Επένδυση στο Yearn.finance (YFI) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η επόμενη γενιά DeFi πλατφόρμα Το Yearn.finance (YFI) συνεχίζει να κάνει κύματα σε ολόκληρο τον τομέα. Αυτό το αποκεντρωμένο οικοσύστημα δημιουργήθηκε για να εξαλείψει τα πιο πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά. Σήμερα, η Yearn Finance έχει τη φήμη ότι παρέχει στους χρήστες τις υψηλότερες ετήσιες αποδόσεις (APY) στα καταθεμένα κρυπτονομίσματά τους στον κλάδο.

Ποια προβλήματα επιλύει το Yearn.finance (YFI)?

Το Yearn Finance συνδυάζει διάφορες τεχνολογίες για την καταπολέμηση της συγκέντρωσης στον τομέα. Τα πάντα σχετικά με το Yearn Finance αντικατοπτρίζουν μια ισχυρή δέσμευση για αποκέντρωση. Για παράδειγμα, η εταιρεία δεν φιλοξένησε ποτέ μια αρχική προσφορά νομισμάτων. Επιπρόσθετα, δεν υπήρξε ποτέ προ-ορυχείο με μάρκες YFI. Αυτοί οι παράγοντες έχουν κερδίσει τη φήμη του Yearn Finance ως ένα από τα πιο αποκεντρωμένα έργα σε κρυπτογράφηση.

Χωρίς ουσία

Η τρέχουσα κατάσταση του τομέα DeFi είναι ασταθής και κερδοσκοπική. Οι επενδυτές αγοράζουν αυτά τα διακριτικά με την ελπίδα ότι θα μπορούν να μεταπωλήσουν τα κουπόνια αργότερα για υψηλότερη τιμή. Αυτή η εξάρτηση από το arbitrage trading θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη την αγορά.

Yearn.finance

Yearn.finance – Twitter

Οι κερδοσκοπικοί επενδυτές φημίζονται για την πώληση των περιουσιακών τους στοιχείων. Αυτές οι πωλήσεις ωθούν περισσότερους επενδυτές να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία για να προσπαθήσουν να αποφύγουν τις απώλειες. Αυτές οι ενέργειες μπορούν να οδηγήσουν σε δραματικές πωλήσεις που πραγματοποιούνται σε λίγα λεπτά και ρίχνουν εκατομμύρια στο όριο αγοράς από ένα έργο.

Χαμηλές αποδόσεις

Οι επενδυτές DeFi επίσης χτυπήθηκαν όσον αφορά τα ποσοστά απόδοσης. Στο παρελθόν, οι πλατφόρμες DeFi κατάφεραν να εξασφαλίσουν υγιή τέλη μειώνοντας τα ποσοστά που πληρώνουν οι επενδυτές. Αυτές οι χαμηλές αποδόσεις βλάπτουν τη βιομηχανία μόνο καθώς δημιουργούν ένα τεχνητό εμπόδιο στην υιοθέτηση.

Το DeFi είναι περίπλοκο

Το DeFi βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της βρεφικής ηλικίας. Ως εκ τούτου, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με το τι περιλαμβάνει αυτός ο νέος τομέας, τις κύριες λειτουργίες, τα πρότυπα και τα συνολικά κέρδη. Σε έναν νέο επενδυτή, ειδικά σε κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με τις επενδύσεις blockchain, αυτοί οι παράγοντες μπορεί να είναι εμπόδιο.

Οφέλη του Yearn.finance (YFI)

Η Yearn Finance άλλαξε το παιχνίδι μέσω του μοναδικού εργαλείου που χρησιμοποιεί ιδιόκτητα πρωτόκολλα για να αυξήσει τις αποδόσεις των επενδυτών. Οι χρήστες του Yearn απολαμβάνουν μια βελτιωμένη προσέγγιση στο DeFi. Η πλατφόρμα παρέχει απαράμιλλη ασφάλεια και έναν κώδικα ανοιχτού κώδικα που έχει ελεγχθεί από την κοινότητα.


