Το FinTech “Unicorn” Revolut παρουσιάζει θετική ανάπτυξη στην ετήσια δημοσιονομική έκθεση 2019

Η Revolut, μια τεχνολογία «μονόκερος» και μία από τις πιο υποσχόμενες πλατφόρμες FinTech στην αγορά σήμερα, κυκλοφόρησε πρόσφατα την ετήσια δημοσιονομική της έκθεση. Η ετήσια δημοσιονομική έκθεση αγγίζει τα διάφορα επιτεύγματα, τις αποτυχίες και τους χρηματοοικονομικούς δείκτες που περιβάλλουν τις δραστηριότητες της εταιρείας καθ ‘όλη τη διάρκεια της χρήσης 2019.

Με τους αριθμούς

Το Revolut έχει διάφορες εξελίξεις για να μοιραστεί, και οι αριθμοί φαίνεται να τείνουν προς μια θετική κατεύθυνση.

Το παρακάτω είναι μια βασική μέτρηση που παρέχεται, η οποία δείχνει την κατεύθυνση που οδήγησαν οι αποφάσεις της σε ενεργούς χρήστες.

 • 2018: 3,5 εκ
 • 2019: 10Μ
 • 2020: 13,5 εκατ. Και μετράει

Καθώς η βάση χρηστών της αυξάνεται, το ίδιο ισχύει και για τα χρηματικά διαθέσιμα για λογαριασμό των χρηστών, με αυτό το σύνολο να αυξάνεται από 903 εκατομμύρια £ το 2018 σε περίπου 2.281 εκατομμύρια £ το 2019.

Επιπλέον, η Revolut σημειώνει μια σημαντική αύξηση στα έσοδα του 2019 έναντι του 2018 (162,7 εκατ. £ έναντι 58,2 £). Φυσικά, οι μεγαλύτερες λειτουργίες οδηγούν επίσης σε μεγάλο λειτουργικό κόστος. Η Revolut γνώρισε σημαντική αύξηση των εσόδων καθώς επίσης και τριπλασιασμό του λειτουργικού κόστους στο ίδιο χρονικό διάστημα, φθάνοντας στα 107,4 εκατ. £ το 2019 από 34,01 εκατ. £ το 2018.

Ενώ η επέκταση σε νέες αγορές μπορεί να τροφοδοτεί αυτό το άλμα στα έσοδα, η επέκταση έγινε δυνατή από την πρώτη θέση με μια σειρά επιτυχημένων αυξήσεων κεφαλαίου. Η Revolut συγκέντρωσε με επιτυχία 580 εκατομμύρια λίρες σε επενδύσεις μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020 και αναμένουμε να συγκεντρωθούν πρόσθετα κεφάλαια.

Επέκταση υπηρεσίας

Αναμφίβολα, διάφορες λειτουργίες πλατφόρμας που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια του 2019 είναι επίσης υπεύθυνες για ένα μέρος της ανάπτυξης του Revolut. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Υποστήριξη για το Apple Pay
 • Δωρεάν διαπραγμάτευση προμηθειών των εισηγμένων μετοχών στις ΗΠΑ
 • Επέκταση σε Σιγκαπούρη, Αυστραλία *, Ηνωμένες Πολιτείες *, Ιαπωνία *

* κυκλοφόρησε σε έκδοση beta

Ανυπομονώ

Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε κέρδος, το 2019 ήταν μια γενικά θετική χρονιά για την Revolut, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη επιθυμία της για παγκόσμια ανάπτυξη. Κοιτώντας μπροστά, η εταιρεία έχει ήδη καταρτίσει ένα σχέδιο παιχνιδιού για να διασφαλίσει ότι τα κέρδη θα πραγματοποιηθούν μια μέρα. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από τη δημοσιονομική έκθεση, σχετικά με το τι συνεπάγονται αυτά τα σχέδια.

 • Μελλοντικές επενδύσεις στην τεχνολογική υποδομή και ανάπτυξη της βασικής προσφοράς προϊόντων στους πελάτες της Revolut,
 • Συνέχιση της λειτουργίας της Revolut Bank UAB και της διάθεσης σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές,
 • Λάβετε περαιτέρω κανονιστικές εξουσιοδοτήσεις που απαιτούνται για την επέκταση της προσφοράς προϊόντων μας σε όλες τις δικαιοδοσίες,
 • Ανάπτυξη υφιστάμενων δραστηριοτήτων σε διεθνή δικαιοδοσία, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας Ειρηνικού, ενώ συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές μας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τον ΕΟΧ,
 • Περαιτέρω επένδυση στην υποδομή υποστήριξης πελατών, κινδύνων και συμμόρφωσης

Καναδική επέκταση

Είτε κοιτάζοντας τα έσοδα είτε τις απώλειες που διατηρήθηκαν το 2019, το καθένα μπορεί να αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό στην επιθυμία για παγκόσμια επέκταση. Η Revolut έχει καθιερώσει μια ισχυρή βάση τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ευρώπη και έχει σχέδια για επέκταση.


Ένα παράδειγμα είναι η αναμενόμενη είσοδος της εταιρείας στον Καναδά. Παρόλο που η Revolut δεν έχει παράσχει μια αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας για καναδικές υπηρεσίες, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στο a λίστα αναμονής για έγκαιρη πρόσβαση.

Όταν αυτή η είσοδος εμφανίζεται αναπόφευκτα, η Revolut μπορεί να περιμένει ισχυρό ανταγωνισμό από διάφορα άλλα ρούχα της FinTech που εγκαθίστανται στον Καναδά. Πρόσφατα αγγίξαμε ένα παράδειγμα αυτού, καθώς ο Καναδάς, WealthSimple, ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Καθώς κάθε μία από αυτές τις εταιρείες αναπτύσσει και εγκαινιάζει νέες υπηρεσίες, οι εταιρείες ταυτόχρονα γίνονται πιο ολοκληρωμένες και συνδέονται στενά ως ανταγωνιστές. Είτε αναζητάτε επενδυτικές δυνατότητες, λογαριασμούς ταμιευτηρίου, συναλλαγές κρυπτογράφησης, προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες κ.λπ. – Η Revolut και οι ανταγωνιστές της έχουν καλύψει.

Κοιτάζοντας πέρα ​​από αυτά τα δύο, και τον αυξανόμενο κατάλογο των εταιρειών FinTech που ακολουθούν, δεν θα ήταν έκπληξη να βρούμε την αλήθεια φήμες ότι το PayPal θα συμμετάσχει σύντομα στον αγώνα.

Revolut

Η Revolut ιδρύθηκε το 2015 και είναι εταιρεία FinTech, με έδρα το Λονδίνο της Αγγλίας. Στο διάστημα από το λανσάρισμα, η Revolut ανέπτυξε μια σειρά υπηρεσιών που περιβάλλουν την ψηφιακή τραπεζική. Η υιοθέτηση αυτών των υπηρεσιών επέτρεψε στην ομάδα Revolut να επεκταθεί, συνολικά πάνω από 2000 υπαλλήλους, μέχρι σήμερα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Nikolay Storonsky, επί του παρόντος επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map