Patrick Campos, Διευθύνων Σύμβουλος της Securrency – Series Interview

Ο Πάτρικ έχει συνεργαστεί με πελάτες σε πολλές βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο ως στρατηγικός σύμβουλος και ως δικηγόρος με τρεις κορυφαίες εταιρείες διεθνούς δικαίου, δίνοντάς του βαθιά εμπειρία συναλλαγών και έργων – καθώς και πρακτική κατανόηση της εκκίνησης και της ανάπτυξης στάδια ανάπτυξης της εταιρείας.

AT: Για τους αναγνώστες μας που δεν είναι εξοικειωμένοι με το Securrency, θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μας τι κάνει η εταιρεία σας?

 

Υπολογιστής: Η Securrency αναπτύσσει και πωλεί ιδιόκτητα προϊόντα λογισμικού και υποδομή που υποστηρίζει την έκδοση και διαπραγμάτευση ψηφιακών κινητών αξιών που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς με τη μορφή διακριτικών ασφαλείας. Το λογισμικό μας είναι συνήθως αδειοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένα άτομα, όπως μεσίτες-εμπόρους, και τους επιτρέπει να παρέχουν διαχείριση κύκλου ζωής διακριτικών ασφαλείας. Επιπλέον, τα βασικά μας πρωτόκολλα διαλειτουργικότητας επιτρέπουν στις πλατφόρμες συναλλαγών σε όλο τον κόσμο να λειτουργούν για την εμπορία διακριτικών ασφαλείας σε ένα παγκόσμιο διασυνδεδεμένο δίκτυο κεντρικών ανταλλαγών. Η τεχνολογία Securrency επιτρέπει ατομικές ανταλλαγές διαφορετικών τύπων διακριτικών, οι οποίες επιτρέπουν την εμπορία μη εύχρηστων μαρκών (NFTs) σε μια παγκόσμια αποκεντρωμένη ανταλλαγή.

 

AT: Τον Οκτώβριο ξεκινήσατε τα πρωτόκολλα CAT-20 και CAT-721, θα μπορούσατε να ανατρέξετε σε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές και τα οφέλη αυτών των πρωτοκόλλων?

 

Υπολογιστής: Τα πρωτόκολλα Συμμόρφωσης Aware Token (CAT) επιτρέπουν στους εκδότες να κόβουν διακριτικά ασφαλείας (CAT-20) και μη εύχρηστα διακριτικά (CAT-721) που ενσωματώνουν τους κανονιστικούς και συναλλακτικούς κανόνες που ισχύουν για τη συγκεκριμένη ασφάλεια. Κατά συνέπεια, το διακριτικό θα κυβερνά τον εαυτό του και δεν θα πάει εκεί όπου απαγορεύεται. Τα πρωτόκολλα CAT είναι επίσης πλήρως διαλειτουργικά με πολλαπλά blockchain και συστήματα παλαιού τύπου, τα οποία επιτρέπουν σε μάρκες που κόβονται με το πρωτόκολλο CAT να πραγματοποιούν συναλλαγές σε διάφορες αγορές χωρίς να χάνουν τα χαρακτηριστικά συμμόρφωσής τους.

 

AT: Συνεργαστήκατε πρόσφατα με την QuantmRE για να βοηθήσετε στη δημιουργία της πλατφόρμας συναλλαγών ακινήτων, θα μπορούσαμε να λάβουμε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνεπάγεται αυτή η συνεργασία?

 

Υπολογιστής: Η Securrency παρέχει υπηρεσίες επιβίβασης επενδυτών και κοπής token για την προσφορά κεφαλαίων QuantmRE, παρέχοντας την τεχνολογία της μέσω API στην πλατφόρμα της Quantm. Καθώς το κεφάλαιο επενδύεται στο Quantm fund, η Securrency θα δημιουργήσει μάρκες ασφαλείας EQRE που θα διανεμηθούν στους επενδυτές της Quantm και θα παράσχει στην Quantm αυτοματοποιημένη λειτουργικότητα συμμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών κεφαλαίων LP και των διανομών μερισμάτων.

 

AT: Τον Ιούλιο του 2018 ανακοινώσατε μια συνεργασία με το SharesPost. Τι όφελος θα προσφέρει στους πελάτες σας?


 

Υπολογιστής: Το SharesPost παρέχει μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα συναλλαγών για διακριτικά ασφαλείας, οπότε αυτή η συνεργασία θα διευκολύνει την ανταλλαγή διακριτικών με τεχνολογία Securrency στο SharesPost exchange.

 

AT: Ένα από τα προϊόντα σας είναι ο κινητήρας RegTex, τι ακριβώς είναι αυτό?

 

Υπολογιστής: Το RegTex είναι η σουίτα εργαλείων που παραδίδεται είτε ως πύλη έκδοσης κλειδιών είτε μέσω API σε υπάρχουσες πύλες έκδοσης και εναλλακτικά συστήματα συναλλαγών (ATS). Αυτός ο υπολογιστής: επιτρέπει την ενσωμάτωση των επενδυτών (πλήρως KYC / KYC / KYB / AML) και τη συμμόρφωση με την εγγραφή, τη συνδρομή, την κωδικοποίηση και την έκδοση διακριτικών ασφαλείας.

