Επένδυση στο VeChain (VET) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι το VeChain (ΕΕΚ)?

Το VeChain (VET) ήταν ένα από τα πρώτα blockchain που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών σε επίπεδο επιχειρήσεων. Οι προγραμματιστές πίσω από το έργο επιδιώκουν να βελτιώσουν την αλυσίδα εφοδιασμού και τη διαχείριση του κύκλου ζωής των προϊόντων μέσω της χρήσης κατανεμημένης τεχνολογίας καθολικών (DLT) Είναι σημαντικό ότι η πλατφόρμα προσφέρει στους χρήστες μια ποικιλία νέων λειτουργιών που το καθιστούν ιδανικό για επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βελτιώσουν τα πρωτόκολλα της αλυσίδας εφοδιασμού και τις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Σήμερα, ο τομέας της εφοδιαστικής υποφέρει από ασύμμετρη πρόβλημα πληροφοριών. Ενώ τα ισχύοντα συστήματα συλλέγουν μεγάλο αριθμό δεδομένων, αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται με τον βέλτιστο τρόπο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η σοβαρή διαμερισματοποίηση αφήνει ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού να βασίζεται σε συγκεντρωτικές πηγές δεδομένων. Αυτή η έλλειψη ενότητας οδηγεί σε έλλειψη διαφάνειας και καθυστερημένη μετάδοση δεδομένων.

Το VeChain παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να παρακολουθούν έναν τεράστιο όγκο δεδομένων. Αυτοί οι δείκτες μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία όπως η ποιότητα, η αυθεντικότητα, η θερμοκρασία αποθήκευσης και η κατάσταση μεταφοράς. Εντυπωσιακά, το VeChain παρέχει όλες αυτές τις δυνατότητες μέσω ενός επιχειρηματικού οικοσυστήματος χωρίς εμπιστοσύνη. Με αυτόν τον τρόπο, το VeChain μειώνει τα γενικά έξοδα και βελτιώνει τη λογοδοσία.

Φιλοσοφία VeChain

Το VeChain διαφέρει από άλλα έργα στον τομέα με μερικούς βασικούς τρόπους. Κατά κύριο λόγο, οι προγραμματιστές πίσω από αυτό το έργο δεν είχαν καμία επιθυμία να δημιουργήσουν μια πλήρως αποκεντρωμένη πλατφόρμα. Αντίθετα, στόχος τους ήταν να ενσωματώσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο στους τομείς DeFi (αποκεντρωμένη χρηματοδότηση) όσο και CeFi (κεντρική χρηματοδότηση). Αυτή η στρατηγική δημιουργεί μια ισορροπημένη πλατφόρμα που παρέχει στους χρήστες διαφανή ροή πληροφοριών, αποτελεσματική συνεργασία και μεταφορές αξίας υψηλής ταχύτητας.

Πώς λειτουργεί το VeChain

Η VeChain χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνολογιών για την επίτευξη του στόχου της για τον εξορθολογισμό του τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Για παράδειγμα, το VeChain χρησιμοποιεί διάφορους τύπους αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) ετικέτες και αισθητήρες για την παρακολούθηση κρίσιμων δεδομένων κατά την αποστολή. Αυτές οι πληροφορίες μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο σε ολόκληρο το blockchain.

Αυτή η στρατηγική επιτρέπει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ή τους συμμετέχοντες στην αγορά να παρακολουθούν το στοιχείο για να επαληθεύσουν την κατάσταση και την αυθεντικότητά του. Παράλληλα, αυτή η προσέγγιση είναι ιδανική για μεγάλες σύνθετες αλυσίδες εφοδιασμού. Το VeChain μπορεί να παρακολουθεί αυτά τα γιγαντιαία δίκτυα και να ενημερώνει τις επιχειρήσεις για τις εξελίξεις που συμβαίνουν.

Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)

Το VeChain είναι πρωτοπόρος στην ολοκλήρωση της ΙΩΤ και τεχνολογίες DLT. Με ένταση, το VeChain χτίστηκε από την αρχή με γνώμονα την ενσωμάτωση του IoT. Το Internet-of-things αναφέρεται στο δίκτυο δισεκατομμυρίων έξυπνων συσκευών που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή παγκοσμίως. Όλες αυτές οι συσκευές είναι έξυπνες επειδή διαθέτουν κάποιο είδος αισθητήρα και ικανότητα επικοινωνίας δεδομένων στο διαδίκτυο. Σήμερα, αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν μια απίστευτη σειρά από πράγματα, από τηλεοράσεις έως κουδούνια, μέχρι το τηλέφωνο που κρατάτε στο χέρι σας τώρα.

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας IoT και blockchain έχει τέλειο νόημα. Η τεχνολογία Blockchain παρέχει έναν προσιτό τρόπο παρακολούθησης τόσο μεγάλου όγκου δεδομένων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο μέσω συναίνεσης. Κατά συνέπεια, το VeChain δεν είναι το μόνο έργο που διερευνά τη συγχώνευση και των δύο τεχνολογιών.

Ιστορία του VeChain

Η VeChain πήγε από το σχέδιο και έγινε πραγματικότητα το 2015 με στόχο να διαταράξει τη βιομηχανία της εφοδιαστικής αλυσίδας καθιστώντας τα δεδομένα ενεργά και διαφανή. Ο δημιουργός του έργου, Sunny Lu, ήταν γνωστός για την εκτελεστική του δουλειά με τον Louis Vuitton China πριν από αυτήν την επιχείρηση. Πρέπει να φανταστείτε ότι η αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων της αλυσίδας εφοδιασμού που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές ενδυμάτων τον βοήθησε να τον εμπνεύσει να αναπτύξει αυτό το μοναδικό σύστημα.

Η ΕΕΚ του VeChain ξεκίνησε στο blockchain Ethereum. Αυτή η προσέγγιση είναι μια κοινή στρατηγική στην αγορά, επειδή επιτρέπει στους προγραμματιστές να παρουσιάσουν την ιδέα τους και να συγκεντρώσουν κεφάλαια για να αναπτύξουν το δικό τους blockchain. Τελικά, αυτό ακριβώς έκανε το VeChain. Σήμερα, η ΕΕΚ λειτουργεί μέσα στο φυσικό οικοσύστημα VeChain. Με αυτόν τον τρόπο, οι προγραμματιστές μπορούν να παρέχουν δυνατότητες που απευθύνονται απευθείας στο πελατολόγιο των επιχειρήσεων.

Διπλό κουπόνι

Η VeChain δανείστηκε ένα πράγμα από την Ethereum, τη στρατηγική διπλού σημείου. Σε αυτό το στυλ οικοσυστήματος blockchain, το ένα token χρησιμεύει ως δημόσια επένδυση ή / και ψηφιακό χρήμα και το άλλο προορίζεται για έξυπνη εκτέλεση και προγραμματισμό συμβολαίων. Παραδείγματα αυτού του στυλ διακριτικού backend είναι το Ethereum’s αιθέρας και ΝΕΟ ΑΕΡΙΟ.

Υπάρχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα σε αυτήν τη στρατηγική. Το πρώτο όφελος είναι ότι αυτό το σύστημα παρέχει αποτελεσματική διακυβέρνηση. Οι Blockchains πρέπει να διαθέτουν μοντέλα διακυβέρνησης που περιλαμβάνουν την κοινότητα ή διακινδυνεύουν σκληρά πιρούνια από δυστυχισμένα μέλη της κοινότητας. Ο δεύτερος λόγος για να χρησιμοποιήσετε μια στρατηγική διπλού διακριτικού είναι ότι παρέχει στο blockchain σας ένα προβλέψιμο οικονομικό μοντέλο.

Κουπόνι VeChain (ΕΕΚ)

Η ΕΕΚ είναι το κρυπτογράφηση που θα επενδύατε σε ένα χρηματιστήριο. Χρησιμεύει ως αύξηση της αξίας εντός του blockchain VeChain. Αυτό το διακριτικό μπορεί να μεταφέρει αξία σε ολόκληρο το blockchain και να ενεργοποιήσει έξυπνα συμβόλαια. Είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες πληρώνουν για συναλλαγές σε Dapps που λειτουργούν στο blockchain VeChain.

