Επένδυση σε μετοχές Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN)

Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: ΕΓΓΡΑΦΗ) είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η εταιρεία μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τις ερευνητικές και αναπτυξιακές της δυνατότητες για να φέρει γρήγορα φάρμακα στην αγορά που άλλαξαν τη ζωή αμέτρητων ατόμων. Οι καινοτομίες που ανέπτυξε η εταιρεία βελτίωσαν το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης φαρμάκων, οδηγώντας σε αποδοτικές δαπάνες και μειώνοντας το κόστος διάθεσης των ναρκωτικών στην αγορά. Η εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, παρακολουθώντας τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες και αναζητώντας τρόπους αξιοποίησης για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. 

Τι είναι το Regeneron Pharmaceuticals (ΕΓΓΡΑΦΗ)?

Ιδρύθηκε το 1988, η αρχική εστίαση της φαρμακευτικής έρευνας του Regeneron ήταν στην αναγέννηση των εγκεφαλικών νευρώνων για τη θεραπεία ασθενών με νόσο Huntington, νόσο Alzheimer και νόσο Parkinson. Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση, το πρώτο τους φάρμακο ξεκίνησε κλινικές δοκιμές. Ενώ το αρχικό φάρμακο δεν πέρασε αυτές τις δοκιμές, η Regeneron έκτοτε έχει επεκτείνει την ερευνητική της εστίαση σε αρκετούς άλλους τομείς. Μετά από δύο δεκαετίες δοκιμής και σφάλματος, το πρώτο φάρμακο ARCALYST της εταιρείας εισήλθε στην αγορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η εταιρεία απασχολεί τώρα περίπου 9.000 άτομα παγκοσμίως και διαθέτει οκτώ εγκεκριμένες από την FDA θεραπείες στην αγορά σήμερα. Το χαρτοφυλάκιό τους καλύπτει ένα ευρύ φάσμα φαρμάκων, που καλύπτουν αλλεργικές και φλεγμονώδεις ασθένειες, καρκίνο, καρδιαγγειακές και μεταβολικές παθήσεις, νευρομυϊκές παθήσεις, μολυσματικές ασθένειες και σπάνιες ασθένειες.

Ο συνιδρυτής Γιώργος Δ. Γιανκόπουλος είναι επιστήμονας με εκπαίδευση και κατατάχθηκε ως ο κύριος ερευνητής για 6 από τα 8 εγκεκριμένα φάρμακα που η Regeneron έχει φέρει στην αγορά. Παρά τους ρόλους του ως Προέδρου και Διευθυντή Επιστημονικού Διευθυντή, ο Γιανκόπουλος παραμένει ιδιαίτερα εμπλεκόμενος στην έρευνα και την ανάπτυξη της εταιρείας. Μέσα από τη συνεχιζόμενη δουλειά του, ο Γιανκόπουλος έγινε ο 11ος πιο αναφερόμενος επιστήμονας στη δεκαετία του 1990 και πολλές από τις μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη φαρμακευτική έρευνα σήμερα είναι άμεσο αποτέλεσμα της έρευνάς του.

Γιατί η Regeneron Pharmaceuticals (ΕΓΓΡΑΦΗ) Υλη?

Ο κύκλος ζωής της έρευνας και ανάπτυξης της Regeneron επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία «Velocisuite» που αναπτύχθηκε από την εταιρεία το 2003. Με τη χρήση αυτής της σειράς εργαλείων, καθίστανται δυνατά καινοτόμα και ακριβή αποτελέσματα σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας δοκιμής ναρκωτικών. Αυτή η σουίτα τεχνολογίας άρχισε να αναπτύσσεται το 2003 και περιλαμβάνει VeolciGene, VeolciMouse και VeolciHum. Μαζί, αυτή η σουίτα εργαλείων επιτρέπει γρήγορο χειρισμό και αναπαραγωγή του γενετικού υλικού εργαστηριακών ποντικών. Με αυτόν τον τρόπο, διάφορες γενετικές διαταραχές μπορούν να αναπαραχθούν μαζικά, επιτρέποντας την παραγωγή αντισωμάτων πλήρως ανθρώπου σε ποντίκια. Αυτοί οι παράγοντες είναι εξαιρετικά ευεργετικοί για τη δοκιμή φαρμάκων, επιτρέποντας ένα εξαιρετικά ακριβές αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει τον αντίκτυπο της θεραπείας στους ανθρώπους. Η ανάπτυξη ποντικών με γενετικές συνθέσεις παρόμοιες με τους ανθρώπους επέτρεψε στην εταιρεία ξυρίστε μήνες μακριά από το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης φαρμάκων.

Πιο πρόσφατα, η εταιρεία έλαβε σημαντική προσοχή για την ανάπτυξη μιας θεραπείας COVID-19. Χρησιμοποιώντας το Velocisuite και άλλες τεχνολογίες, η Regeneron έλαβε 450 εκατομμύρια δολάρια από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών για να αναπτύξει μια θεραπεία αντισωμάτων για τον ιό στο πλαίσιο της Επιχείρησης Warp Speed ​​της αμερικανικής κυβέρνησης. Στη θεραπεία, γνωστή ως REGN-COV2, δόθηκε άδεια έκτακτης ανάγκης από το FDA. Ο Regeneron έλαβε σημαντική προσοχή στα μέσα ενημέρωσης όταν αναφέρθηκε ότι το REGN-COV2 δόθηκε στον Πρόεδρο Donald Trump όταν υποβλήθηκε σε θεραπεία για τη διάγνωση του COVID-19. Η θεραπεία είναι πολύ παρόμοια με αυτή που ανέπτυξε η εταιρεία κατά την πανδημία του Έμπολα. Ένα παρόμοιο κοκτέιλ φαρμάκων που χορηγήθηκε σε ασθενείς με Έμπολα οδήγησε σε ποσοστό επιβίωσης σχεδόν 90% εάν χορηγηθεί κατά τις πρώτες ημέρες της μόλυνσης.

