Επένδυση σε αποθέματα Illumina (NASDAQ: ILMN)

Illumina (NYSE: ILMN) είναι μια εταιρεία γονιδιωματικής με έδρα στο Σαν Ντιέγκο. Ιδρύθηκε το 1998, η εταιρεία έγινε ηγέτης της βιομηχανίας μέσω της ανάπτυξης τεχνολογίας και εξοπλισμού γενετικής αλληλούχησης. Μέσω αυτής της εργασίας, τα προϊόντα Illumina έχουν γίνει το βιομηχανικό πρότυπο σε διάφορους τομείς. Η Illumina έχει ξεχωρίσει ως μία από τις κορυφαίες καινοτόμες εταιρείες στον αναδυόμενο τομέα γονιδιωματικής, η οποία έχει συγκεντρώσει σημαντικό ενδιαφέρον από επενδυτές που βλέπουν τις δυνατότητες μακροπρόθεσμης ανάπτυξης. Οι καινοτομίες που ανέπτυξε η Illumina επέτρεψαν στους επιστήμονες να κάνουν σημαντικές ανακαλύψεις στη μελέτη ασθενειών και άνοιξαν την πόρτα σε αμέτρητες άλλες κλινικές και ερευνητικές εφαρμογές που δεν θα ήταν ποτέ εφικτές πριν από λίγα χρόνια..

Τι είναι το Illumina (ILMN)?

Η γονιδιωματική, η οποία αναφέρεται στη μελέτη των γονιδίων και των συναφών λειτουργιών τους, έχει ερευνηθεί για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Ωστόσο, το τελευταίο κύμα καινοτομιών μόλις άνοιξε την πόρτα σε ένα εντελώς νέο σύνορο εφαρμογών στους τομείς της υγείας και της ιατρικής. Οι πιο σημαντικές καινοτομίες προϊόντων της Illumina ήταν στον τομέα της αλληλουχίας των γονιδιωματικών. Η γονιδιωματική (ή γενετική) αλληλουχία μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως λήψη στιγμιότυπου ολόκληρου του γενετικού υλικού ενός ατόμου. Μέσω αυτής της διαδικασίας, μπορούν να εντοπιστούν παραλλαγές σε μοριακό επίπεδο που μπορούν να καθοδηγήσουν τις επιλογές θεραπείας για τους ασθενείς, να διερευνήσουν τις γενετικές σχέσεις και την προέλευση και να προσδιορίσουν την ευαισθησία σε συγκεκριμένες ασθένειες. Οι προόδους που ανέπτυξε η εταιρεία έχουν μειώσει το κόστος συναρμολόγησης ενός γονιδιώματος από σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2003 σε 1000 δολάρια το 2014. Αυτά τα κόστη αναμένεται να μειωθούν περαιτέρω στα 100 $ χρησιμοποιώντας τη νεότερη τεχνολογία της εταιρείας NovaSeq. Η μείωση αυτού του κόστους θα είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διεύρυνση των κλινικών εφαρμογών της γενετικής αλληλούχησης. Μέσα από το έργο τους, η Illumina στοχεύει να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο μελετά και αντιμετωπίζεται η ανθρώπινη υγεία.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Next Generation Sequencing (NGS) του Illumina, το DNA, το RNA και η μεθυλίωση μπορούν να προσδιοριστούν αλληλουχίες για μια ποικιλία ερευνητικών και κλινικών χρήσεων. Το NGS επιτρέπει στους επιστήμονες να μελετήσουν γενετικό υλικό σε βάθος που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ πριν. Ερευνητές στον τομέα της ιατρικής έχουν χρησιμοποιήσει αυτές τις νέες μεθόδους για να μελετήσουν την αναπαραγωγική υγεία, τον καρκίνο, τη μικροβιολογία, τις αυτοάνοσες διαταραχές, τις καρδιακές παθήσεις και τις νευρολογικές και ψυχιατρικές διαταραχές.

Γιατί το Illumina (ILMN) Υλη?

Μέσα από καινοτομίες στην έρευνα και την ανάπτυξη τις τελευταίες δεκαετίες, η Illumina κατάφερε να διατηρήσει το προπύργιο αυτής της αγοράς. Η κορυφαία τεχνολογία NGS στη βιομηχανία χρησιμοποιείται στο Illumina σε όλο τον εξοπλισμό της. Η Illumina προσφέρει 6 τύπους «Sequencers» (μηχανές που ακολουθούν γενετικό υλικό) για να καλύψει τις ανάγκες μιας μεγάλης και διαφορετικής πελατειακής βάσης, από βασικά ιατρικά εργαστήρια έως τα μεγαλύτερα διεθνή ερευνητικά κέντρα του κόσμου. Ως αποτέλεσμα αυτής της διαφοροποίησης, πάνω από το 90% των δεδομένων αλληλουχίας που δημιουργήθηκαν ποτέ στον κόσμο έχει χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της Illumina.

