Trezor Model One Review – Ένα ασφαλές πορτοφόλι υλικού Bitcoin (Crypto)

Η Trezor είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κόσμο όταν πρόκειται για πορτοφόλια υλικού bitcoin. Το πιο δημοφιλές προϊόν τους είναι το Μοντέλο Trezor το οποίο είναι ένα προσιτό πορτοφόλι υλικού με την τελευταία λέξη της ασφάλειας. (Εάν ο προϋπολογισμός δεν αποτελεί ζήτημα, σας προτείνουμε να επιλέξετε το Trezor Model T που είναι μια αναβαθμισμένη και premium έκδοση του Trezor One.)

Το Trezor One είναι ένα καλά σχεδιασμένο πορτοφόλι υλικού γραμμής και λειτουργεί αβίαστα. Σε αυτήν την κριτική θα αναλύσουμε το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και το πιο σημαντικό την ασφάλεια.

Τι είναι το Trezor Model One?

Το Trezor One είναι το πιο δημοφιλές και προσιτό πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού που προσφέρεται επί του παρόντος από την Trezor. Το πορτοφόλι υλικού έχει σχεδιαστεί πρώτα και κύρια για να διατηρεί τα χρήματά σας ασφαλή από κακούς ηθοποιούς που προσπαθούν να κλέψουν την κρυπτογράφηση σας.

Έχει πολλές δυνατότητες ασφαλείας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αποθηκεύει τα ιδιωτικά σας κλειδιά σε ένα απομονωμένο περιβάλλον για να διασφαλίσει ότι ακόμη και αν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε έναν υπολογιστή που έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, τα χρήματα δεν θα διακυβευτούν.

Επιπλέον, το Trezor Password Manager βοηθά στη διαχείριση διαδικτυακών διαπιστευτηρίων και η χρήση του Trezor ως διακριτικού ασφαλείας σάς επιτρέπει να προστατεύετε τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας με το U2F.

Αυτή η συσκευή είναι μια προσιτή επιλογή για να διατηρείται η ασφάλεια προσβάσιμη για οποιονδήποτε έχει κρυπτογράφηση.

Το Trezor Model One υποστηρίζει πάνω από 1.000 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών διακριτικών όπως το Bitcoin, Κάθισμα, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple και πολλά άλλα.

Trezor Model One: Πρώτη εντύπωση

Το Trezor One διατίθεται σε ένα απλό πακέτο. Το κουτί είναι τυλιγμένο σε πλαστικό αλουμινόχαρτο και προστατεύεται από ολογράμματα που είναι εμφανή σε παραβίαση για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις αλλοίωσης. Εάν το ολόγραμμα φαίνεται να έχει υποστεί ζημιά, τότε η συσκευή μπορεί απλά να επιστραφεί στον κατασκευαστή. 

Το κουτί περιέχει την ίδια τη συσκευή, ένα καλώδιο USB, ένα κορδόνι, έναν οδηγό έναρξης, μια κάρτα σπόρου ανάκτησης και τέσσερα αυτοκόλλητα.

Το πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι το πόσο ελαφρύ και απλό είναι. (Αν θέλετε όμορφα αναισθητικά από Trezor Model T η οποία είναι μια αναβαθμισμένη και premium έκδοση του Trezor One που μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή.) Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ αλλά εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό. Έχει μια μικρή οθόνη, δύο κουμπιά και μια θύρα USB. 

Trezor Model One Review - Ένα ασφαλές πορτοφόλι υλικού Bitcoin (Crypto)

Λειτουργία του Trezor Model One


Εάν είστε αρχάριος και μη τεχνικός, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Οι οδηγίες που παρέχονται στο πακέτο είναι απλές και σας καθοδηγούν για το πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το μοντέλο Trezor One.

Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι να γράψετε τον σπόρο ανάκτησης και να τον αποθηκεύσετε σε ασφαλές μέρος. Θα συνιστούσα οπουδήποτε το αποθηκεύετε, να επιλέξετε να αποθηκεύσετε δύο αντίγραφα ασφαλείας του σπόρου ανάκτησης. Προσωπικά επιλέγω να δημιουργώ αντίγραφα ασφαλείας τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έντυπη μορφή. Για όσους δεν γνωρίζουν ότι το αποθεματικό ανάκτησης είναι αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας στο σενάριο όπου η συσκευή είτε είναι κατεστραμμένη είτε χαμένη.

Η άλλη σημαντική πτυχή αυτού είναι ότι πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε ένα PIN και μια φράση πρόσβασης στη συσκευή.

Η χρήση της συσκευής είναι απλούστερη από την πρώτη. Απαιτείται από εσάς να επιβεβαιώσετε κάθε εξερχόμενη συναλλαγή ή δημιουργία διευθύνσεων για να διασφαλίσετε ότι τα χρήματα δεν αποστέλλονται σε λάθος παραλήπτη ή ότι δεν καταχωρίσατε εσφαλμένα τις λεπτομέρειες του πορτοφολιού. Αυτό είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας έχει παραβιαστεί, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα χρήματα αποστέλλονται στον παραλήπτη.

Trezor Model One: Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η Trezor παίρνει την ασφάλεια πολύ σοβαρά, καθώς βασίζεται σε ολόκληρο το επιχειρηματικό τους μοντέλο και είναι σοκαριστικό ότι μπορείτε να αποκτήσετε αυτόν τον τύπο ασφάλειας σε αυτό το σημείο τιμών. Τόσο το υλικό όσο και το υλικολογισμικό είναι εντελώς ανοιχτού κώδικα και διατίθενται στο GitHub. Ο λόγος είναι ότι επιτρέπει στους επαγγελματίες της ασφάλειας να ελέγχουν και να επαληθεύουν την ασφάλεια της συσκευής.

Ένα άλλο στοιχείο ασφάλειας είναι ότι η συσκευή δεν φτάνει με προεγκατεστημένο υλικολογισμικό – το οποίο έχει εγκατασταθεί κατά τη διαδικασία ρύθμισης. Είναι προστατευμένο με PIN και σας επιτρέπει να επισημάνετε τη συσκευή σας και να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη για να την κάνετε μοναδική για εσάς.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όλα απαιτούν επιβεβαίωση στη συσκευή και αυτό περιλαμβάνει επαλήθευση διεύθυνσης πορτοφολιού και αποστολή χρημάτων. Τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται σε ολοκληρωμένο απομονωμένο περιβάλλον, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες παραβίασης των ιδιωτικών κλειδιών. Σε περίπτωση που είστε παρανοϊκοί, επειδή η συσκευή δεν απαιτεί είσοδο από το πληκτρολόγιο, το καθιστά πολύ πιο ασφαλές από κακόβουλους χάκερ.

Περίληψη

ο Μοντέλο Trezor είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πηδήξετε στον κόσμο της κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να ξαφνιάσετε για τις υψηλότερες τιμές Trezor Model T.  Η ασφάλεια και η απλότητα πίσω από αυτήν τη συσκευή το καθιστούν ένα δημοφιλές αγαπημένο για τα μέλη της κοινότητας κρυπτογράφησης. 

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το Trezor Model One

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map