Τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού για να διατηρήσετε το Crypto σας ασφαλές το 2021

Το να μάθετε πώς να διατηρείτε την κρυπτογράφηση σας ασφαλή χρησιμοποιώντας πορτοφόλια υλικού είναι το πρώτο βήμα για να γίνετε έμπειρος επενδυτής κρυπτογράφησης. Η επένδυση σε έργα blockchain είναι διασκεδαστική και κερδοφόρα, αλλά μόνο όταν γίνεται σωστά. Κρίσιμα, υπάρχουν μερικές εγγενείς διαφορές μεταξύ των κρυπτονομισμάτων και άλλων επενδύσεων που θα σας ωφελούσε να κατανοήσετε. Κατά κύριο λόγο, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας του crypto.

Διατηρώντας το Crypto σας ασφαλές

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στρατηγικές που μπορεί να ακολουθήσει ένας επενδυτής για να εξασφαλίσει την κρυπτογράφηση τους από την κλοπή το 2021. Μία από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού. Τα πορτοφόλια υλικού μειώνουν τον κίνδυνο διαδικτυακών επιθέσεων λόγω του σχεδιασμού τους. Αυτές οι συσκευές διατηρούν τα κρυπτονομίσματα σας αποθηκευμένα εκτός σύνδεσης σε αυτό που ονομάζεται “κρύος χώρος αποθήκευσης”. Για την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας, οι περισσότερες συσκευές χρησιμοποιούν ένα κενό αέρα για να διατηρήσουν τα κέρματά σας εκτός σύνδεσης.

Δεν είναι ασφαλείς όλες οι επιλογές πορτοφολιού υλικού

Παρόλο που είναι αλήθεια ότι τα πορτοφόλια υλικού είναι πολύ πιο ασφαλή από τα αντίστοιχα των κινητών ή επιτραπέζιων υπολογιστών τους, εξακολουθούν να είναι ευαίσθητα σε ανθρώπινα λάθη και έξυπνους απατεώνες. Πρόσφατα, ψεύτικα και αλλοιωμένα πορτοφόλια υλικού άρχισαν να εμφανίζονται στην αγορά. Αυτές οι πλαστές συσκευές σας εξαπατούν να πιστεύετε ότι οι εκμεταλλεύσεις σας είναι ασφαλείς. Για να αποφύγετε αυτούς τους κινδύνους και άλλους, συνιστάται να διατηρείτε μόνο τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές πορτοφολιών.

Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές πορτοφολιού υλικού. Είναι σημαντικό ότι δεν είναι όλα τα πορτοφόλια τα ίδια όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και τις τιμές. Η επιλογή του λανθασμένου πορτοφολιού μπορεί να σας κοστίσει πολύ χρόνο. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να μαντέψετε. Εδώ είναι τα κορυφαία πορτοφόλια υλικού που πρέπει να λάβετε υπόψη το 2021.

Ledger Nano X – Καλύτερο πορτοφόλι υλικού

Καθολικό Τα πορτοφόλια αναγνωρίζονται ως μία από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 και έχει γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο του Παρισιού. Επί του παρόντος, η Ledger απασχολεί περισσότερους από 130 υπαλλήλους στα διάφορα γραφεία της.

Το Ledger Nano X βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον βολικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα. Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για επενδυτές εν κινήσει. Επιπλέον, η μονάδα υποστηρίζει μια τεράστια ποικιλία νομισμάτων και κουπονιών. Λειτουργεί επίσης σε συνδυασμό με πολλά Dapps για τη βελτίωση του UX σας.

Καθολικό Nano S

Καθολικό Nano S

ο Καθολικό Nano X περιλαμβάνει μια φωτεινή διαδραστική οθόνη OLED HD που καθιστά απλό να βλέπετε ακριβώς τι κάνετε. Μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό το πορτοφόλι με την εφαρμογή Live για κινητά μέσω Bluetooth και οι χρήστες μπορούν να επαναφέρουν τυχόν χαμένα χρήματα χρησιμοποιώντας το φύλλο ανάκτησης. Το Ledger Nano X κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας λόγω των προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας και του κομψού σχεδιασμού του. Το μόνο μειονέκτημα του πορτοφολιού είναι η υψηλότερη τιμή.

Διαβάστε την αναθεώρηση Ledger Nano X ή Αγοράστε ένα Ledger Nano X.

Καθολικό Nano S


ο Καθολικό Nano S είναι μια πιο προσιτή έκδοση του κορυφαίου πορτοφολιού υλικού της εταιρείας. Το Nano S εξακολουθεί να είναι μια εντυπωσιακή συσκευή. Όπως και ο μεγάλος αδερφός του, το Nano S υποστηρίζει μια τεράστια ποικιλία νομισμάτων και μαρκών. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν οποιοδήποτε συμβατό διακριτικό ERC-20 κατά τη διαχείριση του πορτοφολιού μέσω του MyEtherWallet.

Αυτές οι συσκευές είναι συμβατές με εκατοντάδες αποκεντρωμένες εφαρμογές, καθιστώντας τις ιδανική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για τη διαλειτουργικότητα. Όλες οι συσκευές Ledger είναι ιεραρχικά ντετερμινιστικά πορτοφόλια που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της μονάδας έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό που αντιπροσωπεύει το νόμισμα.

ο Νάνο S είναι πολύ φορητό. Η συσκευή ζυγίζει μόνο 34g συνολικά. Παρά τον ελαφρύ σχεδιασμό της, η συσκευή είναι σχετικά ανθεκτική. Η ανθεκτικότητά του προέρχεται από το περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό το περίβλημα δίνει στο πορτοφόλι μια αίσθηση και εμφάνιση ποιότητας σε σύγκριση με τις πλαστικές επιλογές.

Διαβάστε την κριτική μας Ledger Nano S ή Αγοράστε ένα Ledger Nano S

Trezor Model T

Το Trezor Model T είναι ένα άλλο κορυφαίο πορτοφόλι στον τομέα. Το Trezor Model T παρέχει στους χρήστες ένα καθολικό θησαυροφυλάκιο για όλα τα ψηφιακά τους στοιχεία. Σε αντίθεση με τις συσκευές Ledger, το Trezor διαθέτει έναν πλήρη κώδικα ανοιχτού κώδικα. Οι κώδικες ανοιχτού κώδικα είναι πιο ανθεκτικοί από την ιδιωτική κωδικοποίηση, επειδή ελέγχονται από ομοτίμους και ελέγχονται από ερευνητές ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, η γραμμή πορτοφολιών Trezor είναι η δημιουργία SatoshiLabs. Συγκεκριμένα, αυτή η εταιρεία με έδρα την Τσεχία ήταν η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin. Ως τέτοια, η Trezor έχει πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο. Αυτή η εμπειρία είναι εμφανής στο σύνολο χαρακτηριστικών του Trezor Model T..

Το μοντέλο T υποστηρίζει περισσότερα από 1000 νομίσματα. Επιπλέον, το σύστημα αποθηκεύει όλα τα ιδιωτικά κλειδιά του Bitcoin εκτός σύνδεσης σε διαφορετικό chipset. Η συσκευή είναι εξαιρετικά ελαφριά, ζυγίζει 22 γραμμάρια και η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό μέταλλο. Οι χρήστες του Model T απολαμβάνουν πλήρεις δυνατότητες ανάκτησης και μια εξαιρετική διεπαφή. Συγκεκριμένα, οι χρήστες πρέπει να εισάγουν έναν τετραψήφιο κωδικό pin με όλες τις επιβεβαιώσεις συναλλαγών.

Διαβάστε την κριτική μας Trezor Model T ή Αγοράστε ένα Trezor Model T

Μοντέλο Trezor

ο Μοντέλο Trezor είναι μια πιο προσιτή έκδοση του Trezor Model T. Είναι μια απλοποιημένη έκδοση χωρίς πολλά από τα κουδούνια και τα σφυρίχτρα του πιο ακριβού αντίστοιχου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πηδήξετε στον κόσμο της κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να ξαφνιάσετε για τις υψηλότερες τιμές Trezor Model T.  Η ασφάλεια και η απλότητα πίσω από αυτήν τη συσκευή το καθιστούν ένα δημοφιλές αγαπημένο για τα μέλη της κοινότητας κρυπτογράφησης.

Διαβάστε το Trezor Model One Review ή Αγοράστε ένα Trezor Model T

KeepKey

KeepKey είναι μια άλλη κομψή εναλλακτική λύση στην αγορά. Αυτό το κομψά σχεδιασμένο πορτοφόλι κυκλοφόρησε το 2015. Συγκεκριμένα, το πορτοφόλι αποκτήθηκε από μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών στην αγορά, το ShapeShift. Αυτή η ενσωμάτωση επέτρεψε στους χρήστες του πορτοφολιού KeepKey να ανταλλάσσουν με ασφάλεια τα κρυπτονομίσματα τους απευθείας από τις συσκευές τους.

Το πορτοφόλι KeepKey είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac. Η μονάδα διαθέτει μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη που παρέχει σαφήνεια σε κάθε ψηφιακό στοιχείο που αποστέλλεται και λαμβάνεται. Η οθόνη κάνει την παρακολούθηση συναλλαγών ένα αεράκι. Το καλύτερο από όλα, όλες οι αποστολές πρέπει να εγκριθούν πατώντας ένα φυσικό κουμπί στη συσκευή.

KeepKey Οι χρήστες απολαμβάνουν επίσης πρόσθετη προστασία PIN από μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Συγκεκριμένα, η συσκευή ενσωματώνει επιπλέον προστατευτικές φράσεις πρόσβασης. Υπάρχουν επίσης προσαρμόσιμες ταχύτητες συναλλαγών για τους χρήστες. Εντυπωσιακά, το KeepKey σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να παρακολουθείτε απεριόριστες διευθύνσεις πορτοφολιών σε μία συσκευή. Με $ 100, το KeepKey είναι επίσης λίγο πιο προσιτό από τον ανταγωνισμό. Με αυτόν τον τρόπο, το KeepKey κερδίζει αργά έδαφος στους καθιερωμένους αντιπάλους του στην αγορά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ένα KeepKey.

Οι καλύτερες επιλογές πορτοφολιού υλικού για το 2021

Ο τομέας κρυπτογράφησης έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία έντεκα χρόνια. Παρά όλη αυτή την ανάπτυξη, η διατήρηση της ασφάλειας του κρυπτονομίσματος παραμένει η κύρια προτεραιότητα. Επιπλέον, δεν έχουν αλλάξει πολύ οι διαδικασίες και οι στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας. Τα πορτοφόλια υλικού εξακολουθούν να είναι και αναμένεται να παραμείνουν ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το κρυπτονομίσματός σας από τα χέρια των χάκερ και άλλων απατεώνων στην αγορά. Κολλήστε με τα αξιόπιστα πορτοφόλια υλικού που αναφέρονται σε αυτήν την κριτική και είστε βέβαιοι ότι θα παρακολουθήσετε τη στοίβα satoshis σας στην εικονική οροφή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map