Οδηγήστε την Real Estate για την έκδοση ψηφιακών τίτλων στην αύξηση κεφαλαίου με βοήθεια από την Securitize, GRIP και Rialto

Ιαπωνικός κατασκευαστής οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, Lead Real Estate, έχει ανακοίνωσε τις προθέσεις του να φιλοξενήσει μια επικείμενη αύξηση κεφαλαίου. Μέσω μιας συμμαχίας με διάφορους παρόχους υπηρεσιών (Securitize, GRIP, Rialto), η Lead Real Estate θα φιλοξενήσει αυτήν την εκδήλωση σε μια παγκόσμια πλατφόρμα.

Η αύξηση κεφαλαίου θα διαμορφωθεί ως ψηφιακή προσφορά κινητών αξιών (DSO), καθώς η Lead Real Estate ελπίζει να προσφέρει την πιο αποδοτική από άποψη κόστους έκθεση για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Παρόλο που η Lead Real Estate δεν έχει ανακοινώσει πόσα ίδια κεφάλαια θα πωληθούν, δείχνουν ότι θα είναι μια εκδήλωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Βοήθεια από ένα τρίο

Εκείνοι που θα βοηθήσουν το Lead Real Estate, το καθένα φέρνει διαφορετικές ειδικότητες στο τραπέζι. Κατά συνέπεια, καθ ‘όλη τη διάρκεια της αύξησης κεφαλαίου, οι ακόλουθες εταιρείες θα αναλάβουν διαφορετικούς ρόλους.

 • Ως τράπεζα επενδύσεων στο Διεθνές Οικονομικό Κέντρο του Ντουμπάι (DIFC), το GRIP θα αναλάβει το ρόλο ενός χρηματοοικονομικού συμβούλου και διευθυντή της αύξησης κεφαλαίου.
 • Ασφαλίστε
  • Ηγέτης στον τομέα των ψηφιακών κινητών αξιών, η Securitize θα παρέχει την τεχνολογική στοίβα που απαιτείται για τη δημιουργία και την έκδοση ψηφιακών κινητών αξιών που πωλούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  • Ριάλτο
   • Μέσω της αξιοποίησης της εγγραφής και της αδειοδότησης τους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) και στη Ρυθμιστική Αρχή Χρηματοοικονομικής Βιομηχανίας (FINRA), η συμμετοχή της Rialtos θα επιτρέψει σε αυτήν την εκδήλωση να είναι προσβάσιμη σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγαλύτερο ποσό επενδυτών από όλο τον κόσμο θα είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή.
   • Προσδοκίες

    Ενώ η Lead Real Estate δεν έχει παράσχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό των ιδίων κεφαλαίων που διατίθεται, παρείχε πληροφορίες για το πώς αναμένουν ότι οι επενδυτές θα ανταμειφθούν.

    • 5% ετησίως, με τη μορφή μερισμάτων
    • 10-20% ετησίως καθαρού κέρδους

    Αθροιστικά, η Lead Real Estate αναμένει ότι αυτά θα ισοδυναμούν με απόδοση 6-8%. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι αυτές είναι απλώς προσδοκίες. Όπως με οποιαδήποτε επένδυση, δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

    Ένα διπλανό μονοπάτι

    Μέχρι σήμερα, μία από τις πιο δημοφιλείς υλοποιήσεις ψηφιακών κινητών αξιών είναι να συμβολίσει την ακίνητη περιουσία. Ως κατηγορία υψηλού δυναμικού περιουσιακών στοιχείων, συχνά μαστίζεται από χαμηλή ρευστότητα, πολλοί πιστεύουν ότι η ακίνητη περιουσία είναι ο τέλειος τομέας για ανανέωση.

    Ωστόσο, η Lead Real Estate επέλεξε να ταξιδέψει σε μονοπάτι δίπλα σε αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ενώ οι περισσότερες εταιρείες έχουν επικεντρωθεί στην ταυτότητα της ίδιας της ακίνητης περιουσίας, η Lead Real Estate επιδιώκει να αξιοποιήσει τα ψηφιακά χρεόγραφα πωλώντας ένα μέρος της επιχείρησης.

    Αυτό σημαίνει ότι για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ενώ ο τομέας παραμένει ο ίδιος, η έκθεση ανοίγει τους Η κερδοφορία εξαρτάται από τις επιτυχίες του Lead Real Estate στο σύνολό του, και όχι από ένα μοναδικό περιουσιακό στοιχείο υπό τον έλεγχό τους.

    Σχολιασμός

    Με την ανακοίνωση αυτής της εκδήλωσης, εκπρόσωποι από τον καθένα, Lead Real Estate και Securitize, αφιέρωσαν χρόνο να σχολιάσουν.

    Eiji Nagahara, Διευθύνων Σύμβουλος της Lead Real Estate, πολιτείες,


    «Στην Lead Real Estate πιστεύουμε ότι παρέχουμε αξία στους πελάτες μας σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, πρωτοπορώντας ένα όργανο που έχει σχεδιαστεί ακριβώς για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και τη μείωση της τριβής, παρέχοντας παράλληλα παγκόσμια πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες μητρόπολη του κόσμου, το Τόκιο με πληθυσμό 38 εκατομμυρίων είναι μια ιδανική λύση για την επίτευξη των κεφαλαιακών μας στόχων »

    Κάρλος Ντομίνγκο, Διευθύνων Σύμβουλος της Securitize, δηλώνει,

    «Η Securitize είναι ιδιαίτερα περήφανη που είναι ο πάροχος τεχνολογίας για την έκδοση ψηφιακής ασφάλειας της Lead Real Estate… Αυτή η συμφωνία όχι μόνο επικυρώνει την πεποίθησή μας ότι η Ιαπωνία θα συνεχίσει να είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη ψηφιακών κινητών αξιών, αλλά και δείχνει πώς η τεχνολογία επιλύει πραγματικά ζητήματα για μεγαλύτερες, πιο καθιερωμένες εταιρείες παρέχοντας μια οικονομικά αποδοτική και συμβατή λύση για την έκδοση και διαχείριση ιδιωτικών τίτλων σε παγκόσμια κλίμακα. ”

    Lead Real Estate

    Η Lead Real Estate ιδρύθηκε το 2003 και είναι εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων με έδρα το Τόκιο της Ιαπωνίας. Στο διάστημα από την κυκλοφορία του, η αξία των περιουσιακών στοιχείων υπό τον έλεγχό της έχει αυξηθεί σε περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

    Διευθύνων Σύμβουλος, Eiji Nagahara, επί του παρόντος επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας.

    Σε άλλα νέα

    Η Ιαπωνία πρόκειται να γίνει συνώνυμη με τις προσπάθειες που βασίζονται σε blockchain. Πριν από λίγες μόνο μέρες, συζητήσαμε για τις εξελίξεις γύρω από το Boostry και την είσοδο νέων ενδιαφερομένων στην πλατφόρμα έκδοσης ψηφιακών κινητών αξιών.

    Μεταξύ του DSO που συζητήθηκε εδώ σήμερα, των πρόσφατων επενδύσεων σε ιαπωνικές εταιρείες και της τρέχουσας κυβέρνησης έρευνα στα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDC), η «γη του ανατέλλοντος ήλιου» φαίνεται έτοιμη να γίνει ηγέτης στον κόσμο του blockchain.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map