγω ενός πιο δικαστικού περιβάλλοντος που αυξάνει τον χρόνο και το κόστος αναμονής.

AT: Αυτήν τη στιγμή εστιάζετε στα ακίνητα των ΗΠΑ. Οποιαδήποτε σχέδια για διεθνή?

AS: Όχι.

AT: Το πρώτο ακίνητο που αγοράζετε είναι το 162-164 East 82nd St. στην Upper East Side της Νέας Υόρκης. Αυτό που σε έκανε να επιλέξεις αυτήν την ανάπτυξη για να είναι η πρώτη σου?

ΟΠΩΣ ΚΑΙ: Αυτό ήταν ένα ακίνητο στο οποίο εργάζονται οι Azrak και έχουν επενδύσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνιση των διαμερισμάτων και την αύξηση των ενοικίων. Το ακίνητο είναι πλήρως μισθωμένο σε αυτό το στάδιο και αντιπροσωπεύει ένα ελκυστικό IRR στο χαρτοφυλάκιο κεφαλαίων.

AT: Πώς σκοπεύετε να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας από ανταγωνιστές όπως το BlockEstate και το Property Coin?

AS: Ο κύριος διαφοροποιητής μας είναι ότι είμαστε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο τόσο μετοχών ακινήτων όσο και χρέους.


AT: Θα πληρώνετε μερίσματα; Εάν ναι, πρέπει να διανέμονται ανά τρίμηνο ή ετησίως; Ποια είναι η αναμενόμενη πληρωμή μερισμάτων?

AS: Ναι. Τριμηνιαίος. 6-8%.

AT: Πώς αποζημιώνεται η ανώτερη διοίκηση του ταμείου? 

AS: 2,5% Τέλη Διαχείρισης, τα οποία θα πληρώνουν μισθούς ολόκληρης της ομάδας μας. Συν 20% των κερδών. Θα διατηρούμε επίσης το 10% των ψηφιακών τίτλων Realecoin που εκδίδονται.

AT: Θα μπορούσατε να μοιραστείτε εν συντομία μαζί μας ορισμένα από τα στοιχεία της λίστας ελέγχου δέουσας επιμέλειας όταν εξετάζετε ιδιότητες για πιθανή απόκτηση?

AS: Αυτό περιλαμβάνει:

 • Πληροφορίες μισθωτή – Μισθώσεις, αντίγραφο του τρέχοντος μισθώματος, κατάλογος των καταθέσεων ασφαλείας, αντιγραφή συμφωνιών κοινής περιοχής.
 • Συμφωνίες τρίτων – Διαρθρωτικές εκθέσεις, Περιβαλλοντικές εκθέσεις, Αναφορά νέας φάσης Ι, όταν υπάρχει Μελέτη HVAC, όταν είναι διαθέσιμη Επισκευές Οροφής.
 • Τίτλος / Έρευνα – Δέσμευση Πολιτικής Τίτλου με Εξαιρέσεις, Έρευνα, Ασφάλιση Τίτλου, Αντίγραφο Δήλωσης Ευκολιών.
 • Αναφορές / Σχέδια – Πιστοποιητικά πληρότητας, Πιστοποιητικό οικοδόμησης, Πιστοποιητικό πληρότητας όλων των μισθωτών, Πλήρες σετ οικοδομικών σχεδίων, Πλήρες σετ αρχείων CAD για ακίνητα, Σχέδια AsBuilt.
 • Σχέδια και εγκρίσεις ανάπτυξης ιστότοπου
 • Πρόγραμμα εκκρεμών TI και LC
 • Συμφωνίες σέρβις – Ανελκυστήρας, Επεξεργασία Νερού, Ασφάλεια κ.λπ..
 • Εγγυήσεις – Οροφή, Άλλο
 • Χρηματοοικονομικά / επιχειρησιακά έγγραφα
 • Προϋπολογισμός λειτουργίας (Τελευταία τρία χρόνια, YTD)
 • Πρόβλεψη λειτουργικού προϋπολογισμού
 • Μηνιαίες καταστάσεις εσόδων / εξόδων ΕΕ
 • Αναλυτικές βελτιώσεις κεφαλαίου

AT: Οτιδήποτε άλλο θέλετε να αναφέρετε για το Realecoin?

AS: Εμείς στην Realecoin είμαστε στην πρώτη γραμμή μιας τεράστιας πρωτοβουλίας στο σταυροδρόμι των ακινήτων και της τεχνολογίας για να κάνουμε τις επενδύσεις σε ακίνητα των ΗΠΑ ευκολότερες για τους επενδυτές. Περιττό να πούμε ότι ένας σημαντικός χρόνος και δουλειά πολλών ανθρώπων έχει φτάσει στο Presale μας, και όμως, είμαστε μόνο στις πρώτες μέρες αυτού του εγχειρήματος και προσβλέπουμε στην επόμενη φάση της επιχείρησής μας.

AT: Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να κάνετε αυτήν τη συνέντευξη. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί να επισκεφτεί το Ιστοσελίδα Realecoin.

* Η Realecoin επαν-επωνυμίστηκε ως Resolute.Fund. Οι λειτουργίες και οι στόχοι της εταιρείας παραμένουν οι ίδιοι, με τη μόνη αλλαγή να είναι στο όνομα *

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map