Regeneron Φαρμακευτικά προϊόντα (ΕΓΓΡΑΦΗΠροοπτικές

Η εταιρεία διαθέτει πολλά φάρμακα σε διαφορετικές φάσεις της δοκιμαστικής διαδικασίας του FDA. Συνολικά, υπάρχουν 31 φάρμακα που παράγονται εσωτερικά από τη Regeneron και βρίσκονται επί του παρόντος είτε σε στάδιο 1, 2 είτε σε 3 κλινικές δοκιμές. Αυτές οι δοκιμές περιλαμβάνουν 8.400 ασθενείς σε περισσότερες από 53 χώρες. Αν και είναι αδύνατο να προβλεφθεί ποια πρόκειται να εγκριθούν, οι εσωτερικές ερευνητικές δυνατότητες της εταιρείας έχουν ένα σταθερό ιστορικό δημιουργίας προϊόντων που το κάνουν στην αγορά. Η εταιρεία επανεπενδύει ένα εντυπωσιακό Το 30% των ετήσιων εσόδων επιστρέφει στην έρευνα και την ανάπτυξη. Αυτό το μερίδιο εσόδων ευθυγραμμίζεται με τους γίγαντες της βιομηχανίας όπως η Pfizer και σηματοδοτεί μια σοβαρή δέσμευση για συνεχή ανάπτυξη μέσω της διαφοροποίησης των προσφορών προϊόντων. Με αυτήν την προοπτική, η εταιρεία είναι σταθερά μπροστά από την καμπύλη και έχει τη δυνατότητα να φέρνει όλο και περισσότερα προϊόντα αγορά.

Η προσέγγιση του Regeneron στην ανάπτυξη ναρκωτικών είναι μοναδική και έχει πολλά οφέλη. Ίσως το πιο σημαντικό για την προσέγγισή τους είναι το Regeneron Genetics Center, το οποίο άνοιξε το 2013 και έχει ήδη αλληλουχήσει τα γονιδιώματα άνω του 1 εκατομμυρίου ανθρώπων. Αυτό το έργο έχει κάνει το Regeneron κάτοχο μιας από τις μεγαλύτερες γενετικές βάσεις δεδομένων στον κόσμο. Μέσω ερευνητικών μελετών και συγκατάθεσης εθελοντών, η Regeneron συλλέγει γενετικές πληροφορίες, τις ανωνυμοποιεί και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το αναλυτικό λογισμικό τους για να εξετάσει τα γενετικά χαρακτηριστικά. Μόλις αναλυθούν τα δεδομένα, η εταιρεία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει αυτές τις γενετικές αλληλουχίες στην έρευνα για τα ναρκωτικά. Κατανοώντας τη σημασία που θα έχει η γενετική αλληλούχιση στο μέλλον των δοκιμών και της ανάπτυξης ναρκωτικών, η Regeneron συνεργάζεται επίσης με μεγάλους φαρμακοποιούς όπως Pfizer και AstraZeneca για τη χρηματοδότηση παγκόσμιων ερευνητικών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην επιτάχυνση και τη βελτίωση της τεχνολογίας γενετικής αλληλούχησης. Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να δημιουργήσει αποτελεσματικότητα στην έρευνα, οδηγώντας σε περισσότερες εξελίξεις στην ανάπτυξη και την ανακάλυψη ναρκωτικών και, τελικά, στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας.

Πού να αγοράσετε Regeneron Pharmaceuticals (ΕΓΓΡΑΦΗ) Αποθέματα

Ένας μεσίτης που προτείνουμε είναι Firstrade.

Η Firstrade είναι μια κορυφαία διαδικτυακή εταιρεία μεσιτείας που προσφέρει μια πλήρη σειρά επενδυτικών προϊόντων και εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν επενδυτές όπως εσείς να αναλάβουν τον έλεγχο του οικονομικού σας μέλλοντος. Από την ίδρυσή της το 1985, η Firstrade έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξίας και ποιότητας.

Συνδυάζοντας την ιδιόκτητη τεχνολογία συναλλαγών, ένα εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εφαρμογές για κινητά, η Firstrade προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις επενδυτικές σας ανάγκες.  Firstrade είναι μέλος της FINRA / SIPC.

Επένδυση σε μετοχές Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Επένδυση σε μετοχές Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Επένδυση σε μετοχές Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN)
★★★★★ ★★★★★ Επανεξέταση Firstrade

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ M1 Οικονομική κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Public.com

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

100 $

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Προσφορές

Δωρεάν αποθέματα *

* Ανατρέξτε στον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Προσφορές

Κανένας

Προβολή

Κανένας

Περίληψη

Η Regeneron είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που έχει δεσμευτεί να επενδύσει στην έρευνα και την ανάπτυξη. Μέσω αυτής της δέσμευσης, έχουν δημιουργήσει μια σειρά από προσεγγίσεις και μεθόδους που είναι μοναδικές στον κλάδο. Αυτές οι εξελίξεις επέτρεψαν στην αγορά ενός σταθερού αγωγού θεραπευτικών φαρμάκων. Με τη συνεχή εστίασή τους στη γενετική αλληλούχιση ως προσέγγιση στην ανάπτυξη φαρμάκων, οι βελτιώσεις στην τεχνολογία με την πάροδο του χρόνου θα ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση τους ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner