Bakkt Marching Προς την Καλοκαιρινή Κυκλοφορία της Εφαρμογής Καταναλωτή, ενώ κλείνει $ 300M Series B

300 εκατομμύρια δολάρια

Ενώ οι αγορές κρυπτογράφησης παραμένουν σε κατάσταση ροής, καθώς ο κόσμος ασχολείται με τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις του COVID-19, υπάρχει μια εταιρεία που κινείται μαζί, χωρίς σταδιακή. Η Bakkt, ο δημοφιλής πάροχος υπηρεσιών ψηφιακών στοιχείων, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της σειράς Β.

Στην εκδήλωση αυτή η εταιρεία έφερε συνολικά 300 εκατομμύρια δολάρια από μια ποικιλία επενδυτών. Αυτό φέρνει το σύνολο των συγκεντρώσεών τους, μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ των αυξήσεών τους.

Συμμετέχοντες

Κατά τη διαδικασία συγκέντρωσης ενός τόσο μεγάλου ποσού, ο Μπακκτ είδε τη συμμετοχή πολλών εταιρειών στη Σειρά Β. Το παρακάτω είναι μια λίστα με εταιρείες που είδαν / βλέπουν την υπόσχεση του Μπακκτ και αποφάσισαν να ευθυγραμμίσουν τους στόχους τους με τη νέα στολή.

 • CMT Digital
 • Pantera Capital
 • Συνεργάτες Goldfinch
 • Μ12
 • Διηπειρωτική ανταλλαγή (ICE)
 • PayU
 • Συμβουλευτική ομάδα της Βοστώνης

Εάν αυτά τα ονόματα χτυπήσουν ένα κουδούνι, αυτό μπορεί να οφείλεται, εν μέρει, στη συμμετοχή τους στην αρχική σειρά Α της Bakkt. Με μια δεύτερη επένδυση από πολλές εταιρείες, φαίνεται ότι η Bakkt κατάφερε να κάνει μια καλή εντύπωση σε όλους τους εμπλεκόμενους, καθώς έχουν πλοηγηθεί σε μια ταραχώδη αγορά μέσω της διάρκειας ζωής τους.

Εφαρμογή καταναλωτή

Η εφαρμογή καταναλωτών Bakkt, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020, είναι κάτι περισσότερο από ένα άλλο πορτοφόλι για την κατοχή ψηφιακών στοιχείων. Η εφαρμογή φέρνει μαζί της πολλές δυνατότητες που της επιτρέπουν να ξεχωρίζει από το πακέτο και να προσελκύει την υιοθέτηση.

Η Bakkt δήλωσε ότι η εφαρμογή θα βασίζεται σε 4 βασικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στον χρήστη της να:

 1. Συγκεντρώστε μια ποικιλία στοιχείων που κυμαίνονται από κρυπτογράφηση, μετρητά, πόντους επιβράβευσης και ακόμη και ανταμοιβές εντός παιχνιδιού
 2. Μετατρέψτε απρόσκοπτα κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία σε Bitcoin, μετρητά και άλλα
 3. Ανταλλάξτε με ασφάλεια τα στοιχεία κρυπτογράφησης εντός της εφαρμογής
 4. Πληρωμές μέσω της εφαρμογής ή μέσω της χρήσης «κάρτας Bakkt».

Για πολλούς, τα πορτοφόλια τους είναι γεμάτα από κάρτες επιβράβευσης. Κάρτες που έχουν αχρησιμοποίητους πόντους επιβράβευσης. Δεν είστε σίγουροι τι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μίλια αέρα; Απλώς συνδέστε τα με την εφαρμογή Bakkt και χρησιμοποιήστε τα με οποιονδήποτε τρόπο κρίνετε κατάλληλο μέσω των παραπάνω χαρακτηριστικών.

Ουσιαστικά, αυτό που κάνει η εφαρμογή Bakkt είναι η μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ευελιξίας των προγραμμάτων πίστης και των ψηφιακών στοιχείων, παρέχοντας παράλληλα μια διέξοδο για την εξαργύρωση και τη χρήση τους.

Σχολιασμός

Με την ανακοίνωση των σημερινών ειδήσεων, ο διευθύνων σύμβουλος της Bakkt, Mike Blandina, πήρε το χρόνο να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του. Η ακόλουθη δήλωση άγγιξε το εύρος του τι έχει επιτύχει η εταιρεία στα 2 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Μάικ Μπλάντινα πολιτείες,


«Είμαι ενθουσιασμένος με τη δυνατότητά μας να ξεκλειδώσουμε σχεδόν 1 τρισεκατομμύριο δολάρια ψηφιακών στοιχείων όταν η εφαρμογή Bakkt κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι. Με την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης της Σειράς Β και την πρόσφατη απόκτηση της Bridge2 Solutions, η Bakkt είναι τώρα μια ομάδα 350 υπαλλήλων και διαθέτει τα προγράμματα εξαργύρωσης πιστών για 7 από τα 10 κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και πάνω από 4.500 προγράμματα αφοσίωσης και κινήτρων, συμπεριλαμβανομένων δύο από τα μεγαλύτερα ΗΠΑ αεροπορικές εταιρείες. Έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία, την υποδομή και τους συνεργάτες σε όλες τις επιχειρήσεις μας για να φέρουμε καινοτόμα νέα προϊόντα στην αγορά και με αυτόν τον τρόπο να επεκτείνουμε την πρόσβαση στην παγκόσμια οικονομία. “