Πώς λειτουργεί το Yearn.finance (YFI)

Το Yearn Finance είναι ένα δίκτυο ανοιχτού κώδικα που μετακινεί αυτόματα τα χρήματα των χρηστών μεταξύ των πρωτοκόλλων δανεισμού DeFi με βάση την απόδοση επένδυσης. Η πλατφόρμα θα αλλάξει τις συμμετοχές σας ανάμεσα σε αξιόπιστες πλατφόρμες καλλιέργειας απόδοσης όπως Χημική ένωση, Aave και Dydx για μεγιστοποίηση του APY. Αυτό το απλοϊκό πρωτόκολλο παρακολουθεί συνεχώς τους ηγέτες της αγοράς για να διασφαλίσει ότι τα χρήματά σας παραμένουν στα υψηλότερα αποθέματα. Συγκεκριμένα, Ερν. Η χρηματοδότηση υποστηρίζει επί του παρόντος ΝΑΙ, USDC, USDT, TUSD και SUSD

Όταν ένας χρήστης καταθέτει ένα stablecoin στο Yearn.finance, το δίκτυο μετατρέπει το νόμισμα σε ισοδύναμο ποσό ytokens. Το Ytokens ονομάζεται επίσης “tokens βελτιστοποιημένης απόδοσης” στο δίκτυο. Αυτά είναι τα κεφάλαια που το Yearn.finance ανακατεύεται αυτόματα μεταξύ των ομάδων Compound, Aave και DyDx με την υψηλότερη απόδοση.

Για τις προσπάθειές τους και τη συντήρηση του δικτύου, το Yearn.finance χρεώνει μια μικρή χρέωση. Αυτή η χρέωση κατατίθεται στην πισίνα Yearn.finance. Είναι σημαντικό ότι αυτή η ομάδα είναι προσβάσιμη μόνο στους κατόχους διακριτικών YFI.

Χαρακτηριστικά Yearn.finance

Το Yearn.finance δεν έγινε ο ηγέτης του κλάδου σε ατυχήματα. Η πλατφόρμα εισάγει μια σειρά από λειτουργίες που βοήθησαν στο ρυθμό της επανάστασης του DeFi. Ακολουθούν μερικές από τις τρέχουσες και αναμενόμενες δυνατότητες που κάνουν το Yearn Finance έναν τιτάνιο στον τομέα.

ytrade.finance

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν σταθερά νομίσματα μακράς ή μικρής διάρκειας με μόχλευση 1000x. Η έλλειψη κρυπτονομισμάτων ήταν από καιρό ένα όνειρο για τους εμπόρους. Το Yearn κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα μέσω αυτού του πρωτοκόλλου επόμενου επιπέδου.

yliquidate.finance

Η λειτουργία yliquidate.finance εισάγει δάνεια flash στο Aave. Ο σκοπός αυτών των δανείων είναι η εκκαθάριση κεφαλαίων με ταχείο και αποτελεσματικό τρόπο όταν χρειάζεται.

yswap.exchange

Η δυνατότητα yswap.exchange είναι ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο του οικοσυστήματος Yearn Finance. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί ως μια μοναδική πηγή από την οποία οι χρήστες μπορούν να καταθέτουν χρήματα με μη αυτόματο τρόπο σε και μεταξύ διαφόρων πρωτοκόλλων DeFi.

iborrow.finance

Το Yearn προσφέρει επίσης το iborrow.fiance. Αυτό το χαρακτηριστικό συμβολίζει το χρέος σε άλλα πρωτόκολλα με τη βοήθεια του Aave. Μόλις αναγνωριστεί, αυτό το χρέος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσθετα πρωτόκολλα DeFi. Με αυτόν τον τρόπο, η Yearn ανοίγει νέες ροές ρευστότητας για τον κλάδο.

Κουπόνι YFI

Το διακριτικό YFI είναι το κύριο διακριτικό διακυβέρνησης του δικτύου Yearn Finance. Αυτό το διακριτικό ERC-20 εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς εντός του συστήματος. Κατά κύριο λόγο, χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των πρωτοκόλλων στο οικοσύστημα. Είναι προφανές ότι υπάρχει μόνο μέγιστη προσφορά 30.000 μαρκών YFI. Δεδομένου ότι κανένα από αυτά τα διακριτικά δεν είχε προβλεφθεί, ο μόνος τρόπος εκτός από τη διαπραγμάτευση σε χρηματιστήρια για την απόκτηση του YFI είναι η παροχή ρευστότητας σε μία από τις πλατφόρμες της Yearn Finance.

