Το TokenMarket αποκτά την έγκριση FCA, ενώ συνεργάζεται με το CMS equIP

Δύο βήματα προς τα εμπρός

Η τελευταία εβδομάδα μας έφερε πολλές αξιοσημείωτες εξελίξεις από το TokenMarket. Αυτές οι ανακοινώσεις περιλάμβαναν όχι μόνο μια νέα εταιρική σχέση, αλλά και την έγκριση των κανονιστικών ρυθμίσεων. Αυτό σηματοδοτεί μια συναρπαστική στιγμή για το TokenMarket, καθώς η σκληρή δουλειά τους για την προσφορά STO τελικά επιτυγχάνεται.

Επερχόμενες STO

Αρχικά, το TokenMarket έχει λάβει επίσημα ένα επίσημο έγκριση για την ολοκλήρωση του δικού τους STO. Αυτό το πράσινο φως δόθηκε από την FCA και ανοίγει το δρόμο, όχι μόνο για το TokenMarket STO, αλλά και για την πλατφόρμα για να ξεκινήσει να φιλοξενεί εκδηλώσεις συμβόλων για μια ποικιλία εταιρειών.

Έχοντας αυτό κατά νου, διάφορες εταιρείες περιμένουν να ολοκληρώσουν τις δικές τους STO μέσω του TokenMarket. Τα ακόλουθα τρία αναμένεται να είναι τα πρώτα που θα το πράξουν.

 • DOVU
 • Σύστημα ανταμοιβής και εξαργύρωσης για ανταμοιβές βάσει κινητικότητας
 • Αμύγδαλο
  • Κίνητρα για βιώσιμες συνήθειες δαπανών μέσω του blockchain
  • Cryotech Nordic
   • Υγεία και ευεξία μέσω «Cryo Cabins»
   • Μόλις του δοθεί η είσοδος στο FCA sandbox, Διευθύνων Σύμβουλος της TokenMarket, Ράιαν Χάνλεϊ, μίλησε για τα νέα. Είπε,

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση της FCA για το STO μας, με την κυκλοφορία να αναμένεται αμέσως. Ανυπομονούμε να βγούμε από το sandbox, να ολοκληρώσουμε την άντληση κεφαλαίων και την έκδοση μετοχών, και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε την έναρξη STO για άλλες φιλόδοξες επιχειρήσεις… Η πρόσβαση στη χρηματοδότηση εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τις ΜΜΕ – παραμένει δύσκολη και ακριβή, και αυτό ισχύει πίσω οικονομική ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας και πλούτου. Ελπίζουμε ότι το δικό μας STO μπορεί να αποδείξει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία blockchain για να μεταμορφώσετε τον τρόπο αύξησης του κεφαλαίου. “

    Συνέχισε,

    «Ταυτόχρονα, θέλουμε να προσφέρουμε στην ευρεία και βαθιά ομάδα διεθνών επενδυτών μας το είδος συναρπαστικών επενδυτικών ευκαιριών που είχαν προηγουμένως κλείσει σε αυτούς. Πιστεύουμε ότι οι STO δεν υπόσχονται τίποτα λιγότερο από το μετασχηματισμό και τον εκδημοκρατισμό των κεφαλαιαγορών. “

    Συνεργασίες

    Πηγαίνοντας στο δικό τους ανακοίνωση Όσον αφορά την FCA, η TokenMarket ανακοίνωσε επίσης μια στρατηγική συνεργασία με το CMS equIP.

    Αυτή η συνεργασία δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους πελάτες (ΜΜΕ), μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, όταν φιλοξενεί ένα STO. Ενώ το TokenMarket θα προσφέρει μια πλατφόρμα που θα διευκολύνει αυτά τα συμβάντα συμβόλων, το CMS equIP μπορεί να αναλάβει τους ρόλους ενός νομικού συμβούλου, εκπαιδευτή και δικτυακού δικτύου. Μαζί, αυτές οι δύο εταιρείες προσφέρουν μια υπηρεσία μεγαλύτερη από το άθροισμα των ανταλλακτικών τους.

