Επένδυση στην υλοποίηση (NASDAQ: MTLS)

Υλοποιώ (NYSE: MTLS) είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο καθιερωμένες εταιρείες στον τομέα της εκτύπωσης 3D. Ιδρύθηκε το 1990, η εταιρεία πρωτοστάτησε σε διάφορες τεχνολογίες και μεθόδους με την πάροδο των ετών που έχουν γίνει βιομηχανικά πρότυπα. Καθώς η τρισδιάστατη εκτύπωση έχει γίνει όλο και πιο εξελιγμένη, οι βιομηχανίες από την αεροδιαστημική έως την αρχιτεκτονική εξαρτώνται σταδιακά όλο και περισσότερο από εταιρείες όπως η Materialize για την παραγωγή προϊόντων χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας. Το Materialize είναι σε καλή θέση για να αξιοποιήσει τη συνεχιζόμενη τρισδιάστατη επανάσταση της εκτύπωσης που παρατηρείται σήμερα σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Τι είναι Υλικό (MTLS)?

Η Τρισδιάστατη εκτύπωση, επίσης γνωστή ως κατασκευή προσθέτων, είναι η διαδικασία εισαγωγής σχεδίων που δημιουργούνται από υπολογιστή σε λογισμικό, το οποίο με τη σειρά του καθοδηγεί μια μηχανή να προσθέτει στρώμα σε στρώμα υλικού για τη δημιουργία τρισδιάστατων αντικειμένων. Τα οφέλη της τρισδιάστατης εκτύπωσης σε σχέση με την παραδοσιακή κατασκευή περιλαμβάνουν αυξημένη ικανότητα προσαρμογής των προϊόντων, περισσότερη ελευθερία σχεδιασμού, ταχύτερα χρονοδιαγράμματα παραγωγής και λιγότερα ζητήματα αλυσίδας εφοδιασμού λόγω της ψηφιοποίησης όλων των πτυχών της διαδικασίας. Η τρέχουσα παγκόσμια μεταποιητική βιομηχανία αξίζει περίπου 12,8 τρισεκατομμύρια δολάρια. Από αυτό, η τρισδιάστατη εκτύπωση μπόρεσε να συλλάβει μόνο λιγότερο από 0,1% του μεριδίου αγοράς.

Με έδρα το Βέλγιο με καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η Materialize κατέχει και λειτουργεί 175 εκτυπωτές 3D σε 18 διαφορετικές χώρες. Οι 1.900 υπάλληλοί τους διασφαλίζουν ότι η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη ποικίλων αναγκών πελατών. Το Materialize παρέχει λύσεις σε πελάτες μέσω τριών διαφορετικών επιχειρηματικών ροών. Η πρώτη τους ροή είναι το λογισμικό, το οποίο παρέχει στις εταιρείες την απαραίτητη τεχνολογία για τη δημιουργία τρισδιάστατων τυπωμένων προϊόντων εντός των δικών τους τρισδιάστατων εκτυπωτών. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τη διαδικασία εκτύπωσης για να διασφαλίσουν ότι πληρούνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από τη σχεδίαση έως την εκτύπωση. Με το να είναι συμβατό με τους περισσότερους εκτυπωτές 3D, το λογισμικό της Materialise δημιούργησε ένα οικοσύστημα φιλικό προς το χρήστη και μπορεί να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα. Οι κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού (OEM) τρισδιάστατων εκτυπωτών όπως οι HP, Nikon και Essentium συνεργάστηκαν όλοι με την Materalise για να διασφαλίσουν ότι το λογισμικό λειτουργεί ομαλά στα μηχανήματά τους.

Η δεύτερη ροή είναι ιατρική, η οποία επιτρέπει στους πελάτες του ιατρικού τομέα να παρέχουν θεραπείες προσαρμοσμένες σε κάθε μοναδικό ασθενή μέσω προσαρμοσμένων τυπωμένων και σχεδιασμένων εργαλείων οπτικοποίησης, εμφυτευμάτων ή ακόμη και χειρουργικών εργαλείων. Η μεγαλύτερη βάση πελατών για αυτήν τη ροή περιλαμβάνει νοσοκομεία, ερευνητικά ιδρύματα και κατασκευαστές ιατρικών συσκευών. Παραδείγματα αυτής της εργασίας περιλαμβάνουν μια συνεργασία με τον Henry Ford Health Systems to 3D εκτύπωση 1.000 καρδιές. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό Materialize, οι γιατροί μπόρεσαν να αναπτύξουν ένα τρισδιάστατο μοντέλο οργάνων προκειμένου να σχεδιάσουν μια λεπτομερή στρατηγική πριν από τις ιατρικές διαδικασίες που δεν μπορούν να παρέχουν οι παραδοσιακές σαρώσεις. Αυτό είναι επωφελές καθώς επιτρέπει μια σε βάθος κατανόηση των ειδικών περιστάσεων για τον ασθενή και, κατά συνέπεια, μειώνει την αναγκαιότητα των επεμβατικών χειρουργικών διαδικασιών.

Το τελευταίο ρεύμα είναι η κατασκευή, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να συνεργάζονται με την Materialize για την ανάπτυξη σχεδίων και τη χρήση των εγκαταστάσεων της Materialise για τη δημιουργία προϊόντων. Με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια εκτύπωσης 3D στον κόσμο, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε 20 διαφορετικά υλικά και σε 15 διαφορετικούς τύπους φινιρισμάτων. Μόλις αποφασιστεί ένα σχέδιο, η εταιρεία θα συνεργαστεί με πελάτες σε πρωτότυπα και θα εξασφαλίσει ικανοποίηση πριν ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή. Οι εταίροι στη ροή κατασκευής περιλαμβάνουν τη Microsoft, την Airbus και την Panasonic.

