Dave Hendricks, Διευθύνων Σύμβουλος & συνιδρυτής της Vertalo – Series Interview

Ο Dave Hendricks είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Vertalo, η οποία είναι μια πλατφόρμα Μητρώου και Cap Table ενδιαφερομένων για τις προσφορές SEC Compliant Security Token. Συνδέουν μεσίτες-εμπόρους, εκδότες, χρηματιστήρια και ATS.

ΣΤΟ:  Θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μας τι κάνει η Vertalo?

DH: Η Vertalo επιδιώκει να βοηθήσει περισσότερους εκδότες, να αναγνωρίσει περισσότερα περιουσιακά στοιχεία, με χαμηλότερο κόστος και χαμηλότερο κίνδυνο. Και με λιγότερα έξοδα. Η βασική προσφορά της Vertalo είναι ένας πίνακας κρυπτογράφησης, με άλλα λόγια ένα καθολικό κατόχων διακριτικών. Οι ICO δεν ενδιαφερόταν για τους πίνακες κεφαλαίων, αλλά οι επενδυτές μετοχών.

Οι επενδυτές μπορούν να προστεθούν σε ένα τραπέζι με καπάκι Vertalo πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από συγκέντρωση χρημάτων ή ICO. Η διαδικασία εγγραφής πορτοφολιού της Vertalo είναι η διαδικασία σύνδεσης μεταξύ εκδοτών – που θέλουν να μάθουν ποιος κατέχει το ποσό της εταιρείας τους – και επενδυτών, που θέλουν να γνωρίζουν πόσα κατέχουν από την εταιρεία. Το Vertalo είναι κόλλα για το υπερβολικά μπερδεμένο οικοσύστημα STO. Το Vertalo βοηθά τους εκδότες να διαχειριστούν την επενδυτική τους κοινότητα και το Vertalo βοηθά τον επενδυτή να διαχειριστεί τις συμμετοχές τους – όλα μέσω μιας απλής γραφικής διεπαφής που είναι πολύ καλύτερη από την etherscan.

ΣΤΟ:  Είναι αυτό σε δημόσιο ή ιδιωτικό blockchain; Εάν και τα δύο, θα μπορούσατε να επεξεργαστείτε ποιες πληροφορίες είναι στο κοινό έναντι του ιδιωτικού?

DH: Η ανάπτυξη των περισσότερων Token Security βασίζεται στο Ethereum και τα περισσότερα έξυπνα συμβόλαια γράφονται στο Solidity, οπότε η Vertalo ξεκίνησε το έργο της σε ευθυγράμμιση με την κοινότητα, αλλά το Vertalo σχεδιάστηκε για να είναι αλυσο-αγνωστικικό. Εάν ένας εκδότης θέλει να γράψει το διακριτικό του χρησιμοποιώντας το Hyperledger, ή το Hashgraph, ή το NEO, ή το Stellar, μπορεί να το κάνει αυτό και οι λειτουργίες εγγραφής επενδυτή και τραπεζιού κεφαλαίου της Vertalo θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Βλέπουμε τα οφέλη των Blockchains χωρίς άδεια και χωρίς άδεια για τα Διακριτικά ασφαλείας.

ΣΤΟ:  Εκτελείτε εσείς τη διαπίστευση KYC / AML?

DH: Η Vertalo συνεργάζεται με σημαντικές διαπιστευμένες / ειδικευμένες και υπηρεσίες KYC / AML, καθώς υπάρχουν περισσότερες από 200 διαφορετικές δικαιοδοσίες και θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε καλύτερα. Αναπτύσσουμε μια συνδρομητική υπηρεσία με αρκετούς από αυτούς τους προμηθευτές για την απλοποίηση της δευτερογενούς διαπραγμάτευσης (όπου το KYC-AML είναι τόσο σημαντικό). Περισσότερα για αυτό αργότερα στο Q1.

ΣΤΟ:  Θα μπορούσατε να περιγράψετε πώς η πλατφόρμα επιτρέπει στους εκδότες να διαχειρίζονται την κοινότητα των επενδυτών?

DH: Το Cap Table του Vertalo συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού καθολικού με τη σύνδεση δικτύου. Ο πίνακας Vertalo cap αντιπροσωπεύει μια σχέση μεταξύ δύο μερών, που καθορίζεται με συναίνεση. Οι εκδότες χρησιμοποιούν τη διαδικασία έξυπνης σύμβασης καταχώρησης vertalo για να προσκαλέσουν και να προσθέσουν έναν επενδυτή στον πίνακα κεφαλαίων. Αυτή η διαδικασία εγγραφής δημιουργεί ένα καθολικό που είναι κάτι περισσότερο από μια λίστα κατόχων, διευκολύνει τις επικοινωνίες μεταξύ του εκδότη και του επενδυτή, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν μάρκες, μερίσματα και έγγραφα μεταξύ των μερών.


ΣΤΟ:  Υπάρχουν πολλές επιλογές εκτός blockchain για τη διαχείριση ενός τραπεζιού. Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση blockchain και πιο συγκεκριμένα από το Vertalo?

DH: Η διαπραγμάτευση διακριτικών πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο. Εάν κάποιος ανταλλάσσει ένα διακριτικό ασφαλείας, ο νόμος του επενδυτή πρέπει να ενημερωθεί με τη νέα διεύθυνση / κάτοχο του διακριτικού. Έτσι, ένα μπλοκ τραπεζοειδούς τραπεζιού λειτουργεί με την ταχύτητα του blockchain, πιο γρήγορα από το χαρτί και με καλύτερη τήρηση αρχείων. Χωρίς ένα καθολικό με βάση το blockchain για μια ασφάλεια βασισμένη σε blockchain, ποιος θα διαχειριζόταν τις νομικές απαιτήσεις για τη διατήρηση μιας λίστας μετόχων; Αυτό δεν ήταν ανησυχητικό για τους εκδότες ICO, οπότε δεν δημιούργησαν αυτήν την τεχνολογία. Οι ICO νοιάζονται μόνο για ανταλλαγές. Οι εκδότες STO πρέπει να διατηρήσουν τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί κινητών αξιών.

Η ανάπτυξη πινάκων κεφαλαίων που βασίζονται σε blockchain είναι επίσης το πρώτο και θεμελιώδες βήμα προς τη μεγαλύτερη ρευστότητα για ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία, επειδή οι πίνακες ανώτατων ορίων είναι όπου επιβάλλονται καλύτερα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας των επενδυτών. Ο λόγος που οι εκδότες και οι επενδυτές συμβολίζουν τις προσφορές τους είναι τελικά να επιτύχουν μεγαλύτερη ρευστότητα επιτρέποντας στους μετόχους τους να πωλούν σε χρηματιστήρια και ATS που υπόκεινται στους κανόνες των εκδοτών..

Δεν υπάρχουν παραδοσιακές πλατφόρμες τραπεζικών κεφαλαίων ιδιωτικών κεφαλαίων που συνδέονται με χρηματιστήρια, και ακόμη και η απόκτηση πιστοποιητικού μετοχών από μια παραδοσιακή πλατφόρμα τραπεζιού κεφαλαίου είναι μια προσπάθεια για μέρες. Και όταν λαμβάνετε ένα μερίδιο χαρτιού από μια παραδοσιακή πλατφόρμα τραπεζιού με καπάκι, δεν υπάρχει πού να το πουλήσετε, αφού πρέπει να λάβετε άδεια από το διοικητικό συμβούλιο και, στη συνέχεια, υπάρχουν λίγες αγορές για οτιδήποτε άλλο εκτός από το Uber ή το Lyft κ.λπ…

Οι προσφορές με κουπόνι εκδίδονται με την προϋπόθεση ότι τα διακριτικά / μετοχές θα είναι «εμπορεύσιμα /» μετά την άρση ενός περιορισμού. Συνδέοντας τον πίνακα κεφαλαίων με βάση το blockchain της Vertalo σε ανταλλαγές και ATS, επιτρέπουμε στους κατόχους διακριτικών να επιτύχουν τη ρευστότητα που είναι το κύριο χαρακτηριστικό της προσφοράς ενός διακριτικού ασφαλείας, ενώ συμμορφώνεται με τον βασικό νόμο περί κινητών αξιών.

ΣΤΟ:  Πώς μειώνει το κόστος το μητρώο Vertalo για εμπόρους Broker?

DH: Οι Broker-Dealers έχουν εμπιστευτικές απαιτήσεις για να ελέγχουν τα KYC και AML. Η λειτουργία μητρώου επενδυτών της Vertalo, η οποία συνδέει τις επαληθευμένες διευθύνσεις email της KYC με τα πορτοφόλια blockchain, σχεδιάστηκε σε συνεργασία με μεγάλους εμπόρους μεσιτών για να τους βοηθήσει να συμμορφωθούν με τις βασικές απαιτήσεις AML. Η Vertalo δημιούργησε την πλατφόρμα της για να επιτραπεί από τους μεσίτες-εμπόρους, ώστε να μην χρειάζεται να δημιουργήσει ή να διαχειριστεί αυτή τη διαδικασία οι ίδιοι.

ΣΤΟ:  Προσφέρετε στους επενδυτές που εγγράφονται στην Vertalo την ευκαιρία να μοιραστούν στιγμιαία το προφίλ των επενδυτών τους με μεσίτες-εμπόρους και εκδότες. Πώς εγγραφούν οι επενδυτές σε αυτό?

DH: Αυτή η δυνατότητα θα αναπτυχθεί αργότερα φέτος. Η εστίασή μας είναι στις επιλογές και τα φτυάρια για τους επιχειρηματικούς πελάτες μας.

ΣΤΟ:   Ένα από τα εργαλεία που προσφέρετε είναι η επαλήθευση της ιδιοκτησίας του πορτοφολιού; Πώς γίνεται αυτό?

DH: Η διαδικασία εγγραφής Vertalo Wallet χρησιμοποιεί ένα έξυπνο συμβόλαιο για την εκτέλεση μιας διαδικασίας παρόμοιας με τη μέθοδο με την οποία μια τράπεζα επαληθεύει την ιδιοκτησία ενός λογαριασμού, καταθέτοντας τυχαία ποσά σε έναν λογαριασμό. Στέλνουμε ένα email στον εγγεγραμμένο κάτοχο λογαριασμού, με έναν σύνδεσμο για να ξεκινήσει μια διαδικασία. Εάν μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν τον λογαριασμό και να επαληθεύσετε τα ποσά, αυτή είναι η αρχή της αποδεδειγμένης ιδιοκτησίας. Είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο περίπλοκο από αυτό, αλλά για τον κατάλληλο ιδιοκτήτη ενός πορτοφολιού, είναι μια πολύ ομαλή διαδικασία. Χρησιμοποιούμε ένα ειδικό διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα (όχι, δεν μπορείτε να το ανταλλάξετε ή να το μεταφέρετε) και έξυπνα συμβόλαια για αυτήν τη διαδικασία.

ΣΤΟ:   Υπάρχουν αξιοσημείωτα έργα που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την πλατφόρμα Vertalo?

DH: Ήμασταν ο πρώτος πελάτης μας. Νομίζω ότι ο Vertalo εξέδωσε το τρίτο ή τέταρτο πραγματικό διακριτικό ασφαλείας σύμφωνα με τις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2018. Γι ‘αυτό το δημιουργήσαμε. Συνεργαζόμαστε με την PrimeTrust, την Έκδοση, την Entoro και θα ανακοινώσουμε ορισμένες σημαντικές εκδόσεις ακινήτων, κεφαλαίων και χρεών που θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου, θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα από 10 έργα ή Broker-Dealers που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να απλοποιήσουν τις εκδόσεις token, τις σχέσεις με τους επενδυτές και τη διαχείριση τραπεζικών κεφαλαίων.

ΣΤΟ:   Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να μοιραστείτε σχετικά με το Vertalo?

DH: Οι εκδότες πρέπει να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό προϊόν, να βρουν μια μεγάλη δικηγορική εταιρεία, να βρουν έναν σπουδαίο μεσίτη-έμπορο και κλήση Βέρταλο.  Μπορούμε να συνδυάσουμε όλα τα μέρη μαζί σας και επίσης να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε τεράστιο ποσό στο συνολικό κόστος της συμβολής σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map