    Το παρακάτω είναι αυτό που έλεγαν εκπρόσωποι από κάθε εταιρεία σχετικά με τη συνεργασία.

    Ράιαν Χάνλεϊ, Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TokenMarket, δήλωσε,


    «Οι ΜΜΕ αποτελούν τη ραχοκοκαλιά κάθε σύγχρονης οικονομίας, αλλά πολλές συγκρατούνται από την έλλειψη και το κόστος της χρηματοδότησης της ανάπτυξης. Οι STO ανοίγουν έναν νέο, φθηνότερο, ευκολότερο τρόπο για φιλόδοξες εταιρείες να συγκεντρώσουν κεφάλαια. Η σημερινή ανακοίνωση είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο για την προώθηση των STOs στο mainstream. Συνεργαζόμενοι με το CMS equIP, όχι μόνο θα εντοπίσουμε εταιρείες με την πιο εμπορική υπόσχεση, αλλά θα προσφέρουμε σε αυτές τις εταιρείες ένα άλλο, κρίσιμο επίπεδο υποστήριξης στην πλοήγηση στον κόσμο της χρηματοδότησης STO. “

    Charles Kerrigan, Τραπεζικός συνεργάτης στο CMS equIP, δήλωσε,

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την TokenMarket. Η TokenMarket είναι μια νέα και καινοτόμος εταιρεία που εκπροσωπεί μια σειρά από συναρπαστικές επιχειρήσεις από όλη την κοινότητα του blockchain που διαθέτουν εξαιρετικές ιδιότητες που αναζητούμε από επιχειρήσεις πρώτου σταδίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα CMS equIP. Η συνεργασία μας θα προσφέρει επίσης πραγματική αξία για τα μέλη του eIP που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν το πλαίσιο χρηματοδότησης STO μέσω της πλατφόρμας επενδύσεων και της κοινότητας της TokenMarket. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την TokenMarket και τους πελάτες τους και προσβλέπουμε στις συνέργειες που θα φέρει αυτή η συνεργασία. “

    TokenMarket

    Η TokenMarket είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2016. Η εταιρεία διατηρεί την έδρα της στο Γιβραλτάρ και προσανατολίζει τις δραστηριότητές της στην παροχή μιας πλατφόρμας crowdfunding. Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες που διευκολύνουν την έκδοση διακριτικών ασφαλείας.

    Οι δραστηριότητες της εταιρείας επιβλέπονται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Ryan Hanley.

    CMS equIP

    Το CMS equIP είναι μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ιδρύθηκε το 2015. Όπως υποδηλώνουν το όνομά τους, λειτουργούν με τρόπο ώστε να εξοπλίσουν τις ΜΜΕ με τα εργαλεία για την ολοκλήρωση μιας εκδήλωσης δημιουργίας κεφαλαίων. Αυτό έρχεται κυρίως με τη μορφή νομικών συμβουλών, αλλά επεκτείνεται και στις ευκαιρίες κατάρτισης και δικτύωσης.

    Σε άλλα νέα

    Τους τελευταίους μήνες, έχουμε αναλυτικές εκδηλώσεις γύρω από το TokenMarket πολλές φορές. Αυτό περιλαμβάνει εταιρείες που σκοπεύουν να φιλοξενήσουν ένα επερχόμενο STO μέσω της πλατφόρμας τους. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις προσφορές και την εταιρεία που τα φέρνει σε εσάς.

    TokenMarket to Host Security Token Offering

    Αμύγδαλο – Γίνετε η αλλαγή που χρειάζεται η Γη

    Σειρά συνέντευξης – Oliver Bolton, CEO της Almond

    Η DOVU ανακοινώνει τις ημερομηνίες STO Απριλίου

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map