Επί του παρόντος, κυκλοφορούν 55.454.734.800 ΕΕΚ. Το σύστημα της VeChain έχει ρυθμιστεί για την έκδοση συνολικού ποσού 86.712.634.466 ΕΕΚ. Η ΕΕΚ κατατάσσεται στα κορυφαία 30 κρυπτονομίσματα παγκοσμίως με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

VET CoinMarketCap

VET CoinMarketCap

Ενέργεια VeChainThor (VTHO)

Το δεύτερο διακριτικό που χρησιμοποιείται στο σύστημα VeChain είναι το VeChainThor Energy. Αυτό το διακριτικό λειτουργεί ως αέριο για την τροφοδοσία έξυπνων συναλλαγών συμβολαίου. Αυτά τα διακριτικά δεν είναι δημόσια διαθέσιμα. Μόνο οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν αυτά τα διακριτικά για να καλύψουν το κόστος εκτέλεσης της σύμβασης.

Κρίσιμα, τα περισσότερα blockchain απαιτούν από τους προγραμματιστές να κάνουν μια πληρωμή για να συνάψουν συμβόλαια στο blockchain. Αυτή η στρατηγική διασφαλίζει ότι μόνο η κωδικοποίηση που είναι έτοιμη για το κοινό το κάνει στο blockchain και μειώνει τις ανεπιθύμητες αναρτήσεις

Συμφωνία VeChain

Προκειμένου να καλύψει όλες τις υποσχέσεις της, το VeChain πρέπει να παρέχει στις επιχειρήσεις έγκαιρη και ασφαλή συναίνεση. Για το σκοπό αυτό, η πλατφόρμα εισάγει έναν ιδιόκτητο μηχανισμό συναίνεσης γνωστός ως Proof-of-Authority (PoA). Αυτό το πρωτόκολλο παρέχει ένα αποτελεσματικό μέσο για τη διατήρηση της συνέχειας του συστήματος.

Ο μηχανισμός συναίνεσης PoA κατασκευάστηκε για να βελτιώσει τις αδυναμίες που εντοπίστηκαν στους μηχανισμούς Proof of Work (PoW), Proof of Stake (PoS) και Designated Proof of Stake (DPoS). Κρίσιμα, το PoA απαιτεί λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Σε αντίθεση με το Bitcoin, το οποίο απαιτεί κόμβους για επικοινωνία και επικύρωση συναλλαγών, δεν απαιτείται απαίτηση επικοινωνίας μεταξύ κόμβων για την επίτευξη συναίνεσης σχετικά με το blockchain VeChain.

Masternodes

Το VeChain βασίζεται σε μια ομάδα 101 Masternodes για την επίτευξη συναίνεσης. Αυτή η στρατηγική βελτιώνει σημαντικά τους χρόνους συναλλαγών. Παραδόξως, δεν υπάρχουν ανώνυμοι κόμβοι σε αυτό το δίκτυο. Πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση ταυτότητας KYC και AML για να μπορέσετε να επικυρώσετε μπλοκ σε αυτό το σύστημα. Οι προγραμματιστές πιστεύουν ότι αυτή η προσέγγιση είναι απαραίτητη για την ισορροπημένη στρατηγική της αγοράς.

Είναι ενδιαφέρον ότι το VeChain χρησιμοποιεί επίσης οικονομικούς masternodes. Αυτοί οι κόμβοι μπορούν να ψηφίσουν για θέματα σχετικά με το οικοσύστημα VeChain. Για κάθε 10.000 ΕΕΚ έναν οικονομικό masternode, λαμβάνει μία ψήφο.