CPO σε CEO

Παρόλο που κυκλοφόρησε μόλις πριν από 2 χρόνια, και θεωρείται ευρέως ως επιτυχία μέχρι στιγμής, ο Bakkt έχει ήδη δει μια αλλαγή φρουρών στην εταιρεία. Αυτή η αλλαγή ήταν η πρόσφατη προώθηση του Mike Blandina από CPO σε CEO.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η έξοδος της Kelly Loeffler δεν οφείλεται σε ανεπάρκειες στην απόδοση, αλλά μάλλον σε μια ευκαιρία που δεν θα μπορούσε να χαθεί – μια έδρα στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτή η ευκαιρία για τον Mike Blandina δεν ήταν απλώς μια τύχη. Με την προώθησή του, η μητρική εταιρεία Bakkt, ICE, σημείωσε την τεράστια εμπειρία του ως μεγάλη ευλογία.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ICE, Jeffrey Sprecher, δήλωσε,

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο Mike θα χαρτογραφήσει τη στρατηγική κατεύθυνση της Bakkt, τα προϊόντα πληρωμών και τις αγορές, καθώς και την εποπτεία της ρυθμιστικής και χρηματοοικονομικής απόδοσης της εταιρείας… Η εμπειρία του πάνω από 25 χρόνια σε πληρωμές σε προϊόντα, μηχανική, στρατηγική και λειτουργίες θα συνεχίσει να εξυπηρετεί. εμάς καλά. “

Φάρος της Ελπίδας

Όταν η Bakkt κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, ήταν σε μια σκοτεινή εποχή στον κόσμο του crypto / blockchain. Ολόκληρη η βιομηχανία ήταν στη μέση αυτού που έγινε γνωστό ως «χειμώνας κρυπτογράφησης». Η είσοδος τους στον κλάδο ήταν πολύ γνωστή και αποτελούσε ένα φάρο ελπίδας για τα πράγματα που θα έρθουν τους μήνες που προηγήθηκαν της έναρξης.

Γρήγορη προώθηση έως το 2020 και η Bakkt για άλλη μια φορά προσφέρει μια λάμψη ελπίδας για το μέλλον μέσω της πολυαναμενόμενης εφαρμογής καταναλωτών. Αυτή η ελπίδα ίσως χρειαστεί περισσότερο από ποτέ, καθώς περιβάλλεται η αβεβαιότητα, όχι μόνο οι προσπάθειες crypto και blockchain, αλλά το συνολικό χρηματιστήριο. Η αβεβαιότητα που φαίνεται να είναι έτοιμη να παραμείνει ενώ οι αγορές αντιμετωπίζουν την παγκόσμια πανδημία του COVID-19.

Σημαντικές εξελίξεις από μια μεγάλη εταιρεία, που γίνονται στους σκοτεινούς καιρούς μιας καταπιεσμένης αγοράς. Ας ελπίσουμε ότι η φετινή κυκλοφορία της εφαρμογής για καταναλωτές υπερβαίνει τις ήδη υψηλές προσδοκίες.

Μπακκτ

Η Bakkt ιδρύθηκε το 2018 και είναι θυγατρική του Intercontinental Exchange, η οποία δραστηριοποιείται στην Ατλάντα της Γεωργίας. Πάνω απ ‘όλα, η ομάδα της Bakkt εργάζεται για την ανάπτυξη λύσεων γύρω από ψηφιακά στοιχεία. Αυτές οι λύσεις κυμαίνονται από συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, έως την επερχόμενη εφαρμογή για καταναλωτές και πολλά άλλα.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Mike Blandina, επί του παρόντος επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Σε άλλα νέα

Ενώ το κίνητρο κάθε εταιρείας είναι διαφορετικό, η Bakkt μοιράζεται την επιτυχημένη αύξηση με διάφορους άλλους να κάνουν το ίδιο τους τελευταίους μήνες. Τα ακόλουθα άρθρα περιγράφουν μερικά από αυτά τα γεγονότα, τα οποία είδαν πολλά υποσχόμενες εταιρείες να φέρουν εκατομμύρια επενδύσεις, από 5 εκατομμύρια έως 200 εκατομμύρια δολάρια.

Το Horizon Globex συγκλονίζει την ομάδα, ενώ φιλοξενεί μια επιτυχημένη σειρά Α

Η ασφάλεια τραβάει 17,75 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης σειράς Α

Ο Ripple επιτυγχάνει αποτίμηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά από τη σειρά Γ 200 εκατομμυρίων δολαρίων

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map