 

AT: Έχετε μια μεγάλη διεθνή παρουσία, υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές που στοχεύετε να διακριθείτε πρώτα?

 

Υπολογιστής: Έχουμε δημιουργήσει ένα αρχικό αποτύπωμα στο Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου έχουμε εισαχθεί στο Ρυθμιστικό Εργαστήριο της Παγκόσμιας Αγοράς του Αμπού Ντάμπι – ένα διεθνές χρηματοοικονομικό κέντρο του 21ου αιώνα. Από αυτήν την πλατφόρμα, σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε εξουσιοδοτημένα άτομα και εκδότες σε ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (MENA) και πέραν αυτής. Βρισκόμαστε επίσης στη διαδικασία καθιέρωσης παρουσίας στην Ασία και στην Ευρώπη.

 

AT: Υπάρχουν επερχόμενα STO που βρίσκονται σε εξέλιξη που μπορείτε να αποκαλύψετε στους αναγνώστες μας?

 

Υπολογιστής: Έχουμε πολλές συναλλαγές σε εξέλιξη, αλλά αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι τα Frontier Spirits. Πρόκειται για μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εταιρεία οινοπνευματωδών ποτών με έδρα το Τέξας με ρεκόρ αγοράς πουλώντας την Pura Vida Tequila, μια νέα μάρκα ουίσκι και ένα αποστακτήριο προορισμού που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Πρόκειται για μια παραδοσιακή αύξηση μετοχών που πραγματοποιείται μέσω της πώλησης διακριτικών ασφαλείας, η οποία είναι μια εξαιρετική βιτρίνα της διασταύρωσης των κληρονομικών κεφαλαιαγορών και της νέας οικονομίας συμβόλων ασφαλείας.

 

AT: Έχετε πιστοποίηση pci dss, ποια οφέλη προσφέρει στους STO και στους επενδυτές?

 

PC: Το PCI-DSS δεν είναι πρότυπο βιομηχανίας διακριτικών ασφαλείας, καθώς είναι μια πολύ υψηλή πιστοποίηση με αυστηρές απαιτήσεις που αναπτύχθηκε από και για τη βιομηχανία πιστωτικών καρτών προκειμένου να προστατευθεί η οικονομική αξία στα δίκτυά τους. Η εθελοντική υποβολή της Securrency σε αυτήν τη διαδικασία πιστοποίησης καταδεικνύει τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια του δικτύου και την προστασία της επενδυτικής αξίας.

 

AT: Το Securrency είναι καθολικό αγωνιστικό, παρόλα αυτά υπάρχουν blockchains με τα οποία προτιμάτε να εργαστείτε?

 

Υπολογιστής: Δεν μας αρέσει να επιλέγουμε αγαπημένα, καθώς κάθε καθολικό έχει ορισμένα πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Προτιμούμε να αφήσουμε τους εκδότες να επιλέξουν τα αγαπημένα τους και εμείς, με τη σειρά του, υποστηρίζουμε τους εκδότες.

 

AT: Εργάζεστε σε έκδοση πολλαπλών καθολικών, ποια είναι τα οφέλη αυτού του πλαισίου?

 

Υπολογιστής: Αυτό υποστηρίζει και πάλι την επιλογή του εκδότη. Για παράδειγμα, ένας εκδότης μπορεί να προτιμά ορισμένες πτυχές του Stellar καθολικού, ενώ επιθυμεί ακόμη να αγοράσει στην κοινότητα Ethereum, επομένως η ταυτόχρονη έκδοση και στα δύο καθολικά είναι μια ελκυστική επιλογή.

 

AT: Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να μοιραστείτε σχετικά με το Securrency?

 

Υπολογιστής: Σε αντίθεση με πολλές από τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες μας που δημιουργήθηκαν για την υποστήριξη ICOs με καπλαμά συμμόρφωσης κατά την αρχική έκδοση, το Securrency δημιουργήθηκε από τον πυρήνα για να υποστηρίξει και να επεκτείνει τις τεράστιες υπάρχουσες κεφαλαιαγορές μέσω της απίστευτης λειτουργικότητας των καλά σχεδιασμένων και συμμορφούμενων κωδικών ασφαλείας . Ως αποτέλεσμα, η ιδιόκτητη σειρά τεχνολογιών από άκρο σε άκρο αντιμετωπίζει τα πολλά σημεία πόνου της δημιουργίας κεφαλαίων και των συναλλαγών δευτερογενούς αγοράς.

 

AT: Σας ευχαριστώ για την ενημερωτική συνέντευξη.

 

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα πρέπει να επισκεφτεί το Ασφάλεια ιστοσελίδα ή θα πρέπει να ακολουθεί το Securrency Κελάδημα λογαριασμός.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map