Ποντάρισμα

Οι χρήστες του VeChain μπορούν επίσης στοίχημα την ΕΕΚ τους για να κερδίσουν κάποιο παθητικό εισόδημα. Το στοίχημα απαιτεί να διατηρείτε την ΕΕΚ σας σε ένα πορτοφόλι δικτύου που παραμένει συνδεδεμένο για μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο. Όσο περισσότερο στοιχηματίζετε την ΕΕΚ σας, τόσο περισσότερο κερδίζετε.

Διακυβέρνηση

Σύμφωνα με τον στόχο του VeChain να παρέχει ισορροπία μεταξύ συγκεντρωτισμού και αποκέντρωσης, οι ψήφοι εκταμιεύονται με βάση το ποσό της ΕΕΚ που κατέχει ένα άτομο. Άτομα που κατέχουν πάνω από ένα εκατομμύριο ΕΕΚ είναι υπεύθυνα για το 20% των ψήφων. Οι χρήστες που έχουν επαληθεύσει την ταυτότητά τους και κατέχουν ένα εκατομμύριο ΕΕΚ λαμβάνουν το 30% των ψήφων. Τα υπόλοιπα χωρίζονται μεταξύ της κοινότητας.

Πού να αγοράσετε VeChain (ΕΕΚ)

Το VeChain είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία διαφορετικών πλατφορμών. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρετε τα χέρια σας σε κάποια ΕΕΚ είναι μέσω Κάθισμα. Κάθισμα είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι εύχρηστη και προσφέρει μια εκπληκτική συλλογή κερμάτων.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Εάν είστε νέοι στην πλατφόρμα, θα χρειαστεί να συνδέσετε κάποια μέθοδο πληρωμής για να φορτώσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να είναι χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού απευθείας.

Τώρα που ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος, μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε Bitcoin. Θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε Bitcoin, επειδή δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα ζεύγη Fiat / VET. Μόλις αποκτήσετε Bitcoin, μπορείτε να μεταβείτε στο ζεύγος συναλλαγών BTC / VET και να επιλέξετε πόση ΕΕΚ θέλετε να ανταλλάξετε. Σε δευτερόλεπτα, φτάνει η ΕΕΚ σας.

Επένδυση στο VeChain (VET) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στο VeChain (VET) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση στο VeChain (VET) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Poloniex

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι έμποροι

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευκολία στη χρήση

Τέλη συναλλαγών

0,10%

Τέλη συναλλαγών

0,16%

Τέλη συναλλαγών

0,125%

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Πώς να φυλάσσετε το VeChain

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το VeChain με διάφορους διαφορετικούς τρόπους. Εάν θέλετε να ανταλλάξετε την ΕΕΚ σας ή απλά αναζητήσετε μια γρήγορη επιστροφή, τότε θα θελήσετε να αποθηκεύσετε την κρυπτογράφηση σας στο πορτοφόλι κινητής τηλεφωνίας VeChainThor. Αυτό το εύχρηστο πορτοφόλι σας παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Το καλύτερο από όλα, είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη για Android και μήλο συσκευές.

Εάν επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική επένδυση στην ΕΕΚ ή εάν σκοπεύετε να κάνετε HODLing αυτό το crypto για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ένα πορτοφόλι υλικού είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πορτοφόλια υλικού διατηρούν την κρυπτογράφηση σας αποθηκευμένη εκτός σύνδεσης σε “ψυκτική αποθήκευση” Αυτή η στρατηγική καθιστά αδύνατη την πρόσβαση σε διαδικτυακές απειλές από τις εταιρείες σας. ο Καθολικό Nano S ή το πιο προηγμένο Καθολικό Nano X και οι δύο υποστηρίζουν VeChain (VET).

VeChain – Δημιουργώντας τη δική του λωρίδα

Περισσότερο από τα περισσότερα έργα, το VeChain καταδεικνύει την ωρίμανση του τομέα blockchain. Σήμερα, το blockchain είναι κάτι περισσότερο από κρυπτονομίσματα. Πλατφόρμες όπως το VeChain ωθούν τα όρια της αποτελεσματικότητας blockchain και παρέχουν στον κόσμο μια πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση στο status quo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner