Επένδυση σε Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)

Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη σύνθεση DNA. Το Twist Biosciences δραστηριοποιείται στον τομέα της συνθετικής βιολογίας, ο οποίος περιλαμβάνει την εφαρμογή αρχών μηχανικής στον τομέα της βιολογίας για τη δημιουργία γενετικού υλικού που δεν υπάρχει στον φυσικό κόσμο. Καινοτομίες όπως η δημιουργία μικροοργανισμών για τον καθαρισμό των πετρελαιοκηλίδων κατέστη δυνατή χάρη στη συνθετική βιολογία. Η τεχνολογία πίσω από αυτό το έργο είναι ακόμα πολύ καινούργια και το Twist Biosciences έχει κερδίσει ένα μεγάλο ξεκίνημα στον ανταγωνισμό μέσω των προόδων που έχουν σημειώσει μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης.

Τι είναι το Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)?

Το Twist Biosciences ιδρύθηκε το 2013 από δύο επιστήμονες, την Emily Leproust και τον Bill Peck. Οι ιδρυτές της εταιρείας δημιούργησαν το Twist με σκοπό την κατασκευή και πώληση ειδικού DNA για χρήση στην έρευνα και ανάπτυξη. Η κατασκευή γίνεται μέσω της πλατφόρμας σύνθεσης DNA της Twist Bioscience, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για την παραγωγή DNA σε κλίμακα «γράφοντας» σε μικροπλάκες πυριτίου. Η συγγραφή γενετικών αλληλουχιών είναι συχνά το πιο χρονοβόρο και δαπανηρό μέρος της διαδικασίας όταν εργάζεστε σε έρευνα που περιλαμβάνει DNA. Ως αποτέλεσμα, πολλές ερευνητικές εταιρείες επιλέγουν να αγοράσουν αντ ‘αυτού από εταιρείες όπως το Twist αντί να κάνουν τη γραφή στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε θέση να κερδίσουν χαμηλότερο κόστος, εκμεταλλευόμενοι τις οικονομίες κλίμακας και τις διαδικασίες της τεχνολογίας Twist Biosciences. Η σύνταξη της σωστής ακολουθίας είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του ακριβούς γενετικού υλικού που απαιτείται για τη διεξαγωγή των ερευνητικών τους μελετών. Η διαδικασία αγοράς είναι τόσο απλή όσο η αποστολή των απαιτούμενων ακολουθιών στο διαδίκτυο και η παραγγελία. Μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την ποσότητα του υλικού που παραδόθηκε, ο χρόνος που απαιτείται για τη διεξαγωγή έρευνας μειώνεται σημαντικά.

Η εταιρεία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και απασχολεί πάνω από 500 άτομα παγκοσμίως. Μία από τις μεγαλύτερες πελατειακές βάσεις τους είναι εταιρείες στον τομέα της βιοφάρμας. Χρησιμοποιώντας το γενετικό υλικό που κατασκευάστηκε από το Twist, ερευνητές σε αυτόν τον τομέα μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν πειράματα για να κατανοήσουν καλύτερα και ενδεχομένως να βρουν θεραπείες για καρκίνο, αυτοάνοσες ασθένειες, καρδιαγγειακές παθήσεις και μολυσματικές ασθένειες. Μεγάλο μέρος αυτής της εργασίας γίνεται μέσω του Twist Biopharma, ενός τμήματος των Twist Biosciences. Αυτό το τμήμα έχει δημιουργήσει μια ιδιόκτητη γενετική βιβλιοθήκη που αποθηκεύει τον γενετικό κώδικα σε ένα ευρύ φάσμα υπαρχουσών ακολουθιών που εμφανίζονται φυσικά μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ερευνητές για να μελετήσουν σε ένα εργαστήριο που καθορίζει πώς το σώμα συμπεριφέρεται και αντιδρά σε διαφορετικούς τύπους φαρμάκων και είναι ζωτικής σημασίας στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης φαρμάκων..

Γιατί το Twist Biosciences Corp (TWST) Υλη?

Το DNA είναι το θεμελιώδες δομικό στοιχείο στη μελέτη των βιολογικών επιστημών. Το χαμηλού κόστους, εξαιρετικά αξιόπιστο συνθετικό DNA ανοίγει τις πόρτες σε επιπλέον τομείς έρευνας με ανεκμετάλλευτο διαταραχές. Η εταιρεία διαθέτει πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της γεωργίας και της χημικής κατασκευής. Μέσα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτούς τους τομείς χρησιμοποιώντας το Twist κατασκευασμένο DNA, προϊόντα όπως προηγμένα βιοκαύσιμα, βιολογικά προϊόντα, ανανεώσιμες χημικές ουσίες, βιολογικά ειδικά χημικά έχει αναπτυχθεί.