Γιατί υλοποιείται (MTLS) Υλη?

Ενώ ο αριθμός των δημοσίων εταιρειών στον τομέα της εκτύπωσης 3D έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, το μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο της Materialise το βοηθά να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Οι τρεις ξεχωριστές επιχειρηματικές γραμμές της εταιρείας εξυπηρετούν μια ποικιλία πελατών. Μέσω αυτών των τριών διαφορετικών ροών εσόδων, η εταιρεία είναι πολύ διαφοροποιημένη σε σύγκριση με άλλες εταιρείες εκτύπωσης 3D που επικεντρώνονται σε μία ή δύο εξειδικευμένες περιοχές. Ως αποτέλεσμα της διαφοροποίησης της Materialise, οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις των πιθανών μειώσεων σε οποιαδήποτε βιομηχανία που εξυπηρετούν μειώνονται σημαντικά..

Εκτός από τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών, η ποικιλία των μεθόδων που χρησιμοποιεί το Materialize είναι επίσης ένα άλλο πλεονέκτημα που κατέχει έναντι του ανταγωνισμού. Ενώ άλλες εταιρείες εξαρτώνται από ορισμένους τύπους τεχνολογίας 3D Printing για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, η Materialize κατάφερε να καινοτομήσει και να πειραματιστεί με μια ποικιλία μεθόδων.. Στερεολιθογραφία, αλληλεπίδραση λέιζερ, μοντελοποίηση απόθεσης τήξης και τεχνολογία PolyJet είναι όλες οι διαφορετικές μέθοδοι εκτύπωσης 3D που είναι συμβατές με το λογισμικό Materialize. Ως αποτέλεσμα αυτής της συμβατότητας, μπορούν να επιλεγούν διαφορετικές μέθοδοι και υλικά με βάση τις ανάγκες των πελατών, επιτρέποντας μεγαλύτερη προσαρμογή και, τελικά, προϊόντα υψηλότερης ποιότητας.

Υλοποίηση (MTLSΠροοπτικές

Λόγω της δεκαετίας εμπειρίας τους, το Materialize έχει καταστεί βιομηχανικό πρότυπο για πολλούς κατασκευαστές τρισδιάστατων εκτυπωτών. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία είναι σε θέση να αναπτυχθεί ταχύτατα καθώς ο τομέας καθιερώνεται. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μόνο το 0,1% της κατασκευής χρησιμοποιεί τη διαδικασία εκτύπωσης 3D. Ως δημιουργός βιομηχανικού προτύπου λογισμικού για τρισδιάστατους εκτυπωτές, ο ρυθμός ανάπτυξης για την εταιρεία θα πρέπει να παραμείνει συνεπής όσο ο τομέας στο σύνολό του συνεχίζει να επεκτείνεται.

Το Materialize είναι σε θέση να διατηρήσει μια θέση στην κορυφή της βιομηχανίας εκτύπωσης 3D λόγω σε μεγάλο βαθμό της καινοτομίας και της ικανότητάς του να εισέρχεται σε νέους τομείς. Για παράδειγμα, μια επένδυση στο Ditto, μια διαδικτυακή δοκιμαστική υπηρεσία γυαλιών, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς επενδυτές ως παράδειγμα της ικανότητας της Materialise να προσαρμόζει τις υπάρχουσες τεχνολογίες για την επίλυση σύγχρονων προβλημάτων. Στρατηγικές επενδύσεις και συνεργασίες όπως αυτό δείχνουν ότι θα υπάρχουν ολοένα και περισσότερες αγορές για είσοδο καθώς η τεχνολογία εκτύπωσης 3D γίνεται πιο mainstream και υιοθετείται ευρέως.

Πού να αγοράσετε Υλικά (MTLS) Αποθέματα

Ένας μεσίτης που προτείνουμε είναι Firstrade.


Η Firstrade είναι μια κορυφαία διαδικτυακή εταιρεία μεσιτείας που προσφέρει μια πλήρη σειρά επενδυτικών προϊόντων και εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν επενδυτές όπως εσείς να αναλάβουν τον έλεγχο του οικονομικού σας μέλλοντος. Από την ίδρυσή της το 1985, η Firstrade έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξίας και ποιότητας.

Συνδυάζοντας την ιδιόκτητη τεχνολογία συναλλαγών, ένα εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εφαρμογές για κινητά, η Firstrade προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις επενδυτικές σας ανάγκες.  Firstrade είναι μέλος της FINRA / SIPC.

Επένδυση στην υλοποίηση (NASDAQ: MTLS) Επένδυση στην υλοποίηση (NASDAQ: MTLS) Επένδυση στην υλοποίηση (NASDAQ: MTLS)
★★★★★ ★★★★★ Επανεξέταση Firstrade

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ M1 Οικονομική κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Public.com

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

100 $

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Προσφορές

Δωρεάν αποθέματα *

* Ανατρέξτε στον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Προσφορές

Κανένας

Προβολή

Κανένας

Περίληψη

Με εμπειρία τριών δεκαετιών, το λογισμικό Materialise, οι ιατρικές και οι υλικές λύσεις το καθιστούν κορυφαίο στη βιομηχανία. Ενώ η εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι ο τομέας των τρισδιάστατων εκτυπώσεων βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα. Καθώς αυτός ο τύπος διαδικασίας παραγωγής υιοθετείται ευρύτερα, το Materialize είναι σε πολύ καλή θέση για να αναβαθμιστεί και να εισέλθει σε αναδυόμενους τομείς όπου θα μπορούσε να εφαρμοστεί αυτή η τεχνολογία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map