Λόγω αυτής της κυριαρχίας στην αγορά, η Illumina κατάφερε να εξασφαλίσει αρκετές συνεργασίες με την πάροδο των ετών σε περαιτέρω ερευνητικά έργα αιχμής. Για παράδειγμα, η εταιρεία ίδρυσε ένα εταιρική σχέση δημόσιου-ιδιωτικού τομέα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της επιδημίας του Έμπολα στη Δυτική Αφρική. Χρησιμοποιώντας τα Sequencers της Illumina, διατέθηκαν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο δεδομένα σχετικά με τον τρόπο εξάπλωσης και μετάλλαξης της νόσου, δίνοντας στους επιστήμονες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ανάπτυξη εμβολίων και άλλων θεραπειών. Πιο πρόσφατα, η Illumina ήταν η πρώτη εταιρεία που είχε εγκεκριμένη από την FDA συσκευή δοκιμής NGS για το COVID-19. Η τεχνολογία που ανέπτυξε η Illumina κατέστησε δυνατή την ανίχνευση της γενετικής προέλευσης της λοίμωξης, δίνοντας στους επιστήμονες περισσότερη εικόνα για την ταχεία μετακίνηση του COVID σε όλες τις κοινότητες. Ο εξοπλισμός Illumina ήταν επίσης ο πρώτος που ακολουθούσε ολόκληρο το γονιδίωμα COVID-19 στις αρχές του 2020, επιτρέποντας στους επιστήμονες να αποκτήσουν κρίσιμη εικόνα για την ασθένεια στα νήπια της.

Illumina (ILMNΠροοπτικές

Εκτός από την τρέχουσα προσφορά προϊόντων τους, βασικός μοχλός για περαιτέρω ανάπτυξη είναι η απόκτηση της Grail το 2020 για 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η δοκιμασία πολλαπλού καρκίνου του Grail έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα νέα εργαλεία για την καταπολέμηση του καρκίνου. Μόνο μέσω των εξετάσεων αίματος, η τεχνολογία Grail έχει τη δυνατότητα εντοπίστε περισσότερους από 50 τύπους καρκίνου στα πρώτα τους στάδια. Με επενδύσεις επιχειρηματικού κεφαλαίου από ονόματα όπως Τζεφ Μπέζος και Μπιλ Γκέιτς, Το Grail είναι σε καλή θέση για να εκμεταλλευτεί τις συνέργειες με το Illumina. Η Grail υποστηρίζεται ήδη από την τεχνολογία Illumina NGS και η ένωση αυτών των δύο εταιρειών θα ενισχύσει περαιτέρω αυτήν τη σχέση. Γνωστή ως υγρή βιοψία, η τεχνολογία εξετάσεων αίματος έχει ήδη υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές και στοχεύει στην έγκριση της FDA στο εγγύς μέλλον. Μόλις εγκριθεί, θα είναι δυνατό ο έλεγχος του καρκίνου να αποτελεί μέρος των καθημερινών φυσικών εξετάσεων ρουτίνας, με απλή εξέταση αίματος να είναι το μόνο που θα ήταν απαραίτητο. Η αγορά για δοκιμές καρκίνου έγκαιρης ανίχνευσης εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 75 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2035. Με αυτήν την εξαγορά, η Illumina θα είναι σε θέση να καλύψει μεγάλο μέρος αυτής της ζήτησης στην αγορά τα επόμενα χρόνια.

Το Grail είναι ένα μόνο παράδειγμα της δυνατότητας που έχει η γονιδιωματική για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την υγεία και την ιατρική. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, όλο και περισσότερες εφαρμογές για την τεχνολογία της Illumina θα ανακαλυφθούν. Άλλες ενδιαφέρουσες οδοί για πιθανή ανάπτυξη βρίσκονται στον τομέα της αναπαραγωγικής ιατρικής, με προγεννητικό έλεγχο και άλλες ευρείες κλινικές εφαρμογές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πού να αγοράσετε το Illumina (ILMN) Αποθέματα

Ένας μεσίτης που προτείνουμε είναι Firstrade.

Η Firstrade είναι μια κορυφαία διαδικτυακή εταιρεία μεσιτείας που προσφέρει μια πλήρη σειρά επενδυτικών προϊόντων και εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν επενδυτές όπως εσείς να ελέγχετε το οικονομικό σας μέλλον. Από την ίδρυσή της το 1985, η Firstrade έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξίας και ποιότητας.

Συνδυάζοντας την ιδιόκτητη τεχνολογία συναλλαγών, ένα εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εφαρμογές για κινητά, η Firstrade προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις επενδυτικές σας ανάγκες.  Firstrade είναι μέλος της FINRA / SIPC.


Επένδυση σε αποθέματα Illumina (NASDAQ: ILMN) Επένδυση σε αποθέματα Illumina (NASDAQ: ILMN) Επένδυση σε αποθέματα Illumina (NASDAQ: ILMN)
★★★★★ ★★★★★ Επανεξέταση Firstrade

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ M1 Οικονομική κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Public.com

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

100 $

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Προσφορές

Δωρεάν αποθέματα *

* Ανατρέξτε στον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Προσφορές

Κανένας

Προβολή

Κανένας

Περίληψη

Η τεχνολογία Illumina έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική κοινότητα μελετά την ανθρώπινη γενετική. Μέσα από δεκαετίες καινοτομίας, η εταιρεία έκανε βήματα που έθεσαν τα θεμέλια για εκπληκτικές εξελίξεις στην έρευνα. Είναι πιθανό ότι αμέτρητες εφαρμογές για γονιδιωματική έρευνα δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί και η εξάρτηση της αγοράς από τον εξοπλισμό Illumina σημαίνει ότι η εταιρεία είναι σε καλή θέση για να συνεχίσει να αναπτύσσεται καλά στο μέλλον.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map