Το Twist Biosciences είναι πιο γνωστό για την ανάπτυξη μικροπλάκων πυριτίου, οι οποίες έχουν μειώσει δραστικά τον χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται για την εγγραφή και αποθήκευση DNA. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Twist, το συνθετικό DNA κατασκευάζεται και στη συνέχεια γράφεται σε τσιπ πυριτίου που ονομάζονται μικροπλάκες. Αυτές οι μικροπλάκες μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να διατηρούν συγκεκριμένες αλληλουχίες γενετικού υλικού, επιτρέποντας έτσι σε επιστήμονες και ερευνητές να αγοράσουν μικροπλάκες που περιέχουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να διεξάγουν την έρευνά τους. Παραδοσιακά, κάθε μικροπλάκα κατασκευάστηκε από πλαστικό και περιείχε 96 πηγάδια, που είναι οι περιοχές όπου το DNA και άλλο γενετικό υλικό αποθηκεύεται στις μικροπλάκες. Μέσα από τις εξελίξεις που ανέπτυξε η Twist που μιμούνται τη μικρογραφία που παρατηρείται στους ημιαγωγούς τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει πλέον τη δυνατότητα να κατασκευάζει μικροπλάκες πυριτίου που διαθέτουν 9.600 πηγάδια. Αυτή η αύξηση επιτρέπει σε κάθε πλάκα να γράφει και να αποθηκεύει μια πολύ μεγαλύτερη ποσότητα συνθετικού βιολογικού υλικού, όπως γονίδια, παραλλαγές βιβλιοθηκών και ομάδες ολιγονουκλεοτιδίων. Κατά μέσο όρο, τα προϊόντα Twist μπορούν να εξοικονομήσουν ερευνητικό εργαστήριο έως και 90.000 $ και 37 ώρες σε σύγκριση με την εκτέλεση της εργασίας στο σπίτι.

Twist Biosciences είδους (TWSTΠροοπτικές

Η εταιρεία μπόρεσε να συμβαδίσει με τις μεταβαλλόμενες τάσεις σε μια σχετικά νέα αγορά και δεν φοβάται να επενδύσει χρήματα σε ιδέες έχοντας κατά νου μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Για παράδειγμα, όταν η εταιρεία άρχισε να βάζει πόρους στο NGS (Next Generation Sequencing) το 2018, ήταν ένα μικρό μέρος της επιχείρησης της εταιρείας. Μόνο λίγα χρόνια αργότερα, η NGS δημιουργεί σχεδόν το ήμισυ των συνολικών εσόδων τους. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας από τον Twist έχει περιγραφεί από τον CEO Leproust ως που επιτρέπει στις ανάντη εταιρείες. Καθώς η τιμή και ο χρόνος που απαιτείται για το Twist να παράγει αλληλουχίες DNA συνεχίζει να μειώνεται, περισσότερες εταιρείες είναι πιθανό να αναθέσουν σε τρίτους την παραγωγή γενετικού υλικού.

Εν αναμονή της μελλοντικής ανάπτυξης, η Twist σχεδιάζει να επεκτείνει τις παραγωγικές και εμπορικές της δυνατότητες με την προσθήκη του “Factory of the Future” που βρίσκεται ακριβώς έξω από το Πόρτλαντ, στο Wilsonville. Αυτή η εγκατάσταση 110.000 τετραγωνικών ποδιών είναι πιθανό να τεθεί σε λειτουργία το 2022. Αυτή η επέκταση πρόκειται να διπλασιάσει σχεδόν το μέγεθος του εργατικού δυναμικού και να επιτρέψει στην εταιρεία να αναπτυχθεί εκθετικά, επιτρέποντάς τους να φτάσουν σε μεγαλύτερη πελατειακή βάση και επέκταση της προσέγγισής τους παγκοσμίως σε νέους τομείς. Καθώς η ζήτηση για τα προϊόντα τους συνεχίζει να αυξάνεται, αυτή η επέκταση θα επιτρέψει στην εταιρεία να κλιμακωθεί και να την τοποθετήσει καλά για επιθετική ανάπτυξη σε νέες αγορές.

Πού να αγοράσετε Twist Biosciences Corp (TWST) Αποθέματα

Ένας μεσίτης που προτείνουμε είναι Firstrade.

Η Firstrade είναι μια κορυφαία διαδικτυακή εταιρεία μεσιτείας που προσφέρει μια πλήρη σειρά επενδυτικών προϊόντων και εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν επενδυτές όπως εσείς να αναλάβουν τον έλεγχο του οικονομικού σας μέλλοντος. Από την ίδρυσή της το 1985, η Firstrade έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξίας και ποιότητας.

Συνδυάζοντας την ιδιόκτητη τεχνολογία συναλλαγών, ένα εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εφαρμογές για κινητά, η Firstrade προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις επενδυτικές σας ανάγκες.  Firstrade είναι μέλος της FINRA / SIPC.


Επένδυση σε Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) Επένδυση σε Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) Επένδυση σε Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)
★★★★★ ★★★★★ Επανεξέταση Firstrade

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ M1 Οικονομική κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Public.com

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

100 $

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Προσφορές

Δωρεάν αποθέματα *

* Ανατρέξτε στον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Προσφορές

Κανένας

Προβολή

Κανένας

Περίληψη

Με την παραγωγή γενετικού υλικού που καθίσταται δυνατή από τη συνθετική βιολογία, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες για νέες και συναρπαστικές επιστημονικές καινοτομίες. Η τεχνολογία μικροπλάκας πυριτίου της Twist για προσδιορισμό αλληλουχίας DNA τους επέτρεψε στην κατασκευή συνθετικού υλικού υψηλής ποιότητας με πολύ χαμηλότερο κόστος και υψηλότερο όγκο σε σύγκριση με τους συναδέλφους της. Καθώς περισσότερες εταιρείες γίνονται άνετες και εξοικειωμένες με τις δυνατότητες της συνθετικής βιολογίας και ανακαλύπτονται νέες καινοτομίες, οι επιλογές ανάπτυξης για το Twist παραμένουν εξαιρετικά ελπιδοφόρες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map