Προϊόντα Yearn.finance

Προϊόντα Yearn.finance

Διακυβέρνηση

Το Yearn Finance διέπεται από την κοινότητα μέσω ενός συστήματος ψηφοφορίας. Όπως και οι περισσότερες πλατφόρμες DeFi, όσο περισσότερα διακριτικά διακυβέρνησης έχετε, τόσο περισσότερη ισχύ έχετε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Συγκεκριμένα, προτάσεις για το οικοσύστημα Yearn.finance μπορούν να υποβληθούν μόνο εάν το 33% των κατόχων διακριτικών YFI συμφωνήσουν.

Origins of Yearn.finance (YFI)

Το Yearn.finance είναι το πνευματικό τέκνο του γνωστού προγραμματιστή κρυπτογράφησης Αντρέ Κρόντζε. Το ταξίδι Yearn.finance ξεκίνησε όταν ο Cronje άρχισε να συνεργάζεται στενά με Curve Finance και Αάβ για να δημιουργήσετε το πρωτόκολλο iEar. Από την αρχή του Yearn, ο Cronje επέδειξε πλήρη εμπιστοσύνη στην πλατφόρμα του. Συγκεκριμένα, ήταν ο πρώτος που έβαλε κεφάλαια στις πισίνες του Yearn.

Πώς να αγοράσετε το Yearn.finance (YFI)

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κερδίσετε μάρκες YFI. Αυτές οι διαφορετικές μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση διαφόρων ομάδων. Ομοίως με ένα δίκτυο blockchain PoS, στο Yearn, οι χρήστες κλειδώνουν τα διακριτικά τους σε έξυπνα συμβόλαια και λαμβάνουν ανταμοιβές για τις προσπάθειές τους. Μπορείτε επίσης να πάρετε αυτές τις ανταμοιβές και να τις ανταλλάξετε για διακυβέρνηση κατά τη διάρκεια των εξελίξεων του Yearn.finance.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε YFI καταθέτοντας το yCRV στο yGov pool. Αυτή η στρατηγική είναι εύκολη και γρήγορη. Οι πιο προηγμένοι χρήστες μπορούν να κερδίσουν YFI καταθέτοντας ένα μείγμα DAI και YFI 98% -2% στο Πρωτόκολλο εξισορρόπησης με αντάλλαγμα τα διακριτικά BAL (Balancer Protocol). Αυτά τα κουπόνια BAL στη συνέχεια κατατίθενται στο yGov σε αντάλλαγμα για το YFI. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν YFI καταθέτοντας ένα μείγμα YFI και yCRV στο Balancer σε αντάλλαγμα Boken (Balancer pool) tokens που στη συνέχεια κατατίθενται σε yGov και συγκεντρώνουν tokens YFI.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι απλώς να αγοράσετε YFI σε μια ανταλλαγή όπως Κάθισμα.

Επένδυση στο Yearn.finance (YFI) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στο Yearn.finance (YFI) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στο Yearn.finance (YFI) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Poloniex

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι έμποροι

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευκολία στη χρήση

Τέλη συναλλαγών

0,10%

Τέλη συναλλαγών

0,16%

Τέλη συναλλαγών

0,125%

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Yearn.finance (YFI) – Πρωτοπόρος στον κλάδο του DeFi

Το Yearn.finance ανέβασε τη γραμμή όσον αφορά τις αποδόσεις και τα χαρακτηριστικά στην αγορά DeFi. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η πλατφόρμα συνεχίζει να κερδίζει δημοτικότητα. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε περισσότερους χρήστες να υιοθετούν αυτήν τη μοναδική πλατφόρμα καθώς τα οφέλη της συνεχίζουν να γίνονται κοινές γνώσεις στον κλάδο. Προς το παρόν, το Yearn.finance προσφέρει δυνατότητες και ευκολία που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στην αγορά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map