Κορυφαίοι 5 χρηματιστές ΗΠΑ

Οι χρηματιστηριακές συναλλαγές στο διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ πιο προσβάσιμες. Υπάρχει τώρα ένα ευρύ φάσμα χρηματιστηριακών χρηστών στο διαδίκτυο που προσφέρουν αξιόπιστα περιβάλλοντα συναλλαγών και συναλλαγές χωρίς προμήθειες σε χιλιάδες κορυφαίες μετοχές, ETF και πολλά άλλα.

Είτε είστε νέος ή έμπειρος έμπορος μετοχών, θα υπάρχει ένας μεσίτης ιδανικός για εσάς. Ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά σε 5 από τα καλύτερα και σκιαγράψαμε τα βασικά χαρακτηριστικά τους για να καλύψουμε τις εμπορικές σας ανάγκες.

Σημαντικές περιοχές που πρέπει να λάβετε υπόψη

Με τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές διαθέσιμες, έχουμε λάβει υπόψη μερικούς από τους ακόλουθους σημαντικούς τομείς ως βασικούς παράγοντες όταν κάνετε τη διαδικτυακή επιλογή χρηματιστή:

Κόστος συναλλαγών: Αυτά θα επηρεάσουν άμεσα την κατώτατη γραμμή σας. Ευτυχώς στην αγορά σήμερα, οι περισσότεροι από τους κορυφαίους μεσίτες μετοχών προσφέρουν μεγάλη αξία όταν επιτρέπουν συναλλαγές χωρίς προμήθειες και είναι σε γενικές γραμμές χωρίς χρέωση συνολικά.

Πλατφόρμα και χαρακτηριστικά: Θα θελήσετε μια πλατφόρμα συναλλαγών που να είναι φιλική προς το χρήστη και επίσης διαθέσιμη στη συσκευή που έχετε επιλέξει, με την ικανότητα διαπραγμάτευσης για κινητά να γίνεται όλο και πιο σημαντική για την πλειονότητα των εμπόρων. Πρόσθετες δυνατότητες και εργαλεία μεσίτη μπορούν επίσης να ξεχωρίσουν πολλούς ανταγωνιστές.

Στυλ συναλλαγών: Το πώς θέλετε να ανταλλάξετε, και ιδιαίτερα το επίπεδο συμμετοχής σας θα διαδραματίσει βασικό ρόλο. Για την προσέγγιση hands-off, οι ρομποτικοί σύμβουλοι και η αυτόματη διαπραγμάτευση είναι τέλεια, ενώ για ένα διαφορετικό χαρτοφυλάκιο με προϋπολογισμό, η άνοδος των κλασματικών συναλλαγών μετοχών είναι κάτι παραπάνω από ιδανική.

Firstrade

Αν ψάχνετε για έναν έμπειρο μεσίτη στον κλάδο που υποστηρίζεται από μια από τις πιο σεβαστές φήμες και γεμάτο με εξαιρετικές δυνατότητες και επιλογές συναλλαγών, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε παρά μόνο Firstrade. Είναι πρωτοπόροι στην προσφορά χωρίς προμήθεια, χαμηλού κόστους συναλλαγών και λειτουργούν από το 1985.

Κατά τη διάρκεια των περισσοτέρων από 35 ετών στον κλάδο, δεν έχουν σταματήσει. Συνεχίζοντας να εξελίσσονται, προσφέρουν τώρα μια εξαιρετικά διαισθητική και ιδιόκτητη πλατφόρμα συναλλαγών, όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διαπραγμάτευση χιλιάδων μετοχών, ETF και ομολόγων από ορισμένα από τα σημαντικότερα χρηματιστήρια του κόσμου.

Παρέχουν επίσης μια κορυφαία εκπαιδευτική ενότητα γεμάτη άρθρα, βίντεο και σεμινάρια για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις συναλλαγές σε κάθε επίπεδο.

Κόστος συναλλαγών: Δεν θα βρείτε προμήθειες ή χρεώσεις συναλλαγών οπουδήποτε στο Firstrade. Μοναδικά μεταξύ των κορυφαίων χρηματιστών, αυτό ισχύει και για τις συναλλαγές σε αμοιβαία κεφάλαια, συχνά ένα τεράστιο πλεονέκτημα για πιο έμπειρους εμπόρους.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική μας στο Firstrade ή κατευθυνθείτε απευθείας στο Firstrade για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας τώρα.

M1 Οικονομικά


M1 Οικονομικά έχει καθιερωθεί γρήγορα ως μία από τις πιο μοναδικές επιλογές χρηματιστή στον κλάδο. Συνδυάζουν μερικά από τα καλύτερα στοιχεία ενός διαδικτυακού μεσίτη χαμηλού κόστους, ενώ προσφέρουν μια δημοφιλή εμπειρία συναλλαγών robo-advisor. Αυτό τους έχει δει να είναι η κορυφαία επιλογή για πολλούς χρηματιστές από την κυκλοφορία του το 2015.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε την εμπορία κλασματικών μετοχών και να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό χαρτοφυλάκιο ταυτόχρονα, το M1 προσφέρει την ιδανική λύση. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε από χιλιάδες μετοχές, ETF και άλλα περιουσιακά στοιχεία για να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας μέσω κλασματικών μετοχών ή από δεκάδες επιμελημένα χαρτοφυλάκια που ονομάζονται «πίτες» που έχει δημιουργήσει ο μεσίτης. Μετά την επένδυση, αυτές οι πίτες μπορούν στη συνέχεια να ανταλλάσσουν και να εξισορροπούν αυτόματα όπως ένας ρομπότ-σύμβουλος για τη βελτιστοποίηση της επένδυσής σας.

Πέρα από την απλή διαπραγμάτευση, αυτή η ασφαλισμένη και ρυθμιζόμενη υπηρεσία της FDIC παρέχει ένα ολόκληρο οικοσύστημα όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με υψηλά επιτόκια και ακόμη και να δανειστείτε από το χαρτοφυλάκιό σας με χαμηλό κόστος μέσω του M1 Spend χωρίς ταλαιπωρία ή πιστωτικό έλεγχο και χαμηλό επιτόκιο από 2%.

Κόστος συναλλαγών: Εξαιρετικά καλή τιμή παρέχεται για συναλλαγές με την M1 Finance. Δεν προστίθενται καθόλου εμπορικές προμήθειες, προμήθειες ή προσαυξήσεις. Δεν υπάρχει επίσης ελάχιστος λογαριασμός για να ανησυχείτε. Ένα τέλειο περιβάλλον για τους εμπόρους για πρώτη φορά που θέλουν να εξοικονομήσουν μεγάλες χρεώσεις.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση M1 Finance ή επισκεφθείτε μας M1 Οικονομικά απευθείας για να ξεκινήσετε.

Δημόσιο.com

Δημόσιο.com είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους χρηματιστές με βάση τις εφαρμογές στον κλάδο. Έχουν υπάρξει σε κάποια μορφή εδώ και πολλά χρόνια και έχουν τηρήσει σεβαστές ρυθμίσεις από τη FINRA παρέχοντας ένα πολύ καινοτόμο εμπορικό και επενδυτικό περιβάλλον για τον σύγχρονο χρηματιστή.

Θα βρείτε χιλιάδες μεγάλες μετοχές των ΗΠΑ και ETF διαθέσιμα για περιήγηση και αγορά με ταξινομήσεις βάσει θεμάτων, καθιστώντας πολύ εύκολο να βρείτε τις τέλειες επενδύσεις για εσάς. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά του σήμερα είναι ότι μπορείτε να επενδύσετε σε κλασματικά μερίδια με το Δημόσιο και όλα μέσα από την ευκολία της εύχρηστης εφαρμογής τους για κινητά. Αυτό μπορεί να κατεβεί γρήγορα στη συσκευή σας iOS ή Android και δίνει όλη τη δύναμη διαπραγμάτευσης που χρειάζεστε απευθείας στο χέρι σας.

Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε πολλές εξαιρετικές δυνατότητες κοινωνικής διαπραγμάτευσης που σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε και να μοιράζεστε πληροφορίες με άλλες ομάδες και εμπόρους, παρόλο που ένα σύστημα άμεσων μηνυμάτων, ώστε να μην χάσετε ποτέ μια κίνηση.

Κόστος συναλλαγών: Όπως με πολλούς άλλους, δεν υπάρχουν προμήθειες ή χρεώσεις για συναλλαγές με το Public.com. Προσθέστε αυτό στις πολλές δυνατότητες μη συναλλαγής, όπως καταθέσεις και αναλήψεις που μπορεί να είναι χωρίς χρέωση και μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με μεγάλη αξία εδώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε την αναλυτική κριτική του Public.com ή να επισκεφθείτε τη διεύθυνση Δημόσιο.com να υπογράψω.

Διαδραστικοί μεσίτες

Διαδραστικοί μεσίτες βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στη βιομηχανία. Όσον αφορά τους χρηματιστές, είναι σεβαστοί και ρυθμίζονται ισότιμα ​​εντός του τομέα. Πρόσφατα εργάστηκαν επίσης για την εξέλιξη της προσφοράς τους για να προσελκύσουν περισσότερους νέους εμπόρους μετοχών με την προσφορά IBKR Lite.

Αυτή η υπηρεσία φέρνει την IB κοντά σε άλλους ανταγωνιστές, καθώς μπορούν να προσφέρουν δωρεάν αποθέματα και συναλλαγές ETF σε εσάς σε περιουσιακά στοιχεία των ΗΠΑ μέσω του IBKR Lite με τρόπους που η πλήρης υπηρεσία IBKR Pro δεν το κάνει. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι, όπου στο παρελθόν μειώθηκε, ο μεσίτης προσφέρει πλέον βελτιωμένες δυνατότητες έρευνας και υποστήριξης που γίνονται όλο και πιο φιλικές προς τον χρήστη όλη την ώρα.

Αν ψάχνετε για έναν μακροχρόνιο χρηματιστή επωνυμίας στον κλάδο που εξυπηρετεί όχι μόνο τους νέους εμπόρους, αλλά και τα επίπεδα ξεκλειδώματος καθώς γίνετε πιο έμπειροι, τότε οι Interactive Brokers μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Κόστος συναλλαγών: Το IBKR Lite είναι δωρεάν για μετοχές και συναλλαγές ETF σε περιουσιακά στοιχεία των ΗΠΑ. Αν ανταλλάσσετε περιουσιακά στοιχεία από ορισμένα από τα άλλα 100+ χρηματιστήρια που προσφέρονται σε περισσότερες από 30 χώρες, θα πληρώσετε τέλη ξεκινώντας από 0,005 $ ανά μετοχή με ελάχιστο 1 $, ενώ οι επιλογές είναι 0,65 $ ανά συμβόλαιο.

TD Ameritrade

Ένα άλλο σημαντικό όνομα στον κλάδο όταν πρόκειται για χρηματιστές και ευρύτερες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, TD Ameritrade είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του τομέα. Συνδυάζουν τη μακροχρόνια καλή φήμη τους με μια εξέλιξη σε συναλλαγές χωρίς προμήθειες σε ένα τεράστιο φάσμα περιουσιακών στοιχείων.

Η διαπραγμάτευση αυτών των περιουσιακών στοιχείων με τον μεσίτη είναι μια πολύ ομαλή διαδικασία χρησιμοποιώντας τη δική τους πλατφόρμα συναλλαγών Thinkorswim που έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη ότι είναι τόσο εύχρηστη, πολύ ισχυρή και λεπτομερής όσον αφορά τη χαρτογράφηση εργαλείων και δυνατοτήτων.

Όχι μόνο υποστηρίζεται από τη φήμη και την τεράστια προσφορά περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων πολλών σε κρυπτογράφηση, το TD Ameritrade φτάνει στο επόμενο επίπεδο παρέχοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων εκπαιδευτικών πόρων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από τους εμπόρους τους τείνουν να εγγραφούν και να παραμείνουν στον μεσίτη ως μακροπρόθεσμη επιλογή.

Κόστος συναλλαγών: Μπορείτε να ανταλλάξετε όλα τα αποθέματα και τα ETF εδώ προμήθεια και χωρίς χρέωση. Υπάρχουν επίσης χιλιάδες αμοιβαία κεφάλαια και περισσότερα από όσα μπορείτε να έχετε πρόσβαση χωρίς χρέωση, συμβαδίζοντας με τον κλάδο. Οι επιλογές μπορούν να ανταλλαχθούν στα 0,65 $ ανά συμβόλαιο χωρίς ελάχιστο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map